30 juni, shopping

dsc01601 (MMS)

God morgon :) Uppe med tuppen innebär bland annat gott om plats på parkeringen :) Nu är det IKEA och frukost som gäller, sen ska vi spana in rean och se om vi hittar något intressant!


29 juni

   Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!!


Jag höll det jag lova! Jag har varit ute hela dagen :) Inte i poolen men i solen och det har varit så skönt! Fredrik kom hem från jobbet vid halv två och gjorde oss sällskap. Sen åkte han på arbetsintervju och kom tillbaka vid sex :) Ungefär samtidigt som syrran med familj kom förbi på en fika! Härligt kvällssällskap ♥

Nu är jag solbränd som satan!! Röd typ?! Nej, det blir nog bra när det värsta lagt sig :) HAHA!

Imorgon blir vi upphämtade vid sju (!!!) så vi måste nog sova nu om det ska bli något vettigt med morgondagen. Den ska jag och William som ni kanske minns spendera med syster ♥


28 juni, sola och bada



När Fredrik kom hem från jobbet slängde vi oss i poolen på direkten :) Superskönt! 25°C :)
Kul med sällskap också, trots att han är lite av en badkruka :) Själv plaskar jag gärna runt en längre stund!

Imorgon ska jag bo i poolen om vädret och William tillåter :) Sola och bada och mysa med min lilla gris!
Nu är det dags för sängen (att klockan alltid blir så mycket?!)

Just det; bilden är tagen från första doppet, kallt som tusan som ni kanske ser
:)


28 juni, fördelar med trädgård

dsc01596 (MMS)


28 juni, torsdagsplaner



Tog sovmorgon idag! Skäms nästan över att berätta när vi gick upp :) Klockan var över elva!! William får oftast bestäma när vi ska upp så jag vaknar när han vaknar så att säga :) När han är frisk och kry ska jag visa han vem som bestämmer igen! Då är vi uppe vid nio ialla fall, någon måtta får det vara.

Syrran ringde förut :) Snackade säkert i över en timme men sen la vi på och då ringde rörmokaren och sa att han var på väg, har nämligen en liten läcka som han fixar till, tråkigt men sant :( Camilla och jag kom ialla fall fram till att vi ska ses på torsdag, för då har hon bilen. Det blir en sväng till Ikano och sen till BVC (därav anledningen till att hon har bilen) Ska bli kul att ses för nu var det längesen!! Saknar dom alla tre 

27 juni, regnbåge



Tog bilden på vägen hem till Linköping efter midsommarhelgen :) Vilket växlande väder inte sant?!

Vaknade av huvudvärk och nästäppa imorse och utifrån det kan ni kanske gissa på hur min dag varit? Det är toppenfint väder ute och jag sitter inne och slöar, bara en sån sak gör att jag inte dirket mår bättre :( Tyvärr är lilleman fortfarande dålig så tillfälle för sol är inte prio ett :/ Hoppas vi kryar på oss snart för jag vill sola!! :)

Edit: inlägget skulle ha publicerats igår men hade tydligen inte gjort det??!

27 juni, trädgårdsarbete



Måndag igen och bara två veckor kvar till Fredrik och jag får semester tillsammans :) Sex veckor!!

Var ute i trädgården hela dagen igår, därav den dåliga uppdateringen. Vädret var toppen och motivationen till att få någonting gjort med. Tog bort ytterligare en rabatt så nu behövs bara jord och sen sår vi gräs där med, är inte så mycket för blommor om dom inte står i krukor får nog lov att erkännas :)


25 juni, 6 månader

dsc01571 (MMS)

Vår lilla gullunge blir 6 månader idag! :) Det bästa halvåret hittills! Och vad tiden har rusat förbi, men det är som dom säger: tiden går fort när man har roligt :) Idag ska vi fira en snäll gammal tant som blir ett år äldre imorgon - Fredrik farmor :) Sen ska vi fika hos våra vänner i Flen och efter det styr vi kosan mot Linköping :) Fullt upp och det gillas :)


24 juni, glad midsommar

dsc01546 (MMS)

Glad midsommar allihopa! :) Hoppas ni har en bra dag! Nu är det dags för en dans runt midsommarstången och en tipspromenad för vår del :) Det enda som fattas för tillfället är solen, och en öl kanske ;)


23 juni



Båda mina älsklingar är förkylda
:( Fredrik är på bättringsväg och William mår för tillfället bättre han med (peppar peppar). Värktabletter för båda två men hoppas verkligen att dom vaknar upp imorgon och är helt friska :) Själv har jag klarat mig fint, tror jag?! Har den där förbaskade pollen med, vilket gör det hela smått förvirrande - är man tung i huvudet samtidigt som näsan rinner för att det är allergi eller sjukdom?! Svårt att svara på nu under sommaren :)

Imorgon är det midsommar - sill och potatis och gott att dricka, grillat och trevligt sällskap :) Dagen spenderas i Bettna med Fredriks familj :) Ska vara där innan ett imorgon så vi måste nog sova snart.

Idag har vi hängt i soffan tillsammans med några filmer och bara vilat upp oss, behövligt för oss alla, men vad seg man blir av det. Usch! Fick inte alls någon bra sömn inatt pga. lillemans förkylning :/ Kom på att det finns tvätt att hänga på tork med.. bäst att få det gjort. Godnatt ♥

22 juni, födelsedagskalas




Idag fyller världens bästa bror
20 år! Otroligt vad tiden går :) Det kan bara innebära att jag inte är 20 längre ;) Lillebror får handla godsaker ifrån mitt jobb från och med nu, såna tillfällen kommer inte igen, synd att man är föräldraledig :) Anyway.. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Vilket konstigt väder det är hos mig! Ena stunden lyser solen, sen spöregnar det, sen regnar det och nu skiner solen igen?! Whats up with that?! Får se om man vågar sig ut på en promenad idag eller ej.

Ska ge lilleman mat och efteråt ska jag städa upp i köket efter gårdagen. Våra kära vänner Niklas och Viola var här på en grillning. Hade superdupertrevligt, och, vad jag kan minnas, fick William sin första puss på munnen av Zoi :) Sötungar! Eller har Kendra redan fixat den?! :) Han är en riktigt tjejtjusare alla redan ♥

20 juni

Är riktigt seg idag! Igen :) Hela söndagen gick åt till att återställa sig efter helgens bravader. När man vänder på dygnet nu för tiden tar det otroligt mycket på krafterna, känner sig som en pensionär skulle jag tro :)

Kan hända att syrran min kommer på en fika om en liten stund, eller så gör hon det inte :) Hade pratat om att göra stan osäker men så blev inte fallet, vilket inte gör mig så mycket. Som sagt: SEG!!

Duscha bort tröttheten eller sätta på en kopp kaffe?!

 


16 juni, systrar

Old Old Pic ;)

Dagen har bara varit så bra!!
Hade en kille här från Tekniska Verken för att byta vattenmätaren vid lunch, inte för att det har någonting med det hela att göra.. men ändå :) Nu är den bytt och vi börjar om från noll med allt som har med vatten att göra i hushållet.

Tillbaka till ämnet om hur bra min dag varit! :) Efter att han varit här tog vi en promenad, jag och Wille, tänkte utforska området lite och hittade en trevlig, smal liten väg med knappt någon trafik på. Perfekt tänkte jag och traskade på :) Den rundan landade på fyra kilometer så det var precis lagom - funderar på att göra den rundan till min speciella :) Man måste börja någonstans right?!

Sen ringde syrran och frågade om hon och barnen kunde komma förbi på en fika :) Med sig hade dom lillsyrran :) Fan vilken kul överraskning! Hade helt underbara timmar tillsammans  ♥

Snart kommer Fredrik hem från jobbet och då är det dags att börja med middagen, köttfärssås och spagetti, till det blir det troligtvis en film och sen sängen. Som sagt - dagen har varit underbar  ♥


15 juni, ingen reklam, tack!




Har mina misstankar om att Fredrik och William inte tycker att jag ska shoppa upp alla pengar :)
För vem har sagt till honom att förstöra H&M-tidningen om inte pappa själv...  Godnatt  ♥

15 juni



Sitter och funderar på var den här dagen ska ta vägen :) Tänkte ta en promenad runt samhället men varken Wille eller tiden var på min sida. Mellan ett och tre kommer DHL med en leverans så jag måste se till att vara anträffbar under den tiden, och så fort som klockan bestämt sig för att gå idag blir det tajt. Fredrik slutar fyra idag, hör och häpna :) Är riktigt glad över det kan jag lova!

Det får helt enkelt bli en såndär plocka-iordning-städa-tvätta-och-fixa-dag idag, och det kankse är lika bra det - ser att halva min peruk ligger på golvet :)

I helgen ska vi försöka fixa bilen så den blir körduglig!! Så hoppas det går som en dans så den rullar snart!
Hade gärna spenderat min eftermiddag på Cubus idag då det är Big Smile :/ Shoppat kläder till mig och William, för någonting skulle man nog få med sig hem. Surt som attan!

14 juni, tänder



William har börjat få tänder :) Mammas stora kille!!
Såg första tanden 31:e maj och den andra tittade fram på nationaldagen. Stolt och glad!

14 juni

Godmorgon!

Fredrik har nyss åkt till jobbet och William ligger och sover "frukost". Imorse vaknade vi av att min mobil ringde vid kvart över nio! Det var DHL som undrade om jag är hemma imorgon då dom kommer och lämnar av en ny beställning från gymbolaget. Efter att ha pratat med dom om bristerna i det dom skickade hem till oss förra veckan löste sig allt superduperbra, så vi passade på att beställa med skyddsmattor också :) Det kommer nog bli riktigt fint. Är sugen på att ha någonting som jag har användning av också.. 

Anyway.. Det jag skulle nämna var att vi inte längre kan ha William som väckarklocka, den lilla killen är en riktig sjusovare :) Men jag ska absolut inte klaga - det är skönt som tusan! Alla blir utvilade och glada :)

Åh, jag känner att den här dagen kommer bli så bra! Älskar när man får morgonen tillsammans!

13 juni, Williams dop, bildbomb


13 juni, sovplagg



Klickade hem dessa för några dagar sen och dom hamnade i brevlådan idag :) Så otroligt fina och sköna!


12 juni



Helgen är redan förbi - gillar det inte! Längtar till semestern så det blir mer tid med familjen min :)

I fredags kom DHL med Fredriks efterlängtade paket - träningsgrejer. Har skruvat ihop det mesta, men några saker var det fel på, anpassade hål som inte stämde överrens med varandra osv men hoppas på att det löser sig efter kontakt med företaget. Typiskt vår tur att någonting ska strula kan man tycka :/

Imorgon har förhoppningsvis mitt paket från H&M hamnat på utlämningsstället i Vikingstad, kan mycket möjligt bli en promenad på ca. 1 mil (fram och tillbaka) för att hämta det :) Två flugor i en smäll så att säga.

Nej, dags för min skönhetssömn. Godnatt   ♥

11 juni

dsc01444 (MMS)

Löööördag! Ikväll är vi i Tolefors :) Kristin och Joel är också här, bara brorsan som fattas för att hela syskonskaran ska vara samlad. Nu blev det systrarna med karlarna, och barnen såklart :) Underbart! Har det riktigt trevligt. Hoppas ni har en bra kväll ni med :)


9 juni, ansluten

Fy tusan så bra det känns att vara uppkopplad till verkligenheten igen ;)
Har läst bloggar så jag håller på att spy, men nu är jag uppdaterad. Känns otroligt skönt!

Har bestämt mig att på riktigt ta tag i min hälsa nu, och nu tusan!!! Inget slarv den här gången!
En powerwalk på åtta kilometer och ikväll tvingar jag ut Fredrik på en prommenad till :)
Nyttig god mat och mindre portioner - finns ett problem bara men det ska nog lösa sig, kanske?!


Saker som hänt under tiden jag varit i likhet med neandertalarna är bland annat:

• Har blivit moster igen - till en liten Lexie  ♥
• William döptes den 5:e juni - hela dagen var otroligt lyckad
• Har fått en pool i inflyttningspresent av mamma och pappa
• En av våra bilar har varit inne på reparation - den andra bilen har tyvärr gått sönder
• Hade Internet ett fåtal gånger i ca. 30 minuter vardera - beställde kläder :)
• William har två tänder som tittar fram - stora killen
• Har överlevt årets hittills värsta oväder (i förrgår) - blixtar och buller i två timmar :S
• I brist på saker att göra om dagarna har jag börjat följa repriser av Gossip Girl, illa!

Dags för en kopp kaffe och (som tidigare nämnt) invänta Gossip Girl.
Fredrik kommer förhoppningsvis hem om ungefär en timme, han är på arbetsintervju :)
Nu vaknade min andra prins också ♥ 


6 juni, ute

dsc01387 (MMS)

Är ute i det fina vädret med familjen. Rensar i trädgården, njuter av solen och badar. Firar nationaldagen på bästa sätt med andra ord :) Vad tycker ni om bilden? Hittade den i rabatten :) Haha!


RSS 2.0