Vad blir det för mat.


William blev hela 4 månader i början på veckan, tiden bara rusar :)

I tisdags fick han prova på mat för första gången och han tycker verkligen om det! Han har fått en matsked mat varje dag sen dess och äter med nöje upp allt som serveras! Så nu måste vi höra oss för med mormor hur det blir med barnstol - för en fungerande sådan behövs nog nu ;)

Attackerad.

Fredag!! Så himla skönt! Även att man är föräldraledig är det något speciellt med dessa dagar och även att karln jobbar imorgon. Ikväll kommer han inte hem förrän vid nio men jag längtar tills det blir fredagsmys för vår del ändå. Hamburgare med bröd och Big Brother kan jag tro, sen är det dags för sängen :)

Så vad gör man med dagen tills dess då?! Var ute i solen en sväng tills jag blev attackerad av bin från höger och vänster, då slängde jag in handduken och gick in. Vill inte ha bistick i onödan plus att både jag och William har förkylningen precis bakom oss, vore dumt om den jäveln kom ifatt oss igen så att säga :)

Imorgon är det Valborg och kungens födelsedag! Vi får besök av svärföräldrarna - och mina med?!
Blir en grillning och god dryck till det :) Gott gott!!

Oväntat besök

Fick nyss besök. Oväntat besök :) Jag som önskade mig sällskap förra torsdagen ;) (skärtorsdagen)
Hur som helst, det var dom förra ägarna av huset eller förförra kan man säga. Trevligt, men oväntat.

Fredrik har slutat jobbet nu och väntas komma hem inom en halvtimme, sen vet jag inte vad dagen bjuder på. Mår inte helt hundra trots att förkylningen är på väg att försvinna, men det kanske blir någon stund i solen :)
Sen vill jag slänga saker som bara ligger och skräpar, vill dammsuga, vill få upp gardiner osv osv osv. I helgen får vi besök och då vill man ha det finfint!!

Premiär på gungan.



I helgen passade William på att prova gungan för första gången! Och som ordspråket lyder:
En bild säger mer än tusen ord. Eller så är det mig han skrattar så mycket åt  ;) Älskade unge!

Fantastiskt väder!



Jag bara älskar vädret! Har varit ute i trädgården hela dagen! Rensat rabatter, klippt bort vissna växter, sopat av plattor och rensat upp bland massa saker. Har självklart hunnit njuta av tillvaron också :)

Hela kvällen har gått åt till att fixa innomhus - packat upp några kartonger och städat iordning på saker och ting. Det känns rätt så bra att bo i hus vill jag meddela :)

Glad Påsk!



Vill önska alla en glad påsk och en trevlig helg! :)

Ska vilken sekund som helst åka iväg - helgen ska spenderas i Bettna.
Men först ska vi göra ett par ärenden ute i Tornby. Måste dra nu! ♥

Flyttstäda



Har flyttstädat lägenheten idag - inte allt men mycket.

Fick hjälp av mormor med fönstren och jag tog kylen och spisen samt en dans med dammsugaren. Det fick räcka för idag men det tog längre tid än vad jag trodde det skulle ta - var där i tre timmar. Fredrik och jag ska dit en sista gång för att göra klart allt och sen slipper vi se stället. Känns så bra som det bara kan! :)

En smygtitt



En smygtitt på nya köket. Möblerna är från Ulfåsa samt IKEA, klockan är köpt på Chilli.

Beställde hem gardiner och handlade nya gardinstänger idag men fick bara med mig ett par fästen!?
Antar att jag hade annat i tankarna :) Lite synd eftersom jag räknat med att få upp dom ikväll..

Inflyttningspresent



Har precis haft besök av min morbrors fru och deras barn - alltså mina kusiner :) Lite nyfikna på att se huset eller så visste dom att jag ville ha sällskap av någon mer än lilleman :) Trevligt var det i alla fall och smått överraskande - inte ofta mina tankar går i uppfyllelse liksom. Sällskap är livet!

Fick en väldigt fin lykta i inflyttningspresent :) Den tackar vi varmt för!! Superfin!


Godmorgon!

Fredrik har åkt iväg till jobbet nu och jag sitter och tar vara på dagen med start framför datorn :) Har inte haft den på på hela helgen så det blev en första gång nu, och det är det ganska mycket som blir märker man. En första gång :) Första gången Fredrik åker till jobbet härifrån och första gången jag är själv med William här en hel dag osv osv.

Börjar få ordning på det mesta nu med hjälp av familj och vänner och en kraftanstränging från vår egen sida igår - då vi packade upp nästan allt. Det börjar lika någonting ialla fall! Lite smått och gott att fixa och handla och beställa, men vi ska ingenstans så det får ta den tid det tar. Och det är nog det som känns bäst :)

William ligger fortfarande och sover så jag ska passa på att drömma mig bort på nätshopping utan resultat - bara idéer :) Dom är gratis!

Första natten.

Nu har vi sovit första natten i huset! Kändes bra att vakna upp i ett stort fint hus istället för våran lilla tvåa vi hade innan :) Vaknade för lite mer än en timme sen. Fredrik fixar med sladdar och kablar i vardagsrummet, vet egentligen inte vad det är för skillnad på det? Om det kanske bara är synonymer till varandra?!

Ialla fall, idag ska vi åka och hämta vårat köksbord, åka förbi mamma och pappa för att hämta en tripp-trapp-stol och sen till Ikea. Troligtvis inte i den ordningen men ändå :)

Igår var det fullt upp!! Klockan 13 hade vi bankmöte för att fixa det sista och för att få nycklarna, och efter det började vi flytta :) Somnade vid tre inatt så man kan väl säga att vi satt och njöt ett bra tag efter att det var färdigflyttat.

Tack alla som hjälpte till igår :) Och ett extra tack till syrran som var barnvakt åt William under bankmötet också ♥

Packar för fullt.

William ligger och sover och jag ska passa på att packa ner det sista :) Tror den här dagen kommer bli ganska långtråkig, men så blir det ibland. Det finns ett par saker jag borde fixa men jag hoppar över det idag.

Sista veckan som min chef är kvar på jobbet innan hennes mammaledighet, kanske ska dit och säga hejdå och lycka till?! Mitt samvete säger att jag ska - vi får se :) Nu ska jag packa och diska. På återseenede.

Underbara dag!

Mår så himla bra idag :) Har den där glada känslan i hela kroppen!

Det är bara tre dagar kvar nu och tiden bara springer iväg. I söndags och igår packade vi ner allt vi äger och har i kartonger. Bara det mest nödvändiga är kvar nu och det känns skönt. Snart bor vi på landet :)

William vaknade innan sju imorse - väldigt ovanligt - men vi skulle ändå upp tidigt så det var bara bra. Vid halv nio tog vi bussen till stan för att möta upp Ella. En frukost på stan :) Så underbart gott! Scones, creemcheese och god latte och jucie. Vid tolv var vi inne i Tornby och sen gick jag hemmåt.


 Och nu mår jag extra bra efter en glad nyhet :) ♥  Underbara dag!


Bra start på dagen


Namnsdagsbarn.



Båda mina älsklingar har namnsdag idag, men mest lilleman såklart :)
Så ett stort grattis till er, ni betyder allt för mig. Mina grabbar!!

Kom att tänka på Williams önskestövlar - minns ni hur charmigt det barnprogrammet var?
Tyckte verkligen om låten! Hittar den inte någonstans så om någon lyckas - säg till!! :)

Paket från posten.



Hämtade ut ett paket från H&M på posten och passade på att ta en extra promenad när vi ändå var ute. Det slutade med att vi hamnade i Tornby. Var inne på H&M en sväng och tittade till läget. Hittade en så söt topp som jag inte kan släppa ur minnet. Typiskt mig :) Sen gick vi vidare till jobbet och hälsade på, fick med mig vin och två alkoholfria cider därifrån. Tänkte kalasa med en flaska vin i helgen med babe när vi packar :) Blev sugen på vitt så blir nog toppen  ♥


5 april, nedräkning



Två månader kvar till Williams dop. En månad kvar till min födelsedag. 10 dagar kvar till vi blir husägare!!!

Galet :) Längtar så himla mycket! Har börjat rensa bland sakerna och snart börjar vi packa. UNDERBART!

Dags att räkna får.


4 april



Har inte hunnit med att uppdatera på ett par dagar nu, över helgen för att inte vara fel ute. Istället har vi hjälpt syrran och hennes familj att flytta ut på landet. Superfint hus och så tyst och skönt - inget stadsskräll där inte. Underbart om ni frågar mig! :) Tror minsann dom kommer trivas som fisken i vattnet där.

Igår hade vi tvättstugan hela kvällen och innan dess hann vi med ett födelsedagsfika hemma hos min morbror. Veckohandlade även i söndags mitt på dagen, ovanligt för att vara oss men Wille vaknade vid åtta och ville inte somna om. Gullunge där! Man tar verkligen vara på dagen när man är uppe med tuppen :)


Playtime.



Wille och jag leker eller mest William :) Jag njuter mest när han ligger och pratar med mig. Älskade unge! ♥


RSS 2.0