Året 2009



 


21:e februari - Fredriks och min dag   ♥

Ett av dom finaste sms:en jag någonsin fått;
 
"Du är mitt hjärta! Kan inte vara utan dig längre. Det är vi nu  ♥ =)"


1:a mars - flyttade vi ihop.
Fick nycklarna till vår längenhet då.



Jag är världens lyckligaste!!!   ♥







Gjorde ett impulsköp i början av sommaren;
Köpte en bil tillsammans!

En Saab 9-5 Linear SportSedan - 03

Åkte till Åmål över en ledig dag och hämtade hem pärlan :)

Är riktigt stolt över köpet! Den rullar fiiint!



Hade bara två veckors semester under sommaren och Fredrik hade bara en.

Den veckan drog vi till Öland.

Hade riktigt trevliga dagar i sommarvärmen.

Mysfaktor på hög nivå, men vem hade trott någonting annat?! ;)





Fick reda på att syrran var gravid!

Blev så otroligt glad för deras skull.
Och förväntansfull  ♥

Ska bli så underbart att få skämma bort lillen! :)

Så nu går hon runt och är tjock och go till den 10:e mars, då säkert världens finaste lillskit förväntas komma till världen  ♥



I november åkte vi på en romantisk semestervecka till Italien, Rom!


En bild säger mer än 1000 ord  :)

Hade det riktigt mysigt och underbart!  ♥










Jag och Fredrik förlovade oss! ♥  ♥

Första gången jag firade jul med någon som betyder allt, förutom familjen såklart! ;) Dom får jag absolut inte glömma bort! Har världens bästa!  ♥

Hade egen julgran och riktigt mycket julstämning  ♥

Kommer bli helt underbart att få pussas med min älskling på tolv slaget ikväll med!! ♥

Gott nytt år!



Självklart minns jag så mycket mer, men det här är mina viktigaste nyårskarameller! :)


Posten som väckarklocka

Vaknade runt 12 av att posten ramlade ner i brevinkastet! Tre tidningar och ett jäkla ljud till det :/

Lätt att vända sig om och fortsätta sova då?
Gick upp och duschade i hopp om att jag skulle må lite bättre, men jag vet inte om det gick så bra. Resulterade mest i att jag fryser ännu mer. 

Just nu sitter jag i soffan redo att gosa in mig i filten framför en bra film. Har gjort iordning två skinkmackor och cola till det (är man sjuk så är man) ;)


Godnatt ♥


Dags att förflytta sig till sängen, börjar bli riktigt trött
och jag tror min karl är det med :)

Får inte glömma att ta med mig en toarulle in bara,
näsan rinner som aldrig förr. =/

Blir hemma imorgon med, lika bra det. Godnatt!  ♥


Hemma och är sjuk.

Idag ligger jag hemma och är sjuk.
Har en liten vinterförkylning som kom en vecka för tidigt =/ Vilket inte är bra alls! Vet att man inte kan göra någonting åt det, men det känns som jag sviker jobbet så otroligt mycket. Vet hur jävligt dom har det nu och jag kan inte vara där och hjälpa till. Men som tur är håller jag på att komma på fötter igen. Allt jag behövde var vila - vad annars?! :) Ett dygns vila och jag är som vilken människa som helst.

Efter att jag vakande sista gången gick jag faktiskt upp och diskade. Hur galet det än låter. Kunde bara inte låta köket se ut som det gjorde. Nu är det fint som tusan och det är tur det - för all min energi gick åt. Jävla skit!

Nu ska jag lägga mig och vila, dra på en film och vänta på att Fredrik kommer hem! Längtar efter en varm kram!


2012

Söndagsfilmen; 2012!


En bra film. Men ytterst trolig!
Trots det gillar jag den.
Katastroffilmer är någonting speciellt!


Men jag säger bara en sak;

Om dom har rätt så är det inte många som längtar till din födelsedag samma år syrran. Sorry!  ;)


2012 - 21 - 12
 
Jag säger då det :)  


Nu ska jag återgå, telefonen ringde och störde.


Mysig söndagskväll på er!  ♥


Julhelgen!

Julhelgen är över för i år. Den har varit helt otroligt bra måste jag säga, och menar det verkligen!! Varje dag har varit en bra dag. Plus i kanten på att man sluppit jobbet i några dagar med. Härligare kan det sällan bli.

julafton var vi hos Fredriks familj och firade. Det var riktigt mysigt, kändes konstigt att inte vara med min familj, var oskuld på den fronten vad det gäller julfirande utan dom :) Men jag överlevde.. såklart! :)

juldagen åkte vi hemmåt till Linköping igen. Väglaget den dagen var verkligen ingen höjdare! Körde under hundra på motorvägen, och vänsterfilen var rena självmordsförsöket. Slask så in i helvete. Tur att jag inte satt bakom ratten, då hade jag nog skitit på mig! HAHA! :)

Vi mellanlandade hemma i någon timme och åkte sen till min sida och firade mer jul :) Det var bara min familj som fick klappar den dagen, men det gjorde inte mig nåt ;) Kändes konstigt bara, kul för mina kusiner.. ;P (dom hade firat jul dagen innan så allt var ju redan öppnat) Men men, trevligt var det, men jag hade inte trott någonting annat heller :) Kom hem vid två på natten och då var sängen väl efterlängtad.

Igår gjorde vi så lite som möjligt, kollade på repriser på tv - På spåret och lite annat. Filmer, massa filmer. Tog det lugnt hela dagen, åkte och handlade och fick fikabesök samt hockeykvällsbesök av Niklas. 
Total utklassning må jag säga. 1-10 HAHA! Usch jag. Idag är dom bra med!

Idag har vi tvättat - kändes som mitt i natten - klockan 06.00-11.00. Vad gör man inte för morfar?! ;P Sen drog vi till Ikano och trängdes med miljontals männsikor, klarade av det med måtta. Ville mest bara därifrån och shoppinghumöret var inte på topp det heller. MEN, det var klart att man hittade någonting ialla fall! Efter det åkte vi till morfar och firade jul... igen... sista julfirandet. Det blev enbart fika och lite Geni med folket, så det var precis lagom.  

Har fått massa fina paket under julhelgen och jag är så tacksam för allt, stort som litet =) Det har varit en helt underbar jul och att för första gången fira den med någon man håller kär - förutom släkt och vänner - var en upplevelse som absolut inte kommer vara den sista. Det var myyys!!! :) ♥


Myys!

Har myskväll för mig själv ikväll :) Har städat - kunde verkligen inte låta bli. Diskat är inräknat i det och fint blev det. Nu har jag tänt massa ljus, tvättat av mig sminket och sitter bänkad i soffan med julgodis och en cider ;) Tänkte kolla på filmen femman erbjuder ikväll, så jag hoppas verkligen att det är nåt att ha.
Nu börjar den!  :)

Not 100%







Skulle ha jobbat till 22.00 idag, men har kännt mig lite risig och haft illamående till och från nästan hela dagen. Blev rekomenderad att åka hem efter stängning istället (klockan 19) för att vila upp mig så jag orkar jobba imorgon. Det var, nu i efterhand, riktigt smart gjort av mig att lyssna på dom. Jag är inte helt hundra men hoppas på att krya på mig under kvällen med gott sällskap av min honey, tända ljus, mjukisar, duntofflor, nedbäddad med mystäcke och varm glögg på g :)


Sen blir det mat, korv med bröd :) och kanske Upp?! Har inte sett klart den än, fast att det var flera dagar sen vi såg på den, stängde av när kanske 15 minuter var kvar. Och om jag ska vara ärlig vet jag inte varför vi inte såg klart på den. Klockan kanske blev mycket? :) Minns inte. Haha! Bra men kort som jag säger till kunderna.


Nu kära ni, är det exakt en månad sen jag och Fredrik förlovade oss :) ♥
På lyxrestaurang i Itailen med mitt livs kärlek!  ♥ ♥   Guuu så mysigt!
Fast månaden har gått sakta, eller nåt, för jag tycker själv att jag haft finaste ringen på fingret lite längre än så. Men det stämmer ju inte! :) Det är skönt att titta på den lite då och då och bara mysa med tanken på att man är riktigt lycklig! :) Det gillas! ♥

Grattis!





Hoppas du haft en riktigt bra dag idag med :) Det är du värd, alltid!
Älskar dig massa  ♥  Grattis syrran på din dag! Puss


Aftonbladet.se



"Vet du vem Brittany Murphy är?" säger Fredrik. "Aa", svarar jag helt inne i något annat.
"Hon är död."

Sjukt! Tänker bara på hur kul hon är i Smekmånaden i deras gula bil :) HAHA! Hysteriskt kul!


Bilder från helgen!












Tusan också!

Vilken helg vi haft och fort gick den med. Men det var väl väntat, allt går fort som tusan när man har trevligt.
Idag tog vi en efterlängtad längre sovmorgon! Det var behövligt och riktigt skönt, vaknade till - kollade klockan och somnade om :) Så underbart att kunna göra så!

Sen klädde vi granen som blev riktigt snygg! Det jobbiga var att kulorna låg halvfärdiga i kartongerna, så jag fick sitta och trä på trådarna själv, annars hade vi inte lyckats hänga upp dom. Kan lova att jag fick en rejäl träning på koncentrationen min... HAHA! Den som är känd för att vara dålig! Efter ett tag fick jag in snittsen på det och kunde klassa mig som årets kulfixare :)

Sen blev klockan massa! 15.40 kanske?! Och vi som skulle vara på kalas vid fyra.
Hoppade in i duschen, gjorde mig iordning och var klar 15.56! REKORD! :) Fredrik var snabb som vanligt och efter att jag hade fönat håret var vi redo att åka. Stannade på macken och tankade i massa bensin, vi har nog kört omkring på hoppet ett tag :) HAHA, fick i 74 liter  =O

Sen blev det kalas för hela slanten, mat och fika och trevligt sällskap! Precis som det ska! :)
Och hon blev jätteglad för presenterna :) Och fick masssa fint och bra att ha saker.

Nu sitter vi i soffan med varsin dator i knät fast att vi egentligen borde sova. Trodde att jag började vid lunch imorgon med hade tydligen fel!! Fan då. Jag börjar vid 10, så då hinner jag ingenting jag tänkt. Jävla skit, menar det verkligen! När ska jag hinna med allt jag inte gjort än? Köpt julklappar till alla, tagit sprutan mot svinis och allt annat jag tänkt! FAN FAN FAN. Tycker inte om att jobba i affär när man har öppet samma jäkla tider och därför inte kunna gå i några andra under tiden dom har öppet!!!!! USCH! Nu är jag arg!


Grönt sa granen.

Nu är vi hemma igen efter att ha varit på julgransjakt :) Hittade en riktigt stor och fin gran som står och tinar just nu. Samtidigt som det blev varm glögg och chockladkakor, för att värma sig efter kylan som är ute, både hör och ser man granen röra på sig. Allt börjar falla på plats kan man väl säga ;P



Stjärnan sitter på sin plats i toppen, men vi ska nog inte klä granen förrän imorgon :) Det hinner vi inte. Ikväll ska vi gå bort till Elle och Tobbe och umgås. Laga mat ihop och spela spel kanske? :) Vi får se vad som händer men en sak kan jag lova ; Trevligt kommer vi ha!!! Lätt :)



Måste bara säga att granen är riktigt jäkla maffig :)  ♥



Juletider.

Nu var det ett tag sen :) Det är så det känns för jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Fortfarande :)

Har verkligen fullt upp på jobbet, det märks att det är jul som man säger. Jobbar till klockan tolv - ett på natten bara för att fylla upp butiken till dagen efter. Sen är det i princip samma visa nästa dag. Tur att man vet om helvetet innan. Fast man är trots allt inte helt glad i att jobba hela kvällarna. Men snart är julen och nyåret över :) HAHA, måste vara den första som längtar tills julens högtider är förbi!

Nej, så illa är det väl inte, jag blir faktsikt bara drabbad av dessa hemskheter två gånger av fem? :) Så jag ska väl skratta mig lycklig. Men jag känner ändå av stressen, den sitter i bröstet... Fan vad sjukt! Jag ska ju vara pigg och kry :) Det är riktigt svårt att släppa den och bara slappna av. Lyckas inte alls många gånger.

Nog pratat om det, idag är jag ledig!!! :) Så härligt! Fredrik o andra sidan jobbar, men slutar runt 13. Han började vid sju för att ta emot varor... På en lördag? Jo jag vet. Som jag säger, det är sinnessjukt för oss under juletider :) När han kommer hem ska vi åka och köpa julgran :)  ♥  

Nu ska jag slänga på mig duntofflorna, tända lite ljus, städa undan gårdagen (kvällen) och bara mysa med Winnerbäck i högtalarna  ♥

Fullt upp!


Var uppe med tuppen och började veckan med en tidig och lång dag på jobbet, kl 07.00 - 18.15.
Tur att man är en sån människa som tänker på den kommande lönen istället för sängen ;)
Trots att det är lite lockande, men sovmorgon får man ta en annan dag :)

Väl på jobbet var det stökigt som tusan efter helgen. Typiskt! Aja, dagen gick ialla fall ganska snabbt.
Lunchade ihop med Fredrik på favoritstället :) Sannes - maten är så himla god där! Sen är dom trevliga med, ett plus till.

Efter jobbet åkte vi och julshoppade igen. Hittade väl någon julklapp till och sen pynt till oss själva.
Och på tal om jul och allt, måste jag påminna mig själv om att posta julkorten imorgon! :) Fast först måste vi skriva dom med. Haha! Sånt går fort :)

Sen har vi varit hos mamma och pappa på en fika med. Pappa ville låna en slips av Fredrik så vi passade på :) Kaffe, kaka och glögg. Mysigt!

Och vår kväll tar inte slut där; för sist med inte minst åkte vi till Niklas och bytte bil. Han fick Golfen för att ta den till jobbet och fixa iordning den, och vi fick låna hans bil under tiden. Väldigt snällt av han! :) Och så en kaffe på det. Efter det åkte vi faktiskt hem :) Och nu är det dags för sängen! Ska upp och jobba tidigt imorgon med plus  att ögonen går i kors också - trots allt kaffedrickande under kvällens gång.
Godnatt på er!   ♥

Lucia

Lucia idag ;) Blev påmind av Fredrik som kom på det vid frukostbordet.
Men det är väl lätt bortglömt när man inte går på något luciafirande och käkar lussebullar och dricker glögg :)
Det gör ju vi vilken dag som helst istället - dricker glögg ialla fall, det är som en drog under vintern. Som tur är dricks det nästan bara alkoholfri-glögg, annars skulle man väl få problm med annat :) Haha!






Idag ska vi få ändan ur vagnen och komma iväg till Tornby lite snabbt. Kanske hinna med lite julklappar, handla mat och köpa saker till Golfen. Som Fredriks kompis ska hjälpa oss med i veckan - snällt av han! :) Nåt fel är det på bilen, men jag som är så teknisk av mig, vet inte vad :) Det skrapar emot när man bromsar ungefär?! så det ska fixas :) Och sen ska den besiktas. Vilket förhoppningsvis kommer gå som på räls :)




Vid fyra ska jag på glöggkväll. Några tjejer från Systembolaget ska träffas och hålla värmen tillsammans med lite goda glöggsorter - kommer bli trevligt hoppas vi på :) Efter det blir det en mysig söndagskväll för två   ♥
Nu måste jag in i duschen och göra mig klar om vi ska komma iväg någon gång!


Yes! SNÖÖÖ!



SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! :)

Vi gick till affären och handlade godis när jag såg att det låg snö på marken   ♥
Jag älskar verkligen snö, blir som ett barn på nytt :) Ett mindre barn då ;P
Hoppas, hoppas, hoppas att den ligger kvar länge! Så det blir en vit jul! MYS!

Nu ska vi se på film, Four Christmas ?! :) Får se vad den har att bjuda på.
Till det blir det ett glas vin, godis och annat gott. En mysig lördagskväll för två slappisar =)

Så enkelt är det :)

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:



En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.



Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade. Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.



Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.


Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.

Kaffet finns med för att visa er att; hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.



Snodde det från Natacha - bara för att det var så fint!  

Winnerbäck

Ibland kan jag bli så arg på mig själv! Jag är omständig, tar inte tag i saker och ting och velar som fan!
Resultatet blir aldrig bra kan jag enkelt erkänna. Aldrig bra! Och sen sitter man där sen - och är arg!
Det är som att spela upp samma skiva, man vet vart det kommer sluta. Usch ja! Klaga det kan man ;)

Min största idol - Lars Winnerbäck - spelar i Linköping ikväll och imorgon. Har jag någon biljett? NEJ!

Jag har sen flera flera år tillbaka älskat hans låtar!

När jag var 14 år, alltså för åtta år sen, slängde Sara - min bästavän - på en låt och sa att jag verkligen skulle tycka om den. Det gjorde jag inte! Inte till en början, men när hon tog repeat på låten lyssnade jag verkligen. Lyssnade på musiken, lyssnade på texten och var fast. Sen dess har jag alltid tyckt om Winnerbäck. ALLTID. Han har funnits där i bra tider, mindre bra tider, dåliga tider, glada tider likaså sämre tider. ALLTID!

Med åren kan jag erkänna att hans låtar inte är som förut - inte lika bra, men det är ändå han - LARS WINNERBÄCK     ♥

 


Hoppas!



Jag håller tummarna för min syrra och Tobbe - varför?! ;) Dom är så underbara att hålla tummarna för!

Sen håller jag tummarna för Daniels familj. Idag är det rättegång nere i Kalmar och jag hoppas att det går så bra det bara kan; att asen låses in i riktigt många jävla år. Att deras liv blir så förstört som det bara kan, att dom verkligen kommer lida för resten av deras ynkiga liv. Det har dom förtjänat - om ens det!

Jag kan komma på mig själv sitta och tänka på det. Hur fruktansvärt det måste vara, att förlora en familjemedlem, en vän, på det sättet. Jag kan inte hjälpa att jag blir arg och ledsen över det. Det ska man bli.

Tänker på dom och håller tummarna  ♥  Det lilla hjälper jag gärna till med.


Anna-dagen.



Idag har jag namnsdag :)
Tycker det är ett himla gulligt namn!
Nu fick ni en bokstav utklarad ;) Om ni nu undrat - det vet ju inte jag ;)

Ikväll när jag kom hem från jobbet stod min älskling och bakade lussebullar! Chockad?! Det var riktigt mysigt att se han stå där och bli irriterad över att det var så degigt :) Jag hängde av mig jackan, tvättade händerna och hjälpte till. Sen blev det glögg och lussekatter till Bonde söker fru och Oskyldigt dömd :) Det var riktigt mysigt och juligt ;) Passar perfekt in i vår lägenhet som är riktigt fin nu när julen flyttat in.

Har precis tagit en dusch och sitter med håret inlindat i handduken fortfarande. Ska strax föna det torrt för att slippa sova till mig en riktigt tjusig frisyr :) Efter det blir det sovdags!

Imorgon är det jobb kl. 7.30 - 13.15. Skönt att får gå hem tidigt! En av alla saker jag älskar med att jobba i butik, att man kan få riktigt lyxiga dagar och ändå jobba 40 timmar i veckan :) Fast det är inte alltid det händer, att timmarna kommer upp i det antalet  -  kanske det inte är så konstigt på en halvtid?! ;P

Du och jag ♥




Gratis är gott - rea ok!

Godkväll!

Idag har jag; jobbat hela dagen - 8.30-19.30 ungefär. Mindre roligt med, ville bara hem hela tiden  =/
Sen när jag kom hem hade Fredrik lagat mat till oss - guld värt! =) Och gott som tusan!
Kom på att det var tisdag. Och tisdagar = Desperate Housewives för min del!

MEN!!!
Jag kom även på att vi fått hem reklam om klubbkväll på InterSport, vilket var idag  :)
Shoppa är alltid kul och innebär det lite rabatt så blir det bara bättre! Och visst hittade vi saker;




Fredrik hittade ett svart Adidasset (tröja+byxa) och ett underställ.
Och jag hittade ett par gråa Adidasmjukisar, spikmatta ;) och skor - Puma Roadster
Mina gamla skor i samma märke slängde jag i våras när jag fick nya Adidas av honey i födelsedagspresent, men nu har jag nya tygisar igen till våren :)  Billigt och bra - som sagt! Stod i kö i en dryg halvtimme..

Nu är det dags att sova - imorgon är en lång dag igen. Godnatt   ♥


Gjorde stan på två timmar.

Har varit ledig idag, älskar att vara ledig på måndagar! Det känns som helgen förlängs! =)
Så vad har man gjort idag då?

• Tvättat - som vanligt när jag är ledig? Skulle ha gjort det igår men då var vi på kalas ju.
• Satt upp nya gardiner och plockat lite med julsaker =) Guu vad underbart! Så mysigt med julstämning ;P
• Sen kom syrran och Tobbe förbi på fika. Sen kom Fredrik hem från jobbet och då blev det middag för fyra.
• Efter lite goda nyheter tackade vi för oss och skilde på oss vid bilarna. Dom hem till sig och vi till stan.
• Gick i affärer de två sista timmarna dom hade öppet, hittade som vanligt ;) lite smått och gott!







Fredrik hittade en riktigt snygg vinterjacka
Jag en fin klänning och lite annat vackert!
Ibland har man tur - 
att stan har rätt storlek och inte Tornby.


Lycka till mig!  ♥


Fasen då!

Hur dum får man va? För bara ett par minuter sen råkade jag radera ungefär 1.500 bilder =S
Inte ens meningen, upptäckte det försent! Fan då! Som tur var hade jag lagt över ca 1.000 bilder på
hårddisken, men dom andra?! BORTA! Snyft... Hoppas det inte var några bilder jag kommer sakna =(

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, sörja bilderna som jag inte ens vet vilka det var och kramas med
min finaste! Godnatt alleman ;) Imorgon är en ny dag, redan påbörjad visst! =)

Lördagskväll!

Först måste jag bara säga Grattis till Maria på sin 25-årsdag, Hampus på sin 26-årsdag och till Susanne som blir ett år närmare 50 ;) Hoppas ni alla har en riktigt bra dag!!

Ikväll sitter jag hemma själv. Det är skönt på sitt egna speciella sätt - alla som känner mig väl vet att jag trivs med att vara själv, ibland. =) Fredrik är iväg med jobbet och käkar gott och ser på hockey.

Själv har jag städat upp lite efter dom senaste dagarna, vi har haft fullt upp att vi bara varit hemma och vänt eller varit vakna någon timme och sen är det sovdags. Då blir det lätt lite halvstökigt snabbt =) Men nu är det finare. Tidigare idag var vi ute hos mina föräldrar för att byta till vinterdäck på Golfen, dom var dock inte hemma, men kallt var det. Skönt att ha det gjort ialla fall. Inte så kul att äga två bilar med bara köra med en?! Känns onödigt på något sätt. Och eftersom det var lite kyligt att vara ute i regn och rusk tog jag en lååång varm och skön dusch! Plockade ögonbrynen och lackade om naglarna. Tände lite ljus och tog på mig älsklingens duntofflor =)


Nu sitter jag med en Pepsi och lite nötter och myser med mig själv till Dance your ass off. Riktigt härligt program! Det är ett gäng överviktiga människor som vill förbättre tillvaron och loosa lite kilon. Så dom tränar med en PT och övar dans som visas upp senare - lite av Let´s dance-anda... Och jag som älskar Let´s dance!!! =) Det är roligt och häftigt att se deras envishet gå ut över dansen - den blir lite bättre på så sätt kan jag tro  ;) Blir samtidigt imponerad över vilka självförtroenden dom har, men det är kanske för att de är amerikaner?! Lite speciella på andra sidan Atlanten.. Programmet får fett höga poäng för sitt nytänk!  ;)

Typiskt!

Är man sent ute så är man, jag som hoppades på att den var kvar. Lite ledsen över att jag bara inte beställde den för veckor sen. Brukar ju alltid göra det med saker jag vill ha! ;) Vad händer med mig ;) Nu är allt slut =/ Nu får vi hitta något annat fint! Men det är klart vi gör?! ;) Vi bara måste ha en såndär mysig julstämning hela julen! Det tycker vi om =) Första julen tillsammans  ♥

RSS 2.0