26 februari, tisdag

Nu är vi, sen ett par dagar tillbaka, friska och glada igen! Nattsömnen är även återfunnen vilket vi tackar och bockar för :) Har aldrig varit med om en mer långdragen sjukperiod förut och hoppas innerligt slippa uppleva det igen!
 
I helgen var vi hos mina föräldrar och hade fredagsmys :) Åt gott och såg på Gladiatorerna. Lördagen spenderades uppe i Bettna hos svärföräldrarna. Hade inte setts sen nyår så det var verkligen på tiden :) Och i söndags hade Williams kusin födelsedagskalas i Nyköping. Kort och gott - en riktigt bra helg!
 
Idag ska vi mysa med syrran och barnen! Upptäcka nya vyer :) Dags att göra sig redo! Hoppas på en bra dag :)

22 februari, eller vabruari

 

Lilla Alicia blev 7 månader igår! Tiden bara rusar!
 
Gullungen har tyvärr varit sjuk i över 2 ½ vecka nu, förkylningstider, rs-virus och hela underbara februari.. Sen ett par nätter tillbaka har hon hostat så pass mycket att hon kräkts minst en gång varje natt. Slem och rosslig hals innebär störd nattsömn och mys hos mamma, sovandes på magen, sittandes.. Tycker så synd om henne! Och om mig ;)
 
Ringde till Vårdcentralen imorse och fick tid. Allt såg bra ut, trots hostan, och vi fick åka hem med direktiv om en Alvedonkur tills hon blir bättre samt att se till att hon dricker mycket vätska, då hon i samband med förkylningen blivit väldigt lös i magen.
 
Är vanligtvis ingen nojig förälder då det hör till att barn är sjuka, slår sig osv osv. men det finns alltid en gräns :) Hoppas hon blir bra snart  ♥
 

17 februari, färgklick

 
Underbara färger!! Tänk; sommar och solbränd. Vilken färgklick!   ♥

17 februari, två för en

 
En upptäckt: tulpanerna har sakta ändrat utseende :) Häftigt och annorlunda!
Från att vara vit/rosa till att bli mer rosa/vita på bara några dagar. Kul och fint :)
 
Lyckades inte fota buketten i likadant dagsljus som första gången men visst syns det skillnad? Kan nästan kalla det för att få "två för en" :)  30:- på ICA Maxi.

14 februari, alla hjärtansdag

 
Alla hjärtansdag idag :) Så till kvällen blir det lyx genom att äta goda räkmackor och lite bubbel i form av läskedryck. Hur gott som helst! :) Tyvärr är hela familjen sjuka, mer eller mindre. Vet att jag i början på veckan sa att det gick åt det bättre, men precis som det sägs att man inte ska ropa hej förrän man är över bäcken kan man visst inte slänga ur sig vad som helst heller. Är galet trött på detta nu! :(
 
Oavsett om outfiten inte är mer glamourös än en skön mysdress, att soffbordet är fyllt av snorpapper och om kuddar och filtar ligger i ett organiserat kaos i soffan så har det ändå funnits hopp om lite romantik i hemmet, dagen till ära :) En fin bukett tulpaner står på bordet och William har pysslat ihop två fina alla-hjärtansdag-kort  ♥
 
Hoppas ni från en minst lika härlig dag ni med, kram

11 februari, Arrow

 
"Efter ett skeppsbrott och fem år på en öde ö kommer miljardärssonen Oliver tillbaka till sin hemstad och bestämmer sig för att använda sina överlevnadskunskaper till att bekämpa den grova brottsligheten."
 
Måste bara tipsa om en riktigt bra ny serie till er som vill ha något nytt roligt tidsfördriv :) Har redan sett tio avsnitt och vill bara se mer :) Första avsnittet hade premiär på tv i tisdags och kan ses på play. Grymt bra!
 
Såg på Smallville i våras så det är ett kärt återseende att se Oliver Queen igen, dock inte samma skådespelare, och det är inte heller så att serierna följer varandra. Men gillar man superhjälte-temat kommer man gilla den här, lovar :)

11 februari

 
Har i en hel vecka haft sjukstuga här hemma :/ William är frisk nu och Fredrik är så pass frisk att han i alla fall tog sig till jobbet. Alicia är tyvärr fortfarande förkyld men på bättringsvägen, så det är ändå en bra start på veckan! Är förvånad över att jag hållt mig frisk :)
 
Sitter just nu och dricker kaffe och drömmer mig bort i Jotex-katalogen, igen :)

8 februari

Klockan är massor såg jag precis! Fredrik spelar poker, William sover sött i soffan (sällskapssjuk) och Alicia pratar som aldrig förr. Känns som hon alltid sätter igång när det är dags att sova, tar slut på sista energin kanske? :) Själv sitter jag här och roar mig och känner av en uns huvudvärk..?! Hoppas det bara beror på den sena tiden! Än är dom inte friska, mina familjemedlemar, tyvärr! Bättre och bättre blir dom men inte hundra procentiga :/ Jäkla förkylning att vara envis!

6 februari, sjukstuga

 
Här hemma är det fortfarande sjukstuga :( Den som är bäst är jag... den som mår bäst skulle det ju stå ;) Alicia är förkyld och febrig, näsan rinner hela tiden och William börjar bli likadan han med. Våra stackars trollungar! Fredrik är hemma idag med och blir nästan sämre och sämre ju mer dagen går :(
 
Känns som det bara är en tidsfråga tills jag med blir sjuk :/ Hoppas på att det inte blir så! Peppar peppar...

6 februari, doplöv

 
I söndags på dopfesten fick Alicia sitt doplöv :) Det är ett slags dopminne från vår församling som alla bebisar som döps får av kyrkan. William fick sitt förra året, som ni kanske minns, och nu har lillan också ett. Tycker dom är så fina! :)

4 februari, helgen

 
Har haft en riktigt bra helg! I fredags hade jag och barnen fredagsmys i Tolefors då Fredrik var iväg på festligheter med jobbet i Stockholm. Såg på Gladiatorerna och sen en film efteråt. Det blev sent som tusan och klockan var närmare två när ögonen fick vila som först.
 
Lördagen kändes som en vardag, massa lek och bus med barnen och vid tre hämtade vi Fredrik vid jobbet, för att sen åka till mamma och pappa på middag :) Efter en fika på maten åkte vi hem kort därefter och myste i soffan framför tv:n.
 
I söndags var vi på dopfest i kyrkan för Alicia. En mysig tillställning, riktigt gott fika och en himla massa barn, såklart. Direkt efter festligheterna i Rappestad åkte vi till Nyköping, till Micke, Johanna, Casper och Elvira :) Tiden bara sprang iväg, barnen lekte för fullt och vi andra hade massor prat att ta igen. Först när klockan visade halv åtta var vi på väg hem. Lyckad dag! :)
 
En mindre lyckad dag är dagen idag :/ Fredrik är sjuk och Alicia är inte helt hundra hon heller, vet inte vad det kan vara men hon är lite gnällig och sover en del. Hoppas båda två kryar på sig snabbt igen! ♥
 

RSS 2.0