15 november

Har haft en härlig vecka hittills! Lugn och ro blandat med bus och stoj och sen lite bebismys på det :)
 
Hade playdate här hemma i tisdags tillsammans med syrran och en genemsam vän och alla barn. Lunchade och lekte, mest barnen då :) Fem vilda ungar gjorde huset till ett underbart kaos i ett par timmar :) William slocknade på två röda efteråt! Sötunge!
 
Den kvällen blev vi bjudna på middag och kaffe hos Niklas och Viola :) William och Zoi lekte för fullt varvat med att gosa med deras småsyskon. Han med Alicia och hon med deras lilla nyfödda Dias :) Fem dagar gammal var han när vi var där och så himla söt!! Alicia blev genast mycket större än vad man i vanliga fall tycker att hon är  ♥
 
I ondags var det, i vanlig ordning, kyrkans hus :) Sång, lek och fika! Sen åkte vi till Tornby och tittade på julklappar, lunchade och tog en fika när barnen sov :) Man måste passa på att njuta av lunget när det infinner sig eller hur?! ;) På kvällen åkte jag och tränade mig igenom ett svettigt Zumba-pass! Härligt!
 
Vi får se vad den här dagen bjuder på, just nu sitter William och äter mellis, Alicia sover gott efter ett skönt bad och jag dricker kaffe :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0