31 maj, childhood


Dagens vill-ha-grej!
Ett barnsligt ful-snyggt armband som står för en hel värld betydelsefulla saker för barn.

Säljs i 3-pack och kostar 300:- plus frakt.
För mig räcker det med ett, så om det finns någon vänlig själ som kanske vill ha ett likadant är det bara säga till så kan vi dela :) Mer om armbandet finns att läsa här

Har gått och trånat över det i snart två år, dags att göra slag i saken kanske :)

30 maj, dubble-0 negative

Inatt har jag hostat något förbannat och jag vet inte om det är pollen eller en lättare förkylning som utgör det hela. Irriterande är det, så mycket vet jag! La mig i, nästintill, sittande ställning efter att ha försökt somna en bra stund och först då lyckades jag. Nu är dock nacken ett bekymmer för sig också. Mycket klag och det kommer lite till: halsen svider eftersom den är sönderhostad, huvudet är tungt som cement och näsan måste snytas stup i kvarten. Man måste bara älska sommarens negativa sida; speciellt denna! Gravid som man är får jag som pricken över i:t inte äta tabletter mot pollen, bara ögondroppar och nässpray :( Det är som att plågas långsamt.

29 maj



Idag är det bara 50 dagar kvar tills den här sötnöten beräknas bli storebror  ♥

28 maj, sjukling

dsc03516 (MMS)

Min fina prins är sjuk :( Vi har legat i soffan hela dagen. Sovit och slöat, tittat på Emil i Lönneberga och vilat upp oss, ätit glass och druckit välling och saft. Min stackars sjukling :( Hoppas för allt i världen att han blir frisk snart <3


28 maj



Helgen har passerat med stormsteg och en ny måndag är återigen här. Det är mycket som har firats i helgen! Som i lördagskväll när Sverige vann ESC med underbara Loreen :) Helt otroligt! Är egentligen ingenting för Melodifestivalen och ESC, men när man är hos svärmor en finaldag som i lördags finns det inget annat att göra än att falla in i den djungeln. Sverige var superbra!

25 maj, vilket väder!!

dsc03518 (MMS)

Sitter hos syrran i solen och har det bra! Ska åka in till Tornby om en stund och sen hämta Fredrik från jobbet :) Sen är det fredagskväll, och troligtvis en lugn sådan. Skönt! :)


24 maj, bilder från Valla


24 maj, sooool



Har varit helt off här, men så blir det när det är sooool :) Så otroligt underbart! Och nu är poolen fylld också! Måste köpa oss en ny termometer så vi har koll på graderna och sen blir det ett stort plask ner i vattnet så fort viljan infinner sig. Kan lova er att den gör det relativt snart så varm som jag är (prego lady) :)

Ska lägga upp några foton från gårdagen som spenderades i Valla tillsammans med Kyrkans Hus, en bra avslutning på våra omtyckta onsdagar :) Förutom att Mamma Hösnuva hade en lite sämre natt inatt. Andnöd och sömnbrist :( Nu ska jag ge fan i att vistas bland hö för det är pest och pina att inte kunna andas!

22 maj, oväder

Efter det otroligt underbara väder vi hade igår känns det olustigt när man nu, ett dygn senare, sitter och tittar och lyssnar till blixtar och dunder. Himmelen är kolsvart och mullret från åskan överröstar till och med våran tillfälliga kyl. Blixtarna lyser upp ordentligt och jag börjar fundera på om det verkligen är morgon eller inte, mörkt är det, det kan jag lova?! Fy vilket oväder! Nu ska jag gömma mig under täcket ;)

20 maj

dsc03508 (MMS)

En bild säger mer än tusen ord. Med mycket arbete uppskattas all hjälp man kan få ;)


20 maj



Långledigt innebär att man tar vara på tiden man får?! :) Och för oss innebär det mycket trädgårdsarbete! Har varit ute och fixat hela dagarna och därav den dåliga uppdateringen. Men vad mycket vi har fått gjort! :) Har åkt med massa skräp och trädgårdsavfall till återvinningen och rensat upp riktigt rejält. Skönt är ordet!

Idag blir en likadan dag som de tidigare och efter det kan vi sätta oss i soffan och riktigt njuta av hur bra vi varit, för visst känner man sig lite extra duktig när man fått ut någonting bra av dagen som passerat.

19 maj, födelsedagsbarn



Ett stort, och ett sent, grattis till mosters minsta trollunge som idag har blivit stora flickan  ♥

16 maj, gunga

dsc03494 (MMS)

Nu har vi gungat klart, en timme på gungan slutade med sömn. Haha! Tokunge :)


16 maj, långhelg

dsc03486 (MMS)

Inleder långhelgen med trädgårdsarbete och utomhuslek :) William har suttit och gungat i över en halvtimme och bara det är väl ett tecken på att han tycker om det. Fredrik står med motorsågen och tar bort det sista av trädet vi tagit ner och jag är lite överallt och ingenstans. Solen skiner och en kväll utan planer väntar, några förslag på vad man kan hitta på? :)


15 maj, lekdag

dsc03473 (MMS)

Lägesrapport: Lexie sover, Kendra och Wille leker med dockvagnarna och syrran och jag har precis byggt klart ett eget legoland :) En helt vanlig tisdag ;)


15 maj, besiktning



Om en timme ska vi vara på vägen, det är dags att besikta bilen. Hade ingen bokad tid och det ska vara gjort innan juni :S Panik när vi kom på det :) Fanns en tid i hela Linköpingsområdet i söndagskväll när vi kollade. Det var i Mjölby! Så dit bär det av idag och självklart hoppas vi på att den går igenom :)

Efter det är gjort ska Wille och jag leka med syrran, Kendra och Lexie! :) Trevlig dag på er!

14 maj, måndag

Nu är det lugnt och skönt här hemma :) Lilleman sover! Han somnade i handduken direkt efter vi kommit ut ur en varm och skön dusch, hann nog inte ens torka honom ordentligt innan han sov. Är man trött då? ;) Själv sitter jag och käkar mat, och lagar mat, samtidigt som jag lyssnar på stormen utanför fönstret. Tre saker på en och samma gång, det ni! Härliga måndag! Kortvecka och långledigt för karln. Kan knappt bli bättre  ♥

13 maj, nyckelpiga

dsc03459 (MMS)

William och Nadja hittade en nyckelpiga förut :) Sitter just nu i bilen på väg hem ifrån Bettna, där vi haft ett trevligt dygn tillsammans med Fredriks familj :) Homeparty och grillning till kvällen! Idag vaknade vi upp till ett fantastiskt fint väder så vi får se vad dagen har att bjuda på när vi kommer hem :) Trädgårdsarbete, biltvätt, lek eller lite av varje.. Trevlig söndag på er!


11 maj, storm

Vad det blåser ute! Till och från känns det som huset ska lyfta. Trots dem otroliga 19 grader som temperaturen visar är det inte direkt lockande att gå ut :/ Om ett par timmar ska vi in till stan och uträtta ett ärende hos tandläkaren för att sen hämta upp Fredrik från jobbet. Funderar på om man ska ta sig ett varv när man ändå är där, men jag känner mig så opepp att jag antar att vi väntar ut tiden tills dess att vi bara kan hoppa in och ut ur bilen istället. Det är en sån dag idag :)

Nu ska jag passa på att vila en stund när lilleman ändå gör detsamma.

11 maj, gladaste ungen

dsc03451 (MMS)

Godmorgon! Har precis ätit frukost tillsammans med världens gladaste kille :) Sitter och tittar på Teletubbies och ett avsnitt var visst extra roligt! :) Han skrattade nästan igenom hela avsnittet, otippat nog :) Sötungen!


10 maj, vackert


9 maj, lekparkshäng



Bilder från i tisdags på världens finaste William i det fina vårvädret (som idag tycks vara ett minne blott)

9 maj, mint

Har haft två dagar off den här veckan, måndag och tisdag. Datorn samlade damm och vi var ute och lekte istället, därav den uppgivna tystnade här på bloggen. Supertråkiga människa är det enda jag tänker och jag kan tro att jag inte är ensam :)

Dagens onödiga notering: tog första tabletten för halsbränna idag! Har kännt av det en tid men köpte tabletterna först för några dagar sen. Nu antar jag att det får bli ett slags bihang som alltid hänger med i väskan. Jag och mina tuggtabletter, som förövrigt smakar otroligt äckligt. Torra och tråkiga! Med en smula mint :) Det är tur att dom ialla fall hjälper.

6 maj, kalas

dsc03434 (MMS)

Idag har vi haft kalas för mig! :) Har fått superfina presenter och är helnöjd. Trevligt var det såklart också ;) Nu är det söndagsmys i soffan så jag återkommer imorgon.


5 maj, födelsedag



25 år. Galet! Är världens lyckligaste och livet bara fortsätter att leka, är man inte glad så säg :)

5 maj

Vaknade med ett leende på läpparna, William väckte mig nämligen med en kram och massa gos :) Antar att han tyckte det var dags att gå upp. Har myst med familjen hela förmiddagen och nu ligger grabbarna och vilar middag! Själv ska jag göra mig redo för dagen! :) För idag blir det fest!!

4 maj, klippning

dsc03421 (MMS)

Nu har morfar gjort Wille fin i håret, och Fredrik med :) Båda blev jättefina! Passar bra till helgen ;) Är hos mamma och pappa och har fredagsmys med hela syskonskaran, Härliga fredag! :)


3 maj, vecka 30



Tio veckor kvar, helt galet vad tiden går! Var hos barnmorskan på kontroll idag, dagen till ära :)
Magen hade inte växt någonting sen sist, tråkigt men absolut ingenting att oroa sig för. SF-måttet var på 25, samma som sist och magen hamnade på den lägsta kurvan. Skönt med en liten mage får man kanske tänka.

Krabaten där inne lever i alla fall rövare :) Sparkar och boxas massor  ♥  Längtar tills vi blir fyra!

2 maj, sol

dsc03414 (MMS)

Sol!!! :) Är ute och gottar oss i solen. Barnen leker och syrran och jag sitter i värmen :) Underbart!


1 maj

dsc03407 (MMS)

Mormor och Wille i söndagskväll när vi hade nattat hästarna :) Tycker kortet blev riktigt härligt! Valborgmässoafton firades med familjen, syrran med familj och mamma och pappa. Grillat, fint väder, altanhäng och sällskapsspel :) Idag blir det trädgårdsgöra i det fina vädret! Men först in till stan och handla mat och gräsfrön :)


RSS 2.0