21 juli, födelsedagsbarn

Grattis på ett årsdagen världens finaste Alicia!!! Vår lilla prinsessa :) Kan inte förstå var tiden tagit vägen! Har haft kalas hela dagen tillsammans med nära och kära. Hon har blivit bortskämd med en massa fina presenter och mumsat tårta med ett glatt leende :) Tack alla inblandade för en fantastisk dag! Kommer massa fina bilder från dagen så snart datorn är på :)


13 juli, bilder från Öland

Semesterveckan på Öland har passerat halvtid, så jag tänkte bjuda på ett par bilder för att visa att vi lever och har det bra :)

 


5 juli, semester

 
Nu är det äntligen semester! Fyra härliga veckor tillsammans :) Hoppas på fint väder och många utflykter, härliga sommarkvällar och massa lek och bus  ♥

5 juli, lillan

 

Tänkte ge mig på en liten uppdatering om lillskruttan som börjar bli stor :)
 
Åtta små, men vassa, tänder. Matglad och äter det mesta som serveras. Visar att hon blir mätt genom att kasta ner resterande mat på golvet. Sover som en stock på nätterna och en till två gånger på dagen. Enivs som tusan och visar i protest om det är något hon inte vill. Hon säger: mamma, pappa, titta, där och napp, mycket på sitt eget sätt, men lyssnar man så hör man vad som är vad :) Kryper fram på rumpan fortfarande, och rackarns snabbt! Ställer sig upp mest hela tiden och går längs med möbler och mellan korta korta korta sträckor. Hoppas hon hittar balansen snart och börjar gå :) Kanske till 1-årsdagen, vi får se  ♥

3 juli, plötsligt händer det

 
Imorse frågade jag William om jag fick ta ett kort på honom i hans nya shorts. Han ställde genast upp med sin favoritpose, händerna i sidan och ett finurligt leende :) Sötaste grabben i byn! En trött mamma och en nyvaken kille kan fungera ganska bra ihop ;)
 
 

RSS 2.0