Idag är en bra dag!

Idag är en bra dag! Kan inte helt beskriva varför men jag är riktigt glad :) Och det är aldrig fel - eller hur?!




Har redan hunnit med mödravårdcentralen på morgonen där allt var i sin ordning. Bokade redan in den nya tiden en månad framåt så det känns bra med. Växer som jag ska och går upp i vikt som jag ska?! Om det nu ens låter bra är en helt annan sak. HAHA! Gå upp i vikt är aldrig bra om ni frågar mig, men vi är två nu så den smällen får man ta.



Efter mötet åkte vi till posten, jag skulle returnera ett paket och Fredrik skulle hämta ut ett. När vi kom till utlämningsstället var det inte ens öppet, med andra ord; klockan hade inte ens hunnit blivit tio. Kände sig som ett par som pensionerat sig och står utanför innan öppningsdags. Vet själv hur man svär åt dom jävlar som gör så på jobbet. " Har dom ingenting annat att göra?!" tänker man.

Så vi åkte till Biltema och köpte och bytte bakljus på Golfen, sen provade vi posten igen med bättre resultat :) Sa jag att vi innan allt detta hämtade ut varsina par arbetsskor på Grolls med? :)

Nu sitter vi och fikar, Fredrik har fått bra besked från försäkringsbolaget angående hans stulna mobiltelefon. Får alla pengar tillbaka in på kontot minus självrisken på 1200 :- Så skönt! Så nu känns det inte lika jobbigt!


B is for her beauty.


Sleepy head!

 





Jag är sjukt trött - sov bara sex timmar inatt plus att jag vakande till mitt i natten och låg vaken i säkert femton minuter. Somnade till i tio minuter på lunchen på jobbet. Och i tjugo minuter vid halv sju nu ikväll. Men jag är fortfarande trött. Känns som sängen vore ett smart alternativ med andra ord - trots klockan. Vi får se hur det blir med det :)

Imorgon ska vi till mödravårdcentralen :)

 




D for dasia



Hittade dessa ursnygga kängor som jag bara var tvungen att ha - och visst var dom fina?!  :)


Shopping med syster.

Idag har jag varit ledig. Vaknade klockan nio för att ringa ett par ärenden. Typiskt att telefontiderna alltid ska vara bäst på morgonen :/ Men när jag tänker efter var det inte så tokigt att gå upp då - dagen blev på så sätt lite längre. Men jag kom på att jag inte hade någonting att göra sen och det var deprimerande. Pratade med syster på msn och bestämde oss för en shoppingtur tillsammans. Dagen räddad :)



Fredrik ringde mig på lunchen och frågade om han hade glömt sin mobil hemma. Kom fram till att den var borta efter mycket letande. Mindre kul. När man ringer till den är den avstängd så någon glad jävel har idag fått en HTC i sin ägo och är dum nog att inte leta upp ägaren. Vilken värld vi lever i... Sjukt! Säkert någon utlänning eller snorunge som har tagit den - inte för att jag har förutfattade meningar men vad fan, jag är arg!

Pannkakor med sylt



Det var vad som bjöds på hemma hos oss idag! Och visst känns det på något sätt som man blir tio igen. Gott var det ialla fall och mätta blev vi. Efter det har vi suttit med jobbpapper båda två - det är mycket att förbereda inför modulskiftet (när nytt sortiment kommer in och vissa saker försvinner) Då måste det planeras om. Småklurigt - men det går som man har hår :) Så för mig går det bra!

Och nu börjar jag bli trött och vill bara till sängen för att kramas med min älskling! Godkväll!


Ångest och längtan!



Idag har jag haft en otroligt dålig dag på jobbet! Det är katastrof! Kort och gott: katastrof!

Samtidigt har det varit en bra dag på jobbet, det är det som gör det hela så splittrat. Fick riktigt goda nyheter angående några förändringar som kommer att göras i höst. Och jag längtar efter att få skriva kontrakt på det hela. Precis innan jag blir mammaledig går jag på en tjänst som jag önskat få sen jag i stort sett började.

Och på tal om den lille: bebisen lever livet i magen, rör på sig nästan hela tiden! Har inte vant mig vid det än :) Men det är otroligt mysigt och igår fick jag verkligen se att det var någon där inne. Såg när det lilla livet rörde sig! Det var obeskrivligt! Hur underbart som helst samtidigt som det var lite läskigt :) Jag tror till och med att jag skrek till när jag såg det :) Typiskt mig!

En till sak som tynger mig är det där med att hitta tid. Tid till att gå till mödravårdcentralen för att se så allt ser bra ut. Väga och mäta mig eller vad man nu kan tänkas göra. Vill inte behöva ta ledigt för att åka iväg och göra det och eftersom både jag och Fredrik vill vara med är det omöjligt att hitta tid. Jag blir galen. Och jag skulle ha besökt dom förra veckan.

Vill såklart att vår blivande lilla familj alltid ska komma i första hand, men det känns som jag lägger det åt sidan ändå. Är så besviken på mig själv, det här ska vara en härlig stund där man knappt bryr sig om någonting annat, eller?!..  Vad dålig jag känner mig!! Usch!

Miss you like crazy!


Ikväll är jag hemma själv, har inte kännt mig så ensam på länge. Det är ingen rolig känsla! Fredrik är iväg och jobbar och bli borta tills imorgon. Kontrollinventering som det så fint heter, inget jag gillar. Inte när min älskling lämnar mig för en kväll. Kommer bli kallt i sängen inatt :( Är deprimerad! Om ni inte förstått det redan ;) Sitter och läser gamla mail mellan oss när allt var förbjudet och bara längtar efter honom. Ännu mer! Älskar honom verkligen massor! Han är mitt liv  ♥

Helgen i Stockholm med jobbet


Små små under :)



Vill säga välkommen till världen till våra vänners lilla flicka som föddes 20100914.


Onsdagen den 15:e september!



Min dag har spenderats på jobbet, närmare tolv timmar ialla fall. Alltid lika trevligt :) (det får tolkas hursom) Blev hämtad av Fredrik som spenderat minst lika många timmar på hans jobb - vilka arbetsmyror vi är va?! När vi kom hem diskade vi och lagade mat. Satte oss i soffan med fotbollen på i bakgrunden. Mycket sport har det varit ikväll. Massor med matcher som måste följas av min älskade och jag är för trött för att tycka att det är mindre roligt.

Imorgon efter jobbet ska vi till banken - vi har bokat möte! Det om något måste vara vuxenpoäng. Hoppas att vi går därifrån glada och nöjda. Det ska i vilket fall som helst bli spännande och jag måste säga att jag längtar tills man sitter där :)


Vecka 25



Känns som man bara blir rundare och goare för varje dag :) Det är supermysigt!!!
Bjuder på en bild på magen för dom nyfikna.

Nyklippt - Kortklippt


Godmorgon!

Godmorgon mina solstrålar :)

Idag är jag uppe med tuppen, trots min lediga dag. Vaknade på helt rätt sida och är bara så glad man kan vara. Bebisen lever rövare inne i magen och om en timme ska jag bli fin i håret igen. Såklart att man är glad då :) Plus att Fredrik berättade en härlig och förväntansfull nyhet innan han åkte till jobbet imorse.

Det här kommer bli en riktigt bra dag känner jag!

Den som väntar på något gott!









Sitter och dricker en Mojito (alkoholfri såklart) samtidigt som Mamma Mia är på i bakgrunden, samtidigt som vi tittar på vår ekonomi på Swedbank. Vilket slår mig: man kan verkligen göra mycket på samma gång :) Imponerande!

Helgen som har varit spenderades utanför Uppsala. Den årliga kräftskivan ägde rum och det var mycket trevligt och gott :) Både sällskapet och maten! Var tyvärr riktigt trötta så kvällen slutade tidigt för Fredrik och mig som gick och la oss vid halv tolv :S Sov som små barn, ialla fall jag.

Dagen i ära gick åt till bilfärden hem, ungefär så kändes det :/ Låångt! Vi hann med frukost och en prommenad innan vi lämnade dom andra, så lite sociala hann vi vara även idag. När vi kom till Linköping åkte vi ganska direkt på en husvisning. Denna gång i Ledberg/Kränge. Ett charmigt litet hus med en himla fin trädgård.

Men vi har nog bestämt oss för hur vi ska göra för att få framtiden lite mer som vi vill. Men visst är det mysigt!


Den 6:e september 2010


Frisörtid bokad. Blir först nästa vecka men jag längtar redan.

Har förbannat ont i halsen också. Så himla lyckat! När ska man få må bra egentligen?!
Nu ska jag diska och plocka iordning på hemmet. På återseende!

Underbart är kort.


Helgen börjar nå sitt slut och det är dags att sova. Tiden går fort när man har roligt som man säger.

Igår var vi på dop i Örebro. Mycket trevligt och mysigt. Själv glömde jag kameran men Fredrik tog några bilder som kan dyka upp här inom kort. Efter det åkte vi till svärföräldrarna och grillade med Fredriks brors familj också. Sen var sängen riktigt efterlängtad må ni tro :)

Idag har vi bara tagit det lugnt, var kvar hos Fredriks föräldrar till klockan två, sen åkte vi hem och myste. Tog ett bad, kollade på film och har tittat på massor med hus på hemnet.se. Vill hitta något eget snart :)

Nej, nu ropar sängen på oss! Upp och jobba klockan sju imorgon igen.. Godnatt!


2:a september




Tack så mycket allihopa! Bebisen förväntas komma till världen den 30:e december för er som vill veta.
Och syster: det där med den 26:e har du fått om bakfoten skulle jag tro. Gulle!

Idag har jag jobbat massor! Klockan 8.00 - 20.20.  Över tolv timmar och imorgon blir det elva. Tur att man är ledig i helgen, känner mig helt slut (ingen mjukstart efter semestern här inte) Jag längtar tills imorgonkväll  :)

Nu måste jag sova. Godnatt  ♥


Längtar till vintern



RSS 2.0