28 oktober, helg



Fredagsmys hos mamma och pappa! Ser på Idol och har det mys tillsammans med syrran, Tobbe och barnen. Blev bjudna på smörgåstårta för att fira jobb och att det är helg, det satt fint i kistan kan jag lova :) Är ledig den här helgen och det är bara så underbart!! Ha det fint resten av kvällen!

26 oktober, försenat tåg

dsc02356 (MMS)

Sitter på tåget på väg hem! Har varit på kurs i Stockholm hela dagen, och har förhoppningsvis blivit lite klokare :) Skulle ha varit framme på station för en kvart sen så mitt tålamod börjar sakta men säkert försvinna. Vill bara hem nu! Hem! Hem! Hem! Väckte tuppen klockan fem imorse efter en natt med dålig sömn :( Fy vad jag klagar! Haha! Obs! Anledning till försening: regn och blöta löv... Höst är tydligen någonting nytt för SJ. ;)


25 oktober, min föräldraledigadag



Har varit mammaledig idag, eller föräldraledig som det heter :) Fredrik skulle iväg på ärende via jobbet så William fick vara med mig :) Mig och syrran och Kendra och Lexie rättare sagt! Åkte dit strax innan tio och sen var vi där till ett. Turades så gott som om att åka till BVC däremellan med den bil som vi hade tillgång till. Smidigt värre :) Lexie, sötungen, tog sina fem-månaders-sprutor :( Och Wille hade läkarbesök.

Kurr i magen och en pizzeria på vägen från BVC till bilen - ni förstår själva var det slutade :) Och på tal om mat - jag har nu i veckan börjat med en "pulver-diet", en shake och sen är det klart för att drickas, gillar idén och hoppas på ett resultat av en mindre magsäck :) Och förhoppningsvis ett par hekto lättare! Pizzan då, tänker ni?! :) Jo, när det är jag som sätter mina egna regler och gränser bestämde jag mig för att äta mat en gång om dagen - vad som helst bara det är mat :) Lycka till säger jag till mig själv!

Har hunnit med att arbeta i trädgården och dansa ett varv med dammsugaren och nu håller jag på att förhoppningsvis bli fin i håret. Peppar peppar... Snart dags att se resultatet :)


25 oktober, 10 månader



William blir 10 månader idag!! Stora killen :) Grattis på din månadsdag

Han är nu överallt och ingenstans och ska gärna utforska minsta lilla sak bara för att lära sig.
Han går och springer runt med gåvagnen, köksstolarna och vardagsrumsbordet. Ge han fem minuter och ingenting står där det tidigare gjorde :) Charmigt om ni frågar mig ♥

Står utan stöd, dansar en stund tills balansen och hans vilja inte längre går hand i hand och sen är han igång och provar igen. Igårkväll tog han två steg utan att hålla sig i!!! Ett garanterat, det andra steget skulle nog domarna räkna bort, men han är på väg :) Så otroligt underbart att se han utvecklas dag för dag!

Älskade unge!

24 oktober, mellanmål


24 oktober, trött

dsc02352 (MMS)

Önskar att jag kunde ligga kvar i sängen och sova! Är på jobbet och dricker kaffe för att piggna till, sen är det bara att köra igång. Ny vecka, nya tag :) Helgen har varit toppen, för er som funderar. Var ute i trädgården och gjorde nytta igår och sen fick vi fikabesök :) I lördags tog vi det bara lugnt ute hos mamma och pappa med systrarna :) Trevlig måndag på er!


20 oktober

dsc02340 (MMS)

Hann förbi busungarna och säga hej innan jobbet idag! En miss i schemat gjorde att dagen inte blev som den var tänkt :) Imorgon har jag semester och då blir det fullt upp, tvätta bilen och umgås med syrran och barnen (dvs fullt upp) ;) Längtar galet mycket!!


18 oktober

dsc02323 (MMS)

Sitter på jobbet och dricker kaffe! Efter sjukdom och ledighet tog det emot att åka hit kan jag erkänna :) Nu när det väl är gjort känns det däremot ganska skönt! Bokade tågbiljetter till utbildningen jag ska på nästa vecka och hamnade i 1:a klass på vägen upp, tack förkylningen för det enda bra du åstadkom med ;) Hoppas ni alla har en bra tisdag!


17 oktober, lilla sjuklingen



William, vår lilla sjukling, i en av dom piggare stunderna. Här precis nyvaken vilket syns på frisyren ♥

16 oktober, köket



En bild på köket - som utlovat :) Fint inte sant?! Vitt, vitt, underbart!



Edit; som kommentaren säger så var det självklart en miss att bilden togs nu ikväll ;)


14 oktober



Har varit sjuk sen i onsdags, egentligen sen i tisdags, men nu är jag tillräckligt kry för att kunna kalla det frisk igen :) Och det är fredagskväll och en ledig helg i sikte, tur o oturen att jag blev sjuk mitt i veckan om ni frågar mig. Men fy, Fredrik och William tog nog den största smällen, kan tänkas att det beror på att dom var längst på stället där vi fick det ifrån men jag vet inte?! Mitt immunförsvar är kanske till det bättre ;)

Har inte gjort någonting nämnvärt vilket jag hoppas in kan förstå :) Eller föresten, kökstaket är vitt!! Det var det inte för några dagar sen, har haft en målare här undertiden vi låg i soffan och tyckte synd om oss själva. Det är hur fint som helst, ska visa bild så fort det är nystädat ;) HAHA!

Ikväll vet i tusan vad som händer, fredagsmys står på schemat, men plats är ej noterat ;)


10 oktober, sjukstuga

dsc02257 (MMS)

Det är sjukstuga hemma hos oss, Fredrik och William är båda förkylda. Tycker så synd om dom, mest Wille förstås :) Trots det är vi ute och åker, ska handla mat för veckan. Vilka föräldrar han har, stackarn <3 Lovar att vi ska kurera oss i soffan när vi kommer hem sen :)


9 oktober, Fredriks födelsedag



Idag har min kärlek födelsedag!

Världens bästa! Min bättre hälft, ibland ialla fall ;)
Williams älskade pappa och min blivande man fyller 28 år!
Grattis älskling på din dag! Du är min värld  ♥

8 oktober, Tobbes födelsedag

dsc02292 (MMS)

Är hos lilla familjen Sundberg ikväll och firar Tobbe som fyller år :) Kalas på schemat är detsamma som en lyckad kväll, tro mig! Har det supertrevligt! God mat, god dricka och underbart sällskap! Kvällen är ung :) Grattis Tobbe på din födelsedag ska man såklart önska! ;)


6 oktober, regn

dsc02285 (MMS)

Regn och rusk!! Antingen bosätter man sig i soffan tillsammans med en film och trevligt sällskap eller så spenderar man dagen på jobbet. Jag gör det sist nämnda :) Helt okej om ni frågar mig :)


5 oktober, kyrkanshus

dsc02273 (MMS)

Var på kyrkans barntimmar med Fredrik, syrran och barnen i morse :) Det var riktigt trevligt! Sång, fika och lek. Tyvärr var jag tvungen att lämna dom mitt i allt :( Börjar jobba precis nu, typiskt att jag började tidigare idag när vi hade planer.. Men det är visst varje onsdag så vi kanske bokar in oss om två veckor igen?! :)


1 oktober, Liams dop

dsc02250 (MMS)

Är i Bettna på dop en solig dag som den här, Williams kusin Liam har tvättat håret :) Jävlar vilket härligt väder vi har! Första dagen på elva som jag är ledig ifrån jobbet, vill ni veta hur det känns?!! Underbart! Nej, nu är det dags för fika :)


RSS 2.0