28 september, nappar



Nappar :) Tror det blir lite av en grej att samla på, tillfälligt såklart, och självklart ska den ena vara finare än den andra och så vidare. Fin napp = söt unge! HAHA! Skämt å sido;

William fick sina namn-nappar som en present av moster för en tid sen :) Superfina, både färgerna och namnet ;)  ♥ Dom andra söta napparna kom till vår ägo efter det senaste besöket i mataffären :)


27 september, äntligen tillbaka



Nu är datorn igång sen någon timme tillbaka! :) Stående ovationer någon?! Vilket galet ord..

Ni får ursäkta min konstanta frånvaro - den är det slut på nu! Saknar skrivandet. Egentiden. You name it!

Har det riktigt bra ska jag tala om för er! Arbetet rullar på fantastiskt bra. Familjelivet är underbart. Hösten är här och jag är tillbaka!!! :) Puss på er!  ♥

25 september, 9 månader

dsc02219 (MMS)

Världens bästa pojke blir nio månader idag! :) Vad tiden rusar! Nu klappar han händerna, dansar och vinkar :) Ni som tror att man som mamma är stolt har så rätt så ;)


13 september


Fredrik och jag har satt upp ett mål för ett projekt som vi för ett par veckor sen började med:
Nämligen ett lekrum till det lilla bustrollet till son vi har :)

Det ska stå klart till Williams födelsedag! Gott om tid och nu hoppas vi att schemat håller :)

Fortsättning följer...


8 september, finns ingen tid

Det är mycket nu, så mycket att jag inte hinner eller tar mig tid att sitta vid datorn. Tråkigt men sant! Har inte helt kommit in i rutinerna med att jobba heltid och ha en söt bebis att komma hem till, en underbar karl och så lite fritid. Kombinationen gör att bloggen hamnar i skymundan! Och nu när jag sitter och knåpar ihop ett par rader om att jag inte hittar tiden att just sitta här, trots att William sover, så blir Fredrik irriterad över att jag inte ger han uppmärksamhet över en sak han sett på aftonbladet.se. Så hur ska man göra?!

Är det det som kallas inre stress?! Hur som helst, återkommer när jag hittat tiden! ♥

2 september

dsc02176 (MMS)

Arbetsveckan är slut och vi är på väg till Bettna! Veckan har bara försvunnit, har jobbat förmiddag och då går det fort sägs det - kan inget annat än hålla med! Tog en leg-kontroll i tisdags och försov mig idag, tur och otur :) HAHA! Så det kan gå!


RSS 2.0