Bizzy



Tror närmare bestämt att jag har torka. Eller så är det för att jag jobbar hela tiden.

Har haft fullt upp hela veckan, och har det även idag. Ska hjälpa till att fixa kvällsmat nu. Hörs!


Tuesday Im in love!






Stod på bordet när jag kom hem!! :) Älskar min karl!  ♥ 

Fina rosa rosor och gott rött vin och en helt underbar pojkvän.

Rubrik

Har varit off i någon dag, eller om det var två. Vi åkte ju till Fredriks mamma och pappa, och träffade massa kul folk, syskon och kusiner. Små bebisar och stora gamla tanter ;) Trevligt det var det, som alltid.

Kom hem vid åtta igår, kollade på film och sen blev det sängen. Både Fredrik och jag började tidigt idag. Kollade på ”Har du hört ryktet om Morgans?” Har inte sett klart den, det är väl 25-30 minuter kvar av filmen, men klockan blev så mycket så vi pausade. Skulle se klart på den ikväll men nu har jag fastnat här och klockan går som alltid. 


 


Hurtigbulle






Trots att klockan stod på nio vaknade jag en timme tidigare. Fredrik väckte mig med lite morgonmys som han tog sig tid till innan han åkte till jobbet. Uppskattades massor, en perfekt start på dagen!

Vid halv tio hade jag joggingskorna på mig, som jag lovat mig själv. Tog två flugor i en smäll :) Gick en himla massa omvägar till Abisko, MEDDO, för att sola, och gick en mer himla massa omvägar hem. Det landade på sju kilometer när allt var klart plus att jag hunnit med att få lite färg på köpet. Bra gjort Jenny!

Nu ska jag ta tag i disken. Efter det blir det snabbt in i duschen och iväg till Tornby!


Fredag

    

Efter en riktigt varm och skön dusch, som stod först på schemat efter jobbet, blev det soffmys med honey till Lyxfällan på Tv4 Play tillsammans med en bit mat.

Imorgon jobbar Fredrik vilket innebär att jag har lite att göra: sånt som vi skulle ha gjort i veckan egentligen!
Ska för det första ut och röra på mig, har verkligen lovat mig själv det, sen iväg och sola. Efter det måste jag hitta presenter - någonting till svärmor :) och någonting till en liten kille som nyss kom till världen. Och om jag känner mig själv rätt städar jag säkert iordning lite hemma också. Och efter det göra sig redo för att åka till Södermanland, med radiosporten på, direkt efter att Fredrik är hemma från jobbet.

När måste jag gå upp om allt ska vara klart till klockan 16.00 ?!  Ställer klockan på nio och utgår därifrån.

Wish me luck! Godnatt!


God morgon!

God morgon kära läsare :)

Sitter och käkar frukost och ska strax gå till jobbet. Äntligen fredag och en ledig helg framför sig.
Jobbar till klockan sex idag. Solen skiner och jag känner mig helnöjd.



Idag blir det premiär för mina nya joggingskor :) Hoppas jag hittar balansen! Hörs!

Edit; glömde att...

Edit; Glömde berätta det allra bästa med dagens kaos!

Ibland hände det att vissa kunder sa; 



MOOHAHAHA!! Troligt, hur tänkte dom där??!

Ska askan ha kommit in i antivirussystemet och förstört någonting som kan slå ut flera tusen datorer?
MOOHAHAHAHAHAAAA! Pensionärer...

Kaos på jobbet!





En handskriven infolapp vi satte upp i vår butik för att meddela kunderna om problemet.

Vi fick stå dörrvakt och släppa in kunderna i omgångar för att inte får för lång kö i vår enda kassa som var igång. Så fort vi släppte på vid entrén öste det in folk och knappt en minut senare stod alla i kön, som man nyligen fått halverad. Och så höll det på. Var väl en cirka 30 personer som stod i kö under dom timmarna vi bara hade en kassa.

Det varade i ungefär fyra timmar, från att vi öppnade klockan 10 till klockan 14. Kanske att den var 15.

Efter det fick vi igång en till kassa, och en kvart senare ytterligare en till. TUR DET!

När jag slutade vid 19 så fungerade alla åtta kassor precis som vanligt! En lättnad inför lönefredagen imorgon.


Det roliga i det hela, för det fanns! Var att jag och Jimmy blev bosatta i kassan under dessa timmar. Anledningen; (utan att skryta) var för att vi snittar flest kunder i timmen. 125 kunder på en timme lite slarvigt räknat. Är man grym eller är man grym??! :)

Men nu är jag helt slut, för det tog på krafterna! Stress, stress! Som jag inte ens ska styra med. Fyy mig! :)

Plötsligt händer det.



Nu är min sunshine glad igen! Och snart är det dags för sängen. Imorgon är det jobb till 19. Godnatt!

Godkväll!



Godkväll!

Sällskapar med en sur Fredrik för tillfället, det går inte riktigt som han vill i hockeyn vilket är synd. För då blir jag drabbad med ;) Men jag hoppas att det går åt rätt håll snart. Håller inte på något speciellt lag, men jag tycker faktiskt inte om HV. Kan inte sätta fingret på vad det är, men så är det!

Idag har vi jobbat och åkt och handlat mat och diskat och lagat mat som vi nu ska käka.
Sen har vi inte hunnit med någonting mer. Och det känns faktiskt ganska skönt! :)

Systrar i jeans!

Idag har jag varit med systeryster hela dagen efter jobbet. Slutade ett och sen har hon fått stå ut med mig till klockan blev sju. Men hon överlevde och tur är väl det.

Vi har varit på hörselkontroll för lilla Kendra och sen tog vi med oss en macka hem från Subway. Det fick bli vår lunch och om jag var hungrig då! :) Gott var det med. Sen snackade vi massa skit, och på tal om det badade vi lillan pga. en liten olycka :) Myys! Efter det gick vi ut till Ikano, och fick en prommenad på köpet?! Provade kläder och skrattade och hade kul. Både syster och jag kom i storlek 170 på barnavdelningen, en jättefin jeansshorthängselbyxa. Sen blev det någon klänning och massa tittande på barnkläder. Fick dock inte med oss någonting hem bara :/



Men så fort lönen kommer och mitt shoppingförbud automatiskt försvinner så blir det nog till att ta med mig en del saker jag hittade idag hem. Kände hur det kliade i fingrarna och det är bara att hålla tummarna för att dom finns kvar i en vecka till.. Peppar peppar!

Har haft en superbra dag idag förutom att jag just nu har ont i magen. Ska fixa till en honungsmelonsbit och hoppas på att det hjälper och sen blir det DH och Couger Town. Älskar tisdagar!

Söndagsfika.

Dagen börjar gå mot sitt slut, precis som vanligt. Trots baksmällan, som slog en i pannan så fort man öppnade ögonen imorse, har vi hunnit med en hel del. Faktiskt, som Tobbe skulle säga :)

Vi mådde som vi förtjänade till klockan blev två och sen traskade vi iväg till Tornby för att besöka Statium. Hade fått ett Tag 3 betala för 2-erbjudande med posten som vi tänkte passa på att använda upp. Trots mitt shoppingförbud jag vet :) Men vi fick frisk luft också, vilket gjorde sitt.

Fredrik hittade två par, Lacoste för 1000:- och Adidas för 800:- och jag köpte mina Reebok för 1000:-
Sen blev det ett par shorts till Fredrik och en sport-bh till mig. 10% rabatt på alla köp. Tummen upp!


Efter det åkte vi ut till mamma och pappa på en fika, kaffe och äppelkaka. Syrran, Tobbe och Kendra var också där. Myys! Så man får väl säga att det blev lite gos. Hon blev 1 månad idag också. Tiden bara går :)

Imorgon är det återigen jobb som gäller: 8.00 - 19.35. Hela långa dagen! Snart dags att sova med andra ord.

Reebok Easytone


"Easytone är skorna som ger dig snyggaste baken. Easytone ger 28 % mer muskelaktivitet för rumpan och 11 % mer muskelaktivitet för låren och vaderna, medan du går. Skorna gör jobbet helt enkelt! Easytone bygger på teknologi framtagen av bland annat NASA-ingenjören, Bill McInnis, som har skapat ett system som gör att skorna blir naturligt ostabila och aktiverar musklerna extra."

Vad tror ni: fungerar det, eller är det till och med någon som har ett par hemma?

Jag köpte mig ialla fall ett par idag som jag tänkte börja träna i :) Önska mig lycka till!

Härliga söndag.

Lördagen blev riktigt lyckad! Hade som sagt besök av Niklas och Viola. Spännande hockey och årets första grillning. Plus ett jävligt trevligt sällskap! Kvällen avslutades med Rappakalja och Buzz®

Det enda negativa med gårdagen, förutom hockeyresultatet, var att det var så himla gott med alkohol att det blev på tok för mycket. Och som ni alla vet så slår det tillbaka på en idag! :(

På dagens meny: VATTEN!


Nu ska jag fixa naglarna med favoritlacket från Isadora Wonder Nail nr. 618 Cinderella.
För att sen väcka liv i Fredrik och se om vi ska hitta på något innan dagen är förbi! Hörs!


Det kallas planering!



Dagens outfit; en söt tröja från Cubus med jeans till.

Nu är det dags att gå till jobbet, börjar vid tre och går till kvällen. Efter det ska vi åka och handla mat tills imorgon. Då får vi besök direkt efter jobbet :) Niklas och Viola kommer förbi på hockey och grillning!

Så dagen som gått har ägnats åt att städa iordning på huset, så det är fint när dom kommer. Plus att vi ikväll sen bara kan dega framför tv:n utan någon som helst ångest över hur det ser ut. Det kallas planering det! :)


Watch Out


Torsdag

Hej bloggen!

Både jag och Fredrik började eftermiddag idag, jag klockan två och han tre. Det är väl en av de fördelar som finns med att båda jobbar på Systembolaget; att vi får några vardagsförmiddagar tillsammans :) likaså att det känns mindre jobbigt att sluta vid halv nio på kvällen.

Gick trots det upp vid 8, åt frukost till Vakna med the Voice och en timme senare gick karln till gymmet. Jag ställde mig och diskade och efter det bytte jag även gardiner i köket. Klockan 10 var hela köket som nytt!


Just nu sitter vi i soffan och tar det lugnt, den ena är glad över hockeyresultatet och den andra över att arbetsdagen är över. Den sistnämnd är jag då; det har varit jobbigt idag, mycket som inte gått min väg :/

Ny studie visar att..



Tur att vi alltid skedar i sängen :) Det måste bara stämma för lyckigare än oss kan ingen vara!   ♥

Texten är fritt kopierad från Aftonbladet.se


Upptagen

GODKVÄLL!

Idag har jag varit upptagen igen, så mycket att jag satte igång datorn för bara en timme sen ungefär.

Vaknade halv sex imorse av att klockan ringde, jag gick ialla fall upp då. Tror det tog lite längre tid för mig att verkligen vakna :) Trippade iväg till jobbet halv sju och var där till fem! Riktigt skönt att slippa jobba till stängning.

Kom hem och vände nästan i dörren, bytte om lite fort och sen gick Fredrik och jag till syrran och lilla Kendra för att sen gå vidare till Tornby. Syrran hade ett ärende dit och alla vi fyra behövde komma ut och röra på oss :) Efter det tog vi några omvägar hem till oss, enbart för att förlänga prommenaden, för en kaffe.

Börjar bli riktigt trött nu och ska alldeles strax gå raka vägen till sängen :) Sov gott alleman!

Tuesday ♥ Television

Är precis hemma efter en härlig kvällsprommenad med bästaste Fredrik :) Det blev en rejäl powerwalk idag;
5 kilometer på 40 minuter! Nu jävlar :) Vi har bestämt att vi ska peppa varandra så vi ser till att göra såna saker mer än vad vi gör nu. Och det känns ju faktiskt bra!




Sitter och väntar in tiden till Desperate Housewives som följs av Couger Town! Idag är det min tv-dag :) Och eftersom min man är så otroligt underbar fixar han middag till programmet   ♥

Hoppas er kväll blir toppen den med!


Kulglass!

Nu är jag hemma igen efter en helrunda på Tornby köpcentrum! :) Jag shoppade ingenting! Fredrik var tvungen att känna efter hur jag mådde och la handen på min panna, men på skämt då. Det hör väl inte till vanligheten att komma hem tomhänt, men jag får erkänna att det var lite kämpigt. Men nej, har jag satt shoppingförbud på mig själv så ska det vara lite längre än så.

Dock köpte jag en glass men det är ju bara ett måste i den här värmen! :) Och för det sociala. Satt ute på en bänk i solen och bara njöt. Hur mysigt som helst. Jag i mitten mellan två mammor med sina barn. Smått mobbat men det skiter ju jag i.

Ellinore och Zackarias och Jennie och Nellie. Och så jag då. Det var vi som strosade omkring tillsammans idag :) Och jag får väl säga att jag saknat umgänget en del, har inte setts på ett tag så det är härligt när man väl tar tag i saken :) För så svårt är det faktiskt inte, det märkte man ju bara idag liksom!
 




Sådär.



Dagens outfit; casual

Nu ska jag iväg till min vän Elle och sen ska vi vidare till Ikano.
Ut i vårvädret med er! Ses sen :)


Sol ute, sol inne.

God morgon!

Nyvaken, nyduschad och mätt i magen efter en god frukost, knäcke med keso och juice. Det vanliga :)
MTV är på i bakgrunden med blandad musik och dom tråkigt sms-reklamerna. Får panik på dom! Tur att jag inte ska sitta här hela dagen. Det är inte riktigt så fint väder som igår, men det kanske kommer med tiden.

Har inte någonting speciellt planerat idag, har bestämt lite löst om att höra av mig till min vän Ellie :) och sen tänkte jag passa på att sola. Måste jobba på att få en fin bränna jag kan förbättra på resan om en månad. Plus att det är så otoligt skönt och avslappnande att sola solarium! Bäst att göra sig iordning för bilfärden dit, borsta tänderna osv.. Hörs senare!

Honey




Honungsmelon och Svenska Hollywoodfruar! Kan måndagskvällen bli mycket bättre?

Det skulle väl vara att man råkar vara ledig imorgon :) Lycka! Precis vad jag behöver!

Det är bara att hålla tummarna för att det fina vädret håller i sig också.


Längtar till värmen!


Wouldnt It Be Nice


Sitter och kollar på 50 First Dates med popcorn och cola. Som sagt, en dag i veckan är ok :)

Idag har vi varit ute i solen! Gick en prommenad på fem kilometer och verkligen njöt av värmen.
Satte oss på baksidan och tog det lugnt ett tag och sen åkte vi ut till mamma och pappa.

Fredrik, brorsan, mamma och jag bytte till sommardäck på deras bil och vår. Fast Fredrik gjorde med mesta jobbet, men vi assisterade väldigt bra om ni frågar mig! Sen kom pappa hem från golfen och det blev krubb.

Lagom efteråt kom syster, Tobbe och lilla Kendra med. Och kort därpå var även lillsyrran hemma. Så det var mysigt att träffa alla på en och samma gång! :) Fikade och snackade gojja. Och så lite mys med lillan  ♥

Åkte hem vid nio, och stannade till på macken. Fixade rätt lufttryck i däcken och körde en snabbtvätt också.
Det har verkligen Golfen förtjänat! Har inte tvättat den på mycket mycket länge. Nu är den ren och fin igen!

Nu börjar filmen igen, sen blir det sängen. Imorgon är det jobb till klockan ett! Wouldnt it be nice! Tralalala :)

Sunny sunday.

Idag skiner solen mer än vad den någonsin gjort det här året :) Så härligt! Man vill bara ut ut ut!


Bilden är från i somras

10:e april



Jag sitter och tokskrattar till Wipeout-reprisen så mycket att jag får tårar. Medan Fredrik sitter bredvid och sover. Är hemma efter jobbet och har inga planer för kvällen, men just nu känns det ganska skönt! :)


Lördagsmorgon!



Sitter vid frukostbordet och äter knäcke med keso och dricker juice till. Hur gott som helst. Har blivit lite av en vana. Och för all del nyttigt. På tal om det; ställde mig på vågen idag och resultatet var uppiggande :)

Klockan ringde vid nio imorse. Låg kvar i sängen och mobilsurfade ett tag. Jag som sa att jag inte skulle komma till akt att använda mitt gratis suft jag fick i samband med abonnemanget från Comviq. Nu är jag nästan fast, och det är trots allt ganska praktiskt. Men hemskt att man inte klarar sig utan?!

Efteråt städade jag iordning lite i sovrummet. Vek tvätten som legat orörd i snart en vecka och bäddade sängen :) Gick vidare in till köket och fortsatte där, dock inte hunnit diska ännu. Det blir i samband med maten. Slängde fram ett par kycklingfilér, så min tanke är vok! Mums!

Om ett tag är det dags för mig att traska till jobbet. Börjar 11.55 - 15.25. Arbetar lite mer än tre timmar. LYX! Får sovmorgon och betalt för dryga sju timmar! Livet kan inte bli bättre. Så skulle det alltid vara som jag och mamma kom fram till på msn nyss!  Ni får ha en trevlig dag allesammans!


Skonsamt




Arbetar man i butik ser man självfallet mängder av snyggt i både kläd- och skoväg.
Det är en av fördelarna, som tyvärr lätt blir till nackdelar också;

Man vill så gärna ha en massa fint som man ser hela dagarna i ända!

Mitt senaste span är röda textilskor! Budget hellre än dyra märkesskor. Och jag hittade dom idag! 
Läckra som tusan på min fot, som skräddarsydda. Plus ett par söta ballerinaskor med kilklack   ♥

Mycket vill ha mer som det så fint heter! Men nu är det stop med shoppingen för den här månaden.
Ska bara betala resterande belopp av resan så vi kommer iväg, sen får det vara nog!


Solsidan

Nu jävlar är det helg! Tyvärr har både jag och Fredrik tackat ja till jobb imorgon :/ Men $$$$



Vi har ialla fall fredagsmys nu med Solsidan och vitt vin :) Och sist men inte minst varsin dator!
Det fullbordar ju allt :) Har även kollat på Bella & Tyra Show  Lite fnittrigt denna gång men helt ok.


Dry

Har precis kollat på Lyxfällan! :)
En favorit i tv-tablån om ni frågar mig.

Har inte hänt så mycket annat. Kollade lite på hockeyn med Fredrik. Gissa om han var glad över resultatet. Inte upp-och-hoppa-glad men glad.

Själv har jag bodylotion i ögonen sen mitt desperata försök att få bort min torra hy. Ta i trä att det hjälper.

Imorgon är det jobb hela dagen as usual. Och sen är det helg! Yes! Hoppas att timmarna på bolaget går fort :)


7:e april

Slutade vid två idag och bjöd in mig själv på en kopp kaffe hos syrran och Tobbe.

Nu är han på jobbet, och vi ska ut till Ikano och strosa omkring där ett tag, ta en prommenad och ja.. Umgås helt enkelt. :) Mys! Återkommer senare, Kendra ligger påklädd i vagnen och gillar väl inte värmen om ett tag :) Puss!

Katastrof!

När man jobbat och varit iväg för att hälsa på släkt och vänner under en sån här helg faller det sig ganska naturligt att man efter allt det sociala kommer hem till världens berg av disk! Om man inte har diskmaskin vill säga. Man är så upptagen av att få sin lilla lilla tid över till annat att man varken vill eller orkar prioritera sånt tråkigt. Verkligheten hinner ju tyvärr alltid ifatt en, och så står man där.

Alltid, alltid innan jag diskar tar jag av mig min förlovningsring, vill inte "slita ut den" men den är även ivägen. Får jag för mig ialla fall. Men jag kommer alltid alltid ihåg den efteråt.

MEN INTE IGÅR!!!

Upptäckte detta idag på jobbet! Jag fick panik! Kände mig naken, exposed :) HAHA! Maria citat

Så fort jag kom hem tog jag på mig den igen och jag har aldrig varit så nöjd i hela mitt liv! Äntligen tänkte jag bara!





Påskhelg!




Hoppas alla haft en bra påskhelg! :)


Här har det varit fullt upp och prioriteringen till att sitta vid datorn har inte funnits, inte tiden heller. Det blir alltid fullt upp för oss så fort det är storhelg. Oftast är det jobb, samtidigt som man ska hinna med att hälsa på både min och Fredriks familj och ibland känns det verkligen inte som tiden finns. Även att vi alltid tar oss tid till det. Tyvärr hinner man inte sitta och njuta av ledigheten på samma sätt som jag oftast behöver. 

Guu vad jag längtar till semester! :)



Men vi har haft det riktigt härligt! Fint påskväder på det också.
Och om jag ska vara ärlig tror jag påsken bara blir bättre och bättre med åren :)

Långfredag i all ära!

Idag har vi inte gjort så mycket, mest njutit av ledigheten :)

Vi har;

• varit iväg och solat
• slappat i soffan
• kollat på film
• ätit gott med lite vin till
• och tvättat

Vi har inte;

• städat och diskat - fast att vi egentligen borde ha gjort det :) Busigt !


Imorgon är det jobb som gäller; 8:00 - 15.30 och sen påskmiddag hos mormor.
Fast Fredrik vill se matchen också.. vi får se hur vi lyckas klämma in allt på schemat!

Nu är det dags för sängen! Godnatt på er.


Avatar



Så himla bra film!

Såg den precis, jag vet att jag är lite sen :) men den var riktigt fin.

Både handlingen och animeringen.

Hemklickad



Beställde precis hem den! Var på H&M igår och provade en och den satt som gjutet. Så fint så!! :) Och då funderar ni på varför jag bara inte köpte den igår? Som sagt, gjutet. Min storlek fanns inte i butik, men det var den enda som fanns på internet. Då måste man ju bara ha den :)

Kommer hem till mig vecka 17 - och frågar ni mig kan det inte bli annat än lägligt :)

RSS 2.0