Ögondroppar.

Idag är jag hemma! Fick tag i en arbetskamrat igår som ställde upp och jobbar mitt pass. Skönt!

Det som står överst på schemat är att köpa ögondroppar! Det kliar till förbannelse :(


Repris sen igår.

Sitter hos mamma och pappa och kollar på fotboll. Repris sen igår (vi gjorde samma sak igår alltså) :) Fast idag har jag badat i poolen också, 25° är helt okej om ni frågar mig. Syrran, jag, Fredrik och brorsan plaskade så fint där i. Sköönt!

Sen åkte grabbarna iväg och köpte bil till brorsan. En Audi A4 Quattro  :)  Fin som tusan, han är så stolt över den. Fast det skulle jag med vara, såklart!



Mitt i allt ringde chefen för att kolla hur jag mådde. Det fanns ersättare och allt men dum som jag är sa jag att jag mådde bättre och skulle komma imorgon. Just nu känns det dumt att jag sa att jag skulle jobba, antar att det är för att det alltid blir värre mot kvällen. Fy, att man är så efterklok ibland. Är sur på mig själv! Hoppas jag är fit-for-fight imorgon  (ta i trä).

Ska åka hem närsom och betala räkningarna var det tänkt. Roligare har man väl haft...

Midsommarhelgen i korthet

Det var ett himla bra tag sen jag uppdaterade nu, man kan nästan tro att jag övergett bloggen.
Riktigt så illa är det inte, jag har däremot åkt på en förkylning så heter duga! Mindre kul om ni frågar mig!

Helgen har däremot varit bra! På midsommarafton var vi hos Fredriks familj och firade :) God sill och sen grillat på kvällen, mycket prat och skratt. Hade det himla mysigt, hela familjen med familjer var med.

På midsommardagen vaknade vi vid tio, åt frukost och sen fällde grabbarna träd. Fyra stycken, och fort gick det! Vi andra tog en fika med lite gott till på altanen undertiden regnskuren var. Sen blev det fin väder igen och efter maten åkte jag och Fredrik vidare till Linköping igen. Till mina föräldrar, eller familj rättare sagt :)



Grillade och hade det mysigt ute i solen :) När vi kom dit var mamma, syrran och Tobbe fullt upptagna av ett jättebak. Förberedelser till dopet :) Satt och snackade strunt och hade det skönt. Helt slut pga av förkylningen åkte vi hem vid tolv tiden.

I söndags var det dop för Kendra! Klockan 12 i Björkeberg. Det var riktigt fint, och jag blev gudmor :)



Förkylingen blev bara värre och igår och idag är jag hemma från jobbet, måste vila upp mig. Det var helgen i korthet. Är emot långa inlägg så jag försöker att inte göra sådana, nu ska jag ringa ett samtal och sen blir det frukost. Fredrik slutar klockan två och efter det så blir det nog något skoj på menyn.

Mardrömsveckan är över!



Äntligen är denna dag snart förbi! Det har varit ett helvete idag på jobbet, massa folk som vill ha sin alkohol och tror att dom är dom enda människorna i världen som måste ha hjälp först! För det finns ju inga andra enligt dom. Mycket trängsel och sen ett gott humör på det, samtidigt känner jag av en småförkylning. Så dagen kunde varit bättre, men en sak var bra! Vi blev bjudna på god frukost, lunch och fika av vår fd. arbetskamrat som gått i pension :) Det är inte fy skam det inte!

Nu sitter vi och väntar på att pizzan ska ringa på dörren och efter det blir det troligtvis sängen.

Imorgon är det midsommar!!!! Och då ska vi till Fredriks familj och fira. Hoppas på fint väder med lite pollen. Dagen efter det ska vi hem till min familj och på söndag är vi bjudna på dop för Kendra. Då ska jag bli gudmor :) Myys! Fullt upp hela helgen, men bara med massa härligheter så den kommer nog bli toppen!

Sleeping Beauty.



Hade ställt klockan på ringning vid halv nio idag, tänkte hinna med lite saker innan jobbet. Vaknade till och ställde om alarmet till nio. Det hela slutade med att jag gick upp kvart över tio. Oops !  Hade sjuka drömmar om både det ena och det andra, så jag vet egentligen inte hur pass mycket jag faktiskt sov i lugn och ro. Men utvilad är jag, dock känns det som jag fått en släng förkylning men jag tror och låtsas om som att det är pollenallergin.

Nu ska jag ställa mig och diska och sen tänkte jag passa på att gå ut i solen och njuta en stund innan jobbet. Börjar klockan två så det blir tajt ):  Nu är det bara två dagar kvar sen är det ledigt! Och då blir det sill. Gött!!


Georgia Rule


Är det någon som sett den här filmen? Visar sig att den går på tv på midsommarafton. Why?!

Tycker om skådespelarna, så vad tror ni: bra eller dålig?!

Födelsedagskalas!





Är en stolt syrra som troligtvis har en av dom bästa brorsorna som finns.
Han är en tia! Och idag fyller han år :) Ska strax iväg och fira honom.


BSR

För två veckor sedan var jag och Fredrik på utflykt :) Do you remember?!

Vi var i Växjö och gjorde min älsklings önskan, sedan ett år tillbaka, sann. Gissa om han är glad nu!






Neeeej!

Hela minneskortet till kameran är trasigt. Det funderar inte överhuvudtaget. Vill bara dra täcket över huvudet och glömma bort att det hänt! Alla bilder som inte går att få tag på längre. Resultat: är hur ledsen som helst!!! Idag är ingen bra dag alls!


Allergier är botten.



Fredagskväll, taco, fotboll. Väldigt kortfattat men där har ni det :) Allt som hänt sedan man kom hem från jobbet. Har sån otrolig pollenchock att det börjar störa mig rejält. Är ljuskänslig. Nyser stup i kvarten. Har huvudvärk. Är seg i hela kroppen. Det kliar i halsen. Det kliar i ögonen. Och jag har ont under näsan för att jag snyter mig med toalettpapper och har för tillfället smörjt in mig för att underlätta att det svider så förbannat att jag är helt vit :) Så kan det gå!

Imorgon är det bröllop, både kungligt och kamratligt :) Gissa vilket vi ska på?!

Måste fixa iordning det sista inför mogondagen nu: naglarna ska få lite färg var det tänkt.


Fy på mig.

Nu har jag shoppat igen. Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Men fint är det :) Det kan jag lova.


Robin Hood!

Det är Robin Hood jag vill ha!! :)



Tyvärr var det här den enda bilden som fanns på mig och var i bra skick.
Måste säga att det var riktigt roligt! Kom på tekniken efter bara några gånger.

Kväll blev lyckad med en så roligt aktivitet, då gjorde det ingenting att det var alkoholfritt till maten ;)

Lady in Red.


I found them!

Visst är dom fina!!! Första affären och jag blev kär! Kostade 499:- men var på rea för 349:-  :)




Fullt upp!

Har haft fullt upp på schemat hela dagen:

• kl.   9 - 12  - frisörtid.
• kl. 14 - 15  - syrran och Kendra kom över på en pratstund.
• kl. 15 - 19  - jobb.
• kl. 19 - 22  - bågskytte med arbetskamraterna.

Nu: sovdags!!

Uppdaterar med bilder från dagen imorgon! Slutar klockan fem :) Och imorgon blir det skojakt för hela slanten, måste hitta fina skor till bröllopet. Har inga som passar till klänningen jag ska ha på mig :S

Dags att dra.



Dagens outfit; kläder från H&M.

Ska precis gå. Håller tummarna för att vi hittar en fin present. Sen blir det iväg på kalas och efter det tvätt :(

Godmorgon världen.



Morsan väckte mig för en halv timme sen och bad mig gå ut till Ikano för att hitta något fint till kusinen som ska firas idag. Har om jag ska vara ärlig inte riktigt vaknat än, så det blir strax en dusch och sen är man igång som vanligt. Förhoppningsvis!

Hade det riktigt skönt igår hos syster och Tobbe :) Kollade på film, beställde hem mat och bara slappade. Precis som jag skulle gjort hemma fast nu fick jag sällskap. Kanon om ni frågar mig! Tobbe var så himla gullig och följde mig hem sen. Pinsamt att vara mörkrädd när man är i min ålder :) Men saker kan hända och då är det skönt att ha en karl vid sin sida, känns lite mer tryggt så.

Nej, dags att ta tag i dagen, ringa shoppingsällskap??! :)

Nu ni,

nu åker jag till syrran och Tobbe :) Just det ni hörde rätt, Tobbe hämtar mig. Rena lyxen :)

Ha en kanon kväll ikväll.

Din dumma sill.



Kom hem från jobbet vid fyra efter att ha varit och handlat :) Skönt att slippa jobbet på någon dag nu!

Idag är Fredrik på svensexa, dom har det superbra så det låter riktigt härligt. Har spelat paintboll och ska nu bada, basta och dricka öl eller något likanade. Han kommer hem imorgon som först så jag kommer sakna honom bara för mycket :( Om en vecka är det bröllop! Spännande och fiint kan jag tänka mig. Längtar lite.

Nu ska jag börja laga mat, idag passar jag på att njuta av mat jag gillar och som Fredrik inte alls gillar. Det blir färsk potatis, sill, gräddfil och gräslök :) Så otroligt gott!! Har varit sugen på det i en vecka snart. Tyvärr så glömde jag köpa gräddfil på Maxi, så jag får gå till Pressbyrån lite fort och fixa det misstaget. Hörs senare!

Studenten!



Vår utflykt i måndags.


Love story.



Har precis tittat klart på A Cinderella Story. En klar favorit bland många (kan inte bara ha en)! Och som vanligt, trots att jag sett den hundra gånger, gråter jag i slutet. Helt tokigt! :)

Börjar bli trött nu, tror att det kan ha någonting att göra med att jag sitter här själv och tråkar. Funderar på att göra mig klar för sängen och vänta på att Fredrik kommer hem där istället, med risk för att somna innan. I så fall hoppas jag att jag vaknar av att han kryper ner bredvid mig och håller om mig. Ger mig en puss och säger hej :)

Fredrik hade många kort på sin mobil så jag skjuter upp det en dag till :) Börjar tolv imorgon, det är lycka! Godnatt!

Godkväll.


Ikväll är inte min älskling hemma  :(  Och jag är ledsen. Har saknat honom hela dagen på jobbet och sen kommer han inte hem förrän vid elva ikväll :(  Dom åkte på en kontrollinventering och fick därför stanna kvar tills allt är klart och ser bra ut. Själv sitter jag och käkar en kyckling-currybaguette och funderar på att kolla på en film. En tjejfilm nu när jag är själv :) Det lutar åt en film där Hilary Duff medverkar, hon är så lovley!! Sen blir det en bildbomd :)  På återseende.

Snabb uppdatering!



Igår var jag och Fredrik lediga och åkte iväg på äventyr hela dagen. Ni får veta vart vi var så småningom :) Var borta hela dagen, åkte hemifrån vid fem och kom hem vid åtta. Och om man lägger ihop ett plus ett kan ni förstå att vi var riktigt trötta, tror vi somnade vid halv tio :) Men det är vi tysta om!

Idag har det varit jobb hela långa dagen, från halv åtta till tjugo över sju. Tråkigt som tusan, är inget kul att gå till jobbet nu för tiden. Antar att sådana dagar alltid kommer att finnas. Imorgon är det likadant: jobb i ungefär 12 timmar, sen lovar jag att slänga in lite bilder från stället vi var på igår :)


A Cinderella Story


Sommarfin.



Gårdagens outfit. Klänning från Gina och tygklackar från Eurosko.

6:e juni 2010



Idag är det Sveriges nationaldag! Den har med åren blivit en röd dag men just i år infaller den på en dag som redan är död :/ Vad är oddsen? Ganska lätträknat i och för sig.

När jag var mindre firade vi den här dagen med flaggtåg genom byn och avslutade sen dagen med små festligheter vid hembygdsgården. Åt grillad korv och lekte lekar, det var riktigt trevligt och mysigt. Hos oss var flaggan hissad under hela sommardagen med härligt familjehäng :)

Just det:

har stött ihop med min gamla vän Sara nu tre dagar i rad. Hon är inte gammal, det är bara det att vi inte ses längre :) Var bästa vänner när vi var yngre och sen har det bara runnit ut i sanden. Tycker att det är lite synd ändå, antar att det blir så ibland. Vill så gärna ses och bara umgås som förr igen, men jag vet inte?! Fast det kanske är värt ett försök ändå? :) Kommer jämt på hur mycket man saknar tiden vi hade när vi stöter ihop med varandra. Kul att se att hon lever ialla fall :)

Festligheter.

Sitter hemma själv nu, Fredrik åkte iväg vid halv elva. Synd att vi måste dela på oss när det är så speciella festligheter :(  Tur att vi överlever ändå.

Jag ska göra mig klar för att titta på när brorsan dansar bal! Ska bli så otroligt fint kan jag tro!! :)
Just nu sitter jag och käkar honungsmelon och dricker vatten, ska snart gå bort till syrran och sen åker vi därifrån. Men först ska vi njuta lite av solen med en fika eller dylikt :) Mohaha!


Den bjuder jag på ;)


Nu är det helg!

Yes! Så otroligt skönt. Det ska firas med god snabbmat, film och mys med babe.

Vem orkar laga mat en dag som den här? Inte vi ialla fall. Började titta på Marley & Me igår. Kul film, hoppas fortsättningen är bra den med. Tycker om Jennifer Aniston som skådis!

Imorgon är det fullt upp för oss båda, Fredrik ska iväg på dop och bli gudfar och jag ska titta på när min älskade bror dansar bal. Ska bli riktigt härligt, och innan dess blir det nog ut i solen skulle jag tro :)

Och på tal om bal, måste ladda min kamera. Den dog igår och jag bara måste ha bilder på morgondagen.
Nu ska jag dra, dags att hämta mat :)

Love the color!



Är fortfarande trött.

Vart har jag tagit vägen? Jag har varit så otroligt trött den här veckan. Får nog säga att det är därför.

Igår när jag kom hem värmde jag på matlådan, fisk :) ,satte mig ute i solen och åt. Solade i femton minuter, det var nog inte längre, blev riktigt rastlös så jag ringde syrran. Gick bort till henne och Kendra på en fika. Efter en timme var både Fredrik och Tobbe där och gjorde oss sällskap.

Sen åkte vi och köpte en blomma till mamma, som en sen morsdag-present, åkte ut dit och sa hej. Tjugo minuter senare kom syrran, Tobbe och Kendra :) Så då tog vi en fika hela familjen. Sen blev jag trött, trött som tusan!

Åkte hem vid åtta. Gjorde iordning mat, hamburgare med bröd, och åt samtidigt som vi såg på fotboll, Sverige - Vitryssland. Sen somande jag till vid nio, vaknade halv tio. Frågade Fredrik om vi skulle gå och lägga oss. Fick svaret; Det kanske är lite för tidigt för det?! Sen somande vi båda till i soffan till klockan tio. Då gick vi och la oss.

Som ni förstår hinner, eller orkar, man inte uppdatera när man är så trött. Tråkigt nog :(

Tog dagens outfit idag som jag lovar att slänga upp innan jag somnar ikväll. Och en sak till: är riktigt avundsjuk på alla som bara går hemma hela dagarna och kan ta vara på det fina vädret. Är jag blek i sommar så är det för att jag sliter på jobbet när andra ligger och steker i solen. KUL!

Godnatt.

Har precis sett säsongens sista DH och nu börjar Couger Town :)  Tyävrr blir klockan alldeles för mycket, eftersom det är dubbelavsnitt idag, så jag får se reprisen på söndag och jag längtar redan!!! Godnatt.


Sick and tired.



Idag är jag trött. Vill egentligen bara sova, men känner att det är lite för tidigt. Slutade vid ett idag. Rena lyxen. Och imorgon slutar jag två igen. Kanske är därför jag är så trött?!  ;)

Igår gjorde jag världens godaste fruktsallad! Åt och åt och åt under tiden som vi såg en riktigt bra film. Knowing. Har inte tittat klart på den än då klockan blev så mycket, har kanske 40 minuter kvar som vi sparat tills ikväll. Det var så spännande igår när vi stängde av, men vi var verkligen tvungna att gå och lägga oss! Om ni inte sett den är det ett bra tips (trots att jag inte sett hela än)!!

När jag kom hem idag gjorde jag iordning pytt i panna och stekt ägg. Det hör inte till vanligheten att jag ställer mig och lagar mat sådär rakt upp och ner. Men jag ville inte slösa pengar på någonting att ta med hem och käka. Duktigt gjort av mig tycker jag allt. Och gott var det också, satte mig i soffan tillsammans med Sex and the City och åt tills jag blev mätt. Eller tills det var slut :)  Fan vad bra den filmen är, och jag vill ännu mer se tvåan. Nu nu nu! Helst igår :)


RSS 2.0