Spännande

Sitter och käkar Marabou Hjärtan som vi fick av Fredriks mamma och pappa som en sen Alla Hjärtansdag-present :) Riktigt gott är det och häftigt att dom kom ihåg att jag någon gång sagt att jag inte gillar gelehjärtan! Därför fick vi chocklad istället! Mysigt att dom snappade upp det, när det nu var jag sa det under året som gått :) Jag blev smått överraskad!

Och just det! Den här helgen för ett år sen var den helgen Fredrik och jag flyttade ihop  ♥ 
Det går fort när man har roligt som man säger :) Fick nycklarna den 27:e!



Sitter och väntar på förlängningen i den spännande hockeyfinalen i OS!
Undrar just vem som tar hem det? Vad tror ni?

28:e februari

Är hemma nu efter en mysig helg i Nyköpingstrakterna. Hälsade på de nyblivna föräldrarna och den söta lilla bebisen :) Hur gullig som helst! Och efter det åkte vi vidare till resten av familjen, Fredriks familj då såklart:)

                                
                                           Fredrik, jag och Nadja på julafton


Båda två är lediga imorgon! Det som står på schemat då är tvättstugan och sen shopping kanske? Ska troligtvis åka till NetOnNet och köpa mig en volymtång till mitt livlösa hår. Och sen kanske ett soffbord någonstans i denna stad. Det måste ju bara finnas!


Nu ska jag betala alla dessa räkningar, och finansiera resterande pengar :) Lite in på sparkontot, huskontot och lite till pension och efter detta ha pengar kvar att leva på. Men det brukar lösa sig finfint så det gör det nog även denna gång.



I ♥ Sony Ericsson C901




Friday I´m in love

Trots att jag varit en dag före hela veckan kom den tillslut, fredagen alltså!

Slutade jobbet klockan tre och gick och shoppade efteråt. Det var hur varmt som helst inomhus och jag var helt rosig på kinderna :) Så det kan gå, vet inte hur jag lyckades men tusan vad varmt det var. Det hela resulterade i att jag nu sitter och fryser - jag är inte helt normal inte. Ialla fall..


               

Tog tag i en sak jag tänkt göra länge - köpte en ny mobil!! Och sen två tröjor inne på Gina av samma modell bara i olika färger och riktigt pastellfärgade örhängen, även dom på Gina. Var faktiskt bara inne i två affärer nu när jag tänker efter. Lite ovanligt. Sen traskade jag hemmåt, gick förbi syrran och Tobbe men dom var inte hemma. Typiskt, jag som tänkte bjuda in mig själv på en kopp kaffe och trevligt sällskap :)

Nu sitter jag här och drar ut på att gå till köket för att diska. Förstår inte hur det kan vara så svårt ;)

Filmtajm





Har precis käkat våfflor
och ska snart kolla på film;

He´s just not that into you.




Dagens låt



Varje gång låten är på radion kommer jag på mig själv att säga; Åh, den här är så bra!

Trots det har jag aldrig kollat upp vad den heter - vilket är lite mig över det hela. Men idag på jobbet hörde jag den än en gång och då gav jag mig sjutton på att inte glömma bort det. Skrev upp lite meningar ur låten och sökte, vips så fanns den där :) Internet säger jag bara! Och visst att ni kanske är heelt uttråkade på att lyssna på den eller om ni typ tycker; Meen den här är ju asgammal - stäng av den då  :) Ett litet tips!

Me like it anyway!   →  Rise Against - Hero Of War

Välkommen till världen


Inatt har min älskling blivit farbror till en liten pojke  :)


Trött!


Hemklickat



Nu har jag, inför den kommande våren, och lugn den kommer :) beställt hem ett par gardiner. Som bilden visar så ska dessa pryda köket, fint med solen som skiner igenom. Ljust och härligt! Till sovrummet beställde jag vinröda, vet inte såklart hur dom ser ut i verkligheten men hoppas att dom passar bra till det svarta :) Och i det hela låter Fredrik mig ha fria händer så vi får hoppas att han blir nöjd över resultatet.


Hur vet man att...

Hur vet man att en som jobbar på Systembolaget är ledig?



Det tillhör outfiten att ha svarta strumpor till arbetskläderna!






Det är sant!

Man märker det så väl när man viker tvätt! Speciellt eftersom både Fredrik och jag jobbar på Systembolaget också. Två vita par var betyder att vi var lediga två dagar den senaste veckan. Hur enkelt som helst! :)

Usch och fy och blä

Igår var vi uppe till sena natten! Och det kändes stundtals som när man var tonåring, ialla fall för min del. Minns när man vände på dygnet så fort det var lov :) Det var tider det - utan att låta allt för gammal! Vi gick inte och la oss förrän klockan nästan var tre!! Så det var inte konstigt att jag sov till 12 idag.

Trots det har jag hunnit med mycket, tyvärr mest tråkiga saker som att diska, städa och tvätta. Men när ska man annars ha tid för sånt?! :) Fint är det nu när älsklingen kommer hem efter jobbet. Tur han har va?! :)
Syrran, Tobbe och Emma har varit förbi på en fika med, ett trevligt avbrott i allt pysslande och donande.


Sen har jag kollat igenom IKEA, Mio, Em och tusen andra hemmabutiker efter något snyggt soffbord, jag håller helt allvarligt på att få panik på vårat vi har. Det är usch och fy och blä nu. HELA TIDEN! Snart köper jag ett för att ha undertiden vi hittar det perfekta bordet vi verkligen vill ha. För nu finns det inget :(


21:e februari

Nu är vi hemma igen efter en toppenkväll! Efter att ha varit fram och tillbaka i Motala för att köpa soffa med syrran, Tobbe och Emma var vi i princip bara hemma och vände. Duschade och fixade iordning oss för att sen åka till stan och göra det vi inte kunde igår :)

Tobbe var snäll och ställde upp med skjuts, och hämtade oss vid porten - rena lyxen. Vi åt supergod buffé på Gingis med gott vin till och hade det riktigt härligt :) Är så lycklig att man inte tror det är sant! Gillar när man kan göra något så enkelt men ändå speciellt. Efter middagen gick vi på bio och såg Snabba Cash. Jag tyckte den var riktigt bra, men Fredrik som läst boken var smått besviken. Aja, mysfaktorn fanns och det bara älskas :) Imorgon är jag ledig så ingen tid behövs passas, vi tar kvällen/natten som den kommer.


Vad är oddsen på den här reklamen om man får lov att fråga? :)

Solig söndag!



Nu är det bara toppen som syns på staket på våran uteplats. Helt galet!

Syster frågade om vi ville med dom ut och åka pulka. Härligt med frisk luft i solskenet.
Sen blev det ändrade planer. Kan hända att det blir att åka till Motala och köpa en soffa.

Japp, det blir att åka till Motala =) Måste göra mig lite lite anständig först bara. Hörs!

My name is Forrest Gump


Nu har vi precis tittat på Forrest Gump :) Jag fick välja film och prickade nog rätt om ni frågar mig. Är så otroligt imponerad över hans liv, allt han varit med om och hur han tar livet som det kommer. Det är precis så man ska göra. Ta dagen som den kommer :) Jag kan avslöja att jag blir riktigt rörd av berättelsen.

Sen får man lov att bli lite stolt över medaljerna Sverige fått i OS idag :) Inte helt fel det inte!
Nu är vinet slut och sängen väntar. Imorgon är en ny dag som börjar med sovmorgon. Godnatt.

Hemmakväll

Det blir inget restaurangbesök idag, ringde och avbokade det förut. Istället väntar en mysig hemmakväll med (i nuläget) OS och sen en film kanske :) Eller melodifestivalen? Nej nej, tror ingen av oss är taggade för det.
Anja var inget vidare idag, men efter kraschen och sitt brons är vi stolta svenskar ändå!

Imorgon är det våran dag, som sagt. Är så lycklig att jag kan säga och tänka det flera gånger om!

 kopierat från facebook :)

Snö.




Restaurangbesök?



All den här snön gör så att våra planer för kvällen kanske blir inställda! Vi har bokat bord på Nangs Kitchen för att fira våran årsdag :) Men all busstrafik är inställd! Vissa linjer har börjat rulla men än så länge har inte den vi ska med börjat gå. Håller tummarna för att det blir av. Skulle vara härligt att äta ute med älsklingen ikväll. Thailänskt. Mums!

Bil tänker ni!? Vi vill ha alkohol ju!
:)  Tokstollar


Solsidan



Solsidan! En riktigt bra humorserie om ni frågar min man (och mig) :) Han har inte skrattat så mycket på länge som han gjorde idag. Men visst tusan är det bra? Serien alltså :)


Nylackat

Det blev inte mycket av den här dagen trots allt. Jag kände mig helt taggad att gå ut och gå efter att jag käkat min nyttiga frukost. Sen såg jag ett vad som höll på att bli ett riktigt diskberg och tog hand om det istället. Städade och gjorde mig iordning. Upptäckte att mina naglar såg ut som fan så det blev till att fixa dom.

Nu är dom fint lackade med Viva la Diva nr 50 :) Ett riktigt pasellack i rosarött som jag glömt att jag hade.
Tänkte passa på att springa förbi Åhlens innan jobbet för att slänga pengar på en ny mascara, kände att det var på tiden :) Men nu måste jag rusa! Hade precis fixat bild men kameran dog - sorgligt! Bye bye!

Frukost

God morgon!

Idag är jag utvilad och pigg, fast det kanske man blir automatiskt när man är just utvilad. Hoppas bara att det håller i sig. Börjar jobbet klockan två så jag har heela dagen på mig att hitta på någonting :)

Nu ska jag ialla fall få i mig frukost så jag blir go och glad!

Klippt och skuret

Har varit ledig idag - både jag och Fredrik  ♥

Klockan 10 hade jag tid hos Maria, klippning och slingor. Fint va? Ljust och härligt - nu mår jag bra igen! Kom hem vid 13 och då hade Fredrik varit iväg och klippt sig med, så nu är vi finare båda två  :)


Tog en lunch ute - lyx att kosta på sig och gott var det med. Bakad potatis! Sen handlade vi hem mat från ICA och jag köpte lite saker till min provning jag ska ha på jobbet imorgon.

Såser till förbannelse! Hoppas att det går bra - känner mig smått nervös men vad tusan  :)

Snart blir det kaffe och saft och efter det är det nog dags att gå ut till tvättstugan igen.


Alla hjärtansdag!






Godmorgon

Godmorgon på alla hjärtans dag! Hoppas er älskling gett er en extra puss idag :)

Egentligen är det väl bara en påhittad dag, men eftersom den finns så varför inte mysa lite extra?! :)

Igår var det fullt upp, Fredrik åkte nästan direkt efter jobbet till Nyköping för att umgås med vänner och spela poker. Då passade jag och syrran på att åka ut till våra föräldrar och säga hej, för Tobbe var i Norrköping och gjorde annat ett tag. Ganska mysigt ändå att bara vara vi två, jag och syrran! :)

Kvällen slutade hemma hos syrran och Tobbe tillsammans med lillsyrran  ♥   Spelade kort och hade myys!

Jag och Kristin gick hem till mig först vid 2 inatt :S  Då var jag trött! Så nu ligger syrran och sover och jag sitter här efter att nyss ha ringt till min sunshine och kollat läget uppe i Nyköping. Härligt att prata lite när man inte sovit tillsammans inatt :)

Nu vaknade syrran!  :) Runt 12 kommer Fredrik hem och sen ska vi ut och käka hela familjen.


Halv åtta hos mig


H&M

Vad kaalllt det är! Håller på att frysa till döds   -13 grader

Är hemma och muppar. Har ont i huvudet samtidigt som jag är allmänt seg. Slutade jobbet vid 15.15 idag och gick på en liten shoppingrunda efteråt. Tyvärr fanns inte det jag absolut ville ha - min smyckesring :/

Men som tur är kan jag det där med shopping och glömde snabbt bort det. Ibland har man som sagt tur :)
Hittade fina saker inne på H&M :)


Vårjacka 299:-  Så fort jag såg den längtade jag till en solig vårdag tillsammans med ett par brillor!


Skjorta 249:-  Riktigt läcker och hur skön som helst! :) Love it! Den fick följa med hem.

Rubrik



Dagen blev inte riktigt som planerad. Jag drog till jobbet vid åtta, jobbade och sen tänkte jag åka hem till min älskling :)  kollade mobilen första gången på väg till bilen och såg att han skickat sms om att han åkt och jobbat. I Mjölby, sjätte dagen. Fett med pengar så jag klagar inte  :)

Själv blev jag helt, ja, uttråkad så fort jag insåg att jag inte hade en aning om vad jag skulle hitta på idag. Orkade mig inte in på Ikano för att köpa mig en liten liten ring till mitt blivande halsband så det är fortfarande ofixat. Jag stannade till på macken och köpte en baguette till lunch och sen hem och städade lite. Diskade och sen kom en vän på kaffe. Stannade en 30 min? Och sen blev jag rastlös igen. Har kollat på en miljon videobloggar, eller 12 :) I en timme och sen läst mina favoritbloggar då såklart!

Och nu funderar jag på att ringa Fredrik mitt i hans hemresa och fråga vad han gör, fast att jag vet svaret :)


Sovdags.

Dags att sova :) Har jobbat exakt hela dagen, halv åtta till halv åtta i princip.

Sen har jag varit upptagen med annat. Men jag lever, vilket jag tror alla redan antar :)

Har spelat Wii med älsklingen och det var nog första riktigt svåra banan vi hamnade på idag. På Super Mario :) Men vi klarade den, vad annars!?

Nu måste jag verkligen i säng, börjar åtta imorgon och jag känner att min skönhetssömn blir allt kortare och kortare. Slutar däremot 14 imorgon så på återseende då. Och sen är det Fredriks lediga dag med. Lucky me att sluta tidigt då   ♥    Godnatt!


Work

Nu är tvätten klar :) Så skönt! Och sen ringde jobbet igen. Får visst några timmar till denna vecka och det tackar vi och bockar för. Alltid bra för plånboken med extra timmar. Och nu undrar ni varför jag inte tackade ja till idag?!

Dom timmarna är såklart bra att ha med, men nu fick jag mer timmar dom dagarna jag redan jobbar. Och det är en helt annan sak :) Då är jag redan där och kan lika gärna jobba lite till  :) Nu är jag helt ledig och då vill jag bara njuta av det! Samtidigt som jag tvättar och sånt. HAHA :)



Nu ska jag diska och sen fixa my nails :) Har någon ny dille på sepia om ni undrar. Fiint!

Dagens tips!

 

 

SPARTIPS


BESPARING kr/år



Sänk temperaturen två grader



1 470


Inga bad, duscha högst fem minuter. Fixa läckande kran.


3 000


Byt ut tio glödlampor till lågenergilampor.


400


Dra ur batteriladdare, stäng av stand-by på elektronik.


500


Rätt temperatur på kyl och frys, + 4 respektive - 18 grader.


100


Täta fönster.


625


Tvätta i 40 grader, undvik torktumlare.


130


Diska inte under rinnande varmt vatten.


400


Använd kastruller med plana bottnar, sätt på lock.


170

 




Promenad i solen



Nu har min käraste åkt till jobbet, skönt att bara jobba eftermiddag ändå.

Vaknade halv åtta av att min telefon ringde. Det var ifrån jobbet och dom undrade om jag kunde jobba idag - heldag. Men jag tackade faktiskt nej, konstigt va?  :) Kände att jag varken hade lust eller ork. Vet om att jag jobbar ganska mycket nu i veckan ändå så det fick vara. Nu i efterhand känns det ganska skönt, trots att jag hade svårt att somna om efter att dom ringt. Lite ångest där i början  :) 

Har för tillfället tvättstugan, känns väl lite sådär. Men den är snart klar :) Efter att ha varit ute där för andra gången tog jag och Fredrik en låång promenad! Hela 5 kilometer på femtio minuter. Bra?
Det kändes helt ok ialla fall. Skönt var det med! :)


En vanlig söndag

Idag har vi tagit en låång sovmorgon :) Hur skönt som helst. Gick inte upp förrän 13 nästan  :O

Senare åkte vi till Siba för att lämna in Fredriks dator på lagning och, ta i trä, hoppas vi att det inte tar allt för lång tid denna gång. Usch för att bara ha en dator :) För första gången på länge känner man sig osocial när man sitter här. Det är något nytt får jag lov att säga. Nu blir det snabba inlägg, snabbläsning av mina favoritbloggar och sen en runda in på face :)

Men det är skönt att vi har varandra - vi får se det så :) Skämt och sido..



Efter Siba gick vi inte på Ikano en snabbis! In på Guldfynd och köpte en silverkedja till mina rosetter  ♥
Tog aslång tid! En tant stod och virrade i kassan med någonting i en kvart säkert, sen var det ett kärlekspar innan oss och ni vet ju vad såna gör i guldaffärer  :) Som tur var hade vi tagit en nummerlapp, som man ska... Fast det hade paret missat så vi smet före - fast inte mer än rätt eftersom vi gjorde rätt + att vårat ärende bara tog fem minuter :)

Sen blev det en kaffe hos Tobbe och syrran och nu sitter vi hemma och myser i soffan.

Har spelat Wii och käkat gott :) Imorgon är jag ledig och ska tvätta  :/ Aja, sånt måste göras med! Hörs! ♥

Robin Hood



Har precis kollat på Robin Hood :) Väcker gamla minnen får man väl lov att säga.
Tillsammans med världen bästa sällskap och lite smått och gott till - gjorde hela kvällen  ♥

Nu börjar jag bli trött efter arbetsdagen - dags att möta John Blund kanske?! :)  Godnatt!

Me and you

Idag är ingen vanlig dag för idag är det lööördag :) Både älskling och jag har jobbat och var uppe alldeles för tidigt för en, just det, lööördag :) Det känner vi båda av skulle jag tro, tog en liten powernap men vet i tusan om det hjälpte?! Det blev kanske bara värre.

Annars då? Har varit så gott som borta med vinden på bloggen och ja, det är nog för jag haft annat för mig. Typ sånt som man ska göra; äta - sova - jobba - umgås med min prins och sånt där annat mänskligt.




















Nu lyssnar vi på Nickelback, yes box, och jag blev helt plötsligt sugen på någonting med alkohol i :) Inte för den sakens skull, men tänk er en kall kall öl eller en ny cider kanske? Det bör få en att piggna till. Ska ta mig till kylen och se om jag kanske har rätt?! :)  Puss

Mihi.se

Fina örhängen från Mihi.se  :) Klickade hem ett par imorse som min sunshine snällt betalade.
En Alla Hjärtans-dag present sa han  :) Det tackar vi för   ♥

Om sanningen ska fram funderar jag på att köpa en passande kedja till och göra ett snyggt halsband.
Vill så gärna ha ett fånigt gulligt rosett-halsband. Och om det går vägen får jag ju två stycken  :P Check!


Definitely, maybe

Ikväll lurade jag Fredrik att se tjejfilm med mig  :) Och som väntat satt jag och grinade i slutet.
Guu, vad jag är känslig av mig  :)  Och jag älskar det! Det får mig, tro det eller ej, att må bra! :)
Romantiska dramafilmer - love them!   ♥

Paradise Hotel



Finalkväll om bara några minuter! Har en konstig känsla av att fel par vinner  :S

Men jag hoppas verkligen att Erika och Kristoffer tar hem det  :) Hon är grym :)

Måndagskväll


1:e februari

Jaha, så hur gick det på besiktningen då? Inte jättebra, fast det var väntat. Har en månad på oss att åtgärda problemet och det ska vi väl lyckas med :) Ett rostskadat bromsrör. Har för mig att det stod så :)

Efteråt
var vi på Ö&B och handlade lite lotion, duschshampoo och annat nödvändigt. Plastpåsar bland annat ;) Sen skulle vi till Maxi, men det var avspärrat överallt och poliser stod utanför så vi anade att någonting var fel, bombhot?, och åkte vidare till Willys och handlade maten där istället. Fick redan på att det var som vi trodde angående Maxi och jaa, det finns folk till allt?! Är mest irriterad över att vi inte kunde köpa vår mat där :)

Nu
ska jag titta in på Jotex hemsida och leta upp några fina vårgardiner till köket! Fick hem reklam om 50 % rabatt på valfri vara, sånt måste man ju bara utnyttja :)

Bilprovningen

Om en timma har vi tid hos Bilprovningen för att besikta golfen. Hittade en tid för någon timme sen och får helt enkelt hålla tummarna nu för att det ska gå vägen. Efter det blir det en tur till Ö&B och Tornby skulle jag tro :) Måste i vilket fall som helst handla lite mat - får inte glömma listan hemma den här gången  :)

Skulle tro att det blir lite Super Mario sen. Det var verkligen riktigt kul! :)

Och
eftersom det är 1:a februari nu får jag nog se till att gå en liten promenad med. Senare.

Hörs! Nu ska jag föna håret :S

Räkningar

Tusan vad klockan är mycket, såg det först nu :) Busigt av oss!

Har precis betalat in alla räkningar och är ungefär 13 000 kronor fattigare! Svider ett tag - men det är samma visa varje månad  :/

Imorgon är, som tur är, både jag och Fredrik lediga så vi kan sova ut ordentligt :) Vet inte riktigt vad morgondagen bjuder på men något skoj ska vi nog hitta på!

Men nu är det sovdags.  Godnatt

RSS 2.0