Ny dag Nya tag =)

Både jag och Fredrik börjar efter lunch idag, om någon timme eller två vill säga =) Så hela förmiddagen har vi bara slappat och haft det riktigt skönt. Gick upp vid halv 10 som först =) Då hade Fredrik redan fixat frukost framför tv:n, vilken lyx va!? =) Så vi käkade dagens viktigaste mål tillsammans med en Beck-film. =)

Förövrigt mår jag lite bättre idag, det måste jag ändå påstå. Kroppen är lite starkare och jag känner mig lättare och helt vanlig igen. =) Men jag vet om att jag verkligen måste ta det lilla lugna under dagen för att verkligen återställa mig helt. Känns så konstigt att må som man gör när man är så ung. Har ju bara jobbat i några år och känner redan såhär?! Pinsamt nästan. Aja, så kan det vara... Kan ju ligga annat bakom det hela med, vad vet jag. Nej nu ska jag, eller Fredrik, hoppa in i duschen. Får se vem som är snabbast av oss =) Hörs!


Utbränd?!

Utbränd igen?! Vet inte vad som händer, men jag kan inte påstå att jag mår helt hundra  =/ Kroppen säger ifrån på ett obehagligt sätt. Känner mig helt slut, kroppen skakar inombords och huvudet snurrar, gråten i halsen och orken är borta. Känner mig smått hjälplös. Hoppas verkligen det går över snart, fort!


Det rullar på... ;)


Ja, segern var min som ni ser =) HAHA!
Gott! Men eftersom jag vet att det bara är en tidsfråga tills någon slår mig.... ska jag inte låta så kaxig =) Men vafan, jag är ju en riktig tävlingsmänniska och då är det guld att vinna!!! =) Min babe har än så länge inte slagit mig, fatta mig rätt nu ;) Tror jag får det tufft nästa gång! Tobbe är hack i häl han med, fast..  JAG ÄR BÄST!!! =) Tur att man spelar för nöjets skull ;) 


Måndag



Tråkiga, men nödvändiga saker;
- Tvätta  11.00 - 16.00  check √
- Diska  check √
- Städa 

Roligheter;  ;)
- Träffa brorsan, syster och Tobbe  -  fika och bowla =)  check √
- Åka och handla  check √
- Kvällsmys  check √  (halvtid ;)

Och vem vann bowlingen undrar ni?! ;) Väntar på en bild från syrran... En bild säger mer än 1000 ord ;)

Bad Update ;(

Har varit en otroligt dålig bloggare i nästan en vecka nu. Fy på mig =) Å andra sidan har jag varit världens socialaste människa in real life =) Eller nej kanske inte, men social har jag varit.

Helgen är redan förbi, sjukt så fort det går! Men det är så när det är kul. Har varit och hälsat på Fredriks familj i helgen =) Först var vi i stora Flen och fixade våra klockor... och sa hej till ett par goa glada människor =) Sen blev det familjemys med Perssons =) Sov över, såklart, och vaknade halv 11. Trodde vi! Men den var ju bara halv 10. Oj oj oj, morgonpigga eller vad säger ni?! =) Ni har inte glömt det va? Jobbigt läge imorgon iså fall =) HAHA! Själv är man ledig så jag har lite tur =)



Kom hem vid 16, precis lagom till reprisen av DH =) Inte alls uträknat ;) Efter det har vi bara haft soffmys! Kollat på Ensam mamma söker och Beck. Surfat lite och kollat på hus lite, igen =) Det är så härligt att drömma sig bort i fina hus och idéer =) Ska erkänna att jag är lite smått förälskad i huset i Grebo... =) Det vill säga när jag och Fredrik har gjort våra ändringar på det =) HAHA, som sagt, drömma får man alltid göra. Och snart blir det väl så på riktigt med, sussa kudden alltså. Klockan.... Nu har en annan fått lön med, YES!!! Godnatt =) 


Mot jobbet

Tvätten är ren, disken är uppdiskad och jag har fräshat till mig skapligt så nu drar jag till jobbet. Inventera vitt vin och skumpa?! Tror jag det blir =)  Kommer hem någon gång senare ikväll  =/ Lite surt, lagom att gå om varandra här hemma. Men han kommer hem till ett vackert hem karln =) Det har jag sett till, och med tanke på det... Min chef jävlas verkligen med mig! Alltid ska det inventeras på en tisdag... Missar ju Desperate Housewives då  =/ Usch, livet är hårt ibland  ♥


Finally mina ;)


 


Nyttodag

Är lite smått hemmafru idag =) Sånt behövs alltid! Har tvättstugan nu mellan 11 - 16, och hade tänkt hinna diska upp alla femtioelva kaffekoppar vi använde igår ;) och städa undan lite. Men än så länge har jag inte kommit igång, bara med tvätten, men den är ju inte så krävande =) Mår inte helt ok idag, har ont i magen och det kan faktiskt förstöra en hel dag. Ska iväg till jobbet vid 17 med, inventering. Känner verkligen inte för det i nuläget. 1, 2, 3, 4, 5...... lite som att räkna får när man inte kan sova  ;P

Nu ska jag ut till tvätten igen och sen iväg på en givande promenad =)
Och förhoppningsvis kommer jag inte hem tomhänt! Kan ni gissa varför?! ;P

 


Jaha..

Kom nyss hem från jobbet =) Otroligt skönt. Är lite instabil av mig så det var bra att sluta tidigt idag. Det är mycket med det lilla som man brukar säga. Och jag är känslig och då blir det värre, och så är det svårt att släppa irritationerna. Men men, sånt är livet?!? Nej usch! Det får vi verkligen inte hoppas. Måste bli en ändring på det hela snart, innan jag går i taket av ilska =) Haha! =)

Fredrik är inte hemma heller?! Han som är ledig idag. Tror att han åkt till jobbet, men man vet aldrig. Syrran och Tobbe vill ju bowla och då vill jag att vi ska vara alla fyra =/ Hoppas att han kommer hem snart. Det blir roligare då =) Nej nu ska jag in i duschen och spola av mig jobbet =) Ha de! ♥

Full rulle

Har haft fullt upp hela dagen, eller det känns så ialla fall =) Tog en lite längre sovmorgon, vilket alltid innehåller massa morgonmys ;) Gick upp mellan 11-12 som först! Städade iordning hemmet lite, plockade tvätt och packade upp väskan sen kursen, hade inte hunnit med det =) Sen kom syrran och Tobbe på en kaffe, eller fika kan man säga =) Och kort därefter kom Elle och lillen! =) Så det blev fullt hus. Mysigt!

Sen åkte vi och handlade och kollade på lite söndagstv, lagade mat och såg på Beck! Och nu sitter vi vid datorerna och drömmer oss bort i hustittande =) Alltid lika mysigt!

Igårkväll blev det Västerlösa för vår del =) Det om nåt är trevligt! Hälsade på mamma, pappa och brorsan. Kristin var inte hemma (kors i taket... inte) ;) Satt och snackade goja in till midnatt, sen åkte vi hem till sängen. Kändes som det var ett tag sen vi såg dom, så det var riktigt härligt att se att allt var i sin ordning =)
 
             

Imorgon är det jobb, 7.00 - 13.15 =) Ibland är livet underbart! Tar emot varorna och sitter någon timme i kassan, sen har jag gjort mitt och åker hem till älsklingen som är ledig imorgon. Får se om det blir en bowling med syrran och Tobbe med. Den som lever får se =) Så vi vet imorgon alltså  ♥

Post från ICA

Hur underbart är inte detta?!?!  ♥   ;)  Gemensam post = början på allt?! ;) 
Guu så romantisk jag känner mig idag! Det är nog sen gårdagen ;P Haha!
Visserligen var det bara från ICA, men ändå =)

Och på tal om post, tror minsann att mina boots har kommit nu! =)
Dom ska jag hämta imorgon! Så det så!!!!!!! Längtar  ♥


Nu är jag tillbaka

Nu är jag tillbaka i Linköping. Äntligen hemma! =) Eller ja, kom hem igårkväll och kursen har varit riktigt bra =) Har, precis som man ska, lärt sig massa nytt och fått lite extra kött på benen =) Nu är jag redo för kunderna med konstiga maträtter kontra någonting gott att svälja ner det med ;P Har under dessa dagar fått äta saker jag inte gjort förr, och vissa var positiva överraskningar =) Andra inte! Som det alltid är. Anklever =S Lammfärsbiff =) Drycker; sake =( Usch! Och en Aha om hur gott veteöl kan vara =) Något jag ofta glömmer =)

Ialla fall =) Nu är jag hemma igen efter att ha levt bortskämt lyxigt uppe i Stockholms skärgård. Saknade min prins otroligt mycket under dom här dagarna, så igår åt vi hämtpizza och såg på Beck och bara myste =) Och... tog ett varmt och härligt bubbelbad med lite rosa skumpa  ♥  Det var otroligt himla mysigt =)


Gone

Som sagt; kommer vara borta till fredagkväll, då är det två dygn sen jag var med min pojkvän, så jag kommer nog vara upptagen då med ;) Så jag slänger väl in en update i helgen när jag känner att jag har tid =) Hörs!

Tre-dagars-kurs i Sthlm

Imorgon ska jag åka till Stockholm på en tre-dagars-kurs i Varmrätter. Tror att det innebär att man får prova olika drycker till olika maträtter?! Det borde vara så enkelt ialla fall, vore ju dumt att försvåra ett så lätt namn?! Det sjuka är att jag inte vet om jag ens berättat för mina föräldrar?! Dom som står mig så nära. Känns som det var riktigt länge sen jag pratade med dom, lite knasigt eftersom vi bara bor 10-15 minuter ifrån varandra! Väldigt dåligt av oss måste jag säga =) Aja, jag hoppas att kursen blir spännande, intessant och rolig. För om jag ska vara ärlig känner jag inte för att åka för fem öre. Konstigt det med?! Vill bara vara hemma och mysa, känner mig inte helt hundra - så det kan bero på det. Jag praktiskt taget bara väntar på att bli sjuk, fryser och mår knasigt.

Kommer sakna min älskling sjukt mycket med, vilket är helt självklart. Kommer vara svårt att sova själv, i en liten, ensam, tom säng. Usch! Ni märker ju att jag inte har någon större lust =/ Det måste, bara måste, gå över tills imorgon. Vill ha kul, lära mig nytt och träffa trevliga och nya männsikor. Fast att jag fortfarande kommer sakna min sunshine till tusen!!   ♥

Skulle tro att jag bara är allmänt nere idag, det är inget kul inlägg och jag kan inte ens få det att låta spännande?! Toppbetyg till mig! Nej, nu ska jag sluta med det sura =) Klart som fan jag är glad! Ska iväg på en jäkligt bekostad kurs som Systembolaget bjuder på, trots att dom är så snåla..... HAHA! Nej så jag säger =) Det ska bli kul, skönt och behövligt att känna sig lite bortskämd av jobbet - det förtjänar jag!
Så mycket vet jag!  ;)

 


IKEA - mat - soffan ;)

Ska iväg till IKEA en snabbis =) Köpa garderobstillbehör så jag kan få iordning på
mina kläder någon gång det här året. Ska bli riktigt skönt sen när det väl är fixat.
Sen blir det hamburgare och tv-mys =) Och efter det Beck!?!


Dagens rubrik





Vet inte vad man ska säga; lite komiskt om man får lov. Annars; en total läkarmiss!!

Höst 2009




Höstens alla färger; gult, orange och rött =) Blev alldeles varm i kroppen när jag tittade ut genom fönstret.
En obeskrivlig syn, speciellt när solen lyser upp träden =) Fick inte med känslan i bilden tyvärr =/
Nu vill jag ha min höstjacka, mina nya UGG:s och en vän att gå ut och gå med =) Tyvärr har jag inte fått hem bootsen än så det blir ingen promenad idag  =) HAHA! Lat?! ;) Neeeej då  ;P  Hörs!


Det är guld - ibland!

Ofta när man är själv känns allting ganska tråkig - till en början. Sen känns det inte så farligt längre, man börjar istället njuta av det. Att vara just själv. Kunna göra ingenting och bara vara. Jag älskar dessa stunder, när det gått så långt att man stället börjar trivas med tillvaron. Vet inte om det är för att jag vet om att jag slipper vara det en längre tid. För ikväll är vi två igen =)

Missförstå mig rätt när jag säger att jag älskar att vara själv, ibland! =)
Ensamtid är bästa tiden att samla tankar, och få energi till att vara två en längre tid igen.
Jag värderar min tid när jag är själv väldigt högt, den behövs för mig och det vet min omgivning om.
Det är det bästa med hela idén - att man slipper förklara sig =) Utan den skulle jag gå i taket =)


• Stressa inte

• Gör saker du själv anser är viktiga - ingenting om det är så ;)

• Sätt på den musik du känner för just för stunden på riktigt hög volym!

• Tänk på positiva saker - och på negativa saker om du nu vill det;
I slutändan kommer du ändå vara lycklig för hur du har det just nu, det positiva överväger alltid det dåliga!

• Njut av stunden, den kommer inte alltför ofta =) Skönt det, för vem vill egentligen vara själv?!



"Jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam"  Lasse Lindh


Frukost 12.50

Fy vad klockan är mycket! Såg det först när jag skrev rubriken! Ahhhh! =)
Snacka om att man kan fastna både vid datorn och telefon. Nej nu blir det frukost-lunch, eller bruch?!


Hittade god räkpaj och sallad i kylen =) Så det fick bli det! Mums!


Att göra;

Sitter i soffan och funderar på var man ska göra av dagen. Är ledig så någonting utöver det vanliga låter som en trevlig idé =) Tog en skaplig sovmorgon till halv 11 vilket resulterade i att hjärnan inte vaknat till än. Det är slowmotionstuk på allt än så länge =) Smått kusligt! Det finns saker man skulle kunna göra idag, som alltid. Det tråkiga är att dem är mindre roliga bara.. såklart.. =/



• Städa garderoben! Ser just nu ut som 3:e världskriget har börjat.
• Leta fram mina euro-pengar till Italien-resan. Synd att dom ska gå till spillo ;)

Visst, listan är inte lång idag, men fy....

Söndag Igen.


Återkommer med update på helgen imorgon. För det var bästa helgen på länge! ;)

2009-10-09

♥  GRATTIS FREDRIK PÅ DIN FÖDELSEDAG  ♥

Dagen då min ögonsten föddes för 26 år sedan =) Det måste ha varit den bästa dagen som någonsin funnits eftersom jag är så otroligt lycklig nu!! =) När han är min och jag hans ;) 


Älskar dig  ♥


2009-10-08

Idag är det Tobbes dag =) Min syrras pojkvän.
Grattis på födelsedagen!! Hoppas du haft en mycket bra dag! =)


Tråkigt nog jobbade jag ända fram till åtta, så att åka till Borensberg för att ta en födelsedagsfika kändes inte helt aktuellt. Lovar att det blir ändring på det till nästa år ;) 25 år är alltid värt att fira oavsett om man är trött eller inte ;)

Och på tal om födelsedagar... MIN ÄLSKLING FYLLER ÅR IMORGON  ♥  
Har redan gjort iordning mig, så det är bara sängen som väntar =) Och det är dags nu, har en lång dag på jobbet imorgon... eller har jag det?! ;) Slutar ju 18.15 trots allt!! =) Då ska jag överraska födelsedagsbarnet.
My-to-do-list är låååång imorgon vill jag lova, men sååååå värd  ♥  Godnatt!

FyFan!


Vet inte vart jag ska börja... Det känns lite hopplöst just nu! Vi har bara skrattat åt det på jobbet,
att den här veckan är just en oturs vecka  =/

I måndags fick min arbetskamrat som åkt MC i 3 h, i regn och rusk, fortkörningsböter. Surt!
I går hade TVÅ av mina arbetskamrater punka på sina cyklar! Vad är oddsen???!
Sen är det bara överjävligt som det är, ont i huvudet till och från, fryser som ett asplöv - darrar ialla fall.
Och för att det så klart inte räcker; ringer älsklingen och säger att vår bil har gått sönder!!! FAN!
Tur i oturen att jag har en helt underbar mamma som ställer upp i skitvädret och bogserar hem honom.
Det är just nu helt oslagbart!



Hoppas verkligen det blir ändring på det! Den här veckan är ju en bra vecka annars; 

Tisdag den 6:e  - Min namnsdag ;)

Torsdag den 8:e  - Tobbe fyller år

Fredag den 9:e  - Fredrik fyller år, syrran har haft körkort i 2 år =)

Lördag den 10:e  - Min farbror fyller år, plus att vi ska fira födelsedagsbarnen ;)

Söndag den 11:e  - En dag jag kommer minnas så länge jag lever ;P Hemlis varför! 
                                                                                                                                 


Dagens Rubrik.



Namnsdag =)

Tack för alla fina gratulationer på min namnsdag ;)




Jenny är ett kvinnonamn och är en engelsk kortform av Johanna, med betydelsen Gud förbarmar sig.
Kan även vara en smeknamnsform för Jennifer. Namnet har använts i Sverige sedan 1767.
Jenny var en av kometerna på namntoppen under 1980-talet. Därefter har trenden vänt neråt igen.
31 december 2004 fanns det totalt 47233 personer i Sverige med namnet, varav 31574 med det som
tilltalsnamn. År 2003 fick 393 flickor namnet, varav 102 fick det som tilltalsnamn.


OBS! Utkast från igår I know, men Internet låg nere hela kvällen. Är vi förvånade?!


Blommor - Musik - Disk

TRÄDGÅRDSMÄSTAREN JENNY  ;)
 
Trots ogräset bakom ser det ju faktiskt riktigt bra ut ;) Ni skulle ha sett det innan... HAHA!



Nu ska jag dra på musiken på max och diska undan helgen =) Puss och kram


Höstblomster

Nu ska jag ut i solen och plantera lite höstblommor =) Var och handlade höstljung och en gran?! igår på Plantagen. Dessa finingar ska i dom stora krukorna på uteplatsen för att se hemtrevliga ut nu under höstens dystra dagar =) Lovar bilder - bara för jag varit så dålig med det på sista tiden ;P

Bröllopsfotografen.

E T T   M Å S T E ! ! !


Dagens Rubrik






Äntligen ska det bli ordning på't!!! Alla jävla snorungar som tror att dom kan göra vad fan som helst.
Gillar idén mycket starkt! Hoppas verkligen att förslaget kommer gå igenom =)

Fullspäckad Helg


Vår helg har varit helt galen, min och Fredriks alltså ;) Så otroligt roligt när det är fullt upp non-stop ibland! Dock inte för ofta.. med som sagt, ibland! =) Vi börjar med fredagen; jobbade till stängning, dvs 20.30. Åkte och hämtade upp varsin pizza vilket är den snabbaaste maten för att få så mycket fredagskväll som möjligt går =) 

Lördag; LEDIGA!!! Sovmorgon, eller vi myste och gick upp efter någon timme =) Vilket är som sovmorgon för mig! Gick upp vid 12 och städade lägenheten från topp till golv = resultatet?! Ett skiiinande hem ;) Åkte till jobbet ;) Fast för att shoppa; alkohol för kvällen?! Check! Gick därifrån 14.52, HAHAHA! Är precis som kunderna ;) Sen åkte vi till ICA Maxi och handlade mat. Vi hann precis komma hem och lasta in allt när Fredriks föräldrar ringde. Dom var i Linköping och shoppade, vilket resulterade i en fika =) Såklart! Mycket trevligt för det var länge sen sist och dom är så härliga =) Kaffe och Singoalla-kakor ;)

Sen kom mer besök =) Fredrik vän och flickvän. Vi käkade Taco, drack gott till det och hade det riktigt trevligt. Spelade lite sällskapspel; Buzz, Bezzerwizzer (stavas?) Twister och Earth Planet =) Kvällen blev fantastiskt kul! Väldigt lyckad =) Dom sov över, och imorse dukade min honey upp världens godaste frukost =) Som han alltid gör?! ;P Käkade vid 12 först?! HAHA! Det är vad jag kallar en lyckad lördag =P

Anyway, vi fyra drog till IKEA och kollade runt, sa hejdå och tackade för oss. Köpte 2 LACK-hyllor och lite annat och åkte hem. Hade tvättstugan 16.00 - 22.00, samtidigt som syrran och Tobbe kom på besök; kaffe och sen middag =) Guuu vad mys =) Me like!!

Trots allt socialt har vi haft tid till att ha myskväll ikväll med =) Högsta prio ;) ♥


Tyvärr låg kameran i garderoden hela helgen... FY PÅ MIG!

Rosa Bandet


Mat Och Tv! ;)


Dagen har gått så fort idag =) Och det är positivt,
speciellt när man är på jobbet med; vips så är man
hemma igen. Guu vad skönt =) Har farmat klart HAHA! 
och ska hjälpa Fredrik med maten, sen blir det Lyxfällan ;)
Förövrigt mår jag riktigt bra idag, om man jämför med de
tidigare dagarna i veckan, kanske är för att jag har min prins
hemma hos mig igen. Kanske kanske inte =)
Bra mår jag, som en lärka! Fast som en lärka som kanske
mår lite mer bättre imorgon, helt hundra är det inte =) Rörigt?!
Ja, så är det ibland. Puss Puss  ♥

RSS 2.0