16 mars, vitvaror

 
 
Gårdagen försvann fort! Förmiddagen sprang iväg och efter lunch åkte vi till Tornby. Kom hem med ett gummiband, en present, en pall och ett par köksredskap. Till kvällen beställde vi en ny torktumlare via Internet efter dagens kik, åt tacotårta och såg på Gladiatorerna :)
 
Har väl inte direkt haft turen med oss när det gäller husets vitvaror :( Någon månad efter inflyttning gick kylen sönder, för ett halvår sen gick tvättmaskinen sönder och nu torktumlaren. Tur i oturen har ändå varit att det med försäkring och knappa tusenlappen gått att fixa de två förstnämnda utan problem. Men nu fick det smaka :( Vissa klarar sig utan torktumlare, vet en handfull om inte mer, men jag gillar den enkla funktionen en torktumlare fyller, plus att kläder/handdukar/gosedjur blir så mjuka och sköna efter ett par varv i värmen :)

14 mars, veckan hittills

Williams fina ask han gjorde på kyrkis i onsdags :) Duktiga killen!
 
 
 
Igår fyllde världens bästa mamma jämna år :) ♥ Hon och pappa spenderade tiden i huvudstaden för att koppla av och mysa på tu man hand. Kalaset för oss övriga var i lördags med god mat och fika tillsammans med släkten.
 
I söndags var vi hemma hela dagen, liksom i måndags och i tisdags. Vilka latkorvar vi är va?! :) Har annars umgåtts med syrran och barnen i veckan; lekt, busat och fikat. Har även skottat snö och sovit alldeles för dåligt. Fixat och gjort fint hemma, insett att vår torktumlare gått sönder och nätshoppat en massa kläder. En helt vanlig vecka med både positiva och negativa händelser. Den mest positiva; Fredrik har från och med idag semester till månadsskiftet :) Glad!

8 mars, hushållsgöra och shopping


 
Startade dagen klockan sex, vaknade tidigare av en dum dröm och lyckades inte somna om. Piggnade till relativt snabbt och vid sju hade jag sagt hejdå till karln, laddat både disk- och tvättmaskinerna fulla och satt och hade morgonmys i soffan tillsammans med barnen framför Lotta på Bråkmakargatan ♥
 
Vid lunch ska jag möta upp mina systrar för en visit på Ikanohuset för att strosa runt och se oss omkring, samt för att uträtta ett par ärenden. Till eftermiddagen kommer Fredriks bror hit för att hjälpa oss komma ett steg närmre ett sovrum på övreplan. Så förhoppningarna på att flytta upp dit innan sommaren är inte långt borta, underbart är bara förnamnet!
 
Dags att dricka upp kaffet och göra oss startklara :)

7 mars, eftermiddag i Valla


 
Spenderade hela eftermiddagen i Valla igår :) Matade djuren, nöjt av solen, åt tunnbrödsrullar med ägg och majonäs i tillsammans med varm, god chocklad. Lekte i lekparken, provade häst-och vagn-vagnarna, hoppade i vattenpölar och åkte hem med en såndär vårkänsla-känsla :) Mysigt var bara förnamnet!
 
Inga bilder på våra minstingar, men dom var med dom också - såklart  ♥

RSS 2.0