Sällskap Igen =)

Nu är det dags att sova känner jag, har varit på jobbet i 14 timmar idag; 8.00-22.00. Helt omänskligt men också helt normalt, så är det ibland =/ Imorgon är det 1:e oktober och då ändras priser, både höjs och sänks, nya varor kommer in, samt så försvinner även vissa artiklar, och med det kommer mycket jobb. Men nu är det äntligen klart. Och glögg blir det med, för er som vill ha, passa på nu. Sen är den slut, och det är lycka för oss ;) HAHA! Aja. Trött som satan, men inatt slipper jag ligga själv i sängen =) =)



Min älskling är hemma igen!!! =) Är så himla glad för det! SKA MYSA MASSOR!!  ♥ Godnatt!


Mörkrädd


Känner att det börjar bli lite väl mörkt ute nu, höst med andra ord =) Både bra och dåligt om ni frågar mig.
Älskar hösten på sitt charmiga egna lilla sätt =) Det blir mörkt och mysigt, man tänder ljus och får sätta på sig härliga varma koftor och andra snygga höstplagg. Mysfaktorn finns där hela tiden.

MEN! som Tony skulle säga; det är läskigt att vara ute själv. Riktigt hemskt, man skrämmer upp sig själv och sen är det ju som det är nuförtiden. Var ute och slängde soporna för ett tag sen, och det är inte kul alls. Sen är jag mörkrädd som satan, kan ligga någonting i det med =S Antar att jag sett för mycket skräckfilmer ;) HAHA! Plus att Fredrik skulle bli galen om han visste att jag gick ut själv. Min riddare ;)  ♥  ♥   Dags att lägga överfallslarmet och pepparsprayen i väskan igen, när man minst anar det kan det komma väl till pass.

De Tre Aporna

Härmapor är vi allihopa! Alla tar vi efter av någon, någonting eller likvärdigt. Det är inte mycket i denna värld som inte är så. I nästan allt finns det tecken på att det redan tänkts, sagts eller gjorts innan. Allt är någon gång redan tidiagre gjort, nästan allting. Bara att jag imponeras av detta och vill visa det genom att ta efter. Ibland kanske bara lägga till någonting eller ta bort något annat, det är ju ändå personen i fråga som bestämmer, tanken bakom det är ofta densamma. Världen är flera hundra år gammal, klart som fan ingen ny människa idag kommer på någonting helt taget ur luften, come on?! Smartare individer är vi väl? ;) Och om det skulle vara så är det ju bara att gratuelera ;)



Motivet tyder på att ingen är perfekt; att det handlar om att bortse från människans fel och brister med en förlåtande syn. Mizaru, Kikazaru, Iwazaru-  inte se, inte höra, inte tala (om något ont). Tyckte på något sätt att bilden passade in..

Sjukstuga.



Jag är sjuk  =( Har ont i kroppen, knoppen och mår illa!  =/ Mina arbetskamrater beordrade mig att gå hem och bädda ner mig i sängen. Gjorde som dom sa, fast jag bytte ut sängen mot soffan ;) Har kollat på Launch To Failure, en film med Matthew McConaughey och Sarah Jessica Parker. Romantisk såklart ;) Ska fixa iordning en smaskig-förhoppningsvis-tillfrisknande-smootie och krypa ner i soffan och kolla på en film till. Vet inte vilken än men jag kommer troligtvis somna ifrån den ändå. Är hängig. Krya på dig till mig själv ;)


No More Internet-trassel!!


Systrar.

Har saknat Fredrik hela dagen, sjukt mycket ♥ Tror jag har kollat på mobilen till och från hela dagen. Bara väntat på ett sms, och vid 18-tiden kom det första =) Det var efterlängtat!!!! ;) Min prins, vet att han är min värld. Helt klart! =) Det bästa med idag är att jag har lyckats ersätta längtan med annat;

Syrran och Tobbe kom och fikade och stannade lite längre än vanligt =) Slappade i soffan och snackade goja, samtidigt som jag sprang i tvättstugan =) En bra sak gjord idag  (Y) Vid halv fyra hämtade jag upp lillsyrran från skolan och kidnappade henne =) Vi gick på Ikano och shoppade lite ;) Sen tyckte vi båda att hon skulle stanna =) Så nu sitter vi i soffan och dricker cola och kollar på Svenska Hollywoodfruar och myser =)


Ny kofta =) En grå till mig, och en svart till Kristin


Min Hon.

Vinkade av Fredrik vid tågstation för dryga timmen sen. Kommer verkligen sakna min finaste nu! Han är på väg upp till Stockholm på kurs. Ska vara där i tre dagar  =/ Usch så surt för mig, kommer känna mig så ensam! Kanske låter lite elakt, men han kommer ju självklart ha det superbra och trevligt och kul. Men jag är inte hel om inte min sunshine är vid mig, och det kommer vara så tråkigt utan han. Tomt i sängen, tomt i soffan, ingen att pussas och kramas med.. ja, ni förstår säkert vad jag menar =)  ♥


Soffpotatisar.


Jag och Fredrik sitter i soffan med varsin dator i knät. Socialt?! Tror att man kan se det på olika sätt ;)
Tv;n är på i bakgrunden, något norskt skit som bara låter. Började kolla på Beck till middagen ;) Och ska nog se klart den innan det blir sängen. Imorgon är det jobb till 15.30!  Godnatt sen =)



Jysk-melodin


Min sanna vän vad det gäller att ha melodier i huvudet.

Jag överdriver inte om jag säger att jag haft Jysk;s reklamlåt i huvudet i över ett halvår. Kommer på mig själv av att nynna på den lite närsom. Vet inte varför, men det är lika roligt som det börjar bli irriterande!!! Får väl tacka Jysk för den fina melodin ialla fall. Glad blir man, trots att hatkänslor kommer fram lite då och då ;)


Längtar!


Längtar tills det är dags för en romantisk vecka för två   ♥


Dålig Hårdag!


Min nya mössa; Bad Hair Day ;)

Häftig, varm, barnslig och kul =) Kom i brevlådan igår.
69:- från Nelly.com


Dagens Planer!



• fika med syster och Tobbe.  check
• åka till banken och hämta lite pengar ;)   check
• hämta ut mitt Jotex-paket på posten.
• åka in till stan och titta runt i lite affärer med Fredrik.  check

Det är skönt med lediga dagar tillsammans =)


Tv-tittande.

Utkast från tidigare ikväll då internet låg nere.... IGEN!!!

Sitter hemma själv ikväll och myser i soffan till Tinas Cookalong. Så himla härlig stämning det är i detta program måste jag få lova att säga. Underbara Gynning är gäst och det gör mysfaktorn lite bättre =) Hon är för cool den bruden ! Tummen upp för både Carolina och tv-programmet. Och maten ska vi inte tala om, den ser himla god ut ;)


Snart är det dags för Svenska Hollywoodfruar; måste se om Anna Anka är så farligt dum som alla löpsedlar säger ;) Själv tror jag på god underhållning, men det kanske är jag i ett nötskal? Men jag tror att hon är ganska rolig faktiskt. Svenskafolket tar troligtvis åt sig saker och ting alltför lätt. Jag ska ta programmet med en nypa salt och njuta av att man själv är riktigt klok  - om man skulle börja jämföra ;)


Beck-Maraton?! ;)


För knappt ett år sen körde jag och Elle en rajd ;) med Beck, och nu gör vi det igen =) Elle är såklart utbytt till världens finaste ;) Nu är det jag och Fredrik som kollar järnet på Martin och Gunvald ;) Det bästa är att man aldrig tröttnar på filmerna! Dom är bra all the time ;)

Dagens Planer;



att göra så lite som möjligt!!! =)

• Sovmorgon Och Morgonmys Med Sunshine  ♥  check
• Tvätta kl. 11.00- 16.00  check
• Snabbstäda (känns som ett måste ;) )
• Gå En Promenad Och Få Frisk Luft! =)
• Ensam Mamma Söker Och Filmkväll?!? Med God Mat Och Gott Sällskap  ♥
Och Självklart Sitta Vid Datorn ;)





Sörensen Laurell



Nu blir det en lördagskväll hos min favoritvän Ellie =) Och självklart med hennes underbara familj och min finaste! Ska, ja... vad ska vi göra?! =) Spela tv-spel? Snacka gojja =) Dricka gott och ha det lika kul som alltid. Vi får helt enkelt se vad som händer. Nu är det ialla fall dags att dra =) Hörs!


Hemklickat =)

 


Äntligen Helg!

Nu är det helg på riktigt! =) Finns inte ord för hur underbart det är, och inte heller ord för hur trött jag är. Helt slutkörd! Har bänkat mig i soffan sen hemkomsten och inte gjort allt för mycket sen dess, och trots att jag svullat godis och tagit mig en öl börjar magen längta efter mat. Och på tal om mat... ;P
En riktigt god helgsmat; taco =) Det är vad det blir nu :)


Skönhetssömn!


Jag och sunshine har precis kollat på Hangover. Så jäkla rolig film! Har inte sett den förr, är lite efter ;) Men den var som alla sagt; himla rolig! =) Nu är det dags för sängen om man ska få sig den skönhetssömn man behöver =O   Om inte annat för att man ska orka pallra sig upp till jobbet imorgon?!  ;)  Godnatt!!

UGG:s



Det är bara en tidsfråga - snart blir ett par mina! Kan inte hålla mig längre ;)
Frågan är bara vilken färg, vad tycker ni?! =)

Lyxfällan



Nutidens skyddsänglar för människor i nöd!! Korkade, dumma, lurade ja, dom klarar allt!!
Så jävla otroliga =) Riktigt bra underhållning om man får lov att säga?! Love it!  ♥


Lösvikt


Vet inte varför men jag är sjuuukt sugen på lösgodis!!! Ibland har man sina dagar ;P


Arbetsmyra!

"Far ända in i baljan" Hm, är det typ Lotta som säger så?! Vill ialla fall mena på att jag varit så otroligt bizzy att jag inte haft någon större lust att uppdatera på en himla massa dagar =) Har jobbat galet mycket denna vecka. Med facit i handen blir det sex dagar, mycket cash det. Man måste nästan räkna så för att orka med! =) Visst är det a piece of cake men jag vill INTE höra att jag inte är en flitig arbetsmyra =)



Självklart varierar det från jobb till jobb, men visst fan är det påfrestande att ha folk omkring sig hela dagarna ibland med =) Även att det för det mesta bara är trevligt!

 


En Ren Söndagskväll




Om några minuter ska jag rusa ut i tvättstugan igen, var där för en timme sen och slängde i två maskiner. En trevlig söndagssyssla..?! ;) Tyvärr ofta välbehövlig!


Familjekväll

Nu är vi sena?! Kanske. Vet inte riktigt om vi sa någon tid, men det brukar inte göra så mycket. Och det är för den delen inget ovanligt att vi är sena heller. Lite stress måste man väl tåla?! ;) Vi ska ialla fall ut till mina föräldrar och umgås. Känns som det var ett tag sen när allt kommer omkring så det ska bli mysigt!!! Dom är saknade allihopa! Ska ge alla varsin bamsekram när vi kommer dit. Ha en bra dag ni andra. Bye!

Här bor min kära far, mor, syster och bror  ♥
Det kanske är öde, men jag älskar stället =)


FarmVille 4-life! ;)





Artikeln är hämtad från ATL Lantbrukets Affärstidning.


Fikatajm

Jag lyckades smita från jobbet i några timmar!! Yippie! =) Hur gott är inte det?!
Och vad gör man till klockan tre må tro? Jo, jag ringde hit syster och Tobbe på en kaffe. =)

Nu sitter jag och käkar pytt-i-panna direkt ur matlådan och sen blir det en snabbdisk. Allt för att få det så lugnt och skönt som möjligt ikväll efter jobbet. Ett hämtpizza och något glas vin kanske?! Är ju faktiskt ledig imorgon =) Nej, nu kallnar maten. Ha en trevlig dag gott folk!!

Godnatt


Work Work

Att spendera 13 timmar på jobbet är ingen hit =/ Hur kul man än har det - blir det tröttsamt framåt slutet.
Och att veta om att det kommer bli en exakt likadan dag imorgon får en inte direkt på topphumör  =/
Så hårt mitt liv är ibland!!!


Men jag ska absolut inte klaga! Vill ju faktiskt jobba mer när allt kommer omkring =)


Soffmys

En just-nu-check; jag ser på Idol, Fredrik står i köket och lagar mat till oss. Om 15 minuter är det True Blood som gäller och sen blir det sängen. Ska nämligen upp till jobbet vid halv 8 imorgon, istället för vid tre som schemat sa. Varför?! Pga. sjukdom. =/ Min sovmorgon försvann men cash på kontot finns så småningom att vänta =) Trevlig kväll med er, nu ska jag käka...


Fast inte sån ful fisk =) men fisk ialla fall, med mos. Mums!!


090909

När jag tog emot varor på jobbet idag och kom på mig själv att nästan skrika; Shit så coolt datum!!! ;) fick jag nog världens snabbaste gensvar av min arbetskamrat; Det är så man skulle vilja ha barn idag eller nåt eller hur?! =) HAHA! Tyckte det var häftigt, och visst hade det varit coolt?! 090909 med några flashiga sista siffror. Och jag som tyker att jag har det bra - 870505 =) resten säger jag inte, det kan stå mig dyrt. Hehe! ;O Aja, grattis till dom som får använda sig av detta unika datum ialla fall, så snäll kan jag vara =)

 


Shopaholic?!

Jag måste erkänna en hemsk sak; jag är så jävla sugen på att shoppa. Vad som, det spelar ingen roll, bara jag köper någonting!!! Jag har ärligt talat abstinens!!! Visste inte vart jag skulle ta vägen idag när vi var och kollade på saker till Sofia. Jag ville ha minst tre saker i varje butik vi var inne i. Är det illa då? Jag har lovat mig själv att inte lägga ut pengar på onödiga saker den här månaden, men jag har just nu ingen koll på om jag klarar det eller inte... Fy vad dålig jag känner mig!! Ååååh..

Saker jag vill köpa;
• Deminleggins
• En mysig kofta till hösten
• Knästrumpor ;) (tycker dom är söta =))
• Converse
• Uggs-kopior (funkar lika bra för min del) Myys!! =)
• Lackhyllor
• Kylskåpsmagneter - behövs alltid, + att jag hittade några på Jysk som jag inte kan släppa ur tankarna..
• Blommor vill vår uteplats + några blommor till fönsterna med

Det är sjukt mycket grejer man vill ha, tur att man får drömma =) Fast jag har det bästa av allt - kärlek ♥


Idol 2009

Jag har varit med min fejksyster Sofia idag, hela dagen. Eller egentligen är hon inte min syrra på något sätt, det är bara att vi har växt upp med varandra och umgåtts till och från sen dess. Mycket mer förr när vi hade mer fritid och var lite mindre =) När vi hade mindre ansvar, dvs. när vi var fem-tio år kanske ;) HAHA! Nej, men dom sista åren har vi ialla fall inte sett så ofta som förr =) Guuu vad jag krånglade till det.

Ialla fall, det har varit riktigt trevligt. Åkte till hennes nya lägenhet, tog ett glas saft och snackade massa skit. Sen drog vi till IKEA och Jysk för att shoppa =) Fredrik fick hjälpa till med sängen hon köpte när han slutade jobbet, för jag är världens svagaste människa =) HAHAHA! Jag lovar! Tre trappor upp = omöjligt om man heter Jenny ;P Stannade upp mitt i all shopping och käkade thai också. VÄLDIGT GOTT!! Måste ta dit Fredrik på en romantisk middag någon vacker kväll. Sitta på golvet och äta mat, det kan inte bli mer passionerat ;) JO! När man kommer hem, men det är bakom stängda dörrar och det talar vi inte om här ;)

Nu är det Idol som gäller, fan vilka typer det finns! Jag skulle lätt ALDRIG ställa upp =) HAHA!
Men det finns även dom som är så otroligt bra så man får rysning med.. me like =)


Mellanmål

Idag mår jag inget vidare... =( För ungefär två timmar sen, när jag satt i kassan på jobbet, fick jag så himla ont i bröstet. Kan tänka mig att ett hårt slag känns så i några sekunder, bara det att mitt onda är kvar. Det har gjort ont så länge att jag knappt känner av det längre. Eller jo, det gör jag =/

Både jag och Fredrik är hemma från jobbet nu, så skulle han vara gullig mot stackars mig och duka fram lite mellanmål.. Snällt inte sant?! Men sen mitt i allt fastnade han i pokern, så det är bara hälften framme på bordet... Och ju längre tiden går, desto mer ropar magen.... Vilken pojkvän man har  ;)

Magen kan man göra någonting åt, men jag hoppas verkligen att klumpen försvinner snart.
Kan det vara svininfluensan?!  =S Nu ska vi käka och mysa  ♥


Ensam Mamma Söker

För ungefär en timme sen kom jag och Fredrik hem från vår helgstrip =) En mycket efterlängtad hemkomst om man får vara fräck att säga så, men ibland vill man faktiskt bara hem ;) Så är det! Och det betyder absolut inte att vi inte hade det trevligt, för det hade vi!! =)

Nu börjar Ensam mamma söker, så jag kommer sitta som fastklistrad! Är så himla kär i det programmet  ♥


Hit The Road

Idag är det semester för min del =) Yppie! Och ändå är jag uppe så här tidigt?! Anledningen är att vi ska åka till Sillbo =) Det ligger utanför Uppsala, för där bor Fredriks familjs vänner som vi ska umgås med i helgen. Äta gott, dricka gott och fint sällskap =) Har träffat nästan alla, så det är inte så nervöst som tur är =) 

Har blivit uppskrämd över att det kommer bli kallt och ruggigt, med tanke på att vi ska sitta ute. Så det blir vinterjackan på och dubbelbyxor fram mot kvällen =) Fast det kan bli mysigt med. Kommer hem med en förkylning sen =) HAHA! Nej fy, tänk om det blir så. Jag och mitt imunförsvar =S Men det är det lätt värt!



Nu ska vi åka närsom, ska bara föna håret och packa varmt, borsta tänderna och släcka ;)
Ha en trevlig helg gott folk! För det ska jag ha. Hörs!


Ny Design

Kände för att förnya lite. Inte helt klar, men en god bit påväg ;)
Hoppas att ni tycker att det blev fint?! =)

Nu är det dags för sängen. Godnatt  ♥

Lycklig


Internet

"Nu funkar internet igen, kanske?!" Det har varit vardag för oss den sista tiden. Blir så irriterad varje gång det händer, vilket är ett x-antal gånger om dagen om man har riktig otur. Vårat internet är inte pålitligt för fem öre!! Jävla skit, och kundservicen suger. Man får inget svar via mail och om man ringer till dom får man sitta i kö hela dagen. Gick med på ett bra erbjudande för ett några månader sen och efter det har vi inte hört någonting ifrån dom... är det bara vi som tycker det är konstigt?!


Reklam

BÄSTA REKLAMEN EVER =) HAHA! (om jag nu får lov att tycka det pga. jobbet???!!?!!!)



Nånting annat som är himla roligt är filmen på 5:an =) Sitter och skrattar massor, men det måste vara för min dåliga humor för Fredrik skrattar inte lika mycket?! ;) Scary Movie 4. Den kan verkligen pigga upp vem som skulle jag tro. Haha!

Tankat

Är ledig idag och har gjort så lite som möjligt. Enda ansträngningen jag gjort var att diska undan från igår och gå till affären och fylla på mitt kontantkort som tog slut igår. Jag har inte fått det att fungera via Internet på hur länge som helst. Sen dom gjorde om sättet att tanka på. Vet inte om det är någonting som är fel på sidan eller om det är jag som är inkompetent på det området ;) Haha!


Har precis kollat klart på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, druckit 1 ½ liter vatten och blivit lite segare än jag nyss var ;P Tur att vädret tillåter det. Att stanna inne och inte göra någonting.


Mina planer var egentligen att gå till banken, få ut lite extra cash jag har på en check ;) Hämta upp ett paket på posten och kanske börja rensa på vår uteplats bland blommorna. Eller det som var blommor =) Och plantera dit några höstfärger som gör susen i det ruggiga vädret =) Men det får bli en annan dag.

Efterlyst

Sitter just nu och kollar på Efterlyst. Finns inte så mycket att säga. Har fortfarande inte förstått att det är sant. Kommer ibland på mig själv med att sitta och tänka på det, på alla nära som lider något så fruktansvärt. Som bara vill ha ett avslut på det hemska. Trots att jag bara var en bekant, mer vän med Daniels bror, är det svårt att hålla tillbaka tårarna.


Vila i frid, du kommer föralltid att vara ihågkommen

Abonnemang

guu vilket konstigt ord!!! ?! =) Haha! Stavas det verkligen så?!!! Abonnemang...


Kom hem från jobbet för någon timme sen =) Tog bilen imorse eftersom jag fick lite bråttom och det bästa med det är att man slipper promenaden hem. Logiskt? Visst kan det vara skönt, ibland! Men har man slutat så vill man hem, har jag inte rätt? =)

Snackade med syrran i tele tills mina pengar tog slut, jävla kontantkort!!!! Måste måste måste verkligen fixa abonnemang! Det blir bäst för alla ;P och ibland kanske lite dyrare?! Men lätt värt. Hon levde och mådde bra ialla fall och det är alltid skönt att höra. Sen skickade Fredrik sms om att han fick jobba över en timme... Så här sitter jag själv, ensam.. dricker vatten och käkar choklad =D Funderar på om jag ska ta ett glas cola istället. HAHA! Nyttig jag känner mig! =)


Godnatt

Nu har det varit läggdags för länge sen, ialla fall om man börjar tidigt som en själv gör imorgon. Vi har precis tittat klart på Män som hatar kvinnor, och jag måste säga att den hamnar väldigt högt upp på listan bland mycket sevärda filmer.  Längtar redan till nästa film =)

Som sagt; imorgon är det en ny arbetsdag som gäller så jag ska krypa ner i vår nybäddade säng, få min skönhetssömn och jobba till klockan fem. Hörs då, godnatt =)


Storhandla

Nu ska vi åka och storhandla var det tänkt, får se hur det går. Förhoppningsvis kommer vi hem med det vi tänkt oss och inte så mycket annat, trots att vi är duktiga på att hitta många kan-vara-bra-att-ha-saker... ;)


Tvättid

Gick upp klockan 06:00 idag och slängde i två maskiner tvätt, gick och la mig igen, myste med Fredrik, och nu sitter man här. Har som sagt tvättid, mellan 06:00 och 11:00. Tufft!!! Det stod mellan det och att jobba, fast eftersom vi verkligen behövde tvätta, tog jag hand om det och Fredrik drog till mitt jobb och hoppade in i några timmar.


RSS 2.0