30 augusti



Efter jobbet åkte vi till mina föräldrar och hämtade bilen vi lämnat hos dom sen i fredags. Fick raggmunk och fika och trevligt sällskap på samma gång :) Det tackar man för  ♥

Har inte haft på datorn på hur länge som helst så det har blivit några inlägg via mobilen och från andra datorer nu, men jag ska skärpa mig. Imorgon ska jag sätta mig ner och kolla på bilder från helgen och ge er en titt :) Jag är fortfarande sådär trött man kan bli efter att ha kommit igång med jobb osv. :(

Nej, nu går ögonen i kors! På återseende imorgon då :) Godnatt


29 augusti

dsc02170 (MMS)

Klockan bara springer iväg! Har varit på Maxi och handlat mat och ska hem till soffan och kolla på tv. Snabbmat får det bli för både min och Fredriks mage kurrar! Käka mat ute med arbetskamraterna idag med så det blir en riktig slarvdag, men det är okej ibland :)


27 augusti, jobb

dsc02167 (MMS)

Sista arbetsdagen på första veckan är snart avklarad :) Den gick på tok så fort att jag knappt kan klaga! Sömnen borde varit bättre om det skulle vara någonting :) Fick en kul överraskning igår när jag kom hem från jobbet då syrran och hennes familj var och hälsade på. Som jag saknat dom! Idag ska vi ses också :) Och imorgon! :) UNDERBART! Nej, plikten kallar!


26 augusti, BVC



Har precis kommit hem efter ett besök på BVC, 8-månaderskontroll. William väger nu 8885 gram och är 71,5 cm lång och följer precis kurvan. Bara huvudet som är större, men det är nog för att han har så smarta föräldrar ;)

24 augusti, födelsedag



Världens bästa pappa fyller år idag!! :)

Det blir kalas så fort jag kommer ifrån jobbet, längtar redan! Hoppas din dag blir fin, det är du värd papsi ;)

23 augusti, tillbaka på jobbet



Första dagen på jobbet är avklarad. Kan väl kort säga att den var bra, inte bättre, inte sämre.

Tiden gick och vid tio var jag hemma igen! Skönt det :) Tillbaka till verkligheten, känns som ett slag i magen!
Aja, det blir bättre med tiden! Man kan inte förvänta sig guld och gröna skogar i ett inlägg skrivet efter första dagen på jobbet efter nio månader! Det hoppas jag ni kan förstå :) Imorgon gör vi ett nytt försök..

22 augusti, paket

dsc02159 (MMS)

Hämtade ut ett paket från Tradera på posten förut. En liten detalj till lekrummet :) Sitter hos mamma och pappa och dricker kaffe och snackar strunt. Ska snart åka hem och stryka en skjorta till jobbet, imorgon börjar det... :)


22 augusti

dsc02145 (MMS)

Har precis varit och fyllt på matförrådet på Maxi, nu ska vi hem och möta upp byggkillen som ska göra taket i köket helt igen. Och sen blir det vitt med, tur i oturen! :) Har även varit och tittat på material till lekrummet och tak till altan, får se i vilken ordning det blir gjort på sen. :) Kort och gott en bra måndag hittills!


21 augusti, sol

dsc02138 (MMS)

Har haft en superbra dag :) Syrran, Tobbe och barnen kom förbi oss innan tolv, karlarna åkte ,efter en kaffe, vidare för att laga vår lilla bil :) Sen är min utväxt ett minne blott och likaså ett av våra träd i trädgården! Tack så mycket syrran, Tobbe och solen för allt gott som blev gjort idag :)


20 augusti



Helvete vad sent det blev igår! :) Jag tror till och med att krogen hunnit stänga innan vi ens kommit på tanken att åka hem och sova! Vi blev kvar hos syrran med familj hela långa natten med andra ord :) Satt och lekte med barnen, åt en pizza och snackade strunt, vad annars liksom :):) 

Så himla söt unge man har!! Så fort musiken kommer på sitter han och gungar i takt och är hur lycklig som helst! Skulle gissa på att alla barn är så, men det blir alltid speciellt när en själv får uppleva dom ögonblicken :) Man får hoppas på att han blir kung på dansgolvet precis som hans mamma och inte kung i baren som farsan sin ;) HAHA! Skämt o sido.. :)

Idag ska vi fixa och göra lite nytta! Till kvällen åker Fredrik iväg på jobbfest, medan min blev inställd :( Inga planer för kvällen med andra ord och ingen karl hemma! Tråkig lördag :(


19 augusti, fika



Vilket otroligt tråkigt väder vi har här hemma! Usch och fy! Regn, regn, regn!

Ska över till syrran och barnen på en fika var det tänkt :) Känns som William behöver leka av sig och vi andra två kan behöva komma ut och se något annat än det vanliga. Blir lätt rastlös av att bara vara hemma :)

18 augusti

dsc02129 (MMS)

Nu är det ordning och reda, men fy vad tråkigt det är att städa garderoben! Man kan kort och gott säga att det var kaos bland mina kläder innan!Det är tyvärr det enda vettiga jag gjort på hela dagen :( Det säger inte lite det... latmask :) HAHA! (förstår inte varför bilden blir felvänd :/)


17 augusti, stackars


Fy, vad hemskt det är att vara förälder ibland! William började gråta i sömnen (igen) Det tog superduperlång tid för han att ens vakna! Sen när han väl öppnat ögonen gråter han så mycket att tårarna bara rinner. Mitt i allt lyckades vi ge han kvällsmat men direkt efter började han gråta igen :( En alvedon senare och en halvtimmes konstant gråt somnade han äntligen i pappas famn, helt varm och blöt om kinderna :( Sånt gör ont i en förälders hjärta kan jag lova! Maktlös och helt gråtfärdig, nu har man återhämtat sig och tycker till och med att det är skönt att han sover. Vad tokigt egentligen :) Gullegrisen! ♥

17 augusti

dsc02125 (MMS)

Har varit på stan med syrran och barnen :) Tog en fika på Trädgårdstorget och efter det agerade Fredrik och jag trebarnsföräldrar under tiden som syrran fixade med annat :) Gick en tur i Trädgårdsföreningen och en runda på stan, hur mysigt som helst! Och barnen var som änglar! Supersnälla alla tre ♥ ♥


16 augusti, en vecka kvar

Om en vecka är jag tillbaka till verkligheten igen!

Gick hem från jobbet den 23 november förra året, är tillbaka, ombytt och klar nu den 23 augusti. Nio månader ganska exakt skulle man kunna säga! Det är blandade känslor! Bra och dåliga. Kul med det sociala kollegor och kunder bidrar med, skönt att komma in i vardagliga rutiner igen. Tråkigt att, procentuellt räknat, missa Williams första steg, skönhetssömnen man kan få, lata dagar och vardagsmys :)

Nu gäller det att rycka upp sig och förbereda sig för jobb! Tror det behövs en veckas träning :)
Gick upp klockan åtta idag, i måndags och även i söndags! Klapp på axeln Jenny!!


15 augusti

dsc02121 (MMS)

Tog kort på gullungen i en av alla turer han sovit idag, stackarn :( Alvedon hela tiden. Sitter just nu i bilen på väg hem från Bettna, det regnar till förbannelse! William sover, som vanligt, och Fredrik pratar i telefon. Vill bara vara hemma nu, äta choklad och kolla på film och dricka Loka :) Precis så känner jag :)


14 augusti, Lager 157

dsc02118 (MMS)

Tog en utflykt till Hälleforsnäs idag :) Hittade fina kläder till både mig, Fredrik och William, och vi som tänkte hoppa över turen dit den här gången, skönt att vi ångrade oss ;) Får se vad mer dagen har att bjuda på, mår lite små dåligt så det känns såklart mindre bra :(


13 augusti, nya tänder

dsc02109 (MMS)

Sitter och leker med världens finaste kille :) Fick nya kläder av farmor och farfar, dom tyckte den passade honom så bra, synd att humöret inte är lika passande ;) Fyra tänder har bestämt sig för att titta fram på en och samma gång, stackarn! Är som ni förstår i Bettna och har det bra, dricker öl och snackar strunt :)


11 augusti, tips


Det bästa torrshampoo jag hittills testat! Helt klart värt varenda krona!
Billigt var det desutom, under hundralappen för en 200 ml flaska. Det tackar vi för :)

Köpte min flaska på Åhléns för 69:-


11 augusti



Idag fyller en av världens bästa syskon år :) Ett stort grattis på din dag Kristin!!
Kalas om två timmar, det ser vi fram emot :) God mat och gott sällskap och paket hoppas vi på!

10 augusti




Hann med nästan hela stalltaket igår! Bara vindskivorna som är kvar och dom ska målas osv. så det tar nog en dag till, eller tre. Det kommer bli så fint så fint! Fick fint väder hela dagen så det tackar vi för, det var först till kvällen som regnet kom. Och åskan :S Gillar inte åska som ni vet!

Men någon jag gillar, det är Kendra det :) Hon kom förbi med familjen igår till mamma och pappa! Kul att se dom, känns som en evighet sen sist. HAHA! Så tokigt! Var nog egentligen bara fyra dagar sen :)

Ska börja göra mig iordning för när lilleman vaknar ska vi åka in till Tornby och handla. Presenter och mat står överst på inköpslistan :) För äta bör man annars dör man och imorgon vankas det kalas och i dagarna blir det förhoppningsvis en försenad födelsedagsfika också!

10 augusti, bilder



Världens sötaste William från igår :)

9 augusti, takbyte



Några bilder från igår, tagna med mobilen :) Fixade hela dagen, började i och för sig sent på dagen så vi var klara med ena sidan vid nio. Ska dit om bara en liten stund igen och sätta upp andra sidan av stalltaket. Det blir så fint! Sen ska det såklart upp vindskivor osv också. Nu vaknade William så han ska få frukost innan vi ger oss iväg, själva äter vi den på plats :) Resultatet kommer upp under dagen!

8 augusti

dsc02010 (MMS)

Är hos mamma och pappa och hjälper till att byta tak på stallet :) Tror resultatet kommer bli kanon! Ska ge William mat nu när dom ena är på taket och dom andra är iväg med ett lass gamla tegelpannor till tippen. Dags att fräsa näsan ;)


7 augusti, sjukstuga

Ska lägga oss om en liten stund, det är sjukstuga här hemma. Jag är på bättringsväg medan William snorar och har feber, stackars liten :( nu är det bara Fredrik som är kvar :(

Trots det har vi haft fullt upp i helgen; i fredags var det syskonträff, pappas syskon och mina kusinen festade loss. Kom hem efter tre så det känns väl rätt lyckat? Dock hade jag förkylningen hack i häl den kvällen vilket jag kände av morgonen efter. Mindre kul! Kurerade mig bäst jag kunde för att sen åka till Flen och sällskapa våra vänner och deras söta Martin :) Grillat, god dryck och sällskapsspel samt film :) Man måste bara älska kombinationen! Glömde tyvärr vi kameran hela helgen :(

Har blivit dåligt med uppdateringar men det ska bli bättre, nu när solen är borta ;)

2 augusti

dsc01981 (MMS)

Tänkte uppdatera och säga att vi har fullt upp, dagarna går så fort! :) Tyvärr läggs då minst tid här, speciellt nu när vi fått så fint väder igen också :) Nu blir det grillkväll hos ett par vänner, vila kan man göra när man blir gammal ;) Måste ta vara på semestern nu när jobbet ligger runt hörnet, inte sant :)


RSS 2.0