Frukt is the shit.



Om mindre än en halv timme är det dags för tvättstugan! Har så mycket smutstvätt sedan semestern att tvättkorgen verkligen är proppfull så det ska bli skönt att få den ur världen.

Vad händer mer idag då? Fredrik slutar jobbet klockan fem, och när han kommer hem funderar jag på om vi ska åka och handla mat. Skriva matlista över veckan och se vad som behövs från affären. Handla hem frukt är ett måste!!! Har ett sötsug som heter duga. Vill inte bli fet och rulla fram så då får det bli frukt istället. Och vatten! Sen måste måste måste jag ut och röra på mig, det var otroligt längesen nu. FY PÅ MIG!!!

Dagens outfit.

                
Dagens: topp H&M jeansleggings VILA skor PUMA


Bed time.

Dags för sängen, vet inte ens när jag börjar jobbet imorgon men har för mig att det är halv åtta eller åtta. Som tur är vet jag ialla fall när jag slutar: klockan två! 



Har haft en riktigt bra dag idag, var och hälsade på Fredriks familj. Åt massa gott och hade det himla mysigt. Kul att se alla, känns som det var ett tag sen. Kanske till och med mer än en månad sen. Kom hem därifrån vid 20.21 för att vara exakt. Fredrik och jag hade gissningstävling i bilen, jag trodde 20.24 och han 20.25, så jag tror jag vann :) Efter det har vi tittat på film: Alice i Underlandet. Konstig, men helt okej film, ingen favorit dock. Och på tal om film, måste kolla upp när det finns möjlighet att se Sex and the city 2 med.

Godnatt.

Morsdag!



Idag är det morsdag. Och som så många andra har jag världens bästa mamma :)

Hon är snäll, omtänksam, go och glad, rolig och jag älskar henne massor!!

Grillning!




Nu ska vi åka ut till mamma och pappa på grillning. Det ska bli härligt att ses och gott och mysigt. Brorsan är säkert hemma, mindre troligt att lilltrollet är det. Hon är nog ute på äventyr med vänner en lördag som den här. Syster, Tobbe och Kendra kommer också vara där  :) Familjekväll för hela slanten. Och imorgon kör vi samma visa fast med Fredriks familj. Härligt är vad det är!!! Dags att dra, ha en fin lördagskväll!


Depend



Jag är så trött på mina naglar, dom går av stup i kvarten! Försöker verkligen göra allt för att inte bryta dom, men lyckas inte alls. Fick tips om att använda gele och tänkte prova om det fungerar  :)  Håller tummarna!

Köpte Depends Gele Kit för att vara säker på att få med mig allt jag behöver ha. Dock hoppar jag över tipparna, det kanske blir en annan gång, nu ska jag bara stärka mina egna  :)  Önska mig lycka till!


Dags att ta tag i dagen.

Både Fredrik och jag vaknade klockan sju och var hur pigga som helst! Det har nog med semestern att göra.

Om mindre än tre timmar ska jag vara på jobbet och det känns väl lite sådär. Hade gärna stannat hemma veckan ut, det är väldigt lätt att vara efterklok! Men vi har mycket att se fram emot nu, hela juni är fullspäckad med äventyr så jag tror jobbet kommer vara ganska smärtfritt en tid framöver.

Nu ska jag in i duschen, måla naglarna och hinna med en promenad innan jag börjar. Hörs ikväll!


Alanya 2010






















Home sweet home!



Nu är vi hemma igen! Landade vid åtta i Norrköping där syrran, Tobbe och Kendra hämtade upp oss :)

Vi har haft det helt underbart hela veckan, hade inte bästa turen med vädret men det var mer än ok ändå!
De två första dagarna regnade det  :/  Typiskt! Men efter regn kommer solsken (så sant som det är sagt) sol sol och ännu mer sol, ialla fall i tre dagar :)  Sen kom molnen de två sista dagarna, men vad gör man?!

Vi hade det så härligt så! Och vad vi har njutit av ledigheten! Så mycket att vi till och med fick besked om en ny utlandsresa i slutet på augusti undertiden vi var borta. Det kan nästan inte bli bättre  :) Härligt livet är ibland. Nu till det mindre härliga, men sånt som måste fixas ändå: räkningar!  :(

Efter det blir det att läsa bloggar och bara glida runt på internet, har varit utan det i en veckan nu!!  :) Panik!

Imorgon börjar jag inte jobba förrän klockan tre så jag kan lova er finfina bilder från semestern redan nu! Fast att ni får se dom imorgon alltså, kände själv hur otydligt jag la fram det  ;) Godnatt på er alla  :)

Semester!

Idag är ingen vanlig dag för idag har vi semester!!!  :)  Och åker till Turkiet för sol och bad och mys och för att vila upp oss!



Flyget går ikväll och innan dess har vi tvättstugan och ska städa iordning lite hemma!
Det är alltid skönt att komma tillbaka till ett nystädat hem efter att man varit borta.



Det är en sak som förändrats med åren, hur man tänker på sånt där. Pratade med min arbetskamrat om just det där med att komma hem till ett rent och fint hem efter semestern. Om hur avslappnande det är när allt är iordning.

Men hon resonerade på ett annat sätt; menade mer på att om det skulle hända någonting otäckt under resans gång, så skulle det vara fint när andra människor kom in för att kolla i deras hus. Precis som att om man dog så skulle det minsann vara fint hemma hos en. Läskig tanke det där, och den har liksom satt sig i huvudet på mig. Att man ens tänkte så  :S

Nog om det för ingenting kommer hända oss mer än att vi kommer ha det helt underbart  ♥


Sweet & Fresh!




Linne 99:- Jeansshorts 199:- Cubus - Tag-3-betala-för-2-erbjudande!

Dagens shopping!



Vit skjorta från herravdelningen H&M, solglasögon H&M, slip-in-tofflor DinSko


2010-05-17

Dags för sängen! Redan tänker ni :) 

Mötet var toppen, inte för att överdriva, men bra var det. Slutade vid fem som planerat efter en roséprovning. Fredrik kom och hämtade upp mig, och sen åkte vi ut till mina föräldrar. Skulle hämta en resväska som jag ska låna till semestern och blev bjudna på både mat och kaffe. Lyxigt!

Sen åkte jag och solade, och efter det så var det dags för säsongens sista Svenska Hollywoodfruar.
Mycket mer har inte hänt idag! Räknar dagarna tills vi ska åka  :)

Imorgon slutar jag klockan 13, och har resterande dag planerat att hänga med syrran, Kendra och brorsan. Syskonmys!! Vi ska gå på Ikano och kolla på studentkläder till brorsan och säkert någonting till mig och syrran också  :)  Det är inte helt omöjligt ialla fall.


Godnatt! Bildbrist idag, förlåååt  :)


Mot jobbet!

Dags att gå till jobbet, skulle egentligen varit ledig idag. Nej nu ljög jag!

Från början skulle jag jobba ikväll med att inventera, men det blev ändrade planer (tack och lov)

Så nu blev det istället möte kl. 13 - 17, och vinprovning! Time to go!

Kaffe och film.

Efter att vi hämtat ut våra paket gick vi till syrran och Tobbe på en kaffe  :)

Tog en promenad ut till Tornby i friska luften. Syrran och Tobbe var ute efter redskap till trädgården.
Så vi kom hem någon timme senare med en räffsa och små trädgårdsredskap till rabatten.

Vi blev kvar till klockan blev halv åtta. Åt finmiddag tillsammans och kollade på film, Flirting with forty.
Så mysig!! Rekommenderas starkt :)


Dagens ris.



Mitt paket på posten innehöll inte det den skulle.... IGEN!

H&M hade skickat fel storlek till mig ännu en gång. Ringde till dom, men kom (under samtalets gång) på att det är helgspersonal på stället och att dom inte har full koll på läget. Sa att det hade blivit fel igen och att jag var mycket missnöjd. Ska ringa tillbaka till dom imorgon och verkligen skälla ut dom!

Det verkar som jag får sluta hoppas på att jeansjackan kommer bli min  :(


Igår var det 30-årskalas.

Så fort man var hemma från jobbet igår hade man dryga timmen på sig att fixa iordning sig. Var på 30-årskalas igår. Kusinen fyllde år och hade fest för släkt och vänner. Satt ute i det fina vädret och åt och drack gott. Vi hade det riktigt trevligt, kom hem först vid tolv och gick och la oss på direkten :)


Bilden är lånad av syrran ;)

Och idag har man tagit en sovmorgon som heter duga. Så otroligt skönt!! :)
Vaknade, somnade om, vaknade, somnade om osv.. Till sist fick det räcka!


Det som är på väggen för idag är;

• hämta ut paket till både mig och Fredrik  (julafton nästan)
• skriva lista på allt som måste packas kommande vecka

• om vädret tillåter var det tal om minigolf med syrra och Tobbe
• soffhäng med tilltugg och någon bra film till kvällen


Slutkörd.



Det är mycket nu känner jag. Jag är trött. Riktigt trött. Inte bara för att det börjar bli sent, utan för att det verkligen börjar bli dags för semester. Känner det i kroppen. Och jag är glad över att det bara är en vecka kvar. Mindre än en vecka kvar. Det behöver jag. Orken är som bortblåst. Ska sova nu, imorgon är det jobb som gäller mellan klockan 8 - 15. Godnatt på er   ♥


Förlåt för dålig update!

När jag vaknade till imorse var det så otroligt skönt att somna om! Ville bara att alla skulle veta! :)

Så vad har man gjort för någonting idag, på sin lediga dag, kanske ni undrar? Skäms nästan för att säga;

Har bara njutit av dagen framför datorn, tv:n och med babe. Åkte iväg och handlade mat tills ikväll och har för tillfället tvättstugan. Om en kvart är det dags för middag och jag längtar för magen kurrar lite  :)
Hoppas ni haft en trevlig Kristiflygare :) Eller vad det nu är ?! Röd är den ialla fall så mycket vet jag!


Fredrik fixar det sista på pizzan: säg cheese  :)


Godkväll!

Godkväll!

Idag har det som vanligt varit min tv-dag :) Tisdagar.

Desperate Housewives och Couger Town.



Men nu är det dags för sängen, imorgon är det återigen jobb kl. 8.00 - 19.20.

Osociala mig tackar för idag!

Godmorgon.



Hade ställt klockan på nio idag. Tjugo i nio ringer hyresvärden: besättar att dom gör en undersökning om hur många stundenter dom har i sina bostäder och frågar om jag är student. Nej, säger jag och lägger på irriterat. Mest för att jag var sur över att dom ringde och väckte mig med en så idiotisk fråga och just för stunden kändes det rätt att bara hata alla studenter. Hade det inte varit för dom hade jag fått sova tills klockan ringde.

Men jag somnade om! Har inte alls svårt för det nu för tiden. Är så himla trött rent allmänt. Klockan ringde och jag hoppade in i duschen direkt. Har käkat frukost och tittat på Nyhetsmorgon undertiden. Läst igenom mina bloggar jag följer och nu hade jag tänkt att se det senaste avsnittet från Bella & Tyra Show.

Tjugo i tolv går bussen jag ska med, och såhär i efterhand hade det varit skönt att vara ledig  :)

Efterlängtad sovmorgon!


Tröja: vit- och marinblå Cubus 99:-

Dags för sängen vilken sekund som helst. Skulle ha ställt upp att skjutsa syrran till Vårdcentralen vid 8-9 imorgon, för att ta bort hennes stygn, men slipper det för att mamma snällt ställer upp. Det innebär sovmorgon för min del, och det kan beskrivas i två ord: mycket efterlängtat!!  :)

Imorgon ska jag jobba på bolaget i Ekholmen. Det var mer än över ett år sedan jag var utanför Tornby i arbetskläder, så det ska bli kul. Klockan 13 - 17 är tiden. Fredrik och hans gäng har möte, och efter det slutar vi samtidigt. För att göra det smidigt för sig åker jag kollektivt dit. KUL! :) Laddat med musik  check

Godnatt!

A quick update!

Sista dagen denna vecka, tiden bara går och går. Men sommaren kommer inte ändå  :(  Why?!

Idag har det varit fullt upp sen klockan kvart över åtta då jag vaknade av att Fredrik låg vaken.
Somnade om ett tag, men gick upp vid nio, halv tio.

Fredrik, Tobbe, brorsan och pappa åkte till Mjölby för att spela golf, dom går ut om en halv timme.
Ska bli intressant att höra hur det gått för dom sen. Idag är det tydligen Golfens dag med.

Själv ska jag, syrran och lillstrumpan ska gå ut till Ikano för att shoppa. Får se om vi hittar någonting.

I eftermiddag blir det kalas också, så visst kan man säga att man har en fullspäckad söndag framför sig!
Dags att göra sig shopping- och kalasfin :)


Dags att dra..



Nu ska vi åka till mina föräldrar, blev inbjudna lite sent såhär på kvällskvisten, och det tackar man inte nej till. Syrran och hennes söta familj är också där så det ska bli trevligt. Ha en fin kväll - det ska ialla fall jag ha.

Börjar känna av att man gick upp och jobbade klockan sju imorse men det ska man väl överleva :)

Kramar.

Tackar och bockar.

Idag har svärföräldrarna varit på besök! :)
Dom kom vid två och innan det hann jag med att jobba och städa. Fredrik diskade och var DJ under tiden.

Vi blev bjudna på restaurang, så vi passade på att prova maten på Texas Longhorn. God mat, men en smula speciellt :) Fast jag tror att det var det som var charmen med stället också. Med mätta magar åkte vi hem till oss och fikade. Tog en kaffe på maten och fick i oss gott fikabröd får ICA Maxi. Sen blev vi ännu mer mätta i magen :) Konstigt fenomen det där.

Hade det riktigt trevligt, och sen fick jag presenter med :) En annan som fyllt år! Tack så mycket för allt.







Internt skämt med dom första presenterna:  förklädet och nagelfilen  :)

Det hela grundar sig på en händelse som inträffade efter att vi ätit mat hos dom sist:

Vi satt kvar ett tag och smälte maten, snackade lite skit och efter ett tag bestämde sig svärmor för att börja plocka undan disken. Hon ställde sig upp och tog på sig förklädet, sen satt hon sig ner igen med nagelfilen i högsta hugg och började fila naglarna. Då frågade jag henne om hon brukade ta på sig förklädet innan hon filar naglarna. Och på den vägen är det  :)  Så nu har jag hela utrustningen jag med.

DD



Ska titta på film nu, vet inte om jag sett den eller inte.
Min arbetskamrat sa att den var riktigt bra, så upp till bevis nu :) Godkväll på er.

Dessa majbarn.

Återigen har vi ett par som fyller år idag, dessa majbarn  :) Grattis till mormor och Cina, min morbrors fru, på eran födelsedag! Kalas blir det på söndag. Det är mycket sånt i sköna maj, fullt upp  :)


Min urgulliga systerdotter, här en månad gammal  ♥

Idag har det varit jobb hela dagen, slutade klockan sex och gick förbi syrran på en bit mat och en kopp kaffe. Tobbe var iväg och fixade med bilen, så honom hann jag aldrig träffa, men syrran, Kendra och Emma var hemma :) Och det var gott sällskap för mig, hade det riktigt trevligt vilket inte är helt ovanligt :)

När Fredrik slutade jobbet, vid åtta, kom han och hämtade upp mig, efter det har det blivit Lyxfällan och bloggläsning. Och snart är det dags att gå och lägga sig. Imorgon är det jobb som gäller kl. 8.00 - 18.15.

Godnatt!


Romantiskt



Vilken nyfiken syster jag har :) Tänkte precis berätta vad Fredrik gav mig i födelsedagspresent när jag ser kommentaren; vad var överraskningen då? :) Söt.

Och jag förstår er, jag är själv nyfiken av mig så det är nog dags att ni får veta nu :)



Presenten var en helg för två i Västerås! Bara njuta av varandra och unna oss det lilla extra.
På ett fyrstjärnigt hotell ska vi spendera helgen i en lyxsvit! Bastu och bubbel och mycket kärlek!
Romantisk trerättersmiddag på kvällen och mys i baren :) Bokat och klart första helgen i juli.

Har aldrig tagit in på hotell i Sverige förut bara för att komma iväg och fly ifrån vardagen för några dagar :)
Jag längtar redan riktigt mycket. Och är självklart extra glad över att det blir med mitt livs kärlek :)  Mys!


Födelsedag



Idag fyller jag år! :) Tack för att gratulationer!! Dom uppskattas till tusen!

Jag har alltid, ända sen jag var liten, tyckt om att fylla år. Det är speciellt och det händer ju bara en gång per år :) Tyvärr är den här dagen förstörd eftersom jag varit på jobbet i 11 timmar. Det är något jag aldrig mer kommer göra om, så känns det ialla fall nu. Funderar på om man ska ta en semesterdag eller byta bort dagen i fortsättningen. När jag stod i butiken och plockade upp varor, med hälften stammisar och hälften troligtvis arbetslösa kunder (skillnaden är hårfin) så fick jag verkligen inte någon som helst födelsedagskänsla. Den fanns inte där. Och den kom aldrig heller. Inte under hela dagen - 11 timmar. Tråkigt är vad det kallas!

Nästa år ska jag ta sovmorgon, njuta av dagen genom att sitta i solen, gå och shoppa om jag känner för det och ha kalaset på samma dag som jag fyller år. Missförstå mig rätt, hade det supertrevligt igår, men det var fel dag :) Jag vet att jag är mobbad som tänker så - men jag är sån :) Tur att jag har en underbar pojkvän som får mig att känna mig extra speciell idag. Älskar dig sunshine!!  ♥

Överraskning!



Har fått min present av Fredrik nu, redan :) Trots att det är ett tag kvar till den 5:e  ;)

Är hur glad som helst över den, men det är fortfarande hemlis om vad det är. Berättar imorgon!

Ledtråd; någonting jag aldrig gjort förut. Tihi! Blev det lättare nu? :)


Godnatt!


Gifts.






Lyckad kväll.



Dagens outfit; suddig bild. Skjorta från BikBok :)

Kalaset blev supertrevligt, mina matskills sattes återigen på provning och gick hem hos gästerna.
Mätta och belåtna. Fick superfina blomster från alla :) Och ett oversize-linne från syster med fam. Hur fint som helst! Bidrag till mina funderingar kring sovrummets väggar och en söt fågel att ha ute vid blommorna :)

Kvällen var helt underbar och det enda negativa är att jag faktiskt fyller år imorgon. Men så blir det ibland.


Fullt upp.

Idag blir det kalas!



Kom hem från jobbet för en timme sen, är supertrött och måste verkligen börja fixa. 
Klockan halv sex ringer det på dörren och då är tiden ute. Så vi hörs senare :)


Måste passa på att gratulera Josefine, Stefan och Johan på era födelsedagar :) Grattis Grattis!
Och ett extra grattis till min favorit-blogg-tjej Laila som också fyller år idag. Grattis på födelsedagen!


Grattis farfar på födelsedagen.




Nu ska jag hitta rätt till sängen! Längtar.
Var så trött imorse att jag snoozade i 30 minuter, och sen blev det bråttom :)

Imorgon är det kalas, en dag tidigare I know, det är jobbet som hindrar mig från att fira när jag fyller.
Ska bli härligt att ha en massa folk över, ses och bjuda på gott :) Och att dom får se hur fint vi har det.

Idag är det farfars födelsedag. Grattis till dig! Hoppas du har det bra i himmelen med farmor. Saknar er  ♥


Godnatt alla, dröm sött I will.


Miss av H&M


Hämtade ut paket ifrån H&M idag: min efterlängtade jeansjacka. Sliter nästan upp paketet och vad ser man??! Fel storlek! Den där förbannade 34:an som var för liten.

Gick in på H&M:s hemsida för att leta upp den och se lagersaldo på jackan, men hittar den inte! PANIK! Ringer till kundtjänst och beklagar mig, och så säger hon glatt att det finns en returnerad 36:a hos dom som hon lovade att skicka till mig om jag skickade tillbaka den andra.

- Självklart, säger jag och blir superlycklig över att den fanns och håller tummarna för att den ska komma så fort som möjligt! Och att jag inte blir besviken! :)

Det är trots allt dom som gjort fel och får jag inte hem jackan.... ja, då jävlar!!


Sunny sunday.



Hela eftermiddagen har spenderats på uteplatsen i solsken :) Hur skönt är inte det?! 
Sällskap av syrran, Kendra och Sofia. Kaffe, saft och bulle med en massa prat till.

Nu är det soffhäng med Fredrik och en pizza var som är på ingång om ca. 30 minuter. Gott!


Flickan från ovan.



Nu blir det filmkväll med älsklingen, chips, dip, godis och cola.
Som sagt; en dag i veckan är okej :)


Regnbåge på vägen hem!


Sköna maj.

Valborg igår som vi alla vet. Vi jobbade till klockan sju och efter det åkte vi ut till mina föräldrar och firade med mamma, pappa, brorsan, syrran, Tobbe, Kendra och morbror. Grillade och hade det mys. Kom hem vid tre :) Då var vi trötta, somnade på fem röda.

Denna dag blev i samma sällskap :) Åkte ut till mor och far vid två-tre för att möta upp syrran och Tobbe. Sen åkte vi, samt brorsan, och slog lite golfbollar. Eller grabbarna ialla fall, vi nöjde oss med att titta på och få lite frisk luft. Blåsigt värre :) Mina fingrar var som isbitar efter timmen ute i blåsten, hade behövt vantar :(

 Fredrik har full fokus på bollen :)

 Tobbe funderar på nästa slag.

 Brorsan ser ut som ett proffs.


Sen när vi kom tillbaka stod maten nästan på bordet. Gulliga föräldrar man har :) Gott som tusan var det. Tror vinden hade sitt finger med i spelet: att man blev hungrig som ett troll vill säga. Och jag fick reda på att jag verkligen är såld på soltorkade tomater  :) Ville bara ha mer och mer och mer.

Efter maten blev det kaffe och glass och mys med Kendra  ♥

 Kendra sover i vagnen.

 Mor och dotter.




RSS 2.0