Kniv & Gaffel



Var ute på äventyr med Fredrik, William, syster och Kendra och hittade en superfin matgrupp som vi köpte.
Eftersom vi båda två har tänkt vitt till köket kommer det passa perfekt :) Och det är så fint!

Längtar ännu mer nu men det är kanske inte så konstigt? :) Man sitter och funderar och planerar i huvudet.
Mindre än femtio dagar kvar och det känns gott.


26 februari

dsc00864 (MMS)

På väg till Nyköping på 1-årskalas. Sena som vanligt men det tar längre tid att packa än vad man tror :) Men som man säger: Fint folk kommer sent... HAHA! Trevlig helg på er.


Onsdag 2011

Har haft en fantastik dag. Skulle möta upp syrran och Kendra utanför BVC vid ett men dom satt fortfarande och väntade på sin tur så jag och William passade på att ta en promenad undertiden. Tusan vad kallt det var, kinderna var is efter ett tag :) När sällskapet var klara med besöket på BVC gick vi till Ikano :) William fick ett babygym och jag fick ingenting :) Ska väl erkänna att plånboken gjorde en del på den fronten.

Imorgon kommer dom hit för att besikta lägenheten mellan 8-10. Vilken jävla tid!! Ska man gå upp så dags för att vara uppe när dom kommer och sen kanske man får vänta till 10. Fy säger jag bara! Godnatt.

Snö of Sweden



Har alltid haft en mindre förälskelse för Snö-smycken.

Fick ett av dom här armbanden i julklapp av svärföräldrarna.
Det andra klickade jag hem från Tradera för bara någon dag sen.

Lyckliga mig.



Känner mig så himla lycklig! Vaknade och var på toppenhumör! Sen blev jag rastlös och undertiden sprang klockan iväg i sitt vanliga gamla tempo och helt plötsligt var det dags för mig och William att åka till BVC. Läkarbesök stod på schemat och allt såg bra ut! Han växer konstaterade vi och det gör han :) Jäklar!

Fredrik och jag hade våran årsdag igår :) Den 21:e februari. Dagen vi officiellt blev ett par var för två år sen, och på den vägen är det! Att man hade sån tur att världens bästa karl föll för en ;) Han gör mig så lycklig! ♥


Två små sötsaker



Hur söta är inte dom här små figurerna?! Hittade dom i måndags i en av alla affärer vi var inne i.
Jag vill ha dom!! Har inte kunnat sluta tänka på dom och det har gått tre dagar, fy på mig!

Är det illa att lägga ut 200 kronor för att dom ska bli mina?! Svaret är övervägande nej :)
Jag får flörta lite extra med karln ikväll så han kan godkänna köpet, det behövs för samvetet.

 


K som i kärlek



Älskar Fredrik och William mest av allt i världen.
Och min familj och mina vänner.

Det är så det ska vara och speciellt idag I guess.
Själv tycker jag bättre om att bli överraskad en helt vanlig dag med någonting fint.
Men man kan aldrig få för mycket av det goda :)

Och om en vecka för att vara exakt så är det vår årsdag.
Två år.

♥ ♥ ♥


En ren tolkningsfråga.



Hittade dom här inne i affären tidigare idag! Fredrik och jag fick oss ett gott skratt.
Vet inte om marmelad är den bästa likheten på oss två bara?! Kul var det ialla fall :)

Operation



Mitt besök på sjukhuset var intressant. En evig väntan på doktorn i tre olika rum runt omkring BB. Ett ultraljud på bröstet och ett konstaterande. Stockningen var fyra centimeter i diameter vilket innebar operation. Ett snabbt ingrepp på tio minuter och första gången för mig som jag blev nedsövd. Vaknade till runt fyra och fick åka hem en timme senare.

Går runt med en slang från bröstet till en påse fasttejpad på magen där var och mjölk ska samlas upp. Det ska jag gå med till på tisdag då jag ska tillbaka och ta bort allt och förhoppningsvis bli ihoplappad :) Däremellan är det dagliga besök hos Vårdcentralen för rengöring som gäller, samt en check att allt är OK.

Mår bra och blir väl omhändertagen :) Jag är nu sjukskriven och Fredrik är pappaledig över helgen, och när jag kom hem överraskades jag med blommor och chocklad. Som sagt: jag blir väl omhändertagen  ♥

Och till alla mammor vill jag bara säga: håll tuttarna varma när det är kallt ute. Ni vill inte gå igenom det här, chocklad kan man få på annat sätt också ;)


Elegi.

Mår jag inget vidare och vill inte låta som en negativ och tråkig människa :) Ska till sjukhuset imorgon igen och hoppas på bra resultat efter det. Då lovar jag att återkomma som mitt glada jag igen, nu är orken bara borta. Den lilla jag har går åt till William och det är knappt att det räcker :( Tur att man bara kan bli bättre!

Håll tummarna för mitt läkarbesök imorgon klockan nio är ni snälla.


Nu är veckan slut.

 


Helgen är slut igen och idag har vi haft en härlig söndag med vår lilla familj. Var ute på en prommenad och svängde förbi affären och handlade. William somnade som en stock av den friska luften och jag passade på att färga håret, vet dock inte om det blev någon bättring?! Färgen var på rea så jag får för mig att den var dålig, man vet aldrig. Annars har vi kollat på en hel säsong av Lyxfällan och varit i soffläge hela kvällen.

Kollade på Solsidan också! SÅKLART! Lite komiskt att Anna hade problem med ammningen, en liten in-your-face-känsla kan jag tycka. Jag har ialla fall bestämt mig för att lägga ner hela idén, så fort mjölkstockningen är borta lägger jag det på hyllan. William är sex veckor nu och förutom dom två första veckorna har det bara varit problem! Nu får det vara nog och det känns skönt! Dags att njuta av tillvaron istället :)

Imorgon är det måndag och nästan hela veckan är redan planerad, det gillar vi. Då blir det helg snabbare.

Dags för sängen nu. Godnatt!

 


Redan fredag.

Hur pass otränad är man om man flera dagar efter 1 timmes bowling i goda vänners sällskap fortfarande har ont i handleden?! Eller kan det vara så att jag sträckde den? Pinsamt är vad det är!

Fredag alla redan! Trodde inte tiden skulle gå så fort när man var mammaledig, vad fel jag hade :) Fredrik jobbar i helgen så ikväll blir det troligtvis en lugn kväll i soffan tillsammans. Det är bra! Jag behöver vila.

Och angående mjölkstockningen: Ingen bättring än trots återbesöket samt ett besök på sjukhuset igår. Fick däremot starkare penicillin vilket jag hoppas hjälper. Hämtade ut det idag och det landade på fyra härliga hundralappar. Man måste bara älska det!


Sjukstuga


Var på Vårdcentralen i tisdags för en mjölkstockning som inte vill ge med sig. Fick penicillin och en spray som förhoppningsvis ska hjälpa. Hela kalaset gick på en femhundring, lite småsurt kan man tycka och nu över ett dygn senare känner jag tyvärr ingen bättring. 

Ska dit imorgon på en återkontroll och får se vad dom säger om saken. Känner mig både frustrerad och ledsen över det hela eftersom det är svårt att få tid till att pyssla om mig själv samtidigt som William vill ha all uppmärkssamhet. Det blir bara för mycket och allt känns hopplöst. Är inte William ledsen över hans nästäppa som kommer lite till och från så är det jag som är det. Ingen som berättade för mig att det kunde vara så jobbigt :(

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och hålla tummarna. Värme och lite tur är det som hjälper säger dom.

 


RSS 2.0