Den 30:e dec



Dagens datum har jag gått och längtat till sen jag vet inte hur lång tid tillbaka! Vet ni varför?! Det var våran underbara bebis beräknade födelsedatum :) Men som ordspråket säger blir det inte alltid som man tänkt sig.

Nu har han varit hos oss i fem hela dagar :) För er som missat blev vi föräldrar den 25:e till en liten William.
Som självklart är världens sötaste unge. Han har till och med stulit förstaplatsen från pappa Fredrik ;)

Hoppas ni alla haft en riktigt bra jul. Själva fick vi världens bästa julklapp, så vi är helnöjda   ♥


God Jul!



En bild på vårat pepparkakshus som min älskling gjorde när vi julpysslade


Vecka 40



Idag är det julafton och samtidigt går jag in i sista veckan på graviditeten, kanske :)
Kan bli en vecka till eller två, det vet man aldrig. Har börjat få onda värkar sen två tre dagar tillbaka,
vilket såklart är mindre skönt. På så sätt vill jag ha ut krabaten snart så jag slipper ha så ont.

Men det kanske är bra om den väntar i magen tills julhelgen är över :) Längtar - det gör jag ialla fall  ♥

Aj, aj, aj.

Kom precis hem från barnmorskan, och det troligtvis sista besöket där.
Allt såg bra ut med bebisen :)

Men själv mår jag inte alls bra, så om någon vill byta med mig hör av er! 
Idag intar jag soffläge och bara låter dagen gå, tyvärr :(  Hoppas på en bättre dag imorgon!

Julgranspyntning.


Födelsedagskalas!



Kom nyss hem från kalaset :) Det bjöds på både smörgåstårta, fika och tårta - massa gott helt enkelt.
Och mätta blev vi nog allihopa. Hoppas på att hon haft en helt underbar dag för det är hon klart värd! ♥

Insnöad.



Ytterligare en dag som försvann lika fort som den blev till. Fredrik hade sin lediga dag så vi passade på att ta en sovmorgon som hette duga samtidigt som vi var uppe till sent inatt - tror inte vi somnade förrän vid två!

I lördagskväll när vi skulle hem från mamma och pappa vid två på natten kom vi kanske tio meter på deras grusväg! Den var helt igensnöad! Drivorna var säkert en halvmeter höga på vissa ställen så det blev att sova över hos dom :) Vi kom ju som sagt nästan inte en meter. Halva styrkan som hälsade på fick hjälpa till att putta på bilen så man kunde backa tillbaka och parkera den igen. Det var lite oväntat trots att mamma tidigare under dagen sagt att vi skulle ta med övernattningssaker ifall att :)



Idag har vi skrivit under faderskap för bebisen, så nu är Fredrik snart pappa även på papper. Och det känns ju inte så tokigt!



Sen handlade vi några julklappar när vi ändå var på stan. Och nu ikväll har vi köpt ett skötbord via Blocket som var riktigt fint, så nu jävlar är vi redo :)





Julstress i butikerna.

Har spenderat lördagen i Ingelsta och i Tornby tillsammans med min kärlek och tusen andra julshoppare. Fy tusan säger jag bara. Och vilken trafik det var - köer till förbannelse - men vad förväntar man sig sista helgen innan jul?! :)

Tyvärr blev vår shoppingtur mindre rolig när vi fick besked om att skötbordet vi var ute efter varken fanns i den ena butiken eller den andra :( Men vi hittade mycket annat, så nu är det i stort sätt bara bordet som är kvar och det känns himla skönt.

Efteråt åkte vi ut till mamma och pappa för lite lördagsmys. Och nu sitter vi här :) Har precis firat syster och Tobbe som nygifta med lite skål i skumpa och paket. Snart är det dags för mat och sen blir det nog fullt upp resten av kvällen.

Som sagt; igår firade syrran och Tobbe sin fem årsdag och gifte sig under dagen :) Mysigt! Ett stort grattis till dom! En glad överraskning för oss! Vet att dom kommer ha ett underbart liv tillsammans så dom gjorde helt rätt i att bli man och hustru :)

Det var allt för dagen idag!                  


Tvättdag

Tvättstugan kallar, hur kul är det inte att tvätta på en fredag?!

Tvätten är klar runt klockan fyra, efteråt blir det att göra sig iordning för att sen åka och hälsa på våra vänner direkt efter att Fredrik har kommit hem från jobbet :) Blir bjudna på tacos och lite skitsnack i deras nya lägenhet. Ska bli riktigt skoj för det var evigheter sen vi sågs sist! (fy på oss)

Bara för att jag nämnde mat så blev jag hungrig :) Dags att käka matlådan kanske, pannkakor och en film.
Det låter väl inte så tokigt.

Testing testing.



Var tvungen att prova mitt nya köp :) Bilden blev dock riktigt suddig..

OBH Nordica Artist Wave Maker



Vilket kap! Läste som vanligt veckans reklam från ICA Maxi eftersom vi handlar där. Och vad ser man?!
Halva priset på  OBH Nordica Artist Wave Maker

Den brukar ligga på en summa så förarglig som 399:- men nu fick jag den till världens kap! Jag är glad!
Var i affären vid tio för att vara på säkra sidan att få tag i en men dom hade bunkrat upp rejält.

Ett bra julklappstips kanske?! :) (erbjudandet gäller endast idag)

En tvåa för tre



Byggde ihop spjälsängen till lillen ikväll. Får tacka svärföräldrarna som ville köpa den till oss :)
Visst är den fin! Nu fattas bara täcke och kudde men det ska vi fixa i helgen.
Och en bebis fattas ju självklart med kom jag på ;) Den kommer när den kommer! En sak i taget.

En snabbis!

Har gjort mig klar för att möta dagen! Och den ska spenderas med några av mina favoriter :)

Annars har jag inte haft så mycket för mig, har mest bara sovit :) Gick upp med Fredrik i morse men somnade om igen efter åtta vilket inte var så tokigt! Har ont i kroppen nu dom senaste dagarna och har till och med svårt att sitta en längre tid. Men jag antar att jag får leva med det i några veckor till :)

Och gardinerna blev toppenfina i köket, ångrar mig inte en sekund att jag panikhandlade dom!

I helgen ska vi fixa julgran och pynta lägenheten med tomtar, handla julklappar och bebissaker. Sen kan vi ta det lugnt :) Eller jag ialla fall, Fredrik har det tufft på jobbet - all stress människor har vid den här tiden. Tycker synd om han  ♥


Ett paket från Jotex.



Förra veckan skulle jag hänga upp förra årets såkallade julgardiner men fick panik när jag såg hur dom såg ut. Det var en snabb lösning förra året eftersom jag missat gardiner totalt runt jul men i år var dom nog ännu fulare än sist jag såg dom uppe. Därför beställde jag i smyg nya tills i år :)

Eftersom det även nu var lite sent påtänkt så hämtade jag ut paketet från Jotex idag. Lika bra att stryka till dom och hänga upp dom inte sant?! :) Hoppas dom blir fina, vad tror ni?

Söndagens julpyssel i bilder



Sankta Lucia




Har haft fullt upp idag vilket varit både positivt och negativt. Eller man ska kanske ta det tvärtom, för dagen i sig började inte bra! Från åtta till elva satt jag i telefon med Försäkringskassan och mina arbetsgivare omvart annat. Dessa underbara köer är fantastiskt roliga - så ni inte missar det :) Väldigt ironisk såklart!

Klockan elva skulle jag vara på bilprovningen och besikta bilen också - som inte gick igenom :(
Det var min dåliga del av dagen. Ganska smärtfritt ändå trots att jag var i eld och lågor ett tag där.

Sen kom den bra delen :) Jag svängde förbi Ö&B och köpte julpapper, julkort och ett plastregister till min pärm med viktiga papper i. Kan vara så att Fredrik tycker att det är lite oordning i den fast att han inte sagt det rakt ut. Nu kan jag börja hålla med honom så det ska det bli ändring på.

Och när klockan slog ett kom syrran och Kendra och hämtade upp mig och vi åkte vidare till vår barndomsvän på en fika med massa skitsnack :) Hur härligt som helst! Kom hem därifrån för bara ett tag sen och nu ska vi åka och handla mat!

Fullspäckad dag trots att jag inte varit på något Lucia-firande :)


Tredje advent..



Japp, idag ska vi åka till mormor och äta gott och pyssla. Får se vad dagen har att vänta. Börjar bli dags att göra sig iordning nu, ska vara där om en timme :) Hoppas ni har en trevlig tredje advent idag!

Så mycket bättre.



Sitter och har lördagsmys för mig själv, ser på Så mycket bättre och bara njuter av hur underbart människor kan ha det tillsammans :) Man bara myser i hela kroppen.

Lördagsgodis.

Var nyss och hämtade ut mitt paket från H&M. Det är inte lätt att avgöra om ett plagg är snyggt när magen putar ut så mycket som den gör, men efter mycket om och men kom jag fram till att behålla hälften. Tre av sex artiklar gick bort med andra ord. Fast det känns bra för det halverade ju summan och lite till :)

      

Dom som får flytta in i garderoben är en vit mammatröja som alltid är bra att ha (ialla fall i en månad till) en klänning och en mysig tunnare topp i brunt.

Idag är det lööördag för er som missat, Fredrik ska ut med jobbet och jag vet i tusan vad man ska hitta på, kanske bara slappa framför tv:n?! Eller åka till mina föräldrar en sväng? Vi får se hur det blir helt enkelt, känner att jag inte är på humör för att göra något utöver det vanliga ialla fall. Så kan det vara ibland. Bye!


Ett soligt vinterland.



Så himla mysigt det är ute idag! Blir så glad när solen skiner över den vita snön! (tycker dock lite synd om Fredriks cykel som inte hann komma upp på vinden innan) Vaknade för en liten stund sen, sjusovare :)
Ska börja laga mat nu och sen blir det en prommenad bort till affären för att hämta ut ett paket som kommit!

Kläder kläder kläder!



Är sugen på att beställa hem dom här tre! Har suttit och dreglat över dom i några dagar nu. Det är det som är det negativa med all tid man har! :) Hur kommer det här att sluta?! HAHA!

Uttråkad..



Tänkte uppdatera lite fort om hur ingenting händer i mitt liv :) Det står still om dagarna, och jag börjar bli så trött på det! Nu är det tredje dagen som jag inte har någonting bestämt och det suger fotsvett! Jag sitter vid datorn ett tag, sover, äter, kollar på tv och sitter vid datorn. Kan hända att jag tar tag i någon vardagssyssla som att städa eller diska också men mycket mer än så är att gå till överdrift.

Fast det är nog det som är meningen, att jag den här tiden ska vila??! Och inatt kom foglossningen tillbaka :( Den har varit gone gone baby i två dagar och det har varit helt underbart, men jag antar att den saknade mig. Bebisen rör sig så in i... det är full aktivitet! Och därmed kommer halsbrännan. Men det är himla mysigt att vara gravid :)

Känns som jag är full med skit idag så jag ska hålla mig lugn, ville bara säga hej och berätta att jag lever   ♥


Shopping!



Har haft fullt upp hela dagen! Fredrik har varit ledig så vi har verkligen passat på att spendera dagen på någonting vettigt! Klockan tio hade vi tid hos barnmorskan där allt såg bra ut. Har växt 4 cm på bara två veckor, det kändes galet :) Efter besöket hos henne åkte vi och tankade bilen och sen vidare till Norrköping.

Tittade runt i Ingelsta på bebissaker och julklappar och andra roligheter. Upptäckte även att vår kamera var billigare på MediaMarkt än vad vi fick den för på Elgiganten här i Linköping. Så efter ett par välspenderade timmar i grannstaden åkte vi hemmåt och stannade till på Tornby. Gick in på Elgiganten för att prata med dom om deras prisgaranti och gick därifrån med 500 kronor i fickan :) Det vill säga: vi fick som vi ville! :) Då blir man glad!

Sen tog vi en tur på IKEA också, tittade på säng och skötbord till lillen. Hittade inte direkt någonting utan tog en matbit istället, under 50 kronor för två! (tummen upp) Sen fick vi visst med oss ett par saker hem därifrån med, några julklappar till dom minsta i släkten :)  <3

Nu har vi tvättitd och ska precis gå ut till tvätten igen och sen vidare bort till syster och Tobbe på en fika. Som sagt: dagen är fullspäckad av saker att fixa med! :)


4 december

dsc00714 (MMS)

Sitter ute hos mamma och pappa. God mat och gott sällskap har det bjudits på tillsammans med hela familjen :) Just nu är det full koncentration på pokern och snart blir det Plump!


Fixa håret, check!



Jag har haft smått panik på hur mitt hår sett ut den sista månaden. Så fort det åkte upp i en toffs såg man den vackra utväxten som alltid är så omtyckt. Igår fixade jag iordning oredan! Syrran hjälpte mig :) Och det blev bra bra bra! Var lite orolig över att slänga i en färg i hela utväxten när jag kört på slingor i flera år, men jag ångrar mig inte en sekund!

Bild kommer, orkar inte styra med det just nu bara :) Har haft hela dagen på mig men vad tusan!


Fredag.

Ska ut på en snabb shoppingtur och sen vidare till mina föräldrar. Ska fixa lite, mer får ni veta senare :) Nu börjar karln bli rastlös så det är nog dags att åka. Ha en underbar fredag allihopa!


Festblåsa i fel stl.




Så otroligt underbar. Kärlek vid första ögonkastet! Minus är att den bara finns i large.

Tisdag VS Torsdag










Vilken dag tycker ni är bäst?!

Efterlängtad.


Vi har länge gått och längtat efter en systemkamera och tänkt köpa en lagom till bebisen kommer :)
Nu hade vi svårt att hålla oss så vi fick med oss en hem redan idag! Men till bra pris får jag tillägga!

Ett plus till är att vi sagt att det får bli den julklapp vi köper så då behöver man inte tänka på det längre.
Känns ganska skönt att inte behöva köpa något bara för köpandets skull, och duktigt med! :)

Hoppas på att den här julklappen kommer ge oss många fina minnen!  ♥

En färgklick!



Hämtade ut ett paket från Jotex på posten idag :) Det innehöll två mysiga plädar! En vit och en turkos!
Kudden hittade jag på Jysk! Kände att det var dags för en färgklick i vår mörka soffa.

Det blev så fint! Ialla fall om ni frågar mig. Tror jag tycker om turkos mer än jag trodde.

Filmkväll.



Med en sjukling hemma har det blivit en riktig filmkväll ikväll :) Den här gången satt den - en bra film!
Nu är det nog dags för sängen vilken sekund som helst. Godnatt ♥

Betyg: ♣ ♣ ♣ ♣

Dålig sämre sämst!



Har precis ägnat min dyrbara tid till en av världens sämsta filmer. Blir så besviken på mig själv att jag nästan börjar gråta! Den var värdelös! Har ni inte sett den - titta inte på den. Ett tips från coachen bara!

Betyg: - - - ♣

Mysigt i värmen!



Fredrik ringde vid tolv och sa att han gav upp all evig väntan på tåget! Imponerande att han stod ut i fyra timmar, jag hade nog gett upp efter hälften - sån är jag :) Åkte och lämnade bilen till honom på station och sen åkte han till jobbet, själv gick jag på stan med mina bästisar ♥ Vi hann precis göra oss bekväma mitt i city när Fredrik ringde och sa att han skulle hem. Förkylningen hade blivit värre :( Fick med oss varsin påse från Lagerhaus och sen passade vi på att åka med hem från stan till värmen här hemma!

Nu har vi suttit och värmt oss med glögg och apelsin bakom varsin dator och bara slappat. Min sjukling fryser konstant och vill kramas lite då och då :) Är glad över att han inte kom till Stockholm på så sätt! ♥


Älskade SJ



Kom precis hem efter att ha lämnat Fredrik vid tågstation, men som många redan vet så sitter han fortfarande och väntar på grund av förseningarna. Undrar just hur länge han blir sittandes där?! Han ska upp till Stockholm på kurs så för hans skull håller jag tummarna för att han kommer iväg..

Pratade nyss med han i telefon och nu är det bara försenat två timmar!

RSS 2.0