22 februari, eller vabruari

 

Lilla Alicia blev 7 månader igår! Tiden bara rusar!
 
Gullungen har tyvärr varit sjuk i över 2 ½ vecka nu, förkylningstider, rs-virus och hela underbara februari.. Sen ett par nätter tillbaka har hon hostat så pass mycket att hon kräkts minst en gång varje natt. Slem och rosslig hals innebär störd nattsömn och mys hos mamma, sovandes på magen, sittandes.. Tycker så synd om henne! Och om mig ;)
 
Ringde till Vårdcentralen imorse och fick tid. Allt såg bra ut, trots hostan, och vi fick åka hem med direktiv om en Alvedonkur tills hon blir bättre samt att se till att hon dricker mycket vätska, då hon i samband med förkylningen blivit väldigt lös i magen.
 
Är vanligtvis ingen nojig förälder då det hör till att barn är sjuka, slår sig osv osv. men det finns alltid en gräns :) Hoppas hon blir bra snart  ♥
 

Kommentarer
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Nej vad tråkigt :( hoppas hon kryar på sig nu!

Svar: Ja, fy, det har inte varit roliga veckor! Men hon blir bara bättre och bättre så vi håller alla tummar och tår :) Har ni klarat er undan sjukdomar?

2013-02-22 @ 16:15:20
URL: http://mammami.se
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Ja, skönt att det går åt rätt håll :)
Nja vi har haft kräksjukan, men nu hoppas jag att det är slut med det..

2013-02-23 @ 10:29:26
URL: http://mammami.se
Postat av: Malin

Usch och fy för sjuka! :( Det är verkligen sjukdomstider nu och det är ju så att även de små blir sjuka. Det jag är nojig över är rs-viruset.. Usch och fy, det vill vi inte ha!
Vi (bebis) har dragits med lite hosta, nysningar och lite snorighet sista månaden nu och det är inget kul, även om det inte är något som stör henne direkt.
Skönt att ditt lilla troll börjar friskna till nu iaf! :)

Svar: Nej, fy, det vill man inte ha! :( Nej, det är så synd om dom som liven när dom är sjuka. Hoppas ni är på bättringsvägen snart med <3

2013-02-26 @ 16:13:26
URL: http://muwlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0