23 maj

Tiden har bara försvunnit idag! Har inte alls gjort något särskilt men ändå är klockan snart fyra! Började med att sortera bort försmå kläder i barnens garderober och la in det nyinköpta från i tisdags, samt ett par internetköp (spännande med regn när man uppdaterat garderoben för sommar förresten..) Men nu är det ordning och reda i alla fall. Skulle behöva städa min egna också men det får bli en annan dag, har tyvärr en förmåga att vara väldigt stökig när det kommer till den saken. Innan man bestämt sig för vad som är rätt kläder för dagen, blir de redan provade kläderna sällan vikta eller tillbaka hängda. Känns det igen?! Tråkigt fenomen måste jag säga! :)
 
Jaha, en kopp kaffe på lekrumsgolvet låter inte som en dum idé!

21 maj, tio månader

 
Bilderna via Instagram blir fasligt stora, har ni tänkt på det?! ;) Och suddiga, om mobilen inte är den senaste, vilket är lite tråkigt.
 
Idag har det shoppats sommarkläder till barnen, shorts till William och kortärmat till Alicia. Innan det var Alicia på läkarkontroll på BVC och blev godkänd ;) 71 cm lång och 8,6 kg. Lillan blir dagen till ära tio månader också  ♥ Snacka om att tiden rusar!

20 maj, underbara Sverige


Otroligt bra avslut på en härlig helg! :) Kan tänka mig att hela svenska folket håller med om det!
 
I fredags hade vi grillkväll här hemma tillsammans med syskonskaran, minus minstingen. I lördags blev det eftermiddagshockey hos mamma och pappa och till kvällen ytterligare en grillning med trevligt sällskap. Igår blev det kalas :) Lilla Lexie blev 2 år och det firades med gofika tillsammans med härliga släkten. Märks att det börjar bli sommar med all grillning :) Visserligen har karln grillat året om, stod i minusgrader i vintras och grillade (tror den gången tog priset? Eller om det är i spöregn ;)) Hans passion för grillat är svårslagen i alla fall :)
 
Idag har vi håll oss hemma och ägnat oss åt hushållssysslor och inomhuslek, det var visst skönare än jag tänkt mig. Konstigt att man vissa dagar kan vara nöjd med så lite..

12 maj, helgen

Har en riktig slappdag idag, datorn är på (!) och maten är precis intagen. Fredrik fixade den undertiden som jag satt och budade på Tradera :) Rättvist fördelat eller hur!
 
Helgen har varit bra i sin helhet. I torsdags var vi bjudna på kalas hos mormor. Mat och fika och himla trevligt sällskap :) Fick med oss en studsmatta hem som vi satte upp i periodpausen på hockeyn samma kväll. Fredagen försvann tillsammans med trädgårdsfix i det fina vädret (vi trimmar häcken, det är dags sen lång tid tillbaka bara att tiden och lusten sällan infinner sig på samma gång..) och en fika med syrran och Tobbe till kvällen :) Och gårdagen spenderades i goda vännerslag hela dagen! Åkte till Ekenäs slott för att se riddarspelen, som tyvärr var  h u r  t r å k i g t  s o m  h e l s t :(  men vi vägde upp dagens downs med flera timmars lek i lekparken, grillning och sällskapsspel :) 

5 maj, snart sommar

 
Har så många härliga bilder att visa er!; Här är en av de varmaste vårdagarna i april några dagar efter att vintern försvunnit. En fika i solen och massa bus på altanen med våra sötnötter :)
 
Nu känns det som evigheter sen! Satt och lapade sol i bikini i fredags för första gången i år :) Hur skönt som helst vill jag lova! Igår gjorde vi iordning poolen för säsongen och Fredrik tog premiärdoppet, galen som han är! :) Vågar man säga att vi går mot en sommar?!

RSS 2.0