23 april, tisdag

 
Dagens positiva; två glada barn, två sockersöta barn, sol, och full energi - trots..
 
Dagens negativa; är förkyld! Näsan rinner och huvudvärken är för tillfället omänsklig :/
 
Vi får se vad dagen har att bjuda på, ska försöka hålla låg profil så barnen förhoppningsvis gör detsamma. Vila, vila, vila, tvätta och plocka iordning på hemmet på övreplan! Nu blir det en kopp kaffe på lekrumsgolvet och sen är det dags att göra slag i saken!

19 april, redan fredag

 
Det känns som den här veckan bara sprungit iväg! Precis som alla andra ;) Ska verkligen anstänga mig för att få uppdateringen att fungera bättre!
 
Dom älskade liljorna på bilden är som allra finast nu, fullt i blom och glädjer mig varje gång jag är i köket :) Fick dom av vännerna vi hade hos oss i fredags, så dom har god livslängd.. eller är det min förtjänst?! ;)
 
William bestämde sig för att somna för ungefär fem minuter sen :/ Men eftersom det är helg känns det lite som det kvittar. Alicia sitter och leker på golvet samtidigt som hon då och då ropar på mig :) Lillan har sedan någon vecka tillbaka börjat säga mamma så fort hon vill mig nåt  ♥ Fast det tråkiga, men ack så enkla, gnället fungerar ju det med.. bäst att se vad hon vill ;)

12 april, kallt och trist

 
Vilket taskigt väder det är ute idag! Går till och med runt i tofflor och en varm kofta bara för att hela kroppen skriker efter mer värme. Är fortfarande kall in till benen trots mina försök till ett varmare hem. Brr! =/
 
Alicia har sen i lördags eftermiddag varit dålig men börjar må bättre och bättre. Skönt för oss alla :) Hon har varit orkeslös, trött och slö. Ringde till sjukvårdsrådgivningen och fick ett par användbara tips. Hon har matvägrat, varit dålig i magen och allt därtill, så nu har vi backat bandet och ger henne ersättning tills hon kommer på fötter igen. Köpte även vätskeersättning som verkar gjort sitt mirakel. På mindre än tre månader har hon varit sjuk sammanlagt fyra veckor drygt :( Lilla loppan  ♥
 
Ikväll blir det god mat och trevligt sällskap då ett par vänner kommer hit på besök. Det var alldeles för längesen vi sågs så det ska bli riktigt trevligt! Och med det sagt är det bara börja göra fint i hemmet och sen ta ett varv i duschen. Imorgon blir det 2-årskalas då barnens kusin fyller år idag. Massa grattis Liam :)

3 april, semestern

Fredrik hade semester de två sista veckorna i mars, vilket var heelt lovely! Massor med familjetid, en del träning och promenader tillsammans, lite lite sömn och ganska mycket lathet blandat med nytta! :) 
 
 

William flyger helikopter tillsammans med pappa, vilket var superkul att göra flera gånger om dagen! Tror faktiskt båda två tyckte det ;)
 
Spelade innebandy, och eftersom det fortfarande var vinter ute var det fortfarande inomhus som gällde ;)
 
Alicia hade under semestern tid hos BVC, och tar man fel på tiden blir det massor med lek i väntrummet :)
 
Vi dammade av Wii-konsolen och hade spelkväll.
 
Och spenderade en del tid åt att lata oss i soffan tillsammans med en film :)
 
Och när vårsolen kom monterade vi ihop Williams cykel och njöt för fulla muggar :)

2 april, påskhelgen




 
Har haft en riktigt bra påskhelg med familj och fint väder! :) Hann med påsken både hemma, tillsammans med min familj, och med Fredriks familj. Helgen blev lång och intensiv med väldigt härlig! God mat, mycket sill, ett par ägg, underbart sällskap och en massa skratt. Både sena kvällar och tidigt upp med tuppen.. ;)

RSS 2.0