6 juni, nationaldagen




Har haft en riktigt bra nationaldag! Åkte till mamma och pappa runt lunch och stannade där hela dagen, kom hem ikväll vid nio som först :) Vi har varit ute i det otroligt fina vädret hela dagen och pysslat och njutit. Fredrik var iväg på äventyr sen gårdagen, men sällskapade oss under senare delen av eftermiddagen. Saknad och efterlängtad! Idag känner jag mig väldigt nöjd med livet, en alldeles underbar känsla det där :)

2 juni, en bra helg

 
Helgen började bra! Fredrik kom hem med en bukett rosor och choklad som jag på något vänster var värd ;) Solen strålade och på dagen hade jag och syrran suttit och gottat oss i solen medan barnen busade runt halvnakna i trädgården. Det blev en grill och finalen på Lets Dance till kvällen.
 
I lördags var vi på besiktningen strax efter tio, bilen gick igenom utan problem vilket såklart var skönt och till kvällen fick vi sällskap av Niklas, Viola och barnen :) Idag har vi varit hemma och fixat lite. Väder, sällskap och lust gjorde att det kanske blev mindre än väntat med det gör inte så mycket :) Väldigt skönt att bara vara, och klockan är för den delen bara barnet än.

RSS 2.0