Full rulle

Har haft fullt upp hela dagen, eller det känns så ialla fall =) Tog en lite längre sovmorgon, vilket alltid innehåller massa morgonmys ;) Gick upp mellan 11-12 som först! Städade iordning hemmet lite, plockade tvätt och packade upp väskan sen kursen, hade inte hunnit med det =) Sen kom syrran och Tobbe på en kaffe, eller fika kan man säga =) Och kort därefter kom Elle och lillen! =) Så det blev fullt hus. Mysigt!

Sen åkte vi och handlade och kollade på lite söndagstv, lagade mat och såg på Beck! Och nu sitter vi vid datorerna och drömmer oss bort i hustittande =) Alltid lika mysigt!

Igårkväll blev det Västerlösa för vår del =) Det om nåt är trevligt! Hälsade på mamma, pappa och brorsan. Kristin var inte hemma (kors i taket... inte) ;) Satt och snackade goja in till midnatt, sen åkte vi hem till sängen. Kändes som det var ett tag sen vi såg dom, så det var riktigt härligt att se att allt var i sin ordning =)
 
             

Imorgon är det jobb, 7.00 - 13.15 =) Ibland är livet underbart! Tar emot varorna och sitter någon timme i kassan, sen har jag gjort mitt och åker hem till älsklingen som är ledig imorgon. Får se om det blir en bowling med syrran och Tobbe med. Den som lever får se =) Så vi vet imorgon alltså  ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0