28 november, Alicias dop, bilder


25 november, dop





Idag har det varit dop för Alicia :) Dagen har varit helt fantastisk! Och jag vill passa på att tacka alla som gjort den så underbart bra, och tack också för all hjälp :) Bilder från dagen kommer troligtvis upp imorgon! Och om bara en månad fyller storebror två år! Tiden springer iväg.. och klockan också! Dags att knoppa, godnatt!

24 november, trötter

 
 
Har haft en riktigt härlig vecka som börjar gå mot sitt slut och imorgon är det dop för lillskruttan :)
Var borta i församlingshemmet tidigare idag och fixade iordning det mesta. Ställde upp bord och stolar, dukade och fixade. Alicia sov hela tiden och William hittade Fredrik på golvet, sovandes, precis när vi var klara.. :) Någon som blev trött av att göra allt fint tills imorgon. Haha! Lilleman ♥
 
Ikväll blir det myskväll med familjen, precis som igår :) Skönt att inte göra ett endaste dugg ibland.

21 november, du och jag








Dom fina blommorna på bilden fick jag av Fredrik när han kom hem idag :) Det är vår förlovningsdag idag :) Har firat den tillsammans med massa lyx hela kvällen och jag har än en gång blivit påmind om att det verkligen är du och jag, förevigt och en dag! <3

21 november, 4 månader

 
Världens finaste lilla flicka blir fyra månader idag    ♥
 
Ska till BVC imorgon så först då vet vi vad siffrorna säger, men storlek 68 är det som gäller mest.
Slutade amma för drygt en månad sen, vilket är skönt för oss båda skulle jag tro;
Hon blir mätt och belåten på en kvart, vilket varar i ungefär tre timmar. Snabbt, enkelt och bekvämt..
Och mer lek med brorsan :) Men jag är ändå glad över att amningen fungerade den här gången!
 
Sover hela nätterna, i alla fall fyra av fem, vilket såklart uppskattas :)
Jollrar hur mycket som helst! Sötnöten :) Brås på pappan i det sociala skulle jag tro.
 
Dop om bara några dagar på det också, men mer om det då :)

19 november, måndagsmorgon

 
William vakande halv sex och ville ha välling och strax därpå ville Alicia precis samma sak. Fredriks alarm ringde och helt plötsligt blev det morgon. Alicia somnade om efter maten och Fredrik gjorde sig redo för jobb, jag och lilleman satte oss i soffan och tittade på film. Klockan blev sju och jag blev.. själv?! :O Karln var på väg till sitt och ungarna hade somnat om. Det hör absolut inte till vanligheten! Innan klockan slog åtta hade det senaste avsnittet av Gossip Girl redan tagit slut. Haha! Vilken start på veckan :)

16 november, en typ av lyckodag

Idag fyller min fina lilla morfar år! :) Firade födelsedagen i söndags ihop med farsdag som jag kanske nämnt, så ett stort grattis till honom på hans dag!
 
En till sak som är speciell med just den här dagen är att det idag är ett år sedan vi fick reda på att vi väntade barn igen  ♥   Tänk att det blev en liten Alicia av den lilla plutten ♥

16 november, vänner

 
En ärlig bekännelse: Jag är riktigt dålig på att ta hand om mina vänner :( Det är verkligen sant!
 
I grund och botten handlar det mest om att jag trivs med att bara sitta hemma och mysa i soffan med familjen, en vardag lika mycket som en helg. Kalla mig vad ni vill, men Fredrik är det bästa som hänt mig och jag är fortfarande sådär barnsligt kär i honom att tiden tillsammans är riktigt underbar.
 
Men nu när man är föräldraledig finns det egentligen en himla massa tid mitt i vardagen som borde utnyttjas mer än vad den egentligen gör. Ska från och med nu försöka försöka försöka att förbättra mig! Sms:a ett "hej, vad gör du", eller ringa lite spontant och se om man kan ses, ta en fika, luncha eller bara facebook-chatta. Simple as that :)
 
Önska mig lycka till :)

15 november

Har haft en härlig vecka hittills! Lugn och ro blandat med bus och stoj och sen lite bebismys på det :)
 
Hade playdate här hemma i tisdags tillsammans med syrran och en genemsam vän och alla barn. Lunchade och lekte, mest barnen då :) Fem vilda ungar gjorde huset till ett underbart kaos i ett par timmar :) William slocknade på två röda efteråt! Sötunge!
 
Den kvällen blev vi bjudna på middag och kaffe hos Niklas och Viola :) William och Zoi lekte för fullt varvat med att gosa med deras småsyskon. Han med Alicia och hon med deras lilla nyfödda Dias :) Fem dagar gammal var han när vi var där och så himla söt!! Alicia blev genast mycket större än vad man i vanliga fall tycker att hon är  ♥
 
I ondags var det, i vanlig ordning, kyrkans hus :) Sång, lek och fika! Sen åkte vi till Tornby och tittade på julklappar, lunchade och tog en fika när barnen sov :) Man måste passa på att njuta av lunget när det infinner sig eller hur?! ;) På kvällen åkte jag och tränade mig igenom ett svettigt Zumba-pass! Härligt!
 
Vi får se vad den här dagen bjuder på, just nu sitter William och äter mellis, Alicia sover gott efter ett skönt bad och jag dricker kaffe :)

11 november

 
 
Har haft en såndär bra helg igen! Den började med fredagsmys hos mamma och pappa :) och med pokerspel som kvällens syssla blev klockan två innan vi kom hem. Snacka om trött! Men det var trevligt som alltid :)
 
Lördagen startade riktigt tidigt, William bestämde sig för att vakna innan sju och med enkel matte förstår ni nog att vi var ordentligt trötta. Dagen avslutades i alla fall med en kväll hos ett par vänner vi allt för sällan träffar. Bjöds på god mat, trevligt sällskap, paj och sällskapsspel :) Kom hem vid elva och somnade kort därefter.
 
Idag har vi haft familjemys genom att göra så lite som möjligt på förmiddagen, lapade kaffe och hade det gott :) Vid tre var vi hos min morfar för att fira födelsedag och fars dag. Massa gott fika och släkt är lika med; kan inte gå fel :) Nu är det dags för familjen att sova! Godnatt!

11 november, fars dag

Idag är det pappornas dag :) och jag ska se till att Fredrik får ett par extra kramar av William och Alicia ♥
Hoppas ni gör detsamma med er pappa!

5 november, helgen

I fredags var vi hemma och myste i soffan, åt gott och tände oss en varm brasa. Trötta efter en lång dag gick vi och la oss vid tio :)
 
I lördags vaknade vi tidigt och var inne i stan klockan tio. Hade tänkt oss att uträtta ett par ärenden, men så blev inte fallet då det var röd dag :( Dumt av oss att inte tänka på det innan bara! På eftermiddagen kom Fredriks familj ner och hälsade på :) Hade en riktigt lyckad dag med härligt sällskap enda till kvällen.
I söndags blev det återigen en tidig morgon (som man numer börjar vänja sig vid) och efter frukost fortsatte vi med att fixa på övervåningen. Förvirrad som man är ibland var vi preliminärt dubbelbokade till eftermiddagen :S Men det löste sig bra och vi spenderade våran hos ett par vänner i deras nybyggda hus :) Det var så fint och dom hade redan fått det riktigt hemtrevligt. Stannade till kvällen vilket i sin tur gjorde våran helg helt fullspäckad av massa kul :)

2 november, ordning och reda

Har, två dagar i rad, haft energi i överflöd! William tycker numer att det är morgon klockan sex- halv sju, och efter att man vaknat till är klockan bara strax efter sju.. Dagarna blir långa och det medför rastlöshet :) Lek och bus i all ära men ibland får lilleman vara med och greja med annat också. Igår rensade vi garderoben hos ungarna och städade, tvättade och fixade. Idag har vi rensat bland mina saker på övervåningen medan Alicia sov. Fullkomligt älskar att städa ut saker man inte använder för att göra plats till annat eller bara ha mer öppna ytor :) Pedantisk som jag är :) Det skapar lugn och lättnad, vilket i sin tur ger mer energi! En härlig cirkel det där :)

RSS 2.0