29 december





Har haft ett par riktigt sköna dagar efter allt firande, Fredrik har semester så det blir en kombination av vila och fix :) Igår gjordes ett par möbelinköp bland annat.. :)




Är just nu påväg till Katrineholm där det blir 90- årskalas för hela slanten :) Trevligt trevligt :)

25 december, Victoria's Secret Fashion Show 2012

 
Ett av årets alla höjdpunkter :) Dom är så vackra, sexiga och snygga! Sitter ni framför tv:n och tittar?! Själv har jag annat att stå i som ni säkert vet, men det är på inspelning! Annars finns det ett par repriser att se :)

25 december, Williams födelsedag

 
Hurra! Hurra! Hurra! Idag är det Williams födelsedag!! :) Massa grattiskramar till våran stora pojke!  ♥

24 december, julgranen

 
Snart dag för julklappsutdelning... :)

24 december, god jul


23 december, 4:e advent

Fjärde advent idag och dagen före dopparedagen :)

21 december, kalasbra dag

 
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det syrrans fördelsedag! Hurra! Hurra! Hurra! :)
 
Och lilla Alicia blir, som sagt, fem månader idag! ♥ Dessutom har Fredrik semester efter idag!!!
Mycket att fira med andra ord, och det är precis vad vi ska göra! :) Kalas för hela slanten!

21 december, 5 månader

 
Alicia blir fem månader idag! Nu gillar hon mat, gärna ett par gånger om dagen. Äter gärna majskrokar. Vänder sig från rygg till mage och tvärtom. Sitter upp riktigt bra, men tippar såklart fortfarande efter ett par minuter. Dregglar! Kan vara så att det tittar fram någon tand så småningom kanske? :) Sitter gärna upp i vagnen för att kunna charma omgivningen när vi är ute på äventyr. Mamma och pappas lilla prinsessa som bara blir sötare och sötare för varje dag som går  ♥  Det är galet vad tiden går fort!

20 december, julgranspyntning

 
I söndags åkte vi ut till skogen och högg ner en gran som nu pryder vårat vardagsrum (läs köpte) :) William hjälpte glatt till att pynda den i år vilket gjorde stunden mer julig. Ska ta en bild på resultatet när alla julklapparna ligger inslagna under granen tänkte jag, så håll till godo :)

20 december, utvilad

Idag är jag utvilad! Har fått min skönhetssömn inatt, minus ett par gånger William hade host-perioder. Alicia har sovit som en stock som vanligt och likaså karln. Somnade innan klockan hann slå tio igår! Pensionärsvarning?! Eller bara två trötta småbarnsföräldrar :)
 
Planerna jag hade för måndagen gjordes igår; köpa dom sista julklapparna! Lusten till att trängas i julhandeln infann sig inte tidigare, eller egentligen inte alls. Tur att barnen var som änglar under hela vistelsen så jag kunde undvika att tappa tålamodet någonstans på vägen :)
 
Idag ska vi till Tolefors på playdate :) Klockan elva blir det massa lek och sen en lunch på det! Lääängtar!  ♥

16 december, 3:e advent

 
Tredje advent idag och hög tid att göra julen redo :) Den som väntar på något gott..

12 december, 12 12 12




Har haft en fantastisk dag idag :) Den började i kyrkan, tro det eller ej, men inte för den datumgalna bröllopshysteri utan för att kyrkans hus idag faktiskt var i just kyrkan :) Terminavslutning. Riktigt mysigt och trevligt, gott fika och som vanligt underbara Lotta och Kerstin :)

Senare på dagen kom syrran med familj hit för lunch, fika och pulkaåkning :) Vi vuxna hade minst lika kul i backen som barnen! Och jag kan tänka mig att den nyinköpta pulkan kommer användas flitigt en tid framöver nu när snön faktiskt bestämt sig för att ligga kvar :)

Dags att knoppa! Godnatt!

11 december, första måltiden

 
Alicia har fått prova på att äta mat nu i december :) Gröt och puréer. Det är inget hon fastnat för särskilt mycket utan hon håller sig till sin ersättning. Det blir något tappert försök ibland men tänker såklart inte tvinga i henne. Minns att William älskade mat från första stund så om den saken tycker dom väldigt olika. 

9 december, 2:a advent

 
Andra advent, och Anna i almanackan: grattis på namnsdagen till mig och lillan ♥
Bara två veckor kvar tills julafton står vid dörren :)

7 december, uppdatering

 
I onsdags var vi hemma hela dagen, insnöade i stort sett. Gjorde ett tappert försök att komma iväg, men insåg sen idiotin av hela idén :) Men den bjuder jag på!
 
I torsdags var vi hos syrran och barnen :) Åt lunch och träffade en gammal barndomsvän jag inte sett sedan istiden :) Åkte hem runt fyra, svängde förbi affären för att hämta ut ett av fyra paket jag väntat på och sen tog jag och snöskyffeln återigen en sväng om på uppfarten. Har blivit ett par vändor nu när snön faller som den gör. Tog in posten och upptäckte två avi i högen, tog upp mobilen för att kolla läget (som man gör ibland) och såg en sms-avi. Typiskt :)
 
Fredrik är uppe i huvudstaden på äventyr med jobbet sen igår, så det blev torsdagsmys med barnen för min del igår. Hade planer på att åka till mamma och pappa men ni vet hur det är :) Man slår sig till ro och helt plötsligt blir man sådär bekväm och väljer att stanna hemma istället.
 
Idag har vi inga som helst planer för dagen, men något skoj ska vi nog hitta på :)

3 december, playdate




Har haft huset fullt av härliga ungar idag :) Lek och bus och stoj och skratt! Och mys! Fem busungar och tre bebisar :) Fyra mammor, mig inräknad, kaffe, fika och trevliga timmar av prat :)

Avslutar dagen i soffan med familjen, och har nog inte helt fel om att kvällen inte blir långvarig för vår del.. Trööötta!!

2 december, 1:a advent

 
Idag är det första advent och nedräkningen kan börja! Härligt :)

1 december, julklänning

 
Åh, jag dog en minut när jag fick syn på den här skönheten :) 449 kronor från Nelly.se

RSS 2.0