29 februari, busungens senaste påhitt





Williams senaste påhitt; att leka med tvättmaskinen och torktumlaren.

Själv tog jag hand om disken när jag hör hur det ekar och hittar honom med huvudet rakt in i tvättmaskinen. Skrattar åt honom och passar på att ta ett kort. Fortsätter med disken och hör att han börjar ropa efter mig och vill ha hjälp... Hjälp med vad?! Jo, att komma ut ur torktumlaren. HAHA! Vilken tok vi har ♥

29 februari, vårkänslor

dsc02981 (MMS)

Var på Kyrkans hus i förmiddags och lekte slut på all energi som fanns :) Dom trivs som fisken i vattnet där, barnen. I eftermiddags gick vi ut och lekte i det fina vädret! Det är tusan i mig vår nu, nästan :) Älskar solen och vårvärmen! Wille blev ledsen när vi skulle gå in, stackarn.


28 februari

dsc02971 (MMS)

Har spenderat dagen med ett par av dom bästa :) Syrran och barnen kom hit för lek och bus vid halv elva och sen har vi haft fullt upp hela dagen! Hur underbart som helst :) Blev lite gott och blandat av dagen som avslutades med ett besök i affären. Vilka sötnötter vi har :)


27 februari, ultraljud

Har varit på ultraljud idag och tittat på bebisen :) Längtar som en tok till sommaren nu ♥

Tyvärr så låg den rackarn riktigt dåligt för att se sådär bra som man såklart vill. Efter att ha tittat på han i nästan en halvtimme vände bebis på sig och vi fick en helt okej bild :) Tyvärr var skrivaren på reparation så vi får bilden nästa gång vi kommer, i början på april. Allt såg superbra ut och det är alltid skönt att höra.

Måste säga att jag älskar ultaljuds teknikern som arbetar på Storken, mödravårdscentralen. Hon är ett riktigt proffs och visar verkligen att hon gillar sitt arbete. Hon visar engagemang på ett sätt som är beundransvärt, visar och berättar vad allt är på bebisen och berättar några bra-att-veta-tips. Skrattar och ler och tar sig tid! Hon var likadan förra gången och jag kan ju bara gissa att hon är så mot alla :)

Edit; bara så ni vet har vi inte den blekaste om vad det är för kön, skrev han för att det ser så tråkigt ut att skriva den. Fredrik tror på en pojke och jag tror på en flicka :) Så nu vet ni det :)


26 februari, på motorvägen

dsc02958 (MMS)

Titta vad vi körde om på motorvägen nyss. Påminner mig om Mr Bean, som även han kör en fullpackad bil vid något tillfälle. Dom är lustiga lite längre ner i Europa, den här bilen kom från Danmark - är man förvånad? :) Haha!


26 februari

dsc02956 (MMS)

Godmorgon! Börjar bli standard att vakna vid åtta för Wille, lite välling och sen är han igång :) Och vi två med för den delen. Igår hann vi med supermycket kändes det som; vi var och shoppade ett tag, sen ställde jag mig med penseln i högsta hugg och målade, Fredrik fixade ved och sen grejade vi i trädgården. Klockan blev fem och det var dags för premiärgrillningen! :) En lugn hemmakväll vid tvn tillsammans med syrran med familj blev resultatet :) Och det som väntas idag är barnkalas i Nyköping för Willes kusin Casper :)


24 februari, en undran

  

När räknas en stad till en storstad? Linköping ligger på topp tio listan, närmare bestämt på plats sju (uppdaterat från 2010) Enligt vissa är det minsann ingen storstad ändå!?

Med andra ord; jag har en riktigt dålig dag idag! Och internetshopping kan dra åt skogen för en stund!
Tack för mig!


23 februari, H&M Spring 2012



Hörde på nyheterna att vårens första dag är här, firar det med det senaste från H&M.
Vilket i sin tur gör det svårt att inte längta till varmare väder :)

23 februari

Ser ut att bli strålande väder idag, trots stormen som var inatt. Och vilken storm sen!!
William sov väldigt oroligt inatt så jag vaknade ett x antal gånger och hörde den utanför fönstret.

Ett par postivia saker såhär på morgonen;

Familjen är frisk nu, lilleman har fått tillbaka sin energi och busar för fullt! Skönt!

• William har fått dagisplats :) Under förändringarna nu i vintras ska jag ringa och se hur jag går tillväga för att troligtvis skola in honom till hösten istället. Av många anledningar är det en bra tanke känner jag.

• Går in i vecka 20 på graviditeten idag! Och på måndag är det dags för det andra ultarljudet ♥

• Och en sista sak; stan idag med mina vapendragare! Det gillas skarpt!

21 februari


Tre underbara år med världens finaste!


20 februari, sjukstuga

Uppdateringen är riktigt dålig på grund av en tråkig magsjuka som drabbade hela familjen i helgen :( William fick det först ♥ Sen blev Fredrik och jag smittade kort därefter, eller rättare sagt så fort ögonen öppnades på söndagsmorgonen. Hela den dagen spenderades i soffan, helt avslagna. Konstant feber och illamående.


Nu mår vi bättre, alla tre! Äntligen, kändes som en evighet av sjuka, trots att den var så kortvarig. Fredrik är dock hemma från jobbet både idag och imorgon, men det gör mig ingenting :) En ganska bra 48 timmarsregel om ni frågar en föräldraledig mamma som gärna vill ha karln hemma ;)


Var ute och fick frisk luft förut vilket var uppskattat av alla :) Allra mest lilleman ♥ Och på tal om det; vilket underbart väder vi haft idag! Redan i morse när solen trängde in genom persiennerna kände jag på mig att det här skulle bli en toppendag, mot alla odds om man så kan kalla det!

16 februari, brandskydd



Veckodagarna bara rusar förbi, men det gillas! :) Ikväll kommer en person från Länsförsäkringar hit, eller han kommer tydligen egentligen från Securitas, men hursom helst. Han ska gå igenom vårat hus och se hur vi på bästa sätt kan brandskydda det, inget köptvång utan är mer bara upplysningsvis på besök. Tydligen, har inte stenkoll på saken eftersom han ringde till Fredrik. Så han kommer hit vid åtta, och då vill man ha det relativt fint inte sant. Så det är vad som gäller; städning!

15 februari, vår traditionella onsdag

dsc02894 (MMS)

Tog en lunch på IKEA :) Favorit om ni frågar barnen och för oss.. visst är en köttbulletallrik bra god ändå ;)


14 februari, alla hjärtansdag



Fick ett charmigt alla hjärtansdag-kort av min älskling tidigare idag.. ♥

Dagen till ära blir det ugnsstekta rotfrukter, kött och någon god sås till, tillsammans med en film ♥
Mer behöver det inte vara :) Älskar Fredrik lika mycket alla dagar året runt, mer eller mindre i alla fall ;)

14 februari, på bättringsvägen



Mår mycket bättre idag! Trots det har jag inte gjort mycket alls av dagen! Passar på att vila upp mig så jag är säker på att eländet är borta. Skulle döda för en Panodil för att få bort huvudvärken, men dom är slut :( Vi har Ipren och Ibumetin men har hört/läst någonstans att man ska undvika dom vid graviditet, så varför utmana ödet?! Önskar dock att huvudvärken ville försvinna. Ska sätta på en kopp te, tända en brasa och slå mig ner framför en film och hoppas på att det gör mig ännu bättre :) Snart vaknar nog Wille också och då blir det att steka lite pannkakor :)

14 februari, mobilbilder Bill och Bull


13 februari

En oönskad förkylning kom som ett brev på posten i morse! Har varit helt borta under dagen, trots en eftermiddagslur på tre timmar tillsammans med Wille. Hoppas på en bättre dag imorgon :)


12 februari, Bill och Bull

dsc02866 (MMS)

Har varit på Bill och Bulls lekland idag tillsammans med dom bästa! Wille älskade det, det är jag helt säker på! Han sprang fram och tillbaka, upp och ner, åkte massor roliga rutschkanor och busade och lekte mer än han någonsin gjort :) Han är fortfarande rödrosig om kinderna! Sötnöten ;) Kamerabatteriet var tyvärr slut, men har massor med bilder från mobilen som jag ska visa er imorgon! Nu är det sista-dagen-på-helgen-mys med familjen som gäller :)


9 februari

dsc02689 (MMS)

Vår playdate hemma hos Emilia idag blev tyvärr inte så långvarig :( Supertråkigt! Hade planerat den sist vi sågs hos syrran, men för vår del är det tur att det kommer fler dagar! Trivs i sällskapet :) Fredrik mådde inget vidare framåt lunch så vi åkte och hämtade hem honom istället. Stackarn! Vi såg ett par avsnitt serie och sen somnade hela familjen i soffan! Och på tal om sova, snart är det dags igen ;)


8 februari

dsc02794 (MMS)

Är på Kyrkans hus med busfröna och syrran idag :) Precis som det ska vara på onsdagar! Paradiset för barnen skulle man kunna tro, tusan vad dom gillar att leka med allt som finns här :)


7 februari, lekdag

Har varit hos syrran och barnen och lekt idag :) Uppskattat av både mig och Wille! Emilia och hennes barn var också där och lekte så det var fullt hus och helt underbart :) Kul att träffas igen, äntligen!

Lilleman blev otroligt övertrött vid tre så vi åkte hem. Lika bra det, plus att han inte får sova för sent så vi kan komma i säng ikväll med :) Och på tal om ikväll, eller egentligen inte, men imorgon är Fredrik ledig! ♥

Tråkigt nog är anledningen dess värre inte den ultimata, han ska operera bort en visdomstand :( Han är så pass smart ändå, så den behövs liksom inte?! ;) HAHA! Då ska jag leka hemmafru och ta hand om min karl


5 februari, doplöv



I förmiddags var jag och Wille på dopfest tillsammans med syrran och Lexie :) Det var dags att dela ut doplöv till alla bebisar som döptes förra året i vår församling. Så det började med gudtjänst och avslutades med en dopfika kan man nog kalla det :) Sju olika sorters tårtor innan klockan tolv! Det ni!

Visst var det fint :)

4 februari

Ska ut och fara en sväng, Tornby och sen till resecentrum för att hämta en vän som kommer hit över helgen ifrån Nyköping :) Trevligt var ordet. Sen, om vi har tur, blir det även några till som sällskapar oss ikväll. Dags att göra sig fin :) Mors!


3 februari

Fredag alla redan! Tusan vad fort tiden går :) Och på tal om tid; är redan i graviditetsvecka 17! Galet!
Har inte gjort ett dugg idag men det gör mig ingenting, vi får se om vi kommer iväg till kvällen istället :)

Angående den där fotoboken häromdagen; tog tag i det till kvällen och knåpade ihop en och jag hann. Gratis är gott, vad mer kan man säga, plus att lilleman somnade vid nio så jag fick ett par timmar på mig. Kvalitetstiden med Fredrik gick dock om intet, men sådana kommer åter ♥


3 februari, morgonmys

dsc02732 (MMS)

Morgonmys framför brasan som pappa fixar till oss på morgonen :) Han sätter sig där minst en gång varje morgon och tittar på elden. Sötaste ungen i byn! :)


1 februari

Har suttit i över två timmar och försökt mig på att göra en fotobok som man får gratis om man handlat tillräckligt mycket barnmatsburkar som vi faktiskt gjort, två gånger. Idag är sista dagen den ska vara inne och jag börjar seriöst fundera på om jag har koncentrationssvårigheter. Orkar inte sitta med skiten en minut till, det blir bara fel och fel och fel. Jag förstår inte programmet och eller om det är tvärtom. Nu är William vaken med, vilket inte gör saken bättre, speciellt inte när han vill leka och är ett riktigt monster om han inte får knappa på datorn. AHH!! Gnäll gnäll gnäll! Tror minsann inte att det blir någon bok för vår del. Helvete! :(


RSS 2.0