29 oktober, soluppgång

 
 
William ville säga hejdå till pappa imorse och bestämde sig för att det var morgon vid halv sju. Tur för mig att jag kände mig relativt utvilad då, skönt om inte annat :) Satte oss framför Rasmus på luffen och åt frukost, värmde oss vid brasan Fredrik fixat och fick en fin soluppgång att titta på :)
 
Idag blir det en fika hos syrran och barnen. Trevligt, trevligt :)

27 oktober, hemmakväll




Det har blivit en riktig familjedag idag. Vid lunch åkte vi in till Tornby för shopping :) Tog en sväng om inne på nyöppnade Lager 157 och gick därifrån med en halsduk till Fredrik, en klänning till Alicia och tröjan på bilden till mig :) Lyckat! En butik till och sen åkte vi hem. Efter det blev det en grill och på det en massa hemmafix :) Skönt och kul att komma igång med något vettigt. Nu är det sova som gäller och imorgon kanske det blir aktivitet för barnen på hög nivå, det återstår att se om sällskapet kan eller ej :) Godnatt!

26 oktober, tö

 
Första snön föll igår :) Blir alltid som ett mysmongo varje år det inträffar!
Och idag skiner solen och från taket droppar den smälta snön. Ingen högoddsare direkt! :)
 
Hade det varit i slutet på november hade jag blivit lite ledsen men jag vill ha höst ett tag till.
Varma mysiga tröjor och en, än vinterjackan, tunnare jacka :) Stickat och halsduk.
 
Och på tal om kläder, har ett sug efter att shoppa!!! Ska ut till Tornby imorgon för älsklingens räkning, men vem vet?! :) Vi får se vad vi kommer hem med. Alicia behöver bodys också, hon växer den söta lilla fröken.

25 oktober, snö

Har haft en riktig mysdag idag! Till att börja med har jag hela tiden tänkt att det varit fredag :/ en total miss från min sida! Men i alla fall, tillbaka till mysdagen: den började klockan 05.50 för att vara exakt. Gos framför film och lek, härligt sällskap till lunch och sen pepparkaksbak lagom till första snön föll. Lägligt nog :) Ikväll blev det fredagsmys på en torsdag tillsammans med familjen, och nu ligger vi i sängen redo att knoppa. Godnatt :)

23 oktober, stackars

I söndags blev Alicia tre månader! :) och igår hade hon tid hos BVC för att vägas, mätas och vaccineras. 5650g och 59cm lång :) Vi var där strax efter tio och när eftermiddagen kom hade febern gjort sig tillkänna. Stackars liten :( Alvedon och mys med mamma är det enda som gäller. En Babybjörn är guld värd i dessa situationer, tack syrran, igen, för lånet :) Lillskruttan ligger fortfarande och sover, varm som en kamin, så jag tror att vår tisdag blir relativt händelselös med hopp om ett tillfrisknande inför morgondagen :)

22 oktober, höstfint

 
Inhandlade ett par hösttecken på Blomsterlandet i början på månaden :) Finfint inte sant?!

20 oktober, testar nappar

 
Tycker att modellen fixade en passande pose till de flesta nappar om jag får säga mitt :)

20 oktober, morgonmys


19 oktober, en shoppingchock!

 
Månadens överraskning: Esska slår på stort! Dom har lanserat nya motiv på sina nappar, och kommit ut med en "trendy collection"! Hoppas att ni förstår ironin..
 
ÄNTLIGEN!!! Då motiven varit dem samma sedan innan William föddes! :O
Detta innebär en glad mamma som får en pytteliten omväxling i vardagen :) Yippie!

19 oktober, charmtrollet

 
Charmtrollet i sitt esse! :)

15 oktober, lat



Har, utan att tänka på det, inte haft igång min dator på flera flera dagar!! Det har bara inte blivit av :/ Fredrik är fortfarande inte helt återställd från sjukdom så det har blivit mycket soffhäng med honom mellan lek och bus. Ganska skönt för min del som sluppit febern men ändå kollat på filmerna ;) Imorgon är planerna att komma iväg en sväng! Nu är det dags för sängen, och bara så ni vet har jag blivit tönt på spelet Subway Surfers... Ska spela några rundor innan jag slår igen de blå :) Usch!

12 oktober

Fredag igen! Känns verkligen som att tiden flyger iväg, ibland ;) Ikväll blir det hemmamys med en sjuk Fredrik, godis och fotboll följt av en film?! Trevligt och skönt, om man bortser från det förstnämnda :)

11 oktober, utelek





Efter en himla massa dagar med regn följt av sjukdom kom vi äntligen ut i friska luften en längre stund :) En perfekt höstdag och med bästa sällskap! Gick till en, för oss, ny lekpark vilket var lite skoj för både barn och vuxna :) Hittade en kastrull i buskarna som blev perfekt till att göra soppa i på alla fina höstlöv och blev man törstig fanns det dricka att köpa i kiosken ;) Underbara ungar! <3

9 oktober, grattis på födelsedagen



Idag har vi haft födelsedagsfirande hemma hos oss! Fredrik har blivit ett år klokare ;) Och till helgen blir det ännu mer kalas, syrrans man fyllde år igår vilket ska firas på lördag, och på söndag kommer Fredriks familj ner och gratulerar :) Det är härligt att ha lite festligheter att se fram emot :) Vill tacka alla för en trevlig kväll och en sista gång säga grattis på födelsedagen till min älskling :) och ett grattis i efterskott till Tobbe med såklart!

7 oktober, godmorgon



Fick en riktigt tråkig förkylning lagom till helgen med allt vad det innebär :( Har inte haft ork till att göra ett dugg så bättre kan man ju ha det. Hoppas på att bli frisk typ nu!! Är, för att låta rolig, sjukt hungrig och det är ett gott tecken på att det går åt rätt håll ;) Dags för frukost!!!

5 oktober



William och jag sitter i soffan och äter frukost tillsammans med Bolt :)



Idag är det fredag! Härligt med helg alla redan! Känner dock på mig att den kommer sluta med en förkylning... halsen och jag är inte vänner för tillfället :(

2 oktober

 
Fy, vad den här dagen har gått fort, tre knäpp med fingrarna och det blev kväll :(
 
Har hämtat bilen, som förövrigt blev superfin!! och sen tog vi en kaffe i Tolefors innan vi åkte vidare till Maxi. Ikväll lyxade vi till det med tacotårta och soffhäng tillsammans med tv, surf och nätshopping. Gott och trevligt, och dyrt! :) Ska strax sova men först blir det till att förbereda morgondagen; stryka skjorta till Fredrik och göra matlådor.
 
Godnatt!

1 oktober, bil

 
Bilen får en rejäl makeover på bara några dagar :) I helgen satte vi dit dragkrok på bilen, en avtagbar sådan. Fint och smidigt! Bil utan dragkrok när man bor i hus borde klassas som ett lätt handikapp ;)
Och imorse lämnade vi in bilen för toning av rutor :) Äntligen! Längtar till vi ska hämta den imorgon :)
 
Fredrik har semester idag och imorgon! Så himla skönt att ha honom hemma ett par dagar till efter en helg :) Har haft en riktigt bra dag som varit blandat av smått och gott, lite fix och lite lathet, och nu är det dags att sova. Hoppas på sovmorgon men det kanske är som att önska ett mirakel ;)

RSS 2.0