29 december, sjukstuga

Lilleman har varit sjuk sen i måndags, själv åkte jag hem från jobbet tidigare igår och mår ännu värre idag. Fredrik börjar känna av den smått med så imorgon ligger vi troligtvis nedbäddade alla tre och tycker synd om oss själva. Självklart hoppas man på ett snabbt tillfrisknande, men vem försöker man lura?! :( Buhu!


25 december, grattis William

dsc02472 (MMS)

Grattis på födelsedagen älskade unge! :) Idag fyller världens bästa William 1 år! Det blir kalas hela dagen lång. Grattis mammas prins!


24 december, god jul

dsc02451 (MMS)

God Jul på er! Sitter i bilen på väg upp till Bettna för att fira jul :) Williams första! Det är tokigt vad tiden går fort, imorgon blir han 1 år! :) Hoppas ni får en underbar jul, jag önskar er den bästa.


18 december, nu så!


En Jenny med dåligt samvete är inte bra! Tog en funderare på vart julkänslan tagit vägen och fattade ett av dagens bästa beslut! :) Så nu har jag suttit som en tok och klockat brinntiden på ljusen! Phu! :)

Och vips är det dåliga samvetet som bortblåst! Tummen upp! Godnatt! ♥


18 december, fjärde advent

Idag är det fjärde advent! Vart tar tiden vägen?
Inte mig emot i och för sig, nu är det bara 10 arbetsdagar kvar för den som tappat räkningen! :)

Har städat och haft familjemys hela dagen. Planerna blev ändrade om man säger så, hade först tänkt att åka in till Linköping och handla - både mat och julklappar - det får vi ta en annan dag. Ska åka och köpa julgran idag (förhoppningsvis) och sen kommer även syrran med familj hit på en fika. Till kvällen ska svärföräldrarna komma och hämta deras släpkärra vi haft här sen förra helgen så då blir det nog en fika till. Precis en sån där lagom skön söndag :) Hoppas ni haft en bra helg!

Edit; kom precis på att avdentsljusstaken ligger i en oöppnad julkartong ute i förådet, är det för sent att ta in den nu?! :) Snacka om att man inte hittar tiden till saker och ting!


18 december, bildbomb från förra helgen



Fint som tusan om ni frågar mig, men vad hade ni väntat er :)
Ljusgrå tapeter och färgglada leksaker, hoppas Wille blir nöjd!
Ett stort tack till Williams farfar som tog sig tiden och till älsklingen med! ♥

Ibörjan på januari ska golvet fixas och sen är det inflyttningsbart!
Det drog ut på tiden - men vilket byggnadsarbete gör inte det... ;)

12 december, måndag

dsc02440 (MMS)

Den här måndagen var min lediga måndag! Har fått mycket fixat kan jag lova. Åkte till stan och köpte julklappar och kläder, och annat smått och gott. Åt gott på Ming :) sen vidare mot Tornby, handlade mat på Maxi och tog vägarna förbi mamma och pappa. Klippning och kvällsmat tillsammans med trevligt sällskap :) Full rulle som sagt! Och på tal om rulle, lekrummet är superfint nu! Jajemän, tapeterna är uppe! Visar er så fort datorn åker på, lovar!


10 december, lördag

Vaknade vid åtta, kollade på klockan och somnade om! Hur länge undrar ni och ja, det blev bara en timme till :) Kan inte sova bort en ledig lördag! Åt frukost framför ett avsnitt serie och sen satte vi igång att städa huset! Nu är det skinande rent igen, senast det var så fint var när jag kom hem från jobbet vid sex igår. Wille han kan ställa till det han ;)
Vilken sekund som helst kommer Fredrik hem från affären, svärföräldrarna står även dom snart innanför dörren och en mindre trevlig doft kom just till min kännedom. Bäst att ta tag i den och sen vara redo att välkomna våra gäster. Hoppas ni får en bra lördag!

9 december, ego



Idag är det Anna-dagen! :) Vilket innebär att bland många andra så har jag namnsdag! Grattis till mig! ♥

8 december



Nu har det varit tyst här i snart en vecka! Ajajbaja Jenny!! Antar att vi firade lite för mycket ;)
Skämt-o-sido så har jag jobbat och varit så trött och frusen hela veckan att jag bara druckit glögg och gått i mjukisbyxor så det känns inte som ni missat något ;) I förrgår var Fredrik på hockey så jag och Wille somnade klockan åtta.. I say no more.. :D

Imorgon är det fredag, underbara fredag! Älskar fredagar! ♥ Och den här helgen är jag ledig! Svärföräldrarna kommer ner och stannar lördag - söndag och vår plan är att hinna med så mycket som möjligt i lekrummet när vi får så bra hjälp! :) Ta i trä att nästan allt hinns med! Tapeterna ska ialla fall upp på väggen :) Dom köpte vi förra helgen och jag kan säga så mycket som; det blev inte den färg som jag från början tänkt..

Nej mina vänner, nu ska vi steka hamburgare! Hörs! ♥


2 december, firar



Ikväll firar vi!! Fredrik har fått nytt jobb!! :) Jag är så stolt över honom! Han fixar allt, verkligen allt! ♥ Hade jag inte arbetat helg hade den tusan i mig varit helt perfekt, nu stannar den vid underbar! :)

Och med lite tur och snällhet av chefen min ska jag be om en ny föräldraledighet så fort som möjligt går! Vet om att det bara är att glömma december men i januari :) Det håller vi tummarna för! Då blir det jag och syrran mot världen igen, med våra bustroll såklart ♥

Nu ska vi äta god mat och skåla! :)

RSS 2.0