30 mars, godnatt

dsc03159 (MMS)

Har spenderat kvällen hemma hos mamma och pappa tillsammans med trevlig sällskap, god mat och Lets dance :) Äntligen har säsongen börjat, jag tokgillar verkligen det programmet! Och ikväll fick mamma extra mycket sällskap ut till stallet för att natta hästarna, men roligast av allt var nog att springa omkring med vatten- och vitamindunkarna :) Nu är vi hemma och det är dags att sova, ögonen går i kors. Godnatt!


30 mars

dsc03151 (MMS)

Är ute i lekparken och gungar och såklart tittar på fåglar :) Ska närsom åka och hämta Fredrik på station i Vikingstad och sen börjar våran helg :) Härligt!


29 mars, vecka 25



Magen växer och tur är väl det :) Upplever att bebisen sparkar riktigt mycket.
Har svårt att förstå att jag redan går in i vecka 25, tiden har gått så fort den här gången :)


29 mars

William står på en stol vid fönstret och tittar på fåglar samtidigt som han äter en skål vindruvor. Man kan säga att han är väldigt nöjd, för det är helt tyst :) Själv har jag betalat in en påminnelseavgift på en faktura som jag glömde bort att fixa i tid. 50 kronor helt åt skogen, typiskt! :(

Om ett tag kommer syrran och barnen hit, det blir altanhäng och lek i trädgården :)

27 mars

Idag har varit en städ- och tvättdag. Har i jämna mellanrum lekt och busat och när lilleman sovit har jag legat i soffan och vilat mig. Om en timme är det dags för avfärd, vi ska hämta upp Fredrik från jobbet och sen ska vi åka och handla. Mindre kul men sånt måste göras det med! :)

Nu ska jag hänga upp tvätten!


26 mars, underbart!



Glada besked kom i brevlådan idag :)

Nu kan jag vara föräldraledig tills det är dags att gå på graviditetspenning för att sen bli föräldraledig igen! Arbetet och jag ses igen hösten 2013 eller vintern 2014, känslan är obeskrivlig :) Är så glad!!

Nu kan jag och min kära foglossning luta oss tillbaka och dagarna vi sparar in för William kommer komma väl till användning senare. Det oroar jag mig inte alls för ;)

26 mars



Kom hem från Maria för ett tag sen, Wille somnade i bilen så jag passar på att sitta framför datorn :) Hade det riktigt trevligt hos henne och fick supergod mat och sen fika på det! Mätta och belåtna gick vi ut och tog oss en promenad för att titta på hästarna som finns precis bredvid hennes hus. Uppskattat av alla att komma ut i friska luften lite :) Pratade om allt mellan himmel och jord och hade det som vanligt väldigt skoj :) Blir så sällan man ses men det är knappt så det märks :) Tack alla inblandade för dagen!

26 mars, måndag igen

Måndag igen! Hela helgen gick åt till att jobba i trädgården och med det sagt menar jag att den i stort sätt försvann utan att vi hann njuta av den, tråkigt men sant. Trädgården däremot är fin som aldrig förr :) Det är väl så det är när man är husägare kan jag tro, men både jag och Fredrik hade rejäl söndagsångest igår.

Nu ska jag och Wille, tillsammans med syrran och barnen, hälsa på våran vän Mia och luncha :)

24 mars, utedag

dsc03105 (MMS)

Wille satt och såg häftig ut i grannens nya bil förut :) Han ser ganska nöjd ut eller hur?! :) Idag är en ute-och-fixa-i-trädgårn-dag! Har varit ute sen klockan tio och det ser ut att bli minst två timmar till. Vi jobbar bokstavligen häcken av oss skulle man kunna säga ;)


23 mars, vårkänslor



Var ute hos syrran, Kendra och Lexie igår och tog oss en skön vårpromenad i solen :) Min kamera låg hemma och gottade sig så jag har kopierat bilderna från syrran, därav kvalitén :) Hursom, vi hade det underbart och vårkänslorna fanns minsann i luften hela vägen! Idag är det minst lika fint väder ute så vem vet, det kanske blir en repris från gårdagen?! :)


21 mars, äntligen



Är så himla glad :) Jag provade att beställa kjolen igen, (för femtioelfte gången) och den här gången fungerade det! Så, förhoppningsvis, kommer den hem till mig i maj! En prefekt present till mig själv :) Den har varit totalt slut sen den kom in på H&M och har inte funnits i butikerna, för er som inte vet.

Har i mina desperata försök redan köpt en likadan, fast i persikofärgat, men en tjej kan väl aldrig ha för många kjolar? Nästa sommar kommer jag bokstavligen glänsa med glädje, dubbelt upp!  ♥

Som sagt: finns på H&M och kostar inte mer än 149:-


21 mars, seg



Oj, vilken seg dag det blivit. Vaknade vid nio, så det började nog redan där, käkade frukost framför tv:n och sen ringde jag syrran :) Hade i baktanken att åka dit men jag har ännu inte kommit iväg och det lär nog inte bli så heller :/ Trots denna sega dag har jag lyckats med ett par bra saker: jag har städat iordning och rensat i pärmar på gamla papper från 2007. Känns inte som dom behövs?! William sover och jag är fortfarande som en av alla dom där råttorna (sega alltså) så jag ska lägga mig vid tv:n och vila upp mig. Tror det är den där sista sista dagen på förkylningen nu, ni vet den som är så jobbig att man oftast undrar varför man bara-inte-åkte-till-jobbet-för-det-här-går-ju-bara-inte :) Känner in igen känslan? Aja, på återseende!

20 mars

I lördags hade jag en av mina sämre dagar hittills som gravid, mådde fruktansvärt dåligt i hela kroppen. Foglossning till förbannelse och efter andra omständigheter hade jag ont i både rygg och nacke på köpet. I söndags var det likadant och till slut bröt jag ihop, "fyra månader kvar" tänkte jag och fick lite ondare än innan.

Men nu, två dagar senare, är allt som vanligt igen :) Nu tar vi nya tag! Positiva sådana! Jag vet ju om hur läget är så varför göra det ännu värre liksom?! :) Om två veckor ska vi till barnmorskan och lyssna på hjärtljuden för första gången :) Spännande!  ♥


19 mars, morgonstund

dsc03082 (MMS)

En mysig morgon, trots vädret :) Blev förvånad att marken var vit när vi gick upp. Just nu badar Wille och jag börjar känna mig hungrig :) Vad som står på schemat idag; det återstår att se :) God morgon!


18 mars, grattis Kendra

dsc03075 (MMS)

Många grattiskramar till världens finaste och bästaste Kendra på din 2-årsdag! :) Och tack så mycket för det fina kalaset :) Bilden är från gårdagen på en mycket koncentrerad liten dam som leker med en av alla presenter hon fick :) Ett sista, och ett något sent, grattis från moster, Fredrik och kusinen!


16 mars, frisk luft

dsc03052 (MMS)

Nu är kärran fylld av skräp! Har varit ute ute och fixat i nästan två timmar, Wille och jag har tagit pauser vid gungställningen men Fredrik har kämpat på rejält från början till slut :) Nu sover lilleman middag och vi ska fortsätta fixa inomhus :) Det känns skönt när man tar tag i saker och ting det är inget snack om saken!


15 mars

dsc03047 (MMS)

Har nyss kommit hem med ett par roliga saker :) Nu är det bara sätta igång att börja fixa här hemma. Lika bra att passa på när karln i huset är hemma, bygga ihop möbler och annat hemmafix är alltid roligare när man är två :)


15 mars, sista pusselbiten

Fredrik har semester resterande dagar denna vecka :) Inte tokigt alls! Tyvärr är det pga. att han, efter bankmötet igår, opererade bort sin visdomstand, nummer två i ordningen :( Men han mår mycket bättre den här gången om man jämför mot sist så vi ska alldeles strax åka in till Tornby. Göra ett snabbbesök på Rusta för att sen åka vidare till IKEA och handla det sista till Willes lekrum :) YES!

14 mars, bankmöte

dsc03045 (MMS)

Sitter i bilen på väg till ett viktigt bankmöte, lilleman är febrig idag så han får följa med oss och förhoppningarna är att han sover genom hela mötet. Och såklart att febern går ner! En grad mer än vanligt så det är än så länge lindrigt, peppar peppar :) Nu får vi hoppas på ett bra möte med!


13 mars, grattis mamma


Grattis världens finaste och bästaste mamma, och mormor, på din födelsedag!


13 mars

dsc03027 (MMS)

En nyvaken kille som precis sovit middag har idag bestämt sig för att vara både bestämd och gnällig... Mindre roligt för morsan kan man väl säga!


10 mars

dsc02986 (MMS)

Kom nyss in efter att ha varit ute i det fina vädret :) Det är riktigt skönt ute idag, synd bara att det blåser så mycket. William somnade på två röda när vi kom in och själv ska jag börja göra mig iordning inför det som komma skall :)


9 mars, fredag



Ska iväg till Ikano en sväng för att handla ett par saker till morgondagen. Den bjuder nämligen på 30-årsfest och då vill man såklart vara fin och vacker. Försöka duger, men jag har inte allt som behövs till det hemma :) Trots mitt shopingförbud jag satt åt mig själv känns det här som ett givet frikort. Håller ni inte med mig?

William står på en stol vid diskbänken och käkar vindruvor. Hans favorit skulle man nog kunna säga :) Själv har jag varit riktigt effektiv nu på morgonen/förmiddagen. Laddade diskmaskinen full och körde igång den och kort därefter slängde jag in en full maskin tvätt i tvättmaskinen. William tog ett bad och jag styrde med annat, så det känns som vi fått upp ett rejält tempo alla redan :)

Har ett par saker kvar att fixa innan jag kan få ro i kroppen, men sen är vi startklara :) Vi får se vad klockan blir, och om vi får sällskap eller inte. Är vi kvar i stan vid fyra-fem åker vi och hämtar upp Fredrik på jobbet innan vi åker hem och tar helg :) Efter det kommer jag göra mig strandsatt i soffan hos mamma och pappa, för det är där kvällen slutar för vår del :)  ♥


9 mars, fruktstund

dsc03016 (MMS)

En härlig fruktsallad för två :) Är det fredag så är det! Lyx hela dagen lång :)


6 mars, fullt upp

dsc03015 (MMS)

Är på väg hem efter en dag som till sist blev fylld av roligheter efter en mycket seg förmiddag :) Först åkte vi till en nästan glömd vän och hennes son och lekte en himla massa! Har inte setts på evigheter så det var supertrevligt! :) Hämtade upp Fredrik efter jobbet och åkte till Tornby, köpte en batteriladdare och träffade även på Niklas, Viola och Zoi :) En familj vi inte sett på hela året, så det var kul det med :) Sen åkte vi och handla mat, och nu ska vi hem och käka, titta på hockey och varva ner :)


5 mars, helgens bravader



I helgen hade vi besök ifrån Örebro! Fredriks kusin med familj var här och hälsade på och vi hade det supertrevligt! Fullt upp hela tiden då William och Leo busade runt tillsammans :) Avslutade kvällen med grillning och soffhäng tills ögonen gick i kors (bokstavligen) :)

I söndags, efter att vännerna åkt hem, gjorde vi oss redo för kalas. Min kusins kalas! :) Fick smörgåstårta och god fika tillsammans med trevligt sällskap av släkten.

Det var våran helg i korthet och därav kom också den dåliga uppdateringen :)

5 mars, playdate



Idag har Wille varit hemma hos Milo och lekt med honom och Gustav :) Den här måndagen blev det av! Det har ställts in säkert tre måndagar i rad på grund av sjukdomar, men idag var alla friska och glada! :) Åt lunch och fikade, snackade lite strunt och lekte :) Hade det riktigt trevligt med andra ord, såklart!

2 mars

dsc03013 (MMS)

Efter att vi sagt hejdå till syrran och barnen åkte vi vidare för att hämta Fredrik på jobbet :) Åkte till affären och handlade mat inför helgen, och träffade Willes mormor som även hon tänkt samma tanke :) Han blev superglad över att se henne och ville hjälpa henne handla och dra korgen, och stark som han är gjorde han ett riktigt bra jobb :) Han blev till och med röd om kinderna av ansträngning, gullet :) Nu ska vi ha familjemys i soffan! Äntligen fredag eller vad säger man!


2 mars

Nu ska vi åka iväg på äventyr med kusinerna, Willes kusiner alltså :) Syrran ringde och var rastlös och jag hänger mer än gärna med! Det blir inget speciellt utan en tripp till Tornby för att få ett par saker uträttade.
Härligt väder, härligt sällskap :) En bra fredag med andra ord :)

1 mars

 

Idag är jag trött! William sov oroligt inatt och väckte mig varje timme efter klockan tre, tack för den grabben! :/ Nu sover han middag och jag har god lust att göra honom sällskap. Känner samtidigt att jag vill fixa ett par saker undertiden tiden finns, och ändå sitter jag här av alla ställen :) Komsikt!

Har snart målat klart ett nykelskåp som ska upp i groventrén och sen funderar jag på att måla dörrfodret klart i dagsljus?! Men det är friskt vågat ifall han vaknar innan jag hunnit klart, så det kan bli till kvällen det görs istället. Måla är mitt kall här i livet, i alla fall för stunden :) Och fint som snus blir det.

Nu blev jag hungrig! Många bollar i luften :) Ska ringa några samtal också, eller om jag gör det imorgon?!


RSS 2.0