Matdags

Borta bra, men hemma bäst! ;) Men det var samtidigt skönt att komma ut i det sociala (till jobbet alltså) =) Och jag kan nog inte mer än hålla med om att det var en liten krissituation där, studenter kom med återköp, firmor som haft fest gjorde likadant. Mycket folk där ett tag för att vara måndag, och för att vara fyra personer. Sen gick det bra, när timmarna gått och eliten var kvar ;)

Efter jobbet gick vi och köpte filmen; Män som hatar kvinnor ;) Men pga. fotbollen på TV4 Sport, Barcelona - Sporting, (eller något sånt) får den tråkigt nog vänta, fast jag överlever! Handlade trots det, cola och popcorn, så vi får se hur kvällen blir efter maten. Och på tal om den börjar det suga lite i magen nu ;P


Kris På Jobbet

Måste rusa till jobbet nu, är tydligen efterlängtad!!!


Love Story

Det är konstigt hur man kan älska en låt så mycket som jag gör med denna;



Vill dra på ljudet på högsta möjliga volym och skrika ut texten samtidigt som man fixar iordning sig.
Det är det jag ska göra nu, får helt enkelt tacka Paulina för det =)

Film

Vissa filmer vill man helt enkelt bara ha i sin samling. Det behövs inte ens förklaras =) Exakt en sådan film är denna, den är väl omtalad och historien sägs vara så gripande. Första filmen av Millennium-serien;



Hoppas det blir att vi åker och köper den ikväll =) Lite filmmys med min kärlek, cola och popcorn!



Andra filmer som är ett måste; (om man är tjej)   ;)
• Pretty Woman
• Grease
• Dirty Dancing
• Tre Systrar Och En Mamma
• Notting Hill
• Sex And The City
• Mamma Mia

Har säkert glömt någon =) Men en sak som är säker; jag måste själv inhandla Mamma Mia.

Räkningar

Bättre sent än aldrig - nu är alla räkningar betalade. YIPPIE!!!!  ;)
Det är härligt att man, ialla fall, får känna sig rik i ett par dagar innan det är dags.


Nolltretton

Vaknade av att Fredriks telefon ringde, och mindre än en timme senare var han påväg till jobbet. Själv ska jag bara jobba två timmar idag, jag hoppar in för en som ska på föräldramöte, så jag börjar inte förrän vid 17  =)

Morgonen har bjudit på lite korsord á la Nolltretton, det enda korsordet jag faktiskt kan lösa ;) Känns som det ialla fall, om man inte köper en tidning med lätta kryss i förstås =)


Linköpingstidningen, därmed namnet - riktnumret... =)


Home Sweet Home

Gårdagen blev så lyckad =) Jag kände mig mer social än jag gjort på länge, hann ju med massa saker på bara en dag. Guu så effektiv man kan vara ibland!! =)

Najda blev glad med?! Tror jag?! Vi får hoppas på att hon tycker om vår present ialla fall. =) Lite svårt att veta  ;) Hon fick världens sötaste t-shirt med en tiger på från H&M, jag blev som ett barn på nytt när jag fick se den när jag och Ellinore gick på Ikano härom dagen. Så jag var bara tvungen att köpa den till henne, och Fredrik tyckte om den också  =) Jag vet; vi är som gjorda för varandra. Sen fick hon ett lektält av oss =)


Vet inte vem ungen är, men så ser tältet ut på ett ungefär =)

Det väcker lite minnen från min tid när jag var liten =) Jag och mina syskon hade ett sånt, fast större. Vi fixade och donade i det där tältet, bäddade iordning och sov i det istället för i våra sängar vissa nätter (inomhus såklart). Det var så mysigt =) Fast har för mig att det blev lite varmt på morgonen, men det är ju som när man campar på riktigt. Får panik av värmen då =) Tror inte jag ska överleva ibland. HAHA!


Kalasdags Igen

Nu ska vi åka!!! Paketen är klara och vi med om bara någon femma ;) 
Kommer hem imorgon igen.


Vad fina paketen blev va? =)


Och så en bild på födelsedagsbarnet med såklart!! =)

Presentpapper

Kom hem från Ellinore för dryga timmen sen =) Magen är full med kaffe och tårta! Det får bli en onyttig fikadag idag, har jag precis klurat ut ;) Inte så tokigt!


Blomman som aldrig mer vill åka bil.. ;)



Så himla sööööt =) Tyckte om mammas presentsnöre trots att det var rosa ;)

Har precis duschat och gjort iordning mig och sitter nu och väntar på att Fredrik ska komma hem från jobbet. Sen ska vi ganska direkt åka till Bettna på 1 årskalas. Måste slå in paketet först, hade bara genomskinligt papper eller julpapper att välja på. Så Fredrik fick köpa nytt på vägen hem nu. Inte alltid man tänker på om man har sånt inte =)


Födelsedagsfika

Nu är det dags att dra på kalas nummer 1 =) Ska gå bort och säga grattis till min bästaste bäste vän!
Få lite födelsedagsfika och träffa trevligt folk, hennes härliga familj =)

Köpte en fin blomma på vägen hem från solningen också =) Två flugor i en smäll, tyvärr så välte allt i bilen när Rally-Jenny kom in i en rondell. Efter lite pyssel och två veckor som blomsternisse själv (var iofs mer än fem år sen) så fixade jag till den och nu är den som ny igen =) Nej, nu ska jag rusa!



Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år...  =)


Nyvaken

Vaknade för bara en liten stund sen, Fredrik åkte till jobbet nyss, vilket han inte var supersugen på och jag förstår han!! Och jag sitter här. Ska vilken sekund som helst göra mig klar för att åka iväg och sola. Sen har dagen en hel del att bjuda på, vilket är bra =) Inte en lugn stund här inte =)

Läggdags

Både jag och Fredrik är super-duper-dunder-trötta, så nu blir det läggdags! Godnatt.


K ä r l e k  

Kvällsmat

Sitter i soffan med datorn i knät och kollar runt på FB och snackar med syrran på MSN, Fredrik sitter bredvid mig vid hans dator och spelar poker =) En helt vanlig kväll med andra ord! Så himla underbart, skönt att bara vara och inte göra så mycket annat. Imorgon börjar vi båda två vid lunch och jobbar till stängning.
Skönt med tajmat schema =)

Jag på jobbet idag..   ;)


Nu ska jag börja tänka på matlagningen =) Pasta á la Bacongryta! Mumsfillibums! =)


Stressad

Dagens; oversize från Gina och jeans. Blött hår än så länge och inte så mycket mer =)

 

Slappa kläder till och från jobbet, ska vistas ute i allmänheten i kanske 10 minuter?! Kul att klä upp sig då?!
Ett minus med mitt jobb I guess...

Nu måste jag springa, ska föna frillan och ta bilen till jobbet ;P Är antingen lat eller stressad =D Haha!

True Blood

Känner mig lite serie-tokig för tillfället, vet inte om jag egentligen faktiskt är det med?! Om dom är bra, men det brukar man väl säga =) Det är ett sånt tryck över den här serien att jag ska ge den en chans. Ser och hör så mycket positivt om den att det är dumt och kanske rent av idiotiskt att missa den, bara för att få just sin egna uppfattning =) Allt är värt en chansing  ;)


Skaparen av "Six Feet Under" är tillbaka med hyllade "True Blood" som bygger på Charlaine Harris kultförklarade bokserie. Serien utspelar sig i delstaten Louisiana i en nära framtid där vampyrer har "kommit ut" och lever bland vanliga människor. Tack vare den syntetiska bloddrycken "True Blood" kan vampyrer leva bland människor.

Ska på toa, hämta en vattenflaska och lite godis, bänka mig i soffan och invänta tiden =) Hörs!

What About Brian

Tittade till under en reklampaus och såg reklam om Malaco Truly, kom att tänka på What about Brian då, (Malaco hade reklam-introt). Var det bara jag som tyckte om den?! Så otrolig härlig story i den serien, bättre får man leta efter. Tråkigt nog höll inte USA med mig och serien lades ner efter två säsonger  =/ *snyft* Saknar den såå, en riktig tjejserie var vad den var   ♥


Serien handlar om Brian O'Hara, 34 år gammal, som är den siste ungkarlen i bekantskapskretsen. Han och hans vänner bor i Los Angeles och alla är exalterade över att han ska hitta någon, bli kär och gifta sig. Skaparen till serier som Alias och Lost J.J. Abrams ligger bakom What About Brian.

OBS! Klart att jag tyckte om den, eftersom han gjort Lost med ;P   Hehe!   Freak på Lost!


Feng Shui

Godmorgon Godmiddag Godkväll, och jag antar att det sistnämnda stämmer om man kollar klockan =)
Var på Ikano efter jobbet och köpte present till Nadja som fyller 1 år på lördag. Hittade riktigt fina och roliga saker att jag blir sugen på att berätta, men jag håller mig. Ifall ifall ;) Bra blev det!

Sen fixade vi lite i lägenheten, visst att vi har bott här i ett halvår nu, men allt är inte klart än. Bo in sig?! Ja, det är det vi gör. Har flyttat min gamla säng som vi haft som gästsäng (ett par gånger), den står nu ute i Västerlösa hos mor och far =) Skönt för både min syrra som har en större säng från och med nu och vi som har ett rum som vi helt och hållet kan kalla för vardagsrum =) Så stort det blev nu med, fint! =) Och så är Golfen åter som det ska, det vill säga att alla sätena är på plats igen och bilen ser ut som den ska göra, inga däck kvar där inte =) Det som behövs göras nu är bara att damma av den lite, så kommer den bli så fin så ;P

Den 25:e aug

Har ändrat utseendet på bloggen nu, lite ialla fall! Vilket jag tror att ni lägger märke till =) Borde egentligen lägga ner lite money på det och få det iordninggjort av någon som kan det där. För hela kalaset tog nästan två timmar, och så är det suddigt ändå?! Blir inte riktigt klok på det. Men nu får det vara, skönt med lite nytt innan läggdags =) Imorgon är det 07.00 - 14.15 som gäller. Sängen ropar på mig nu! Godnatt    ♥


Den 25:e aug

Funderar ibland på att byta rubrikstuk på det hela, kanske blir lite roligare? Lite mer lockande?! ;P Men vad vet jag =O Har ialla fall varit ledig idag. Gick ut till Tornby med Ellinore och Zacke för att shoppa =) Eftersom det bara är den 25:e idag och jag av någon annorlunda anledning får lön imorgon så hängde jag bara med som sällskap. Och för att önskeshoppa =) Hittade lite smått och gott, men som sagt, handlade ingenting. Eller jo, en Loka ;P Blev så läskad och törstig när jag såg nappflaskan Zackarias hade =) så 18 kronor var det som försvann idag. Och några trevliga timmar på Ikano med min vän såklart!
Hittade ett par himla snygga stövlar som jag smått blev kär i!!!!



Felet med dessa är bara att min himla otroligt snygga, snälla och helt underbara, näst intill, perfekta pojkvän är lika lång som mig, så med dom här fem centimeters höga klackarna blir jag längre än han.
Hur snyggt är det på en skala? Men frågan är om det kanske inte blir ett par ialla fall, som sagt, jag blev kär när jag såg hur fräcka dom var på!


Den 20:e aug

Min syrra  ♥
Jag saknar henne och hon saknar mig, i know  ;)
Älskar dig till tusen.

Kristin på sin 15-årsdag


 


Kristin på min födelsedag  ♥


Tyvärr så ses vi allt för sällan, hon är upptagen och jag likaså  =/ Måste bli ändring på det!!
Minns alla gånger när jag bodde hemma, vi umgicks så mycket. Kollade på tv, film och serier.
Satt vi datorn och spelade spel, Sjöng Singstar® och hade massa myskvällar. Sov tillsammans och snackade skit om allt och alla ;)  Det knasigaste är att jag nämnde det för Fredrik igår och nu får jag en kommentar som svar på att hon tycker likadant =)

Den 20:e aug

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och bara njuter. Finns ingen bättre musik när man är själv och vill känna att man har tid för sig själv. Texterna berör och får en att hamna i tankegångar som man så sällan kommer åt när man har sällskap. Och nej, det är inte tragiskt, det är härligt. Jag tycker om att vara själv ibland, när man inte behöver tänka på någon annan än sig själv. Ensamtid är någonting jag troligtvis uppskattar mer än många där ute. Jag behöver inte göra ett dugg om jag inte vill och jag kan göra massa saker om jag vill det. Just nu tog jag en paus från min tvättning och städning, plockade ögonbrynen och färgade dom. Sen blir det mer diskning och mer Lasse. Sen får man se, det är det som är charmen i det hela.

"Jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam" citat från en annan Lasse

Men jag saknar ändå min prins hos mig  ♥ 


Den 20:e aug

Äntligen ledig =) Trots att jag har börjat vid 12 varje dag denna vecka är det otroligt skönt att vara hemma hela dagen. Fredrik åkte till jobbet för bara någon timme sen, om inte mindre, så vi har riktigt njutit av vår dag so far ;)

Klockan 16 har jag tvättstugan, väldigt behövligt! Men inte så kul kanske!?!? Sen blir det städning på det, eftersom jag ändå blir hemma hela dagen pga tvätten så kan jag lika gärna få det gjort  (Y) 
Fast att jag hade hellre varit med syrran och Tobbe, åkt till dom en sväng på en kopp och snackat goja.

Den 19:e aug

Jag har slarvat med min "nagelkur" så nu är dom usch och fy och blä. Går av, fikas upp och fy satan! Hur svårt kan det vara att måla på stärkande lack varannan dag och lite olja varje dag?! Bara för att få dom fina, kanske inte superlånga, men fina. Skäms över dom nu  =S Blir lite sur på mig själv.

På tal om annat, resan som jag nämde blir av =) =) I november!!!!  Så himla mysigt! Jag och min underbara pojkvän ska utomlands på semester, till Italien =) Rom !! ! Så romantiskt ;) Bara ta hand om varandra och njuta av ledigheten tillsammans. Längtar ihjäl mig!  ♥

Vårat badrum luktar klorin också, målaren som fixade fönstren ville ha på klorin på väggarna i badrummet för att förhindra fuktskador, så vi får väl se om det var bra eller inte =) Uppfriskande?!?! att gå på toa är det ialla fall.

Lite snabb update av vad som hänt i mitt fantastiska liv dom senaste dagarna =) Har kommit hem så sent på kvällen så jag har bara inte orkat sitta och skriva =) Då får det vara. Inventerade ju i måndags också, kom hem vid halv 12 =/

Imorgon är jag ledig och det är så skönt !! !! Fredrik börjar på eftermiddagen så det blir lite fredagskväll som min mamma sa nyss =) i tele. Ska käka lite kvällsmat om en tag och bara mysa. Hörs!

Den 17:e aug

Godmorgon godmorgon =)
Var uppe och väckte tuppen idag, kändes ialla fall som så. Ögonen ville verkligen inte ;)
Klockan halv 8 var vi på fötter, målaren skulle komma då och fixa våra fönster. Kul! När man börjar 12!
Men vad gör man, satte oss vid datorn, idag fungerar internet ialla fall. Det gjorde det inte igår  x(

Kom hem från Fredriks föräldrar, eller familj =) vid åtta tiden, åkte till Ica och handlade mat och till Statoil för att tanka. 25 öre rabatt/liter. Full tank för 800 spänn och hela 16 kronor rabatt. Det jublar vi för. Sjukt att det kan vara så  =/  Vi fick med oss en baguette hem som kvällsmat och sen blev det Bethoven 2  =) Som sagt, internet ville inte!



Helgen har förövrigt varit härlig, många överraskiningar?!! Eller två stora =) Fast lite hemliga =) Haha! Nu blir ni nyfikna va? Nej det är inget som ingen kommer veta om om ett tag så det ordnar sig för er =) Typ att vi ska ha semester om någon månad och åka iväg och bara njuta =) vi bestämde det igår och det är så jag längtar alla redan, två veckor semester var inte så mycket när allt kommer omkring. Hann inte njuta rikigt. Helgen bjud som sagt på god mat, bra sällskap, en lagad bil för att Fredrik har en sån snäll bror. Och mer god mat och massa kaffe och skratt! Härligt. Bilder är det sämre med  =S fy på mig.


Här är en old one på mig och Nadja, sötaste =)

Som sagt, jobb om någon timme och sen inventering ikväll, vitt vin och övrigt. Kommer väl vara hemma vid 23 om man har otur.

Älskar min pojkvän, han är helt underbar och gör mig så lycklig! =) =)=) Är världens lyckligaste!  ♥



Rörigt? Det får ni ta idag ;)

Den 15:e aug

Nu ska vi dra!!! Ut på vägarna för att göra körbanan osäker. Nej usch så jag säger ;)
Klockan har ialla fall tickat på riktigt snabbt, så vi måste se till att komma hemifrån nu, Fredrik ska bara vinna ett parti poker först medan jag packar ( eller rättare sagt, slänger i lite nödvändiga saker man kan behöva ) Vi kommer ju hem imorgon igen =)

Sen när vi kommit fram ska Micke och Johanna bjuda på middag =) Gott!!
Nej, nu måste måste måste jag komma härifrån, jäkla dator (=
 
Jeansleggings; Gina
Linne; Gina
Tröja; H&M

Den 15:e aug

Tillbaka från solningen, hur skönt som helst =)
 Men, vad fint väder det är ute med, märke det till och från bilen ;) Är det illa?! Hehe!

Nu blir det sen frukost med en film, the Holiday. Ska bli mysigt och gott, är smått hungrig nu =) 

    


Den 15:e aug

Godmorgon godmorgon =) Redan uppe och styr och ställer, har varit inne på FB och fixat och nu ska jag åka och sola. Synd att man inte hållt igång det så man också verkligen skulle se brun ut =/ nu gör jag det mest för att pigga upp mig och få den där speciella avslappningen jag få av att ligga där. Höra på fläktarna och lyssna på musik. Bara försvinna, vila och vila. Det är så skönt dom korta minutrarna det handlar om =) Åhh, det är ju nästan så man längtar  (=
Ska ta Golfen dit så jag hoppas att han är snäll mot mig, vi har inte varit överens dom sista gångerna  /= först batterit och sen kopplingen, men nu får det vara nog =) då kanske han blir tvättad med...
Nej nu sa jag nog för mycket ;)

Den 14:e aug


Fastnade visst i soffan ändå =) filmen är så himla underbar   ♥
Men jag känner ändå att jag måste...  Natti nattI!!

Den 14:e aug

Måste nog börja tänka på refrängen, trots att man är ledig imorgon. Men jag är trött och sen ska vi upp till Nyköping i helgen med  (= Fredrik jobbar, så vi drar inte förän vid 16-17 tiden, men det är alltid skönt att vakna skapligt, har lite att göra. Som idag, hade väl inget att göra, men det jag menar var att det är skönt att vara uppe tidigt. Var på fötterna flera timmar innan jag började, och det är kanske därför jag känner mig lite trött?! Eller så är jag bara det =)



Imorgon ska jag diska, plocka undan lite från ikväll, åka och sola, (känner att jag måste det ;P) duscha, blogga ;) göra iordning mig, packa. Och självklart farma !!! =) !!  Ja, listan är lång, eller lagom, men det kommer kännas bra när jag är klar med allt. Och så kommer vi hem till ett vackert hem på söndag med. (Y)

Känner att ögonen är tunga som pianon??! , så det är nog dags nu. Godnatt!!
"Jag sätter punkt för sista raden."  L.W.


Den 14:e aug

Nu är jag klar, och redo för jobbet. Ska gå vilken sekund som helst, ut i solen och njuta av min 20 minuters långa promenad dit. Så är det jag som stänger butiken idag så det kommer inte hamna någonting nytt här på ett tag, men det är vi ju vana vid =) Min dåliga update.. ;)

Funderar på om jag ska föna håret innan bara =) Annars är min look of today denna ;


Ser ut som min arm är kapad  (= Ahhhah ;)

Hörs ikväll =)

Den 14:e aug

Vet inte vad det är med det här datumet, men jag förknippar det alltid med skolstart, även att jag vet om att det ändras år från år. Men det sitter inprintat i huvudet på mig, får jämt upp samma tanke.14:e augusti, stackars dom (= tänker jag. Men så är inte fallet, det är ju först nästa vecka det drar igång, ialla fall här omkring trakterna och det är väl detsamma överallt eller?! Nog om det, skolan är ju historia nu för tiden ;P

Gick upp för någon timme sen, så visst tog jag vara på min dag alltid =)
Nu ska jag in i duschen. För er som inte hänger med vet ju inte vad det var i paketet jag fick hem igår ! ;)

Det ska jag säga er; det här fina linnet från KanDee såklart!!! Galaxy Part II


Den 13:e aug

Klockan bara springer iväg =S Det är redan läggdags, om man ska vara någorlunda vaken imorgon. Börjar iofs vid lunch, men jag känner inte för att sova bort förmiddagen bara för att jag kan =) Eller, hmm. vi får se =P

Fredrik kom hem vid halv åtta tiden och sen dess har vi suttit bänkade i soffan mestadels. Myst, käkat gott och kollat på film, mitt val =) The Perfect Man =) Den är så vacker,!! Vet att han sitter bredvid mig, redo att spendera livet med mig, men han eller det som filmen handlar om är fint det med =) Såklart! ♥♥

Hilary Duff är bland dom bästa skådisarna helt klart!!


Dagen för övrigt har varit bra, shoppat massa!!! (bilder imorgon eller så småningom) fixat naglarna så dom är hårda som sten, eller diamanter rättare sagt ;) städat undan lite och "vliat" armbågen! Visst att det värker lite, men den känns ändå bättre. Jag som tidigare idag var redo att ringa läkaren och kolla. Tror minsann att shoppingrundan gjorde sitt!!! Helt ärligt ;) HAHA!

Just det, lite update om mina kroppsskador ;) Slog i som fan på jobbet igår och var handikappad som tusan, kunde knappt röra armen utan att det gjorde ont, men som sagt. nu är det på bättringsvägen =) TUR DET!

Nu ska jag lägga mig, sova bredvid min prins och lyssna till regnet, som öser ner utanför, undertiden som jag sakta försvinner in i drömmarnas värld. (=

Den 13:e aug

Just nu ser mina naglar ut som sju-svåra-år, tycker verkligen inte om att diska. Ser ut som ett russin på händerna och man vill bara slänga sig in i duschen och få av sig all "disk". Men det är iallafall tomt på diskbänken =) Så nu ska jag ägna tid åt mina naglar! Efter semestern har dom haft det tufft! Gått av, flisat upp sig och gått av igen =/ Allt jobb för att få dom fina... Känner mig lite som syrran =) Hon kan sitta i timmar och styra och ställa med sina naglar. Förstår nog nu varför =) Det är kul. Enkelt! =)

Köpte nagelförstärkande lack och olja idag med =) Perfekt.

Den 13:e aug

Godmiddag =) Slutade jobbet vid 13 idag, och sen hamnade jag på Ikano. Knasigt?! =)
Kom nyss hem, har bara slängt av mig mina blöta kläder och satt på mig torra istället. Fick gå hem i regn, som tur var inte spöregn, det hann gå förbi =) Har fått post idag =) Ett efterlängtat paket! Snubblade lite över det när jag kom innanför dörren =) 
 
Vad kan det vara??! =)  ???  =P

Jag vet ialla fall vad det är =) And I will show you =P Har såklart hittat massa fina saker på Ikano med! Tänkte visa det med, så fort jag farmat och diskat. Den som väntar på nåt gott....

Den 10:e aug

Måndag igen. Kväll igen. Sovdags igen.

Imorgon fyller min älskade syster år, 15 =) Stort!! Älskar dig massa ♥


Sleeping beauty ♥

Den 9:e aug

Sängdags närsom =) Sitter på FB och farmar lite, det har inte blivit tråkigt än =P
Synd bara att man inte kan göra vissa saker än, nörd? Jag vet =) Men det är kul, är som besatt!

Dagen har gått till att inte göra någonting, och det är hur skönt som helst nu när man tänker efter.
Ibland behövs dagar som denna =) Har myst massa i soffan, suttit vid datorn och kollat på film, käkat onyttigt och haft det hur härligt som helst =)


Kanske är lite otydligt, men i sin helhet, vi är superduperdundernykära i varandra fortfarande, och det kommer vi vara i all evighet om jag tror rätt =) vilket jag ofta blir påmind om att jag har =P
Älskar dig sunshine ♥

Den 9:e aug

Väldigt dåligt av mig att inte hålla det lite mer uppdaterat. Har väl ingen direkt ursäkt och känner inte heller att någon behövs. Har inte kännt för att skriva av mig om någonting på senare tid bara =)

Sitter just nu och bara tar det lugnt i soffan, kollar på Kyle XY, eller det är på i bakgrunden.
Fint väder som tusan utanför, men jag orkar inte riktigt göra någonting åt det. Har tvätten med så det är hugget som stucket, eller hur man säger =) Måste springa dit varje timme så man kommer liksom ingenstans ändå. Sen var jag och Fredrik ute på stan igårkväll och tog några öl, visst att sista bussen går så pass att man är hemma vid 2. Men jag känner mig ändå lite sliten. Och så jobbade jag igår med, uppe vid sju.. Usch! Ska på samma runda imorgon igen, börjar vid halv 9 om jag inte minns fel. Känns som man inte har någon helg överhuvudtaget =/

Hela texten ovanför kändes lite osammanhängande? Aja =)
Är precis nu reklam om Sommaren med Göran, skrattar ihjäl mig =) Ett måste när det känns aktuellt =)


Den 4:e aug

Idag har jag ridit =) Hur kul som helst, och hur länge sen som helst med =)

Vårat internet dog i några timmar tidigare idag, och tvätten var klar och jag hade inget att göra, så gissa vad?! Jag somnade igen! Fy! Vaknade vid 12, och runt ett, samtidigt som mamma ringde började internet att funka igen, konstigt det där? Men då drog jag till landet och hälsade på henne istället =) Så vi red ut en timme ungefär och det var så härligt =) Nästan så jag glömt vilken frihet det är under den där tiden på hästryggen =) Härligt!

Syrran och Tobbe kom förbi undertiden och sen kom även morfar. Mycket på en gång =) Trevligt.
Käkade god mat och fikade. Mysigt att komma ut och säga hej sådär. Sen vid sex - halv sju tiden, samtidigt som Fredrik slutat jobbet åkte jag hem. Behövde tanka så jag tog vägen förbi macken, vet inte om man säger så, eftersom man åker längre?! Anyway så gick det galet till och bilen gick sönder!!!! FAN! Kopplingen blev knasig när jag skulle växla ner lagom till rondellen och Pang, sa det och sen rullade jag till närmsta plats att ställa mig och ringa på hjälp! Fredrik kom och fick igång den och åkte hem med bilen på ettans växel och jag fick ta Saaben. Så kan det gå när man har otur, och nog har vi det allt. Jävla skit!

Den 4:e aug

Idag är det tvätt på schemat en timme till! Har haft den från 06.00  x(
Är helt slut, men inte för att det har varit jobbigt med tvätten utan för att jag nyss gick upp.
Är så sugen på sängen igen! Men då blir det väl ingenting med dagen, så det är lika bra att försöka piggna till.

Sitter och käkar vindruvor, gott som salt. Men jag vet inte hur pass man ska se upp med sånt på rötmånaden? Har bara hört att det är den månaden nu och att frukt och grönsaker blir dåliga fort. Dom här har vi haft sen tre dagar tillbaka, så det borde väl vara okej? =)  Vi får se vad som händer med magen annars?! Usch ja. ;) Hehe!



"Värmen och den höga luftfuktigheten som är vanlig vid denna tid på året ger gynnsamama förhållanden för bakterietillväxt vilket gör att matvaror lätt blir dåliga under denna månad. Emellertid är rötmånaden i stort sett att beteckna som vidskeplighet, eftersom det är själva datumet som folk fäster vikt vid, inte väderleken."

Efter lite "forskning" blev resultatet detta, inte mycket att hänga i granen inte. Speciellt inte med det här värdet =P Haha! Det tar vi lite frukt på ;)

Den 3:e aug

Kväll igen, hemma från jobbet sen någon timme sen? Fy vilken dag det varit!
Vill bara glömma den så snabbt som möjligt, speciellt att jag fick slita en timme till,
så är jag dum nog att drar upp det ändå =O Hehe!

Var förbi Gina och kollade läget med, men icke, den fanns inte än  =/ Fick åka hem tomhänt.
Som tur var hittade Fredrik lite filmer på Elgiganten, 10 stycken Wallander-filmer!!! Och några till =) Och så plåster då, vilket behövdes. Mest för min skull =) Så klantig som jag är. Skär mig på knivar och har mig när jag ska diska, vilket sätt =) Ont gör det ialla fall och inte nog med det har jag slagit upp det två gånger..

Såna fina kanske jag skulle ha köpt?! Nu blev det 40 st fula bruna vanliga tråkiga plåster  =(
Men då kanske jag inte gör mig illa så ofta  =) ??

Den 2:e aug

Oj oj oj, nu har jag varit dålig =) Har haft en så händelserik helg att jag inte prioriterat att sitta här.
Fullspäckad helg = dålig uppdatering!

Så vad har jag gjort då? Jo, räkningarna är betalda, vi kan börja där eftersom det var det sista =)
Och håret blir fint det med, inga klagomål där inte, men jag vill fortfarande ha det lite ljusare..
Men alltid är det något, eller hur?! =)

Igår kom Magnus och Sara och hälsade på oss =) Det lyckliga paret som gifte sig för inte alls länge sen =)
Och vi hade det riktigt underbart, det fina vädret gjorde mycket =) Satt ute i solen och tog en välkomstfika, som fortsatte med lite gott vin och öl. Grillning på det =) Såklart! Det var ju vi som stod för maten, ;) Grillälskarna =) Hur gott som helst, satt till och med ute och åt =) Uppskattar verkligen när solen lyser =) Satt ute till åtta, sen bänkade vi oss vid tv-spelen =) Wii och PS2. Spelade Mario Kart, GT och Buzz =) Käkade ostbricka framåt midnatt också =) Guu så gott! Vinglas efter vinglas, och BajaPäron =) En riktig festkväll =) Somnade vid två, och då tror jag vi slocknade ganska fort efter att lampann släckts. Hade det så trevligt att tiden gick så fort att det nästan var lite för kul, eller hur man nu kan säga för att mena på att tiden inte räckte till =)

Idag vinkade vi av dom båda runt ett-tiden. Hade käkat frukost och slappat vid tv:n lite tills dess.
Sen städade vi upp och åkte till mormor på fika =) Massa släkt från Skåne var uppe på besök och det var väl trevligt, men samtidigt lite för mycket med =P Hehe! Vissa dagar är man helt enkelt mindre sociala än andra =) Vi passade även på att fixa virke till en ny trapp ut till vår uteplats, som mormor så snällt sagt att vi kunde ta av henne. Den vi hade såg sina sista dagar för säkert ett år sen. Men nu har vi en ny och fin trapp =) Den kommer bli riktigt lyckad, har några skruv kvar att sätta i, men sen så..

Kvällen har gått åt till att bara vara, och det är så skönt!! =) Sitta i soffan, vid tv:n och vid datorn, pussas och kramas. Vara osociala och småprata när man känner för det. Så himla skönt (Y) Älskar det!

Kort då? tänker ni. Hmm... kameran gick på semester i fredags =P Är tillbaka imorgon! =) Så kan det gå!

Den 1:e aug

Nu är det augusti, om man ska vara exakt men klockan och så. Vilket påminner mig om att jag inte fixat räkningarna!!! Ahh, illa av mig, får nog genast göra det. Direkt efter att jag tvättat ur mina slingor jag har i håret =P Jag frågade Fredrik om han kände för att göra det på mig, ville ha det lite ljusare =) såklart så ville han hjälpa till =) Nybörjare på allt som har med färgning att göra sitter jag nu och väntar in resultatet. Spännande =) Men det kommer säkert bli superbra! Nu är det dags för duschen! På återseende.

Den 31:e juli

Saker och ting är inte alltid som man tror dom är, det har jag lärt mig idag. På ett mindre roligt sätt.
Det är tufft. Man är helt maktlös och står vid sidan om, ungefär så känns det, när man inte kan bidra och hjälpa till. Det tog hårt att höra, men det är bara för att man bryr sig. För det är då man blir rörd.
Nu hoppas alla på bättre tider och ta fan om dom inte kommer!
Ville bara ha det sagt, så fråga inte är ni snälla =)


RSS 2.0