30 juli, usch!


Alla dessa insekter tar död på mig!
Myggbett som kliar till förbannelse. Flugor som surrar tålamodet ur en och som till råga på allt tar en snabbvisit i munnen min!!? :O Det är sant! Satt och lekte med William och precis när jag var på väg att nysa flög den in. Ni vet när man tar det där snabba andetaget som är början på hela nysningen, då passade det aset på! Äckligt! HAHA! Och nu sitter jag och kliar sönder ett myggbett på benet bara för att det blir så snyggt efteråt....

Så vad händer en lördag som den här, i mitten på semestern?! Bra fråga :) Får besök av syrrans familj närsom och sen utgår vi därifrån skulle jag tro :) Hoppas ni får en fin dag  ♥


29 juli, poker

dsc01962 (MMS)

Sitter hos mamma och pappa och har det trevligt :) Har ätit god tacotårta som jag och Emma gjorde iordning, kan vara därför den var så god ;) Nu är det poker som gäller för grabbarna, och bebisarna är också med på ett litet hörn :) Våra fina bebisar!


29 juli



Vaknade av att regnet öste ner imorse! Känns som det är standard den här sommaren, så vi gjorde det bästa av situationen; frukost med film :) Såg på Shanghai! Helt okej film. Nu som först börjar det spricka upp och ljuset hittar in genom fönstren. Tur det för vi ska göra iordning lite inomhus idag, kan vara skönt att se något då :)

Nu ska jag borsta tänderna så kaffesmaken försvinner :)

28 juli

Känns som den här dagen bara försvunnit. Ska åka till affären och handla ett par saker och sen blir det nog en runda i trädgården till kvällen. William sover så det är han vi i stort sett väntar på, lika bra att låta han sova tills han vaknar :) Sen blir det mat och efter det åker vi. Torsdag alla redan, tusan, var tog veckan vägen?!

Hjälptes åt att fixa en del av häcken igårkväll. Fredrik klippte och jag städade undan och såg till att den blev rak. Det blev riktigt bra för att vara första gången :) Trädgården markeras utav tre av fyra sidor med häck, så vi är långt ifrån klara, men en sak i taget. Vi ska ingenstans :) Mer än till Mantorp idag då ;)


27 juli, boktips



När det var bokrea för en tid sedan köpte jag den här boken. Började läsa den i söndags och från första sidan bara älskade jag den! Hon är störtskön! :) En lättläst bok om exakt allt man egentligen tycker och tänker men kanske inte nämner. Rakt på sak och inga hemligheter. Läser den med smilbanden högt upp vid ögonen och bara njuter. Helt klart ett boktips!

Har inte läst ut den än men tror inte den blir sämre - tvärtom :) Ger den högsta betyg!

27 juli



En frukost på stan med min vän och kollega Elena och sen till jobbet för att luncha med min föräldralediga chef. Full rulle idag med :) Sen ska jag hem till min man och son igen och hitta på någonting skoj för att sen kanske få fikabesök! Det är underbart att ha vardagen fylld av människor man bryr sig om!

Men ni, nu ska det bli gott med frukost! :)

Ps. Såg det här molnet i måndags och tyckte det var så fin kontrast mot himmelen, inte sant?! Ds.


26 juli, natt



Dags att sova. Klockan och jag är inte helt överens; den går för fort!!
Det där jag sa häromdagen med att lägga sig i tid var visst lättare sagt än gjort :(

Ska borsta tänderna nu och sen flytta över lilleman till sin egna säng efter det är det godnatt   ♥

26 juli, blomma



Har varit på vift hela dagen! En vända på stan, en vända i Tornby, en snabbtitt hos mamma och pappa och en fika hos syster och Tobbe. Skulle gå över till grannen och välkomna dom till byn men dom var inte hemma. Tänkte ge dom en fin blomma. Den ser giftig ut, ashäftig!!! Vilka färger! Bilden gör den inte rättvis :(

Hoppas ni haft en bra dag!

25 juli, trädgårdsarbete



Fint väder ute för en gång skull :) Då fortsätter vi renoveringen utomhus så att säga!
Skönt att få någonting gjort under semestern, man får passa på mellan regnskurarna sommaren bjuder oss på!

25 juli, 7 månader



Min lilla prins blir sju månader idag :)
Tiden går fort när man har skoj!

Nu sitter han upp och leker, han pratar också massa strunt - högt och tydligt :) Dadadada! 
Han har nyligen upptäckt att det är kul att räcka ut tungan och hittar nya roliga ljud varje dag!

Underbara älskade unge vad du växer :)


24 juli

         

Den här veckan påminner mig om sommarlov!

Sena kvällar som blir sena nätter där resultatet blir omvända dygn. Har inte gått och lagt oss tidigare än två någongång, och för det mesta passerade den tre innan ögonen gick igen! Fy, så illa det kan bli, och det värsta är att dagarna bara springer förbi :( Nu får vi skärpa oss!!! Ikväll blir det sängen innan midnatt.. :)


23 juli, arbete

dsc01919 (MMS)

Om exakt en månad är jag tillbaka på jobbet igen. Fredrik blir föräldraledig i mitt ställe och då får han och William vara hemma och busa :) Tror att det gör dom gott även att jag gärna hade gjort detsamma, det ska jag inte ljuga om :( Men rutiner är rutiner och när dom åter igen funkar kommer det hela vara som en del av en kaka ;)


22 juli, oväder



Åska inatt och åska nu igen, vad är det här?! Känns som det varit fler dagar med oväder än dagar med bra väder den här sommaren.  Snart har jag till och med kommit över min rädsla för blixtrar och dunder :)

Hade besök av syrran och hennes familj idag :) En fika ute på altanen och innan de åkte hem var jag ägare till en crosstrainer! Fredrik och Tobbe var snälla och fixade hemleverans på den! Man tackar, man tackar :) Har bara provat den i några minuter men ska köra ett pass imorgon på riktigt. Inga mer ursäkter :)

22 juli, mellanmål





Syrran hade köpt fina askar med Hello Kitty på, innehållande torkade frukter :) Kalasgott mellanmål!
Dom är så söta våra fina charmtroll  ♥

Nu ska vi ut och röra på oss, Tornby! Får se vad man hittar, ska uppsöka toan och sen åker vi. Hörs!

22 juli, ny header



Sysselsatte mig igår genom att knåpa ihop en ny header, en mer passande sådan :)
Älskar bilden, och den gjorde sig tyvärr bättre som svartvit. Känns som det är något som saknas men den får duga så länge. Har fått pikar om att den borde ha ändrats redan för sex månader sen.. Undrar varför?! :)


21 juli, Öland, bildbomb


20 juli, Uno

dsc01895 (MMS)

Nattugglor som vi är sitter vi hos mamma och pappa och spelar kort :) Har ätit grillat och pojkarna har fixat med sina bilar som nu skiner dom som aldrig förr :) Snart dags att åka hem och sova. Godnatt :)


20 juli

Nu åkte datorn på :) Sist jag satt här var för över en vecka sen, nästan som att vara tillbaka på stenåldern! Har inte läst de bloggar jag vanligtvis följer slaviskt och inte heller drömt mig bort på Internet-shopping :) Tv:n är avstängd och Gossip Girl är ett minne blott, vi får se hur länge det håller ;) Så det kan bli.. :)

20 juli

dsc01849 (MMS)

Gårdagen blev riktigt lyckad! Hade över ett par vänner med gröna fingrar som med glädje hjälpte oss med en hel del trädgårdsarbete :) Bye bye ogräs och fula buskar! Åt gott och njöt av det fina vädret och det trevliga sällskapet. Funderar på vad denna dag har att erbjuda, den som lever får se ;)


19 juli

dsc01826 (MMS)

Det märks att man har semester om man ser till tiden :) Har umgåtts med lilla familjen Sundberg ikväll - bus med barnen, kortspel med dom vuxna och en djurrik väg hem :) Nu är det hög tid att sova då vi får gäster vid lunch i morgon. Godnatt :)


18 juli

dsc01812 (MMS)

Snart har vi kylen full av mat igen :) Var riktigt duktiga på att äta den tom innan vi drog till Öland, så bra att vi näst intill fick nöja oss med vatten och bröd till frukost i morse :) Om en liten stund får vi besök ifrån Flen och innan dess ska jag hinna dansa vals med snabeldraken.


17 juli

dsc01768 (MMS)

Vilken dag vi haft, minst sagt! Eller dygn kanske man ska säga :) Någon timme innan vi tänkt packa in i bilen råkar vi stänga in bilnyckeln i bagaget.. :( Det hela slutade med en roadtrip för syrran och Tobbe, som fick komma ner till Öland med reservnyckeln. Tur att vi har dom! :) Och på tal om tur; kammade hem 50 000 kronor på V75 igår :) Funderar på om vår tur försvann kort därefter... ;)


16 juli

dsc01749 (MMS)

Sista dagen på Öland. Sitter i bilen på väg till Borgholm, nästan ett måste när man är här :) Har redan varit i Kalmar och i Färjestaden för lite shopping, men det blir så när vädret inte håller för sol och bad :) Och mig gör det ingenting, jag som gillar att gå i affärer ;) Får se om vi hittar någonting skoj!


12 juli

dsc01752 (MMS)

Idag är det finare väder så vi har suttit ute i solen nästan hela dagen :) Snart blir det en dusch och sen bara njuta av ledigheten. Campinglivet är helt okej ändå ;)


11 juli, myser

dsc01743 (MMS)

Ligger på en filt och vilar magen, William babblar så in i :) Det är så härligt att lyssna på hans struntprat :) Åt nyss jordgubbar, hallon och smultron med mjölk till! Supergott!!! Snart är det grillat som gäller ;) Synd att klaga kan man väl säga :)


11 juli

dsc01732 (MMS)

Sitter inne pga regn! Hade inte varit fel med strålande sol och bad, men håller tummarna för det i morgon istället :) Har det riktigt härligt ändå så vi får se vad dagen bjuder på :) Nu ska jag bjuda Wille på mat.


10 juli



Dags att åka på semester :) Öland here we come!! :)

Hade en hur kul kväll som helst i fredags :) Party all night long, somnade klockan sex. Mamma, pappa och alla syskon med sina kära var här och grillade och festade :) Tog ett nattdopp i poolen och shotade. HAHA! Aja, mer om det en annan gång kanske :)

Nu ska vi åka, uppdaterar med mobilen lite då och då för att inte ha det helt dött här :) På återseendes :)

8 juli, pollenchock



Ikväll går vi på semester!! :) Den otroligt efterlängtade semestern!!

Har haft pollenchock sen gräsmattan klipptes igårkväll, vilket märks i huvudvärk och en rulle snytpapper fattigare! Hoppas på att altandörren kan få stå öppen nu när tabletterna börjat göra verkan, än så länge går det bra :)

Håller på att planera packningen som ska fixas imorgon, för på söndag åker vi till Öland :) Det är en del som ska med, och det mesta till William :) Stol, filt, leksaker, haklapp och andra saker som inte är kläder. Kom fram till, för inte alls länge sen, att det bästa sättet att inte glömma något på är nog ändå att göra en lista på allt. Så här sitter jag nu och funderar på grejor att skriva upp :) Ha en trevlig fredag mina vänner! ♥

6 juli, dopp



Fick finbesök idag :) Syrran med familj ramlade in omkring trehugget! Älskar deras sällskp :) Avslappnat och inte så mycket för världen och med det menar jag ledigt (jag hoppas ni förstår vad jag menar) ;) Vi tog en kaffe och sen ett dopp, ialla fall jag och Tobbe, och Kendra faktiskt! Det var bara 22°C nu efter det dåliga vädret :( Men vad uppfriskande!!

Nedräkning till semester: TVÅ DAGAR KVAR!!!   ♥

6 juli

Åh jag är så hungrig :) Håller på att avlida! Vaknade vid tio och började med att ge Wille mat :) Sen fick jag panik över hur köket såg ut sen igår så jag tokstädade det, gick vidare till badrummet osv osv. Sen knackade killen som skulle mäta fukten på och då blev man upptagen med det. Det visade sig inte vara någon fukt längre, tack och lov!! Men läckage från handfatet igen?! Måste ringa till gubben som satte in nya saker till det och be han komma hit och göra jobbet gjort ordentligt!! Ibland alltså.. /:

Hur som helst! Nu måste jag få i mig någon mat :) Frukost må hända :)

5 juli



Imorgon är min kärlek ledig
för att sen bara jobba fyra dagar innan han blir pappaledig :) Då blir det semester i sex veckor för vår del och jag längtar ihjäl mig! Det ska bli så otroligt härligt!!

Ska tillbringa en vecka på Öland tillsammans med Fredriks familj och sen är ingenting bestämt, vi tar väl dagarna som dem kommer. Fönsterrenovering, trädgårdsarbete och sol och bad. Kålmården? Gränna? Någon dagsutflykt kan det nog bli :) Syrran och jag är sugna ialla fall, vi har haft all tid i världen att fundera ut tänkbara semesterutflykter. Det blir så när man är mammaledig och bebis sover :)

Idag har två hantverkare varit här och kollat upp läckan i köket, det visade sig att det var kruttorrt under kökstaket???! Förstår ingenting! Kommer hit en gubbe som ska kolla fukten nu när det är öppet upp till isoleringen och rören och sen får vi utgå därifrån. Tji fick vi på ett positivt sätt :)

Sitter just nu vid varsin dator och muppar! Poker och bloggar :) Lilleman sover sen en tid tillbaka och det är väl bara en tidsfråga tills vi hoppar i säng vi med ;) HAHA! Godnatt  ♥

4 juli, bilder


3 juli, värmeutslag



Det är ju sinnessjukt vad det är varmt!
Funderar skarpt på att hoppa i poolen och svalka mig innan jag somnar! Vad är det med vädret?! Eller kan det vara för att datorn ligger i knät tro?!

Fredrik har jobbat hela helgen och imorgon är det måndag. Kul helg tänker ni?! Och det har den varit, trots att jag agerat gräsänka :)  Lördagen spenderades hos syrran och hennes familj tillsammans med mina andra syskon och deras kära. Allt för att jävlas med mig ;) Naerå, det var nice! Grill och kortspel och några kalla.

Idag har jag kollat på min nya favoritserie, och ni vet vilken det är I suppose :) Eftermiddagen bjöd på fika med underbart sällskap och en stund senare kom älsklingen hem. Ikväll har vi kollat på film, True Grit, inte den bästa filmen i världshistorien men med ett glas vin till var den inte så tokig ;)

Nu är det snart dags för sängen och av någon konstig anledning har jag slutat svettas..? Godnatt!  ♥

2 juli, olojala as!!

Idag är en bättre dag än igår!! Helvetesjävlafittskit-dag för att sumera gårdagen! 
Blir arg och besviken och ledsen. Vilka nötter... Så, nu fick jag ur mig lite ilska :/

Igår for vi fram och tillbaka jag och William. Mamma hämtade oss efter åtta, vi lämnade henne på jobbet, åkte hem till pappa och syrran och åt frukost, åkte till BVC och sen vidare till syrran lite fort. Efter det åkte vi och hämtade mamma på jobbet och sen hem till dom igen. Fredrik kom dit efter jobbet och sen blev kvällen spenderad där med, kom inte hem förrän klockan var över tre! Vilket märkes imorse då jag var DÖÖÖD! :)


RSS 2.0