31 januari, Maui




Avlastningsbord till hallen! Hur perfekt som helst hoppas vi på :) Ska montera ihop det och se om det passar lika bra i verkligheten som i mina inredningstankar ;) Spännande!

31 januari

Ibland, nej faktiskt väldigt ofta, känns det som om William känner på sig när datorn startas. Han vaknar tre av fem gånger när jag försöker få en lugn stund framför den. Nu lyckades jag, tror jag :) Ta i trä! Han sover förmiddag idag så han är pigg och glad om ett par timmar. Har nämligen bestämt fikadate med min föräldralediga chef på jobbet klockan två. Superbra för min del som har ett par ärenden att fixa på jobbet med! Två flugor i en smäll, sånt gillar jag! :)

Efter det ska vi troligtvis in en sväng på Maxi och handla mjölk och mat till en måltid till denna vecka, annars lever vi på rester från helgen då svärföräldrarna hade med sig massor med god mat till hela kompanin, så det blev såklart över :) Bra bra! Och för dom slantarna vi sparar in på maten den här veckan tänkte jag åka förbi Jysk och köpa en hallmöbel! HAHA! Jag är otrolig, I know! Men fick ett helt okej godkännande från karln, och vem vet hur många det finns kvar?! Rea var det på den också :) NICE!


29 januari, golvläggning



Har haft helgen fullt upp, eller Fredrik och svärfar ialla fall :) Dom har lagt golv och satt lister osv i lekrummet! Det kommer bli så himla fint! :) Tyvärr är det inte klart än, men det tar sig! Nu är det bara en eftermiddag kvar och sen är det inflyttningsbart. Jag längtar, och lilleman mest av allt skulle jag tro!!

Vill till Ikea och handla möbler imorgon typ, så det finns hemma när det är dags, vet dock inte om min andra hälft är så intresserad av det :/ Men när man vet nästan exakt vad som ska vara därinne är det svårt att vääänta :) Speciellt när man går hemma hela dagarna och bara lääängtar ;)

Nu är det sovdags! Godnatt

26 januari

Är så himla trött! Haft fullt upp hela dagen och har en unge som håller på att få munnen full med tänder, 5 stycken är på väg upp på en och samma gång... Ja, ni kan ju tänka er! Återkommer imorgon! ♥ 

23 januari, tusen tack

Tack så otroligt mycket för alla fina gratulationer vi fått till tillökningen :)

Om det känns som jag är gravid igen?! Inte alls egentligen :) Går på toaletten en gång på natten, har haft fruktansvärda svängar med illamående och tröttheten är ett kapitel för sig. Två av tre tecken är ett minne blott numera, tack och lov! Minns de dagar jag satt på jobbet i kassan och ville spy i papperskorgen ett x antal gånger. När jag ville somna vid sprithyllorna och inte vakna förrän om hundra år, men som sagt - de stunderna är över.

Det känns extra bra att få vara hemma med lilleman nu också, när det faktiskt är okej att sova middag tillsammans osv. Ett litet plus kanske man kan kalla det :) Nu längtar jag tills det börjar synas, den där underbara bebismagen :) Fast det kanske lär dröja, men den kommer! Var sak har sin tid ♥

Tack än en gång alla mina vänner; alla grattis har värmt upp hjärtat mitt och det betyder mycket!

22 januari, längtar




22 januari, lek och bus

dsc02663 (MMS)

Kom nyss in efter lite lek och bus ute i lekparken :) Skönt väder trots snö och blåst, i alla fall en stund :) Nu sitter vi framför brasan och värmer oss. Idag blir det fullt upp! Massor att göra enligt schemat ;) Trevlig söndag på er!


20 januari



En bild på mitt bruna svall som enligt mig själv såhär i efterhand blev på tok för kort! Tur att det växer!

Har varit och hälsat på jobbet idag, jag och William :) Hur trevligt som helst! Saknar dom till och från får jag lov att erkänna. Nya favoriten för Wille var nog min chef, hon charmade honom eller om det var tvärtom. Världens flin fick han varje gång han såg henne, sötnosen :) Stannade i tre timmar nästan! Men vad är det dom säger om tiden när man har skoj?! ;)

Åkte förbi Statoil och tankade bilen och sen hem, William har sovit sen dess men nu är det dags för han att vakna! Ska nämligen åka och hämta Fredrik i Vikingstad! Sen blir det fredagsmys! ♥

19 januari

Dagen började så otroligt himla bra! :) Det ringde och jag svarade, sen var jag glad :) Så enkelt!

Sen kommer vi till det mindre roliga; jag hostar ihjäl! Vet inte varifrån denna hosta kommer, men den får så gärna försvinna. Lever på panodil och vatten, huvudet är i tusen bitar (det känns så i vilket fall) och varje gång jag hostar blir jag snorig och får ont i öronen :( Hade en liten burk hostmedicin hemma som jag fått av mamma sist jag var dålig, men nu är den slut och jag vill bara dööö!!!! :(


18 januari, nya trasor



Har tappat kollen, glömde helt bort mina saker jag shoppade igår. Hittade påsen i groventrén nyss!
Bilderna från H&M ger dom ingen rättvisa, kan vara därför jag totalmissade dom när jag skickade iväg en order för någon vecka sen. I verkligheten är dom superfina, eller om det bara var på mig ;)

17 januari, shopping

På tal om träning - idag har jag varit bra :) Har både tränat på att shoppa och sen blir det ju även en massa spring fram och tillbaka i affärerna ;) Bra va?! Jag, syrran och barnen var på Ikano hela eftermiddagen! Hittade massa skoj och lite fick följa med hem, inget som hör till ovanligheten vill säga.

Nu ska vi nog göra oss redo för sängen! Somnade till när Wille skulle sova, rackarns vad skönt det var :)

17 januari, träning



Seriöst!!!
På blogg.se's startsida handlar inlägg efter inlägg om träning! Får smått panik, vad har det tagit åt folk?! Är det nyårslöften eller vad är det frågan om?! Det är så pass mycket predikan (om man kan kalla det så) att jag just nu känner för att sätta hela idén på tvären. Varför inte se till att bli en av de största jag känner till sommaren istället?! HAHA! Skämt o sido! Tror jag ska bli en i mängden och ta tag i det där nu...

Godmorgon föresten!! :)

Vad händer idag mån tro? Själv gissar jag på äventyr, eller hoppas :) Den som lever får se.

15 januari



Vilken helg vi haft! Vi har bara tagit det lugnt, fast på bortaplan :)
I fredags var vi hos mamma och pappa, och igår svängde vi förbi Tolefors.

Idag ska vi vara mer effektiva var det tänkt; ska åka och handla, Fredrik vill klippa sig och sen funderar vi på att riva golvet i lekrummet. Saken är den att det är först om två veckor som vi lägger det nya och ytan kan vara skön att ha så länge som möjligt... Aja, vi får se hur det blir.

Snart får vi ialla fall besök av familjen Sundberg, den lilla ;) Trevligt!

13 januari, fredag den 13:e

Fy vilket tråkigt väder, det blåser till förbannelse och helt plötsligt började det hagla också. Riktigt ruggigt!:(
Så vi gör det vi är bäst på - vi är inomhus idag :) Men jag tror minsann inte att vi är ensama om det!

Nu vaknade William, bästa att gå in till han ♥ Han har sovit i 2½ timme nu, trollungen. Hoppas rutinerna blir bättre och bättre med tiden :) Fruktar att dom ska rubbas nu i helgen igen... Peppar peppar.. Och på tal om helg, vad ska man hitta på i helgen?! :) Förslag?

12 januari, en egen hjälpreda



Städa städa varje fredag och så varje dag, det tycker jag är bra.. Tralalala la ♫ ♪ ♪ ♫
Tur att jag har min egna lilla hjälpreda här hemma - det går så mycket fortare då... ;)


11 januari, lekdag

Morgonstund har guld i.... ja, vad säger man?! Idag ville vår lilla ängel vakna strax efter sex, tack för den.. :) Det blev att sällskapa Fredrik vid frukosten och sen har vi spenderat tiden i lekrummet. Fullt ös och en själv är fortfarande knappt vaken. Om en liten stund ska vi göra oss iordning för att besöka stan för ett litet ärende, och även passa på att se hur Fredrik har det på sitt jobb när vi ändå är i närheten :) Spännande!! :)

Efter det ska jag och Wille åka och leka i Röda huset men familjen som bor där :) Ni vet vilka va?! ;) Syrran, Kendra och Lexie såklart! Ska bli mysigt! Har inte lekt med varandra på hela året så det är så gott som dags nu tycker jag :) ♥

10 januari, vår mästerkock

dsc02572 (MMS)

Fick hjälp med maten tidigare och sitter just nu och tittar på Sveriges mästerkock och börjar fundera... ;) Han själv är ju bra go i alla fall :)


10 januari, drömmar



Har varit hemma hela dagen och agerat hemmafru. Städat, tvättat, vikt tvätt, stykt kläder, you name it! Sen har jag självklart lekt med lilleman när han varit vaken :) Just nu sover han och jag sitter och tar en lugn stund för mig själv, dricker ett glas vatten och färgar ögonbrynen. Har kommit fram till att det måste göras oftare nu när man är brunett än innan. Tur att det inte är så jobbigt då :)

Ni vet när man är helt inställd på att ett speciellt rum ska inredas på ett speciellt sätt?! Jag är en sån person som drömmer mig bort och sen vill jag ha det så. Jag pratar om vårat blivande sovrum på övervåningen! Det ska vara ljust och frächt, vitt och mysigt! Kärleksfullt! Ett ställe som bara är Fredriks och mitt ♥ Har en bild i huvudet om hur det ska se ut, och sitter just nu och tittar runt bland en massa fint! :) Oj oj oj, den där miljonen skulle inte sitta fel...


9 januari

Kom nyss hem från min gamla vän Maria :) Eller gammal är hon inte, men vi har inte setts på evigheter! Vi är gamla klasskamrater från hela grundskolan så visst har man setts ett par gånger ;) Var på en lunch och fika för att träffa henne och hennes Gustav som är strax över halvåret :) En annan gammal rackare som också var där var Emha med hennes son Milo :) Vi gick i samma klass alla tre och blev alla föräldrar det här året som passerat, eller ja, Wille i december då :)

Det är lustigt hur saker och ting faller sig så naturligt när man har någonting gemensamt :) Jag hade det supertrevligt, kul att komma iväg och se någonting annat, träffa människor man knappt ser osv. Jag är helnöjd med dagen och det är nog lilleman med! Han somnade i bilen på väg därifrån och sover än. Peppar peppar för att han somnar tidigt ikväll sen :)

Det blev inga bilder idag tyvärr, kameran låg kvar i skötväskan hela tiden men vem blir förvånad?! :(


8 januari, trött

dsc02542 (MMS)

Ligger i sängen och håller på att somna. Har haft en lugn och skön kväll i trevligt sällskap, sent som vanligt men tiden går när man har roligt :) William var så himla trött när vi skulle ta korten, en stor miss som vi lyckligtvis drog nytta av till slut, känns som vi gjorde en bra fotoinsats ändå ;) Dags att vila upp sig för en ny social dag imorgon. Godnatt!


7 januari, fota




Kom hem för dryga timmen sen, har varit i Bettna och firat svärfar som fyllde i veckan. Sen var vi även förbi Fredriks syrra med familj som köpt hus utanför Nyköping :) Fiint! Efter god fika och lite bus åkte vi vidare till Norrköping, skulle reklamera en leksak William fick i födelsedagspresent, men när expediten gått lös på den i några minuter så funkade den igen.. Piiiinsamt! :) Men vi fick i alla fall lära oss att batteri från Ikea inte är bra för leksaker, de förstörs tydligen snabbare med dom i. Sen om man vill tro på det är upp till var och en, men varför ens ge sig in på det?! :) Dom borde ju kunna sina saker menar jag.

Nu ska jag packa ihop lite fina kläder, mitt smink och sen ska vi dra vidare till mamma och pappa. Lillsyrran ska nämligen fota mig och William till ett skolarbete :) Spännande, får se om jag fastnar ;) ♥

Ni får ha en underbar lördag! ♥

5 januari, summering av år 2011

Januari 2011

Njöt av att vara nybliven mamma! ♥
Vi köpte vårat underbara hus här i Sjögestad :)
Och William blev en månad ♥


Februari 2011

Den sämsta månaden på hela förra året! :( Egentligen vill jag inte ens minnas den!
Fick en mjölkstockning skickad direkt från helvetet. Opererades den 10:e.
Mår dåligt av att bara tänka på det: slangen och smärtan, en hel vecka av ont!
Fredrik var världens bästa den tiden, det minns jag väl ♥
Alla hjärtansdag och veckan därpå vår årsdag den 21 februari ♥
William blev två månader och kusinen Casper blev 1 år.


Mars 2011

Kendra fyllde 1 år ♥ Och William blev tre månader.
Var på stan med syrra och shoppade :) Som så många andra dagar ;)


April 2011

Kusinen Liam föddes ♥
Vi flyttade till Sjögestad :) Det vill säga; packa, städa, packa upp, fixa och dona! Underbart!
Våren kom! William gungade för första gången!
Han blev fyra månader och åt mat för första gången ♥


Maj 2011

Kalas! :)
Blev moster till lilla Lexie den 19:e ♥
Njöt av solen och vårvärmen, var på stan med syster och barn för ovanlighetens skull :)
Fick fira morsdag för första gången. William fick sin första tand sista maj också!


Juni 2011

Williams dop den 5:e ♥
Sommar! Längtade till semester. Solade och badade i poolen. Grillade.
Brorsan fyllde 20 :) Och sen var det midsommar i Bettna! William blev 6 månader den helgen ♥


Juli 2011

Sommar, sena kvällar, grillning här och där och sällskap av de bästa!
Åkte till öland på semester och slutet på den veckan är en historia för sig ;)
Badade, badade och solade och njöt! Sommar och semester helt enkelt!


Augusti 2011

Hjälpte mamma och pappa byta tak på stallet.
Firade Kristin och senare även pappa på deras födelsedagar ♥
Tog ner träd i trädgården! Började jobba igen efter nio månaders föräldraledighet.
Lexie döptes  ♥


September 2011

Bloggtorka (som pågått hela perioden jag arbetade om sanningen ska fram)
Zoi blev 1 år och William blev nio månader ♥


Oktober 2011

Liam döptes och sen två kalas den 8:e och 9:e :)
Sjukstuga hemma hos oss :( Alla tre var dåliga!
Var på kurs i Stockholm i slutet på månaden. Och William började ta ett par steg ♥
Festade ihop med mina vänner för första gången på evigheter och sen utgång.

November 2011

William lärde sig gå i början på månaden :) Hur stolt som helst! ♥
Åkte till Ullared med lilla familjen Sundberg i två dagar :)
Köpte lillemans första skor, var på ljusparty och firade första advent :)
Var på vinmässa i Stockholm med tjejerna från jobbet i slutet på månaden.

December 2011

Fredrik fick nytt jobb :)
Julklappshandlning och tepetsering av lekrum :)
Köpte julgran den fjärde advent och pyntade hemmet. Stressig julvecka på jobbet. Kalas för syster ♥
Jul i Bettna och kalas för William som fyllde 1 år ♥ Ännu mer jul och sen ett nyår på det :)
Mellandagarna spenderades i soffan, sjuk och hemma från jobbet :(



Ett underbart och händelserikt 2011, tack alla inblandade! ♥


5 januari

Nu är datorn på för första gången detta år!! Jag vet, det är så jag blir mörkrädd för mig själv :)
Därav även min otroligt dåliga uppdatering! Det är mitt nyårslöfte till er: bättring från min sida, jag lovar!
Nu finns massor som måste fixas! Hörs!

4 januari, frisörbesök

dsc02530 (MMS)

Idag har William varit hos frisören för första gången! :) Han fick så mycket beröm att till och med jag blev rörd ;) Han satt still och bara tittade i spegeln på hur fin han blev, min söta sötnöt! En blå tuppkam avslutade besöket :) Tufft, eller hur!?! Själv blev jag av med någon decimeter och det var så himla efterlängtat :) Och visste ni en annan sak? Jag är sen en tid tillbaka brunett, visar bild så fort jag orkar ;) Fint sa räven, hörs!


RSS 2.0