27 juni, hushållssysslor

William sover och själv har jag precis satt mig ner för att vila. Har startat en maskin disk och en maskin tvätt, så nu brummar det fint i huset :) Passade på att sätta in massa papper och räkningar i pärmar nu när min kära hjälpreda är off, det blir så lätt oreda annars ;)
 
Igår var vi på kontroll hos barnmorskan och allt såg riktigt bra ut. Längtan är stor nu, 21 dagar till BF :) Tre veckor med andra ord! SF-måttet var på sina 32 cm och hjärtljuden lät fina. Bokade upp två tider till, men hoppas jag slipper den sista för annars innebär det att jag gått över tiden :/
 
När vi ändå var på stan passade Wille och jag på att ta en fika. Mysigt var min tanke men lilleman verkade inte hålla med mig, stressade i mig allt och sen gick vi vidare. Typiskt liksom :( Trots det fick han ett par tuffa shorts som jag hoppas kommer till användning när värmen kommer tillbaka.

25 juni, räkningar

Har precis betalat räkningarna för månaden och väntar på att maten ska bli klar. Dagen har bara passerat utan att märkas av särskilt mycket, regn ute och lek inne. Har haft sällskap av en fruktansvärd halsbränna som vägrar att försvinna och den sitter i än, tråkigt men sant. Morgondagen är som tur är fylld av roligheter så dit längtar vi :)

25 juni, Midsommarhelgen i bilder

 

22 juni, midsommar

Firar, som så många andra, midsommar med nära och kära idag :) Har det riktigt gott och sällskapet är underbart! Världens bästa brorsa fyller år dagen till ära med :) Ett stort grattis till honom! Mer sommarkänsla än midsommar får man leta efter, älskar den! Sill, jordgubbar, alkohol och grillat. Love it!

Sitter inne och myser med en trött William...

imag0016-1-1 (MMS)

Sitter inne och myser med en trött William. Den där förkylningen han åkte på för någon dag sen börjar redan försvinna :) Skönt om han är frisk till midsommar. Skulle gärna ligga i solen och gotta mig idag men jag är klok nog och avstår.


19 juni

Är fortfarande helt fel pga pollen, huvudet hänger tungt och jag känner mig som världens sämsta mamma som knappt orkar leka med lilleman. Vi tar pauser från att leka oftare än vad jag behöver gå på toa, vilket är ganska ofta :( Han får stå ut för det gör jag. Blev överlycklig igår när det regnade, men nu skiner solen igen.

Igår hade vi syrran och barnen på besök! Lunch och fika, lek och nagelfix :) En underbar dag som gick alldeles för fort. Fredrik kom hem vid fem och kort därefter ringde Sofia som hade vägarna förbi. Hon stannade och sa hej i någon timme (snacka om tjatigt) ;) HAHA!

Idag ska jag trotsa pollen och fara iväg till Tornby, närmare bestämt till IKEA, vi missade ett par saker i helgen. Sen ska vi hämta älsklingen på jobbet och åka till Maxi och handla. Ikväll hejar vi på Sverige igen :) Trots att dom är ute ur EM hoppas jag på poäng. Det skulle på något sätt kännas bättre :)

17 juni, pollenchock



Att sitta isolerad en period framöver skulle inte vara helt fel. Den där jävla gräspollen förstör mig totalt! Hur ska jag fixa detta utan tabletter?! Känner mig frustrerad över situationen och vill verkligen att det ska spöregna varje dag framöver. Snälla väder; ge mig regn, regn, regn, regn och åter regn.

Halterna är uppmätta till måttliga?! Jo, jag tackar ja! Hur kommer man må när dom är höga? Som sagt, isolerad skulle vara på sin plats, för jag vet i tusan om jag får så mycket regn :( Pollenallergiker och gravid är ingen bra kombination det är ett som är säkert!

16 juni, lördagsmys

Nu sitter vi i soffan framför varsin dator och fotbollen är på på tv:n. Mätta och belåtna är vi också :) William ligger och sover i sin nya säng. Japp, lilleman har fått en säng idag :) Har varit på IKEA och spenderat alldeles för mycket pengar, för det blev mer som följde med hem än vad vi tänkt. Och sen vi kom hem har vi monterat ihop möbler och fixat en massa annat av det som vi handlade :) Är sjukt nöjd med inköpen och visar bilder på allt inom kort! Nu ska vi mysa vidare.

16 juni, fotboll



Mina fina grabbar började direkt att lira fotboll när vi kom hem tidigare idag! Fotbollstokiga som dom är :) Den lilla trickbollen tog vi med oss hem från macken idag och den andra har William fått av morfar :) Här är sorgen för att EM är över för vår del slut... ;) Nu blickar vi istället framåt till 2014 och håller tummarna för att vi kvalat in till VM :) Träningen är ju som sagt var redan igång ;) HAHA!

16 juni

imag0007-1-1 (MMS)

Någon som är sugen på att bada :) Har haft fullt upp idag, och det är nästan nu som först som vi sitter ner och vilar. Dricker kaffe och läsk medan William leker. Ska snart fortsätta med vårat fixande innan vi tar kväll på riktigt.


15 juni

imag0004-1 (MMS)

Är redo för svensk seger och hoppas på en bra match tills målet är uppnått :) Är dagen till ära på kalas så vi är ett par supportrar som hejar fram dom :) Underbara fredag!


14 juni, fikastund



Har varit och fikat hos en arbetskollega idag, jag och William. Hon är en tjockis hon med och väntas få bebis i september, hennes första :) Så vi hade en del att prata om och tiden bara sprang iväg. Nu sitter jag i soffan och inväntar fotbollen, Fredrik jobbar över idag så jag håller tummarna för att han kommer hem så fort som möjligt. Nya datasystem till att krångla, känns som standard :/ Tråkigt för en annan dock!

13 juni



Ett par bilder på William ute i lekparken tidigare idag :)
Stora killen som vågade gunga på dom stora gungorna! Vart tar tiden vägen?! :)

13 juni, mellanmål

dsc03586 (MMS)

En banansmoothie och kex till mellis i väntan på att pappa ska komma hem :)


13 juni, storken

Var hos barnmorskan igår, och precis som vanligt somnade William i bilen på väg dit. Mitt i besöket vaknade han och var superledsen, stackars liten. Antar att det var förvirring över vart han var. Så vi fick ligga på britsen tillsammans och mysa medan barnmorskan klämde och kände på magen, inte helt fel ändå :)

Och för att komma till saken :) Med bebis var det riktigt bra. Huvudet låg neråt, vet inte om det alltid kommer göra det nu eller om han kan vända sig fortfarande. Magen hade växt till sig ordentligt, och nu ligger jag på medelkurvan :) Hör och häpna, har jag växt så mycket på tre veckor känner jag?! Panik! Hjärtljuden lät bra och med mig var det bra också. Ska dit om två veckor igen och då är det ännu närmre tills vi ses :) Underbart.

Edit; som vanligt skriver jag bara han men har inte den blekaste fortfarande.

13 juni, lekstuga

Det känns som jag sovit bort hela dagen, ändå sov jag och Wille 'bara' två timmar lunch. Innan dess var vi, som många andra dagar, bosatta i lekrummet och pysslade med Duplo och lagade mat, samt busa i tältet. Favoriterna helt klart :) Ska skaka av mig den sega tröttheten som finns kvar och efter det går vi ut och leker i det fina vädret.

11 juni, heja Sverige



Nu hoppas vi på en riktigt bra fotbollsmatch med svensk seger :)

11 juni, städ- och tvättdag



William gav oss sovmorgon till halv nio idag, och nu har vi precis fått i oss frukost framför en Emil-film. Det blir en städ- och tvättdag idag efter en helg där vi inte rört ett finger i rätt riktning här hemma, utan bara stökat till. Och mellan allt tråkigt plock blir det lek och bus med min underbara unge såklart :)

10 juni, gäster

Idag har vi varit gäster hela dagen! Inte dumt alls ska jag tala om för er :) Blev bortbjudna på lunch i Tallboda hos ett par vänner vi inte sett på nästan ett halvår, så vi tog igen missad tid och stannade till kvällen :) Efter det åkte vi till brorsans nya lägenhet han hyr över sommaren och hälsade på. Nyinflyttad som han är blev vi första gästerna och bortskämda med gofika och fotboll, samt en härlig pratstund man alltför sällan har med bror sin :) En mycket lyckad söndag som avslutades i soffan framför fotbollen!

9 juni, vecka 35



Gick in i vecka 35 i torsdags, redan! Det går så fort att jag själv glömmer bort :)

Bebisen rör sig otroligt mycket nu, minns inte att det var så med William, men man kanske glömmer bort. Tycker tidvis att det är ganska obehagligt till och med. Halsbrännan, foglossningen och en trötthet som heter duga gör mig påmind om att jag längtar tills krabaten är hos oss :) Men jag gillar ändå min runda mage och ska verkligen njuta så mycket som möjligt de här sista veckorna   ♥

9 juni, Kolmårdens djurpark


8 juni, fredagsmys

dsc03569 (MMS)

Fredagsmys! Med start i bilen :) Nu blir det käk och trevligt sällskap :)


6 juni, ajajaj



Stackars liten. Det gör ont i mamma-hjärtat att se han i det här skicket, men ska han stå på näsan i en massa grus blir inte resultatet bättre än såhär :(

Röd dag idag, men för oss är det som vilken vardag som helst. Fredrik jobbar och vi är hemma och myser. Wille sover och jag sitter vid datorn. Funderar på om man ska hitta på någonting med dagen eller bara låta den passera?! Får se vad jag kommer fram till :) Hoppas ni har en bra blågul-dag idag!

6 juni, nationaldag




Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord. Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord. Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna    ♥

5 juni

Har haft en rejäl play date hemma hos syrran idag. Massa barn och massa bebismagar :)
Dagen har varit riktigt bra och avslutades med svensk seger i landskampen. Underbart inte sant!

William däremot har haft bättre dagar, han ramlade och slog sig riktigt ordentligt tidigare idag, mitt lilla hjärta :( På hans dopdag till på köpet! Och på tal om dop och namn; med hans scarface passar han just nu bättre i att heta Rudolf än William. Visar bild imorgon på trollungen så förstår ni vad jag menar. Godnatt.

4 juni, bilprovningen

dsc03526 (MMS)

Har precis varit på Bilprovningen, godkänd i betyget också :) Nu lämnar vi av Fredrik på jobbet och åker vidare till Maxi. Idag utsättas ärendena samtidigt som pensionärernas ;)


3 juni



William är som en duracellkanin idag och jag har inte den blekaste aning om vad vi kan ha gjort för fel ;) Förmiddagen har bara passerat och det är först nu vi tar tag i dagen; ska ut en sväng och få frisk luft och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Antar att det blir en vanlig söndag utan måsten och stress. Mår i alla fall bra idag, trodde foglossningen skulle göra mig påmind om gårdagen men den är redan borta, peppar peppar...

Nej, dags att klä på sig lite, det är kallt och blåsigt ute även idag.

2 juni, lördag


Irritationen som uppstår när man inser att man arbetat för hårt i trädgården för att vara prego är stor just nu. Men vad vi har fixat mycket idag, trots den extrema blåsten. Har varit ute i nästan fem timmar och arbetat bort en massa ogräs och andra växter som vi inte vill ha. William tyckte dock att det var dags att gå in och vi kunde inte göra annat än att hålla med honom. Fredrik marinerar kött och majskolvar som vi ska grilla till kvällen och sen blir det att inta soffan och bara mysa och vila med familjen ♥

Dags att värma vetebältet tror jag :)

1 juni, sommarmånad

Första juni, sommarmånad, fredag, karln börjar med sommartid på jobbet ,vilket innebär att han är hemma en timme tidigare varje dag till september, regn. Bara positiva saker med andra ord. Regn pga pollen såklart, annars finns det knappt något bra som har med regn att göra.

Har haft en gammal vän på besök idag. Ett telefonsamtal igårkväll slutade med ett spontanbesök :) Var väl mer än ett år sen vi sågs sist så varför inte liksom ;) Hade en del att ta igen så William och jag blev själva igen för bara någon timme sen.

Lilleman slocknade nyss och själv ska jag göra iordning mina naglar; fila, lacka och smörja :) Fint ska det va!

RSS 2.0