Kallt som tusan!



Jag hittade på någonting att sysselsätta mig med idag också :) Helt otroligt! Mamma ringde och sa att hon hade semester idag för hästarna skulle få nya skor, men hovslagaren kom aldrig pga. kylan så då lockade hon ut mig, syrran, Kendra och Emma till landet istället :)

Fick pannkakor när vi kom och sen gick vi ut i kylan fullt påklädda :) Jag och Kendra åkte pulka och skottkärra undertiden som dom andra red ut på pållarna. Sen var det dags för Emma att åka till ridskolan så jag och Kendra stannade hemma hos pappa och var sociala. Han kollade på min dator men kom väl fram till att det var hopplöst, trots det sitter han nog fortfarande och kikar på möjliga fel att fixa till :)

Jag fick ialla fall med mig pappas dator hem och är överlycklig! Nu kan jag sitta och muppa hela dagarna framför helt meningslösa sidor och bara ta det lugnt igen! Utan att behöva låna Fredriks dator :) Nu ska vi fixa oss ett par hamburgare med bröd och mysa! Imorgon åker han till Stockholm på kurs igen och är borta till på fredag :(

30:e november



Igår hade jag sällskap av syster och Kendra hela dagen. Det var så skönt! Jag blir panikslagen av att gå hemma själv och inte ha någonting att göra :) Då ställer dom upp sötnosarna. Vi tog det bara lugnt, tittade på tv, snackade strunt om ingenting och hade det riktigt mysigt. Sen kom Fredrik och Tobbe hem hit nästan samtidigt?!! Då fick vi äntligen kolla på deras röda sak dom var och hämtade i söndags - en ny bil :) Den var fiiin och efter det bestämde vi oss för att äta middag tillsammans. Följde dom hem vid nio och fick en kvällspromenad på köpet!

Det var min dag igår :) Fullspäckad av härligheter om ni frågar mig. Idag får vi se vad dagen har att bjuda på! Än så länge har jag bara diskat men det är ju inte kul för fem öre :(

Och förresten; pappa ringde mig igår och tyckte synd om mig och min dator. Och eftersom vi har lite utgifter nu när bebisen beräknas komma om exakt en månad idag :) så fick jag låna hans gamla dator under en tid. Tur i oturen för mig att han köpte en ny förra månaden :) Tack tack pappsen! ♥

Jag ger upp!



Nu är jag ledsen. I alla tappra försök den sista tiden med att laga min dator som nu verkligen har gett upp, börjar jag tro att jag får hitta en annan godbit ute på marknaden. Någon som jag återigen kan lita på :( Men jag är ledsen som tusan! Vill ha min gamla älskade dator i fungerande skick och jag vill inte lägga ut pengar på en ny för det finns så mycket annat som bör läggas pengar på. Jag är ledsen och ser över min almanacka för ett begravningsdatum :( Sorligt!

Love Story.


Saturday

Guu vad trött jag är :) Helt galet. Sover nästan så fort jag får chansen, fast på natten kan jag vakna ett par gånger och ligga vaken ett tag. Och då slår det mig: sover jag för mycket på dagarna?! Många säger att det kan vara såhär i slutet på graviditeten, men jag vet i tusan alltså.

Idag är det helg! Fredrik jobbar och kommer hem vid fyra, sen ska vi åka till hans familj och ha lördagsmys :) På vägen upp ska vi stanna i Norrköping för att köpa vagn. Äntligen! Det kommer kännas galet, men visst är det på tiden?!

Så vad ska göras innan fyra?! Diska, vika tvätt, ta en låång dusch :) fixa naglarna och packa.
Hoppas ni får en bra lördag.

Eftersom min dator är bokstavligt urblåst har jag inga bilder till det här inlägget :(


H&M:s snyggaste cardigan



Nu är den min :) Så fin, så fin! Och 50 kr rabatt gör hela köpet så mycket bättre!
Såg den i katalogen som hamnde i brevlådan för någon månad sen och tyckte om den direkt.

Nyshoppat.



Väskan jag föll pladask för är nu min :) Visst är det fin! Fredrik var med när jag köpte den och tittade lite konstigt på mig, det var nog för att han var avundsjuk eller vad tror ni?! :)


Tre systrar och en bebis!



Idag har jag, mina älskade systrar och lilla sötnosen Kendra spenderat ett par timmar i affärer :) Det har varit supertrevligt. Dom ringde vid elva och frågade om jag ville hänga med ut till Ikano-huset, och självklart tackar man inte nej till ett sånt erbjudande - det låter tokigt :)

Nu sitter jag hemma med tända ljus och ett varmt vetebälte runt bäckenet (stavas?!) Det är hur skönt som helst - fick låna det av syrran och älskar det redan. Tack så mycket för lånet!! ♥ Väntar på att Fredrik ska komma hem från jobbet. Hoppas att vägen hem är okej med tanke på vädret.

Fick nyss ett MMS av mamma med en bild på ett adventspyntat hem och blev sugen på att dra fram julgardinerna och ljusstakarna jag med. Det dröjer nog inte länge :) Imorgon kanske?!

Ska även till Åhlens imorgon igen och köpa en sak jag föll för vid första ögonkastet, visar er imorgon vad det var för någonting :) Måste hålla er på halster ett tag känner jag för den är väl värd att vänta på. Underbart snygg med! Im in love ♥ Plus att jag har en kupong på valfri vara med 20% rabatt på där. NICE!

En överraskning!



Dessa underbart fina rosor stod på bordet igår när jag kom hem från jobbet :) Älskar överraskningar! ♥
En fin årsdagspresent från min älskling på förlovningsdagen :) Jag är så otroligt lycklig med min karl ;)


Aj, aj, aj!



Från och med idag stannar jag hemma från jobbet tills mammaledigheten är över, och det känns himla bra! Det började kännas riktigt tufft att arbeta igår men jag stod ut och var självklart lite för envis, precis som jag alltid är. Idag gick jag likt förbannat till jobbet och slet ut mig totalt - jag gick hem efter tre timmar.

Och nu sitter jag här med min onda kropp :( Har mig själv att skylla I guess?! Nu ska jag vila vila vila :)


Ett år idag.



Idag är det ett år sedan vi förlovade oss! 

Då var vi i Rom - hade en helt otrolig vecka nere i Italien och tittade på allt staden hade att bjuda på :) Romantiskt, trevligt och mysigt och framför allt ett minne för livet ♥

Ikväll ska vi äta ute på restaurang för att sen avsluta kvällen hemma i soffan med en bra film :)

Glada nyheter!!


Vecka 35



Blir bara större och större - har vid vissa tillfällen svårt att röra mig normalt. Antar att det är så det ska vara. Fem veckor kvar och längtan är större än någonsin :) Nu får tiden gå fort, det har den ju gjort hittills :)

Om två veckor har jag tänkt att utnyttja havandeskapsledigheten för att vila upp mig och njuta av den sista tiden bebis är i magen. Det känns som ett bra beslut när allt kommer omkring.


Ett oväntat sms



Fick nyss ett sms av tandläkaren!! Blir smått imponerad måste jag säga :) Fast jag längtar inte!!
Fler än jag som har tandläkarskräck?!  :S

Rastlösheten som sällskap!

Vilken lång dag jag kommer få idag :) Fredrik åkte till jobbet vid åtta och strax innan vaknade jag till, pigg som ett as! Tänkte att det är ju dumt att somna om, så jag låg och läste några sidor i gravidboken vi fått av barnmorskan. Sen gick jag upp och duschade och åt frukost. Efter det kom rastlösheten och hälsade på! :)
Inget trevligt besök!


















Har suttit på msn och snackat med syrran i över en timme nu och börjar bli hungrig. Om en timme ska jag vara klar och redo att bli upphämtad av Fredrik för att sen åka vidare på kontroll hos mödravårdcentralen. Och efter en bit mat och lite fönstershopping ska vi på föräldragruppsmöte eller vad man säger. Sen är klockan kväll och den här vackra dagen slut. Sa jag förresten att jag har semester idag?! Visst tusan vet ni! Och den utnyttjas till fullo :) HAHA!


En av världens bästa!


Redo för år 2011.



Nu är jag redo för det nya året som komma skall :)
Har köpt en ny almanacka och några klistermärken till för att förgylla tillvaron i den.

Varje år brukar mamma och syrran sitta och fixa och dona med sina kalendrar och i år har jag bestämt mig för att vara med och göra iordning min. Den kommer bli så fin :) Dags att boka in en pysselkväll tror jag minsann!

Sick and tired.







JAG ÄR RASTLÖÖÖS!!!

Och min babe jobbar till ikväll och jag har för tillfället tvättstugan så jag kan inte röra mig mycket längre än mellan hemmet och tvätten i ett par timmar till :( 
Smått frustrerande! Men det drar väl gott på något vis. Rena kläder om inte annat.

Det finns många borde också: som att dammsuga och diska men jag orkar inte - fast känner jag mig själv drar jag igång med det så småningom ändå..

Självdiciplin kallas väl det?!


Tre år i Tornby!



Häftigt datum på gårdagen om ni frågar mig :)  10-11-12 och en fredag också - underbart!

Det var en smått speciell dag igår - det var nämligen tre år sedan vi öppnade nya butiken i Tornby!
Tre år! Sjukt att tiden går så fort, och så mycket som har hänt sen dess:

• träffade min kärlek som började jobba hos oss på våren ett halvår efter öppning  ♥
• har även träffat helt underbara nya människor som jag nu har och fortfarande jobbar med!
• gamla gänget från Systembolaget i Skäggetorp är snart nästan alla utbytta eller borta på annat vis  :(
• såklart kommer nya och trevliga människor att ta deras platser :)
• har efter tre år fått en ny chef - bra och dåligt, saknar min gamla sometimes.
• och ska om ungefär sex veckor vara mammaledig från jobbet för första gången!  ♥

På bilden har ni min relativt nya och älskade arbetskamrat Elena :) Som i torsdags serverade kunderna alkoholfritt och ett glatt humör :) Jag ska väl erkänna att jag själv klunkade i mig ett par glas jag med!


I´m so happy!



Känns riktigt skönt att veta om att jag kan gå hemma när jag börjar känna av att arbetet är för tufft. Som jag längtat efter det här beskedet! :) Yippie! Nu kan jag och bebis ta det lugnt tills den vill komma, för från den 20 december har jag tagit semester till den 30:e. Och ett till plus i kanten är att jag får 90% av lönen och inte 80% som det i vanliga fall brukar vara :)

Jag är glad!! :) Och nu ska jag sova! Godnatt.

Vit som snööö!



Igår bytte vi till vinterdäck på ena bilen :) Lyckoträff om ni frågar mig, nu är det verkligen mycket snö ute :) Och jag bara älskar det! Så underbart med vinter, håller ni inte med mig?!

Frisk luft!

Sitter och tittar smått på Ensam mamma söker samtidigt som jag läser bloggar och myser med min Fredrik. Jag hinner med mycket :)

I helgen har vi varit iväg till Katrineholm på 20-årskalas för Fredrik kusin och efter det åkte vi med Fredriks familj hem till dom. Satt uppe och pratade till klockan tolv, sen var vi trötta :) Härligt att träffa dom igen, kändes som en evighet sen sist, och det var det nog med när jag tänker efter :/

Idag gick vi upp halv elva :) Så skönt! Käkade frukost och fixade i deras trädgård, räffsade löv och gjorde fint. Det var lite småkallt med det var härligt att vara ute och göra nytta. Och magen var inte ivägen allt för mycket :)

H&M Party Season 2010



Mina tre favoriter :) Fast den sista i svart. Så snyggt! Vet dock inte om det är värt att beställa nu?!

En evig saknad.



Hur härligt det än är att vara gravid så saknar jag min kropp :'(
Längtar tills den kommer tillbaka! För då blir jag glad över det - plus att jag är mamma med.
Så underbart! ♥


Den 2:e november.

Så var man själv igen :( Fredrik har åkt iväg på kontrollinventering med jobbet och är borta tills imorgon. Får se vart dom hamnar den här gången?! Och för min del börjar det bli dags att göra sig klar för dagen.

Filmtips!



Har precis sett på Iron Man 2. Älskade ettan och tyckte den här var en vettig uppföljare :)
Mycket sevärd om ni inte redan sett den!

Betyg: ♣ ♣ ♣ ♣

1:a november.

Idag börjar vi arbeta skift på mitt jobb, det är uppdelat veckovis om två. Ena veckan jobbar man mån-fre klockan 7.00-16.00 och andra veckan från klockan 12.30 - 21.30 plus lördagen. Den sena veckan är man ledig någon av veckodagarna och min dag är idag :) Alltså på måndagar! Underbart om ni frågar mig, helgen blir lite förlängd på så sätt.


Men idag var jag uppe med tuppen, tvättstugan var bokad från klockan sex. Ska ut dit nu och fixa det sista! Tänkte bara uppdatera er om senaste jobbnytt. Hoppas att det blir bra, jag hinner ialla fall med att testa det innan jag blir mammaledig :)



Återkommer senare  ♥

RSS 2.0