31 maj

dsc01351 (MMS)

En liten tur in till stan tog på krafterna. Har beställt en morsdag-present på Guldfynd och sen blev det Maxi, så nu har vi mat en vecka till :) Älskar vädret vi har också, SOMMAR! Tyvärr krånglar Internet fortfarande för er som undrar ;)


19 maj, nybliven moster

dsc02690 (MMS)

Dagen fortsatte lika bra som den började :) Är ännu en gång en mycket stolt moster till en liten flicka <3 Hon kom till världen 10,26 och är supersöt! William och Kendra har lekt hela dagen tillsammans hemma hos morfar :) Nu är dem tre små sötnosar <3 Grattis syster med familj. Vilken underbar dag det varit.


19 maj, sällskapssjuk

En bra start på dagen! Fredrik börjar om en timme så vi har haft en härlig förmiddag tillsammans. William och han har till och med hunnit med en powernap! Det är så skönt att ha sällskap :) Och på tal om det; trots att jag känner mig som en isolerad neandertalare utan bil och Internet så fick jag sällskap hela dagen igår (förutom lilleman vill säga) Svärfar ringde oss vid tolv och frågade om vi skulle ta en lunch ute på altan här hemma och efter det ringde syrran för att höra om jag ville ha fikasällskap :) Och vips så var det kväll och älsklingen kom hem! Och sen börjar den här dagen bra med! :) Nu ska jag pussa på min kärlek tills han åker till jobbet. Hörs!


17 maj, lycka

Idag är det ett år sedan vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar  ♥

Det känns lite speciellt ändå och vilket charmtroll vi har fått :) Snart blir han fem månader! Jäklar :)
Jag som var så säker på att jag skulle bli moster idag med, tusan också. Den som väntar på något gott...

Inatt får vi vår första nattgäst i huset :) Och på tal om det är det dags för sägen vilken minut som helst. Godnatt  ♥


15 maj, kalaset i bilder


15 maj, klänningen





14 maj

Äntligen helg! Den här veckan har varit extremt lång, inget Internet och en bil man helst ska låta bli att köra. Hjullagret är paj sägs det. William är världens bästa sällskap men han orkar inte med mig hela dagarna, och en själv får erkänna att hans svar är ganska svåra att tyda :) blir mest att jag sitter och pratar med mig själv :) 

Sitter hos mamma och pappa med hela familjen! Till och med lillsyrran är hemma :) Har det riktigt trevligt så jag ska återgå till det sociala. Imorgon får vi besök av svärföräldrarna och Fredriks syskon =) Hoppas ni har en härlig helg och sen hoppas jag kunna återkomma från min dator snart igen så ni får se lite bilder :)

13 maj, utan Internet

dsc01251 (MMS)

Vill bara tala om för mina fina läsare att vi lever :) Internet har slutat fungera här hemma - det har med flytten att göra och vem vet när det hoppar igång igen. Tusan också!!


9 maj, uppdatering

Har verkligen inte haft lusten att sitta vid datorn när det varit så fint väder när både jag och Fredrik varit lediga. Vi har fixat i trädgården, hela söndagen spenderades ute :) Rev upp massa växter, gjorde iordning rabatter, tog bort rabatter och massor annat fix. Idag har vi haft besök av våra vänner och deras nyfödde son :) Nu som först under hela helgen åker datorn på och jag kan lova er en bildbomb av de senaste dagarna i nästa inlägg :) Hej på er!

6 maj

dsc01185 (MMS)

Någonting vitt med broderade detaljer som jag bara älskar! Fredrik kom hem med en födelsedagspresent till mig :) Den är så vacker så jag hoppas den passar, och om den gör det invigs den imorgon på kalaset :) Ni får hålla er tills dess :)


6 maj

Känner att den här dagen inte riktigt är så bra som den kunde blivit! Fan då! Fredrik ringde för att berätta att han jobbar över idag med. Tack för den liksom! Hela dagen är förstörd på ett eller annat sätt, ringde till syrran för att kasta lite skit och nu känns det mycket bättre. Är bara så besviken på hur saker och ting ibland bara blir så tokigt!

Solen är framme vilket är ett stort plus! :) Och sen har vi födelsedagar idag också. Min mormor och min morbrors fru fyller år. Grattis till båda två och kalas blir det till kvällen, (tyvärr senare än vad vi tänkt pga det som ni nyss läste) Sen är det ju fredag med... Ge mig lite tid så kommer jag tycka om den här dagen snart :)

Ska vika tvätt och slänga i en maskin i torktumlaren, fylla diskmaskinen och sen kan det bli en städning på det med - föräldraledig eller vad kallar man det?! ;) Det blev visst blöjbyte och matdags för lilleman istället  ♥

5 maj, födelsedag

dsc01181 (MMS)

Har haft en riktigt bra födelsedag :) Den har spenderats tillsammans med syrran och nu ikväll blev det mys med min kärlek. Absolut lyckad med andra ord ;) Och tack alla för era gratulationer, dom värmer otroligt mycket. Kram på er!


4 maj



Motivationen är i botten idag och lika så vädret. Imorgon däremot :) Då ska vi in till stan med syrran och Kendra! Titta på kläder och drömma sig bort. Käka en munk! William bara växer och växer så är det någon som ska få kläder imorgon så är det han, utbudet i stl. 68 är inte stort i garderoben. Stackars barn ;)

Det känns skönt att veta om att morgondagen kommer bjuda på lite äventyr. Speciellt eftersom Fredrik inte kommer hem förrän vid nio på kvällen, ingen vidare bra dag att ha födelsedag på känner jag :) Därför ska jag istället firas på lördag! Då blir det kalas och förhoppningsvis lyser solen med, det håller vi tummarna för.

Lilleman sover för tillfället så jag ska passa på att få lite gjort här hemma nu. På återseende!


3 maj, bilder från köket



Inköpsställen // Murgröna Blomsterlandet // Hjärta RumInteriör //Bur Blomsterlandet // Fågel Present // Bok Blomsterlandet // Hissgardiner Textilboden.se

1 maj

dsc01167 (MMS)

Sitter på altan med en kopp kaffe tillsammans med mina grabbar! Ska strax göra oss startklara för en tur till stan. Det blir nog en lugn och skön söndag skulle jag tro :)


RSS 2.0