29 september



Sitter i bilen på väg upp till Bettna för att hälsa på svärföräldrarna :) Det var tänkt att blanda nytta med nöjen, men i det här vädret vet i tusan om det kommer bli så :( Det krävs utomhusarbete för det planerade arbetet, nämligen att montera dragkrok på vår bil! :) Får se hur det blir med den saken nu, om inte annat hoppas vi på en trevlig helg tillsammans och med våra förutsättningar är det helt vattentätt ;)

Btw, bloggar via blogg.se-appen till android :) Äntligen är det möjligt!!

25 september, uppdaterat

 
Har två små som ligger i soffan och sover bort förkylningen dom fått, förhoppningsvis. Stackars troll :(
Skulle haft möte med chefen idag men fick flytta upp det en vecka. Typiskt att, i efterhand, komma på att Fredrik har semester den dagen och att en annan dag skulle blivit bättre.. Får ringa tillbaka och ändra tid igen.
 
Och på tal om jobb; spenderade lördagskvällen tillsammans med mina arbetskamrater ihop med en god trerättersmeny och lite dans. Hade det riktigt trevligt men saknade mina hjärtan hemma minst en gång i timmen ändå :) Kom hem vid tolv och möttes upp av två glada miner och en söt liten prinsessa som sov. Lycka  ♥

17 september, tipspromenad



För några veckor sen fick vi en lapp i brevlådan om att idrottsföreningen i samhället ordnar med tipspromenader under höstens alla söndagar. Igår traskade vi bort till motionsspåret och gick ett varv :)
Det var svåra frågor men det var också riktigt skönt med någon timme i skogen. Och vädret var perfekt!
 
Det blev en långpromenad på 6 km i både terräng och motvind :) Bra träning med andra ord!

17 september, ringa samtal

 
Varför säger man "sova middag" när det enligt klockan är lunch? Hur som helst sover barnen middag och själv har jag passat på att, i lugn och ro, ringa några samtal.Tycker egentligen inte om att ringa runt och så fort dom svarar på andra sidan glömmer jag nästan bort vad jag ska säga. Kanske är det en slags fobi jag har?! :)
 
Har ringt till Trygg-Hansa, Länsförsäkringar, Storken och Folktandvården. Ska ringa till prästen och boka in ett dopdatum till vår prinsessa med, men det var bara öppet till tolv så jag gör ett nytt försök imorgon igen. Skönt när allt är gjort så det inte längre finns några "måsten-samtal" kvar.

15 september, åtta veckor



 
Mamma och pappas lilla flicka blir åtta veckor idag.

14 september, snart helg

 
Har haft en dag hemma idag vilket har varit ganska skönt då vi varit i farten hela veckan :)
 
Ikväll blir det fredagsmys med familjen. Fick ett sms av karln om att han blev tvungen att jobba över vilket var mindre kul att läsa :( Tur att det är helg imorgon i alla fall :)

12 september, nytt

Med en ny familjemedlem, och för rättvisans skull, innebär det en uppdaterad design ;) Är hur nöjd som helst med resultatet! Enkelt, stilrent och alldeles mig. Fick hjälp av syrran då jag själv inte hade gjort det lika fort :) Ser ni den inte är det bara att uppdatera sidan :)

12 september, onsdag

 
Onsdag igen och på schemat - kyrkans hus! Idag åkte jag och barnen dit utan sällskap av syrran och co :( Velade in i sista stund om vi skulle åka eller inte, men kom fram till att det ändå skulle vara kul :)
 
Efter lek och sång åkte vi hem, Wille somnade som uträknat i bilen och sover än. När han vaknar ska vi åka till Tolefors och umgås :)

11 september

 
Sitter med en kopp kaffe och försöker piggna till. Vaknade vid sju men har inte kommit igång än :)
Wille fixar med sina bilar som vanligt, Alicia sover (som vanligt) och jag passar på att sitta vid datorn. Blev precis inbjudna till Tolefors för lek och det tackar vi inte nej till. Ska dricka upp och göra oss startklara!
 
I eftermiddag blir det ett besök på Maxi i vanlig ordning, men ska också passa på att få ett par ärenden uträttade när vi ändå är i krokarna av civilisationen :)
 
Väntar på roligheter från posten med, en massa paket (läs två) är efterlängtade och jag hoppas på att vi i alla fall kan få något av dom idag :) Den som väntar på något gott..

10 september, skåpsråtta

 
William kommer bärande på påsen med majskrokar i ena handen och en liten burk i den andra. Den lilla skåpsråttan tycker tydligen inte att det duger med att äta direkt ur påsen :) Som om inte det räcker fyller han på den till max, och lite till..!! Charmtroll  ♥
 
Han har inga problem med att sysselsätta sig själv när lillsyrran käkar, det är ett som är säkert :)

10 september, nya favoriter

 
Älskar mina nya skor! Ett par höga sneakers i kilklack!
 
Föll pladask för dessa skönheter och klickade hem dom i all hast.
Impulsköp! Men tur var det för nu finns dom inte i beige i den modellen längre.
 
Hittade dom på Zalando.se. 899:- Ibland får man unna sig ett par skor för dessa hundralappar inte sant?!

9 september, egentid

Njuter av en lugn stund för mig själv då båda barnen sover och karln ännu inte kommit hem.
Det blir Winnerbäck och Horn för att komma i rätt stämning :) Egentid när den är som bäst!
 
Om ett par timmar ska jag pussa sönder mannen i mitt liv för då är han änligen hemma ♥

8 september, en god nyhet

 
En himla god nyhet från Marabou!! :) Som man väntat på en kaka med vit choklad! I alla fall jag :)
Och att den var underbart god gör ju saken bara bättre! Love it!
 
Nu blir det ännu svårare att hålla sig till nyttigheterna istället för dessa godsaker :)

8 september, kräftskiva



Förra lördagen var vi i Sillbo på den årliga kräftskivan tillsammans med Fredriks familj :)
Kräftor, räkor, paj och trevligt sällskap utomhus tills natten smyger sig på, oavsett väder (nästan).
 
Fredrik och jag vann partävlingen om vilka som känner varandra bäst! Det måste väl ändå betyda nåt då ett par av våra motståndare kännt varandra i snart 40 år :) Vi är oslagbara ♥ (med ett poäng).

7 september, lekparken




Bilder från senaste besöket i Trädgårdsföreningens lekpark :) Tillsammans med syrran och barnen kan en dag där inte bli annat än bra! Den här gången tog vi med oss stortjejen också :)

7 september


I morse åkte Fredrik, tillsammans med jobbet, mot Dublin på kick-off. Snacka om lyx! Är riktigt avundsjuk på honom :) Han kommer hem igen på söndagkväll så han kommer vara saknad hela helgen. Jag och barnen ska hålla oss sysselsatta så tiden går då vi inte är vana vid att vara utan varandra längre tider ♥

5 september

Sitter i soffan och myser med William framför filmen Bilar. Fredrik åkte nyss till jobbet och Alicia sover fortfarande. Alla lever och mår bra, har väl lite snuva allihopa men vi är nog inte ensamma om det nu när hösten smyger sig på :) Köpte nya mysbyxor igår som är riktigt sköna att ha på sig nu innan man fått upp värmen, luddiga och härliga :) Ska strax börja göra oss i ordning för vid nio börjar en ny termin på Kyrkans hus! Spännande! Blir en heldag med syrran och barnen idag och schemat är fullspäckat :)

RSS 2.0