Kaos!



Totalkaos på jobbet en lönefredag :( Man måste bara älska det, för ingen vill ju ha alkohol till helgen..!?

Tre av åtta kassor slutade att fungera. Kort därefter gav en fjärde upp genom att vägra ta emot kontokort, cash only som man säger, och hur många förutom pensionärerna har kontanter på sig?!

Allt kaos inträffade för att en grävmaskinist kört sönder en kabel :( Fy säger jag bara, så ikväll var det extra skönt att komma hem till soffan. Och nu ska jag förflytta mig till sängen, imorgon är en ny dag på jobbet. Med en inventering efteråt.... Tur att det är 100% extra betalt efter tolv :) Det är inte så tokigt ändå!

Godnatt   ♥


Torsdag den 28:e.



Idag har jag och Fredrik jobbat tillsammans :) Det var längesen det hände sist, dom har varit så svåra med det där en period. Men det var kul ändå, lite ovanligt att ha en läckerbit att vila ögonen på när som helst :) Man får njuta av det lilla - sen får jag klänga på honom här hemma istället :) HAHA!

Nu är det hög tid för oss att sova! Hoppas ni haft en bra dag ni med :) Godnatt!

Stickat



Tyckte om den här koftan, den var liksom fulsnygg på något sätt. Satte ihop den med en outfit på H&M:s sida och nu tror jag att den minsan blev snyggare när man ser den på. Vad tycks?! :) 500 kronor kostar den.

Usch, som i järn!


Det där jäkla järntillskottet på brus var ingen höjdare. Bara några timmar efter att jag fått i mig skiten började jag må dåligt. Riktigt dåligt. Jag vet inte om jag vågar fortsätta ta dom?! :S

Tur är ialla fall en sak: jag har världens bästa arbetskamrater som fick hjälpa mig att räkna kassalådan och stänga ikväll för det klarade jag inte. Låg på soffan i personalrummet och tyckte synd om mig själv om jag inte var inne på toan :(  FY!
Ella, den ängeln, skjutsade hem mig :) Tack tack!

Kvällen bjöd på pizza tillsammans med sista avsnittet av Ullared, vad är bättre än det när man mår pyton?! Jo, att jag hade världens bästa sällskap också - min livskamrat ♥


Mår fortfarande illa till och från och jag bara längtar tills allt från brustabletten försvunnit ur kroppen, då kommer jag nog må mycket bättre. Fy för järn!! Ingen varnade mig om att man kan må illa av dom :(


Snabbshopping!



Mötte upp syster och Kendra förut för att gå vidare till massa affärer och spendera lönen som hamnade på kontot idag. Nej fy, hemska tanke :) Vi gick till Lindex, köpte en overall till sötnosen och en ny bh till mig. Roligare kan man ha men inte idag :) Och nu i efterhand känns det bra för jag har ju trots allt lovat mig själv att inte slösa. Kom på att jag även köpte ett paket järn till mig också, sen var det inget mer.

Kom hem och diskade och ska strax vika tvätt. Ikväll kommer Fredrik hem senare för han ska inventera på jobbet - tur att det är tisdagskväll då DH och Cougar Town är på tv :) Det är bra sällskap det!

Bebisinfo :)



I går var det dags igen, ett nytt besök hos mödravårdcentralen. Vi fick träffa vår nya efterlängtade barnmorska som var toppenbra! Hela besöket kändes riktigt bra och allt var i sin ordning. Hade lågt blodvärde men inte så att det var farligt, bara på gränsen. Får väl köpa på mig ett paket järntabletter och hoppas att det löser sig :)

Magen växer som den ska, men är lite mindre än snittet om man ser till tabellen dom har. Så jag får väl hålla med dom som säger att min mage ser liten ut för att vara så långt gången. Men växer det gör den. Bebisen lever loppan där inne och rör sig nästan hela tiden. Och nu har den ändå plats att röra sig på så det kommer bli läskigt när den blir större och känns och syns mer :) Men mysigt också.

Det börjar bli dags att tänka på saker som ska inhandlas innan kan jag känna. Inte allt för mycket saker, men ändå baserna :) Jag tror allt är planerat, allt utom skötbord. Det är fortfarande ett frågetecken kring vad vi ska ha för något. Men som sagt det är ett par veckor kvar och ingen brådska - mest skönt att ha det hemma :)

Det var lite update om vår väntan och längtan! Hoppas jag inte tråkade ut er :)


Har haft en toppen helg!

Hoppas alla haft en bra helg. Min har varit toppenbra! :) Det är så härligt att träffa vänner som man tyvärr inte träffar så ofta, men sen när man väl gör det så känns det som det var igår. Allt bara flyter på, ingen behöver anstränga sig och vi är så pass lika att vi alla bara kan njuta av att sitta i soffan, snacka skit, titta på film och bara ta det lugnt. Det är så himla avslappnande och jag supertrivs med sånt sällskap!

Vi passade på att gå lite i affärer igår, tog en fika på stan och sen hem och njuta av helgen. Underbart!
Vid fyra styrde dom hemmåt och vi började tvätta :( Fy vad tråkigt. Åkte ut och snackade strunt med mamma och pappa i någon timme och sen hem och åt räkmackor och tittade på Lyxfällan på Play. Tvätten är fortfarande fuktig :S Illa, den får ligga och torka i soffan inatt eller någonting. Sen är det dags för sängen, klockan tickar.

Ska upp och jobba imorgon vid åtta, sen vid elva ska vi till Mödravårdcentralen och efter det tillbaka till jobbet. Fredrik är ledig imorgon och jag är avis som tusan! Men men, nu ska jag sova. Godnatt!  ♥

Inlägg utan bild bara för att jag är tråkig :(


Godkväll!


Nu är det helg! Äntligen! Och min älskling är hemma hos mig igen  ♥ Och snart kommer vänner hit och hälsar på hela helgen. Jag är riktigt glad :) Hela dagen har varit toppen också, kan det bli bättre?!

Trevligt helg på er - tror jag är lite off nu när vi får besök :)

Yippie! :)



Åh, så underbart! Det snöar! :)


Tur att man får drömma!



Nu har jag precis pratat med Fredrik i telefon :) Fan vad jag saknar han ♥ Tur att det är mindre än ett dygn kvar nu. Diskuterade lite ekonomi i det hela, längtan efter hus och hur vår dag har varit, sånt man pratar om helt enkelt :)

När man inser saker som inte är så positiva som man vill att dom ska vara är det inget roligt, det vet ju alla. Jag känner lite så nu får jag väl säga. Men man kan inte få allt, man kan inte leva på luft för att få ihop det, inte när vi är personer som även vill unna oss saker och ting. Nej! Det blir till att spara en större summa pengar en tid framöver och göra slag i saken senare. Så får det bli! Ett år i lägenhet till har man väl inte dött av?! :)

Slutade jobbet klockan sex idag! Så skönt! Åkte och handlade mat direkt efteråt, tog med lite alkohol hem från jobbet och sen åkte jag hem. Lagade mat och matlåda tills imorgon och nu ska jag diska. Sen blir det att vika tvätt och sortera tvätten tills på söndag. Och så ska jag kanske vara busig och dammsuga ikväll med?! Vågar man det? Nja, det får bli imorgon :) Varför ska jag vara så duktig kanske ni tänker?! Vi ska få gäster i helgen, en hel helg fre - sön :) Mysigt!

Nu känns det som jag skrivit en uppsats eller något liknande och klockan blir inte mindre. Dags att ta tag i disken! Godkväll!


Godnatt alla.






Hade syster och Kendra på besök idag =)

Mysunge! ♥  

Fikade och satt på golvet och lekte.



Har tittat på en husvisning också, way over vad vi har råd med, men det är härligt att drömma sig bort lite. Se vad man kan få om man bara sparar och är duktig (och tio år äldre än nu) :) Men det är mysigt att åka iväg och drömma och hoppas.


Sen gick Fredrik till gymmet och efter det åkte vi och handlade, kom hem innan nio och gjorde hemmagjord pizza. Åt och tittade på Robin Hood-filmen, halva ialla fall, nu är klockan mycket och vi ska sova. Imorgon åker Fredrik upp till Stockholm på kurs och lämnar mig hemma själv i tre dagar :( Usch! Därför ska vi mysa och snacka skit i sängen ett tag innan vi somnar har jag bestämt :)  Godnatt!


Måndag.

Det har varit en lång dag på jobbet, dels för att jag var där i nästan 12 timmar, men också för att tiden har gått så sakta, så det är skönt att vara hemma nu!! Vaknade tidigt imorse av årets mardröm också. Minns inte helt vad den handlade om men jag kunde inte somna om på ett tag :( Läskigt var det ju med såklart!




Idag blir världens bästaste sötaste gullunge sju månader också, längtar tills den gullungen får en kusin till :)


Nej nu ska vi titta på Ullared :) Play är det bästaste! Älskar att slippa reklamer, trots att ICA:s reklam är helfestlig :) Efteråt blir det sängen! Och vet ni? Fredrik vann precis tusen spänn för att han är så underbar :) Godnatt.


Måndag imorgon igen :(




Söndagen den sjuttonde.



Idag har vi varit och tittat på hus, igen, och den här gången blev jag glad över resultatet. I liked it! :) Man fick en varm och skön känsla när man klev in i huset, sen vet jag inte om det var för att dom eldade eller om det faktiskt var min bedömning som gjorde det :) Mysigt var det ialla fall och varje husvisning är en ny erfarenhet :)

Nu är min kärlek på gymet och jag ska titta på reprisen av Cougar Town. Är fortfarande mätt efter äppelpajen vi fick hos mamma och pappa. Åt massor bara för det är så otroligt gott och för att man ibland får vara en gottegris :) Det är söndagskväll och jag vet inte vart den leder..  


With the sunshine in my eyes



Min utsikt imorse när jag åt frukost :) Det är svårt att inte bli glad och njuta lite extra.
Såg tyvärr att graderna bara visade 1.8 ºC och då kändes det bra att vara inne i värmen.

Jobbet börjar klockan ett idag, det blev framflyttat en timme. Inget chockerande med tanke på att det är sjukdomar som går och vi är lite kort om folk. Sen är det helg - jobbar imorgon också - men efter det så... :)

Vecka 30



Blir bara större och större ju mer tiden går. Naveln ser ut som helvete och hormonstrecket finns där :)
Bebisen rör sig nästan hela tiden: sparkar, hickar och vänder på sig.

Har ont i ryggslutet och i revbenen, det är nog det som är mest negativt. Annars är allt guld och gröna skogar.
Tio veckor kvar - låter mycket - men jag vet att tiden går. Det är ju redan fredag inte sant?! :)


Torsdag!



Torsdag idag, en dag till och sen är det helg. Fast jag jobbar i helgen så rikitgt så kul kanske det inte kommer att bli. Men visst tusan går tiden fort - eller ja, veckorna ialla fall. Tiden kunde med går fortare så det blir vinter någongång :)

Idag börjar jag klockan två så jag måste nog ta tag i det och hoppa in i duschen. Har hunnit kolla på filmen Juno och diskat monsterdisken eftersom jag inte orkade göra det igår och sen har jag bytt gardiner i sovrummet också. Så lite effektivitet har det allt blivit :) Jag uppskattar det ikväll när jag kommer hem vid halv nio och så hoppas jag att Fredrik har lagt märke till hur duktig jag varit med. Sen är jag nöjd.

Ikväll är Lyxfällan, hoppas det kommer ut på play fort så jag kan få se det :) Missar början annars! Morr.

Härlig höstdag!



Är ledig denna underbara tisdag, solen skiner och det är en perfekt höstdag.
Trots det har jag inte varit utanför dörren än men beundrar den innifrån, fy på mig!

Tog en sovmorgon till nio, då ringde klockan, gick upp vid elva. Skapligt utvilad :) Har inte gjort någonting av dagen, bara låtit den gå. Precis såna dagar som man ibland bara älskar, lyssnar på Melissa Horn i min ensamhet och bara njuter. Ska strax laga mat, järnrikt blir det idag, så jag förhoppningsvis blir lite pigg och höjer värdena så min barnmorska bli nöjd. Efter maten ska jag fixa iordning mina naglar, måla dom i någon vacker färg för att förgylla tillvaron lite :)


Försäkringskassan



Har precis pratat med Försäkringskassan om graviditeten: får samma konstiga känsla varje gång.

Man sitter i telefonkö - dom säger att jag har plats nr 355 - väljer att dom ska ringa upp mig - dom säger en ungefärlig tid på när det kan bli (20 minuter denna gång) - dom ringer upp någon halvtimme senare efter att den beräknade tiden gått - vi pratar och jag får svar på mina frågor och vi lägger på - i samma sekund känns det som jag missat att fråga någonting som var riktigt viktigt. Och så sitter man där.

Men personen i fråga tyckte att jag skulle ansöka om hel havandeskapspenning och sen får jag själv välja när jag vill gå hemma - om ansökan går igenom vill säga. Vilket jag hoppas på.

60 dagar innan beräknat datum kan man får ersättning för, och för min del är det om två veckor. What?! Jag är (nästan) fullt kapabel till att jobba nu tänkte jag och ansökte om det först någon vecka in på november. Hoppas inte jag gjort bort mig. Jag kan ju allt enligt mig själv ibland - eller ganska ofta.

Nu ska det bara skickas upp till lönekontoret för Systembolaget för att skrivas på så jag får rätt ersättning och sen är det bara hålla tummarna. Önskar verkligen att jag slipper julstressen - jag och stress går inte ihop fick jag lära mig förra sommaren. Kanske ska ha den tanken med mig nu?!

Önska mig lycka till. (förlåt om det blev ett riktigt boooring inlägg)


Söndagsfika!


Som vanligt glömmer jag att ta kort :( Hemskt besviken. Här fikar vi i Spaninen istället :)

Idag fyller min farbror år - jag vet, det är många födelsedagar denna helg. Ringde till honom och gratulerade han tidigare idag och man kan väl säga att han blev överraskade över att jag hörde av mig. Hade kanske varit mer likt mig att skicka iväg ett sms men jag kände för att ringa. Snacka lite strunt :) Så han blev glad och jag kände att jag gjort någonting bra :)

Vid tre hade vi födelsedagsfika för Fredrik. Mycket folk blev det :) Hela hans familj och hela min familj (nästan) Första gången dom träffades så det var lite speciellt med. Det var supertrevligt - lite trångt kanske men finns det hjärterum så går allt. Fredrik fick massor med fina presenter (och vissa som även jag kan ha nytta av - det gillas  ;) 


Nya ljusstakar!



Dom här underbart fina stakarna passar superfint i vardagsrummet :)
Jag är bara så nöjd - trots priset. Det var dom som låg i paketen tillsammans med några doftljus!

Paket till mig den 9:e okt?!



Har varit och hämtat min beställning ifrån ljuspartyt jag var på för någon månad sen!
Jag är så otroligt nöjd, får gåshud!

Fredrik är iväg på personalfest, avtackning :) Jag vet - på sin födelsedag! Men vi firar honom mer imorgon! Själv hade jag tänkt att käka tacos, men jag tror vi fått salmonella färs, så jag hoppar över det. Det får bli Subway med syster och Tobbe istället. Underbart!

Visar er resultatet med ljusen senare! Ni kommer bli så avundsjuka.

P&K

Födelsedagshelg!

Idag är det Fredriks födelsedag :) Min finaste som jag tycker om mest av allt i hela världen  ;)
♥ Grattis Grattis Grattis ♥




Vaknade klockan tio - låg kvar i sängen och gosade, pratade strunt om ingenting och öppnade paket. Resultatet efter paketöppningen, tja man kan väl säga att det såg ut som våran unge redan hade hoppat ut ur magen och ställt till det ordentligt i sängen. Han var värre än ett barn på julafton... eller så fick han många paket?! Det är en tolkningsfråga :) Glad blev han och det blev jag över att han blev, ja... just glad :)

Igår var vi på 25-årskalas! Tobbe fyllde år! Ett stort grattis i efterskott :) Hann inte med internet igår, studsade bort till dom så fort jobbet var avklarat. Blev bjudna på smörgåstårta och prinsess- och daimtårta :) Mycket kalas blev det :) Somnade vid halv ett ungefär efter en mycket lyckad dag.


Min systers kärlek och min ögonsten i somras :)


Den 6:e oktober.

´

Idag är det min dag - ialla fall om man ser till namnsdagen.

Har varit på jobbet i princip hela dagen, började klockan åtta och slutade klockan halv åtta.
Fredrik mötte upp mig efter jobbet, så himla mysigt :) Påminde lite om hur det var för två år sen!

När vi kom hem lagade vi mat och diskade så nu ser köket helt okej ut igen :) Kollade klart på Familjen Robinson undertiden vi åt och sen har det blivit datorn som tagit upp den mesta tiden, läst bloggar och tittat på hemnet.se. Kvällen börjar gå mot sitt slut och nu håller min kärlek på att somna ifrån mig här i soffan, bäst att förflytta sig till sängen må tro? :) Godkväll på er!


Underbara tv-tisdag.



Säsongspremiär av både Desperate Housewives och Cougar Town. Vilken underbar tisdagskväll! :)

Började jobbet vid halv åtta - slutade vid tolv då jag gick på lunch och efter det hade vi möte till fyra. Sen var den dagen avklarad. Inte fy skam det inte :) Sen har dagen bara försvunnit - och inte har jag gjort någonting vettigt ändå. Jag har varken tagit hand om disken eller plockat undan saker som inte står där dom ska - men det är ganska skönt och ibland behövs såna dagar. Fredrik inte är hemma än - han har sitt möte nu ikväll, fast jag hoppas på att han dyker upp innanför dörren närsom. Nu är reklamen slut :)


Kanelbullens dag.



Jobb jobb jobb. Efter jobbet kom jag hem till min karl som stod och lagade mat till oss :) Ibland är livet för bra! Satt vid datorn lite, kollade på tv. Fredrik gick till gymet och jag somnade i soffan. Klockan nio åkte vi och handlade mat för veckan och efteråt tog vi en fika - saft och kanelbulle. Allt för att fira kanelbullensdag :)

Nu är det hög tid för att lägga sig. Har så ont i ryggslutet att jag skulle behöva en massage, vi får se om jag har tur eller inte :) Godnatt ♥

Söndagskväll.

Sitter och tittar på Ensam mamma söker och käkar nötter och dricker vatten. Ganska skönt när allt kommer omkring :) Tittade på Jumper innan - inte sett den tidigare men den var riktigt bra. Eller bra :) Hade inte haft något emot att kunna teleportera mig som han kan, då hade jag tagit mig en tur till Thailand för sol och bad.
 
Helgen har gått fort - alldeles för fort (som alltid)  Lördagen spenderades på jobbet till fyra och resternade dag hos mina föräldrar. Skönt att bara ta det lugnt med gott sällskap. Hela familjen var hemma i ialla fall några timmar.

Idag tog vi sovmorgon! Det är så underbart att inte behöva ställa klockan, utan att få sova tills man vaknar. Gick upp vid elva :) Sen gick Fredrik till gymet och jag ställde mig vid disken. Vid tre var det husvisning utanför Tallboda/Linghem. Fick sällskap av mamma, Tobbe, syrran och Kendra. Tyvärr var huset en stor besvikelse. Usch! Hoppas på att hitta det där rätta huset snart :) Eller om man får drömma ialla fall! :)


Du kommer vara saknad.


Texas och lillasyster när dom kom på första plats i dressyr 2008 i Valla, Linköping.

Min arbetskamrat frågade mig om mitt humör svänger så pass mycket med graviditetshormonerna att det är därför jag ena stunden är glad och nästa stund ledsen. Jag kan tänka mig att mina läsare undrar detsamma.

Anledningen till att jag är ledsen idag är för att Texas lämnade oss :( Han har varit en i familjen sedan en lång tid tillbaka och lämnat starka känslor efter sig. Många fina minnen :) Det är tur att det är dom vi minns  ♥  Vår älskade Texas.

Mår mindre bra.

Vad det kan pendla - livet :( Enda stunden är man glad och nästa stund är man ledsen. Jag som tyckte den här dagen var så bra. Det är inte rättvist! Ikväll är jag ledsen. Imorgon med :(


RSS 2.0