24 januari, ner som en pannkaka


Återigen har det varit en såndär härligt vinterdag idag :) Får nästan fjärliar i magen så fint det är ute överallt! Massa minusgrader, sol och snö! :) Man blir påmind varför man ibland längtar till vintern!
 
Har varit iväg och busat med en massa barn idag :) Det tog dock på krafterna för ikväll vill jag bara ligga under en filt och mysa. Bara inte det där underbara vädret gav mig en förkylning... :/

21 januari, 6 månader

 
Alicia blir 6 månader idag, ett helt halvår!! :) Det är galet!   ♥
 
Hon blir mer och mer nyfiken, nu sitter hon mer stadigt upp och första tanden tittade upp den 2:a januari. Hon kämpar med att komma framåt på mage men som så många andra har hon inte lärt sig att hemligheten ligger i att flytta armarna också ;) Däremot har hon lärt sig hur man retar storebror som nu mer får sota för gammal ost :)

19 januari




Vaknade upp till en riktigt härlig vinterdag imorse, även att temperaturen visade dryga 15 minus. Brr..!



I eftermiddags fram tills nu har vi spenderat tiden hos mamma och pappa tillsammans med syskonskaran :) En lugn och trevlig lördag! Innan dess fixade vi på övervåningen där det börjar bli så gott som klart nu. I hallen vill säga :)



Dags att sova! Godnatt :)

18 januari, lekrum

 
Nu är det ungefär ett år sedan renoveringen av lekrummet blev klart, dvs tapetsering och golvläggning. Och för tre veckor sen köpte vi the final thing för att färdigställa det helt och hållet. Nu är det bara leksakerna som blir nya om det sker förändringar här inne, i alla fall på ett par år :) Är helnöjd! Bra med förvaring, bra lekyta och minst två söta ungar som leker i det dagligen  ♥

16 januari, Williams kalas

 
Bättre sent än aldrig :) Ett par bilder ifrån Williams 2års-kalas!

16 januari, bandy

 
Man tager vad man haver :) Tror det blir att överraska lilleman med ett bandymål till våren.
Och självklart flytta ut aktiviteten utomhus istället :)
 
Måste bara skryta om vilken otrolig bollkänsla han har, redan. Kul kul kul!  ♥

14 januari


 
 
Ny vecka - bättre vecka.
 

Helgen som passerat blev riktigt bra! Fredagsmys med familjen, städade undan julen, åkte pulka, färgade hår, kaffesällskap, lördagsmys med familjen, fixade med renoveringen på övreplan, middagssällskap, åkte pulka, söndagsmys med familjen. En hemmahelg med andra ord, och Johanna blir bara bättre och bättre :)
 

11 januari

 
 
Den här veckan har varit skickad direkt från helvetet! Har varit så pass ledsen och orolig att all ork tagit slut. Funderingar har upprepats i huvudet på mig tusen gånger. Tummarna hålls, och hoppet och en önskan om att allt fortsätter åt rätt håll. Du är en riktig kämpe Johanna! Är så glad och tacksam över din styrka ♥

9 januari

 
Idag har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra, nämligen plantera om växter!! :) Fick en fin julgrupp i julas.. (när annars liksom??!) och bestämde mig för att ge ett par växter från den en andra chans :) Är måttligt imponerad över mig själv, och ser det samtidigt som terapi. Var tvungen att komma på andra tankar för en stund, och krukan dom satt i förut bara skrek jul! Det går inte för sig nu längre :)

6 januari, Bill & Bull

 
Igår åkte vi till Bill & Bull för att leka av oss :) Barnen, och dem vuxna, hade riktigt skoj och timmarna försvann någonstans på vägen för helt plötsligt var det dags att åka hemåt. Kvällen spenderades hos föräldrarna ända till småtimmarna så idag är man seg i bollen pga. sömnbrist vill jag lova.
 
Vill önska alla en god fortsättning på det nya året då detta blir mitt första 2013-inlägg. Illa illa! Fredrik har semester, barnen tar upp tid (positivt sätt) och övreplan på huset får sig ett skönhetslyft. Vilket gör att datorn ligger och samlar damm, slipdamm den här gången ;) Det kommer upp ett par bildbomber från jul och kalas inom kort :)

RSS 2.0