28 november, vinmässa



Har varit på Grand i Stockholm på italiensk vinmässa idag, jag och några arbetskamrater :) Hade det riktigt trevligt, fullt med folk och hela lokalen ångade alkohol efter bara någon timme. Provsmakade allt, nästan :) Rött, vitt, rosé, bubbel, grappa och söta goda viner! Föll för en speciell som var himmelskt god men jag säger inte vilken ;) Policy you know! Efter mässan hittade vi en mysig restaurang som vi slog oss ner på för att mätta magen och dricka cola, en efterlängtad dryck efter allt provande måste jag säga :) Bussen hem gick vid fem och strax innan åtta kom jag innanför dörren här hemma.

Nu en dryg timme senare är räkningarna betalda och vi är redo för att slänga oss i soffan, imorgon börjar jag inte förrän vid lunch :) Hoppas ni haft en bra start på veckan!

27 november, första advent

dsc02433 (MMS)

Oj, vilken kväll vi hade igår! :) Superkul! Avslappnat och fullt av glada ansikten som lämnat jobbet på jobbet (om man bortser viss alkohol) ;) Själv var jag nykter, drog kortaste stickan så att säga, men jag hade det hur trevligt som helst ändå! Det blir vad man gör det till inte sant :) En personalfest som kommer bli ihågkommen :) Nu är vi på väg till mormor för lite adventsmys och god mat :)


27 november, första skorna



Williams första skor är nu inköpta! Check! :) Kan man gå får man skor - lätt som en plätt!


25 november, 11 månader



Trollungen blir 11 månader idag, redan! Var tar tiden vägen?! Om en månad blir han 1 år

Nu går han - hela tiden! Fram och tillbaka, busar och tycker att livet är underbart! Försvinner för en stund och leker och fixar för sig själv, sen kommer han tillbaka och bara ler :) Han "pratar" mer och mer, älskar att bygga/leka med sina nya klossar och upptäcker nya ljud. Ibland kan man tro att han tappar andan men han har egentligen bara kommit på att det låter förbaskat roligt :) Även att "åka bil" låter kul och det är något han gör väldigt ofta.

Titta! säger han och pekar på vad som för stunden är intressant. Han "säger" ibland mamma och pappa :)

Grattis på din månadsdag älskade unge 


24 november

Oj, vad länge sen det var jag uppdaterade :( Fy på mig! Men jag lever och mår bra, såklart! Har fullt upp på jobbet och när man kommer hem är det skönt att umgås med familjen ;) Det börjar märkas att det snart är juletider, advent och sånt där, människor och glögg går hand i hand den här tiden på året. Än så länge är alla goa och glada kunder så det är väldigt smärtfritt, ingen hemsk julstress än. Peppar, peppar.

Fredag imorgon och hela helgen är uppbokad! På lördag kommer mormor och lämnar av ved till oss :) och till kvällen är det personalfest, alla tre Systembolag i stan ska på en och samma. Vilket innebär att William hamnar hos sin mormor och morfar när vi är ute och roar oss :) Hoppas att kvällen blir trevlig, och det blir oftast vad man gör det till så nog fan finns det potential till en kul kväll! :)

OBS! En månad kvar till jul och imorgon ringer klockan strax efter fem igen. Hörs!

Edit; för er som inte läser kommentarerna :) Blev precis påmind om att vi på söndag ska till mormor på adventsmys också! Pyssel, mat och fika :) Bra avslut på helgen ♥

20 november

dsc02429 (MMS)

Helgen har innehållit arbete, familjesällskap, serietittande, mys och en vända på ljusparty :) Har i helhet haft en riktigt bra helg som tyvärr snart är över. Ett sista avsnitt för idag tillsammans med en bit äpplepaj och sen blir det sängen :)


16 november, familjemys

dsc02414 (MMS)

En sån här glad plutt kom jag hem till för en liten stund sen :) Det är så otroligt underbart efter en, jämfört med det, mindre rolig dag på jobbet, då känner man sig verkligen hemma! Och nu ska jag mysa med Fredrik i soffan! Härliga onsdag! :)


14 november, Ullared Gekås

dsc02412 (MMS)

Man blir trött av att shoppa :)


13 november, en semestertripp

dsc02395 (MMS)

Upp tidigt nu när man ska iväg, på en söndag. Är på E4:an på väg till Jönköping, Är hur pepp som helst! Älskar utflykter, jag menar vem gör det inte :) Om en timme sitter vi troligtvis på McD mätta och belåtna efter frukosten! Godmorgon förresten ;)


12 november, besökande

Kom nyss hem! Inte varit hemma sen klockan sex igår, så var har vi varit kan man undra?! :) Kom hem från jobbet och packade in oss i bilen och styrde kosan mot Bettna för att ha fredagsmys med svärföräldrarna. Käkade gott och satt och pratade tills ögonen gick i kors, bokstavligen! ;)

Wille hade en jobbig natt vilket innebar att även Fredrik och jag hade det... What?! ;) Såklart! Men vi tog sovmorgon till halv tio så vi sov ifatt natten kan man säga. Åkte därifrån vid fem och var hos mamma och pappa vid sex. Då var maten serverad.. :) Tur tur tur! Syrran med familj var också där och brorsan och syrran och hennes kärlek :) Träffade helt enkelt nästan alla på ett dygn! Det gillas!

Nu ska jag inte sitta här och slappa, upp och packa upp och packa nytt och dansa med Wille :)
Hoppas ni har en underbar helg!

11 november, stolt!



Senaste nytt om min sötnos: han har lärt sig att gå!! ♥

Världens finaste William staplar omkring här hemma! Han har gjort det sen en vecka tillbaka kanske :) Då är man som mamma väldigt stolt ska jag tala om!! Men ibland är det allt bra tur att han har blöja för självklart så sitter han där på golvet lite då och då och funderar på hur tokigt det just blivit. Duns! :)  ♥


11 november, elva



Bara för att, kunde helt enkelt inte låta bli :) Tycker att det är otroligt unikt, vilket det såklart är!

Den som har elva som turnummer måste vara lycklig!

10 november, phu..

Har fixat i lekrummet idag, vi fick helt enkelt tummen ur röven, äntligen! Har tyvärr inte kommit långt och tiden den går ju :( Vi får göra det bästa av situationen nu när vår lathet hann ifatt oss, trots det har jag goda förhoppningar måste jag säga. Det kommer bli så fint så fint! Bilden i huvudet gör mig pepp!

Nu är det dags för mat! Wok, kyckling och nudlar :) Favoriten helt klart! Love it! Godnatt så småningom ♥

7 november, på jobbet

dsc02383 (MMS)

Sista minuterna på lunchen. Arbetar tidiga veckan denna vecka vilket är så himla skönt! Tiden bara rusar och om två timmar slutar man. Ska hem och pussa på mina pojkar och sen åker vi troligtvis och handlar mat och låter tiden gå inne på Maxi :) Hoppas ni har en bra start på veckan!


6 november

dsc02366 (MMS)

Sitter i bilen på väg till ett par vänner som vi ska äta lunch ihop med, och Wille ska få leka av sig lite med söta Zoi :) Vi har varit hemma nästan hela helgen den här gången, skönt - men lite konstigt :) Igår var vi i och för sig på glöggkväll med Fredriks jobb, men vi kom hem redan vid nio så då blev det mys i soffan igen. Med andra ord är vi riktigt utvilade vilket kan behövas till nästa helg ;)


1 november, helgen som varit



I fredags blev det fredagsmys hos mamma och pappa tillsammans med syster med familj.

I lördags arbetade Fredrik och jag i trädgården hela dagen, rensade vid uppfarten och bredvid garaget. På kvällen festade jag loss med mina brudar, första gången på riktigt länge. Närmare tre år för att vara exakt! Party med utgång stod på schemat - full av både alkohol och glädje resulterade i att man kom hem vid fyra på morgonen :)

Söndagen spenderades även den i trädgården och det börjar sakta men säkert bli riktigt fint nu! Höstfint! :) Sen kom syster och Tobbe på en fika med barnen ♥  Osociala mig åkte mitt i allt iväg för att käka middag med några av mina favoritkollegor :) Tjattrade, käkade och fikade till klockan blev tio! Sista tiden på den dagen myste jag med Fredrik tills ögonen gick i kors!

Tur att jag var ledig igår för annars hade jag och Fredrik (och Wille med såklart) inte fått någon tid tillsammans den här helgen. Då tog vi det bara lugnt och rådde om varandra. Underbara måndag! ♥

RSS 2.0