Fullt upp!

Klockan är mycket nu. Har dagen uppbokad (som har blivit en vana under den här veckan). Semester?! Får nog börja kalla den någonting annat  :)  Har haft det supertrevligt alla dagar, och ni får veta allt imorgon om ni är nyfikna. Men som sagt, dagen är uppbokad och börjar om en halvtimme. Och jag är inte klar på långa vägar. Hörs!


Räkna med det.

Nu är alla räkningar betalda. Hur kul som helst!
Men det visar sig att vi överlever en månad till och det är ju alltid nåt.



Tänkte att ni skulle få veta vad vi shoppade igår: en BlueRay-spelare, fem BlueRay-filmer och en hårddisk på 2 TB (så nu har vi utrymme till våra filmer igen) sen blev det några kläder till både Fredrik och mig och en runda in på Body Shop. Sen var vi klara :) Fast jag måste in till staden en gång till för att titta på någonting som jag inte riktigt kan få ur huvudet. Gick bara förbi den igår och nu ångrar jag mig, antar att det är då man sovit på saken :)

Vad händer förövrigt då? Jo, korv med bröd. Vi känner att magarna börjar kurra. Hörs!

Klockan tickar.

Godkväll!

Klockan börjar ticka iväg ordentligt. Känner mig smått trött också, men det kanske inte är så konstigt. Idag har vi varit och shoppat så otroligt mycket, har nog gjort av med fyra - fem tusen skulle jag tro. Vi kan det där, vad mer kan man säga :) Men det är så att det känns, det kommer man inte ifrån.

Just nu sitter vi hos mamma och pappa. Har grillat ihop ikväll och haft det trevligt, har det fortfarande :) Men snart blir det allt att åka hem till sängen. Det är en dag imorgon med gott folk. Sov gott!

Frukostflinga

God morgon!

Har precis ätit frukost efter en längre sovmorgon. Första dagen på semestern och det känns helt underbart, trots att vädret är som det är. Idag ska vi till city och gå i affärer. Gissa vem som önskat det?! :) Perfekt att sysselsätta sig med när det är så grått ute som det är idag.

 Jag inne på New Yorker i Västerås

En vecka semester: det känns som veckan kommer springa iväg. Har så mycket vi funderar på att göra att vi kommer ha fullt upp i princip hela tiden :) Ganska mys ändå, vila gör vi ju på nätterna :)

Vi vill hinna med att träffa: min familj, Fredriks familj, våra vänner: Ellinore och hennes familj, Magnus och Sara, Mathias och Josefine och Niklas och Viola. Det är ett par varje kväll om man räknar det lite slarvigt. Puh! :) Det blir tufft. 

Nu är det dags att göra sig fin till staden. Hörs senare!

Puss och kram tavelram



Idag tog vi sovmorgon för första gången på länge. Så otroligt skönt :) Trots det var vi uppe vid tio! Åt frukost tillsammans med Farsan (filmen då) Inte bra alls om jag får säga mitt, är smått besviken.

Sen har vi hunnit med att traska omkring på IKEA med syster, Tobbe och Kendra. Köpte ramar på rea så nu fattas bara kort. Får ta och beställa hem några fina som man vågar visa upp :) Nu har vi tvättstugan och funderar på vad vi ska käka. Man blir inte långvarigt mätt på Biltemas French Hot Dog (bara så ni vet)

Ikväll kan det bli en fika hos våra shoppingvänner, vilket är mest troligt. Ha nu en trevligt söndagskväll!


Bilder från Öland


Lördagskvällen



Igår umgicks vi med mina arbetskamrater. Beställde hem pizza, snackade skit, drack lite alkohol och spelade Buzz© Hade det riktigt trevligt! Klockan bara sprang iväg, åkte hem först vid halv ett, inte alls som vi tänkt.
Men har man roligt så har man, måste defenitivt bli en repris på kvällen någongång i framtiden :)

Semester!

Nu har jag och älsklingen semester!!!
:) Så jävla underbart! Ska njuta av varenda dag vill jag lova!


Sist vi hade semester :) Men den här gången håller vi oss inom riksgränsen.

Abstinens!



Jag är sjukt sugen på att shoppa. Det bara kliar i fingrarna! Jag till och med kollar i massor av hemskickade kataloger och bara drömmer mig bort. Det kommer bli farligt att få lön känner jag. Den kommer på måndag som först, men det blir nog en tur i helgen ändå. Har kvar pengar på kontot, bara inte lika mycket :)

Som tur är känner jag att jag faktiskt förtjänat att spendera lite pengar på mig själv. 
Kan inte sätta fingret på varför bara ;) Mohahaha!

Snuskigt äckligt.



Förstår mig inte på männsikor som hänger disktrasan över kranen.


Nedräkning!

Hemma från jobbet nu. Det blev ingen uppdatering igår, det är tydligt det. Hamnade i soffan med Morden i Midsomer, sen var det dags att sova :)

Nu är det inte många dagar kvar tills semestern är här! Trots att det bara är en vecka längtar jag massor! Orkar inte med jobbet just nu. Ligger efter massor. Kunder som frågar om saker vi inte har i ett hav av varor som vi har. Konstigt det där. Det är alltid så. Stress. Och tröttsamt. Går upp halv sex på morgonen och är less på det hela. Semester behövs. Det till och med låter som jag behöver det kan jag tänka mig  :)


Storhandla.



Hemma efter en härlig helg på Öland. Hemma efter en mindre härlig dag på jobbet.
Och om ett tag kommer Fredrik hem från jobbet. Då ska vi åka och storhandla. Mycket behövligt!
Nu ska jag skriva klart inköpslistan! Återkommer senare ikväll  :)

Time to fly!

Dags att börja packa! Tre nätter på Öland :) En lite minisemester mitt i allt jobb kan inte komma mer lägligt.
Kommer som ni förstår att vara lite off i några dagar nu. Igen. Åker direkt efter jobbet.
Ni får ha en fin helg allihopa, om inte - kommer ialla fall jag att ha det ;)

Sovdags.

Snart dags för sängen, börjar som vanligt klockan sju imorgon. Sitter och tittar lite smått på So you think you can dance! Minns att jag alltid såg på det förr, och jag måste erkänna: det är bra nu med :)


Nedräkning till vår semesterhelg på Öland med Fredriks familj: nu bara två dagar kvar tills bilen rullar i den riktningen. Känns härligt! Stannar tills på måndag, som vi lyxar till det :) Efter det är det bara en vecka kvar till semester! Men nu ska vi lugna oss lite :) En dag i taget och nu är denna slut. Godnatt!

Irriterad!

Håller just nu på att tvätta och ska strax ställa mig vid disken. Man kan ha det roligare :) 

På toppen av allt blev jag irriterad i tvättstugan. Det totalförstörde min dag! Att det ska vara så svårt att passa tider! Alltid är det samma visa, någon jävla utlänning som ursäktar sig på dålig svenska om att det var mycket tvätt! So what?! Jag bryr mig inte om hon hade mycket tvätt eller inte, hon ska ut ut ut ut ut ur tvättstugan när hennes tid är ute! Oavsett om hon hade mycket tvätt! Jag fullständigt skiter i om hon får gå därifrån med massa blöt tvätt. Det är helt enkelt en principsak! Passa tiden och visa lite respekt. Tror dom att det är så himla roligt för mig att stå och glo i en tvättstuga en solig dag när det finns tusen saker jag hellre hade gjort?!!! Åh, jag blir så irriterad!

Och förresten, är tillbaka efter en usel uppdateringsvecka :) Hörs senare!


Sola och bada!



Lediga söndag  :)  Då blir det självklart sol och bad hela dagen i det fina sommarvädret   ♥


L som i Winnerbäck


Du hade tid.



Snart dags att sova! Imorgon blir det fullt upp: först jobba 7.00-17.15 sen ut med några arbetskamrater och efter det blir det en helt otroligt härlig konsert med Winnerbäck   ♥

Är så glad över att få se han imorgon. Det var år sedan jag såg han live och det ska bli så kul. Och att älsklingen hänger med är underbart :) Vet inte om han är helt hundra på hela idén men han gör det för att jag vill, om inte det är kärlek så vet i tusan!?  ♥

Älskar allt som Winnerbäck gjort :) Musiken är bra och texterna gudomliga!! Längtar tills imorgon!!!! :)


Kolla vad jag kom över..


Tisdag.



Dags att gå till syrran och Kendra :) Tänkte spendera min lediga dag ihop med dom.
Solen börjar kika fram igen, så vi får se vad dagen bjuder på! Hörs senare!

Romantik i Västerås







Nu är det helg!

Nu är det helg och jag blir bara bättre och bättre. Och med det bara gladare och gladare :) Vad annars?!

Har jobbat i två dagar nu och klarat mig med nöd och näppe. Har fått springa ifrån kassan ibland för att göra mig av med flera liter snor. Nice, inte sant?! Men nu är det helg och jag slipper se stället på några dagar, sånt uppskattas alltid.


Fredrik hade maten klar när jag kom hem, grillat med kroketter och tsatsiki. Gott!! Och nu sitter vi med varsin öl medan fotbollen är på i bakgrunden samtidigt som vi sitter fastklistrade här :) Det är fredagsmys!

Imorgon ska vi åka iväg på äventyr igen, måste säga att det är spännande att åka till en annan stad för att se vad den har att bjuda på. Längtar som tusan tills vi är framma redan nu. Vi ska nämligen åka iväg på min födelsedagspresent jag fick att Fredrik :) Minns ni vad det var? 

RSS 2.0