Operation



Mitt besök på sjukhuset var intressant. En evig väntan på doktorn i tre olika rum runt omkring BB. Ett ultraljud på bröstet och ett konstaterande. Stockningen var fyra centimeter i diameter vilket innebar operation. Ett snabbt ingrepp på tio minuter och första gången för mig som jag blev nedsövd. Vaknade till runt fyra och fick åka hem en timme senare.

Går runt med en slang från bröstet till en påse fasttejpad på magen där var och mjölk ska samlas upp. Det ska jag gå med till på tisdag då jag ska tillbaka och ta bort allt och förhoppningsvis bli ihoplappad :) Däremellan är det dagliga besök hos Vårdcentralen för rengöring som gäller, samt en check att allt är OK.

Mår bra och blir väl omhändertagen :) Jag är nu sjukskriven och Fredrik är pappaledig över helgen, och när jag kom hem överraskades jag med blommor och chocklad. Som sagt: jag blir väl omhändertagen  ♥

Och till alla mammor vill jag bara säga: håll tuttarna varma när det är kallt ute. Ni vill inte gå igenom det här, chocklad kan man få på annat sätt också ;)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Usch usch Krya på dig. Kram från oss

2011-02-11 @ 09:55:48
URL: http://charlottelilja.blogg.se/
Postat av: Millah

<3 :)

2011-02-11 @ 11:45:30
URL: http://millahsundberg.blogg.se/
Postat av: Malin

Men usch!

Eller ja, vad skönt att du har blivit bättre, men det var synd att det krävdes en operation för det, tycker jag.

Du får krya på dig nu, så får vi hoppas att energin kommer tillbaka nu när "sjukan" har lagt sig! :)

2011-02-11 @ 23:56:27
URL: http://muwlin.blogg.se/
Postat av: Josefine

Men gumman då, fy vad hemskt!

Men skönt att du äntligen ska slippa sk*ten!, så du är pigg och på fötter för att vara dundermorsa när vi kommer och hälsar på er!;) Många kramar

2011-02-14 @ 11:21:31
URL: http://minbebis.com/blogg/rosvagen/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0