Imorgon är en annan dag.


Imorgon börjar nya bossen på jobbet. Spännande, kul och förväntansfullt :)
Dagen kommer troligtvis kännas annorlunda, men förhoppningsvis på ett bra sätt.

Nu är det dags att sova. Jobbar hela dagen imorgon: 8.00 - 19.35. Fredrik gör detsamma! Godnatt.


Fångarna på fortet.

Inventeringen gick smärtfritt :) Var hemma igen innan klockan blev nio. Och nu sitter jag och tittar på Fångarna på Fortet. Det är mysigt, påminner en om när man var liten och tittade på programmet med hela familjen. Idag är det tv-bönderna som är med i rutan. Charmigt värre!

Love the colour.



Bilden är tagen från flygplanet. Älskar färgen på vattnet :) Klarblå!


Imorse kändes det som jag blivit överkörd av en ångvält som sedan backat på mig igen efteråt. Förkylning! Är hemma från jobbet men lovade att komma dit ikväll efter stänging för att hjälpa till att inventera. Längtar inte dit! Min hals skänkes snart bort till högstbjudande. Jag lovar!


Födelsedagsbarn.



Idag är det födelsedag både för min vän Ellinore och för Fredriks systerdotter. Grattis till er båda två!  

På vägen hem från Nyköping.



Klocka Ur&Penn / Örhänge SnöOfSweden / Armband från Spanien / Nagellack Depend Nr. 161

Världens finaste pojkvän hittade jag bland sprithyllorna på jobbet :)


Fredagen den 13:e



Godkväll alla goa :)

Sitter och bara njuter av ledigheten. Tror ibland att jag jobbar för mycket. Vet om att det är lögn, men jag har långa dagar på jobbet. Ofta man är på jobbet i 12 timmar?! Nej, man blir trött och då är det härligt med ledighet. Den uppskattas så mycket mer då. Tre dagar! Underbara tre dagar. Och dem ska börjas med sovmorgon! Det är ett löfte!

Skulle ha åkt ut till mina föräldrar på grillkväll, men regnet kom ivägen. Och det är, nu i efterhand, ganska skönt. Gick upp halv sex och är seg. Vill bara sitta här och inte göra någonting, pussas med mitt livs kärlek när jag vill bara, sen är kvällen total.

The Circle Of Life

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering. Känner ingen lust för att blogga och jag vill inte lägga upp ett meningslöst inlägg bara för att. Men jag lever och mår bra. Hoppas på att få tillbaka lusten för att blogga väldigt snart. Det är skönt att skriva av sig lite då och då :)

Idag har vi haft en lugn och skön söndag: städat (så nu skiner lägenheten igen) varit på Ikano och köpt ett paket till min lillasyrra som fyller nu i veckan. Och efter det kom syrran, Tobbe och Kendra över på en fika. Ikväll har det varit film och popcorn på schemat (skönt och gott) Imorgon är det jobb och då är vi på den vanliga cirkeln igen. Två veckor kvar till ledigheten! Längtar :)


Quick update.

Om bara en liten stund kommer min älskling hem! Längtar massor :) Dels för att jag är sugen på att pussas och sen är jag hungrig också. Frågan är vad jag är mest.

Vilket vackert väder.



Första jobbveckan efter semestern är snart över, och jag får erkänna att den varit tuffare än väntat. Idag börjar jag inte förrän vid tolv så jag passade på att ta sovmorgon. Hade ställt klockan på halv nie men gick upp en timme senare. Så otroligt skönt. Är helt slut i kroppen, snacka om pinsamt.

Ikväll är det fredag som ni allt vet, jobb imorgon igen dock, så ikväll blir det hemgjord pizza och film förmodar jag. Precis som jag vill ha det. Har köpt alla Pirates of Caribbean som vi tittar på.

Nu ska jag börja göra mig klar för jobbet. När jag kom hem igår hade Fredrik strykt två skjortor till mig, en till idag och en till imorgon. Han är för go :) Så det slipper jag ialla fall tänka på.


Semesterveckan!

Måndagen: åkte in till stan och shoppade, åkte vidare till Tornby och gjorde detsamma. På kvällen var vi hos mina föräldrar och grillade och hade det trevligt! Kom inte hem förrän klockan var halv tre :S

Tisdagen: umgicks med Niklas och Viola. Kvällen bjöd på grillat, massa snack och mer skatt :)

Onsdagen: åkte till Nyköping och hälsade på Magnus och Sara. Bjöds på grillat och till kvällen blev det en film tillsammans med massa gott. Plus lite bus med två söta kattungar på 11 veckor. Sov även över hos dom :)

Torsdagen: vaknade vid halv tio, åt frukost och gick en långpromenad på 8 kilometer. Käkade lunch tillsammans och sen sa vi hejdå. Åkte vidare till Bettna, till Fredriks föräldrar, för att ta en fika med svärmor. På kvällen åkte vi vidare till Flen för att äta middag hos Mathias och Josefine. Tittade även på film, Percy Jackson, och tog det lugnt. Åkte ifrån dom vid tio tiden och sov hos svärföräldrarna.

Fredagen: tog en kort sovmorgon, gjorde iordning oss och gick över till Fredriks farmor på en fika. Efter det åkte vi in till Nyköping. Gick i några affärer och efter det åkte vi till Johanna, Fredriks brors sambo, och söta Casper på en fika. Träffade även Maria, Fredriks syster, och lilla Nadja som var där med. Efter det åkte vi till några fler affärer och sen åkte vi faktiskt hem! Kvällen bjöd på soffhäng och inte mycket mer (så efterlängtat)

Lördagen: en heldag på landet, närmare bestämt på min familjs väns land. Badade, grillade och hade det mysigt ute i sommarvärmen som den kvällen faktiskt bjöd på :) Bilder därifrån ser ni i inlägget under.

Söndagen: tog en promenad ut till Tornby för att titta runt lite, samt tidsfördriv. Hittade ingenting :( Nästan! Sen blev det film efter film. En riktigt söndagskväll innan arbetet kallar igen.

Måndagen: Fredrik åkte till jobbet. Jag var ledig för jag jobbar på lördag. Så jag, syrran och Kendra tog bussen in till stan och shoppade loss. Tog en fika och hade det supermys bara vi tre brudar  ♥ På kvällen tittade vi på film och gick och la oss tidigt, och det var sista dagen på ledigheten :(


Bilder från lördagen.


Jag är trött i fötterna

Kommer verkligen inte ihåg vem det är så säger så! Är det en Astrid Lindgren-figur eller är det Disney?!



Jag är ialla fall trött i fötterna, dom ömmar massor! Funderar på om det är arbetsskorna som ställer till det. Imorse tog jag bilen till jobbet för att inte slita ut mina stackars fötter två extra kilometer :( Det kostade mig 800 kronor dock, (satte mig i bilen och såg att bensinlampan lyste)  Hade jag gått till jobbet hade jag varit några kronor rikare ... ett tag till åtminstånde :) Typiskt!


RSS 2.0