Semesterveckan!

Måndagen: åkte in till stan och shoppade, åkte vidare till Tornby och gjorde detsamma. På kvällen var vi hos mina föräldrar och grillade och hade det trevligt! Kom inte hem förrän klockan var halv tre :S

Tisdagen: umgicks med Niklas och Viola. Kvällen bjöd på grillat, massa snack och mer skatt :)

Onsdagen: åkte till Nyköping och hälsade på Magnus och Sara. Bjöds på grillat och till kvällen blev det en film tillsammans med massa gott. Plus lite bus med två söta kattungar på 11 veckor. Sov även över hos dom :)

Torsdagen: vaknade vid halv tio, åt frukost och gick en långpromenad på 8 kilometer. Käkade lunch tillsammans och sen sa vi hejdå. Åkte vidare till Bettna, till Fredriks föräldrar, för att ta en fika med svärmor. På kvällen åkte vi vidare till Flen för att äta middag hos Mathias och Josefine. Tittade även på film, Percy Jackson, och tog det lugnt. Åkte ifrån dom vid tio tiden och sov hos svärföräldrarna.

Fredagen: tog en kort sovmorgon, gjorde iordning oss och gick över till Fredriks farmor på en fika. Efter det åkte vi in till Nyköping. Gick i några affärer och efter det åkte vi till Johanna, Fredriks brors sambo, och söta Casper på en fika. Träffade även Maria, Fredriks syster, och lilla Nadja som var där med. Efter det åkte vi till några fler affärer och sen åkte vi faktiskt hem! Kvällen bjöd på soffhäng och inte mycket mer (så efterlängtat)

Lördagen: en heldag på landet, närmare bestämt på min familjs väns land. Badade, grillade och hade det mysigt ute i sommarvärmen som den kvällen faktiskt bjöd på :) Bilder därifrån ser ni i inlägget under.

Söndagen: tog en promenad ut till Tornby för att titta runt lite, samt tidsfördriv. Hittade ingenting :( Nästan! Sen blev det film efter film. En riktigt söndagskväll innan arbetet kallar igen.

Måndagen: Fredrik åkte till jobbet. Jag var ledig för jag jobbar på lördag. Så jag, syrran och Kendra tog bussen in till stan och shoppade loss. Tog en fika och hade det supermys bara vi tre brudar  ♥ På kvällen tittade vi på film och gick och la oss tidigt, och det var sista dagen på ledigheten :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0