Shopping!



Har haft fullt upp hela dagen! Fredrik har varit ledig så vi har verkligen passat på att spendera dagen på någonting vettigt! Klockan tio hade vi tid hos barnmorskan där allt såg bra ut. Har växt 4 cm på bara två veckor, det kändes galet :) Efter besöket hos henne åkte vi och tankade bilen och sen vidare till Norrköping.

Tittade runt i Ingelsta på bebissaker och julklappar och andra roligheter. Upptäckte även att vår kamera var billigare på MediaMarkt än vad vi fick den för på Elgiganten här i Linköping. Så efter ett par välspenderade timmar i grannstaden åkte vi hemmåt och stannade till på Tornby. Gick in på Elgiganten för att prata med dom om deras prisgaranti och gick därifrån med 500 kronor i fickan :) Det vill säga: vi fick som vi ville! :) Då blir man glad!

Sen tog vi en tur på IKEA också, tittade på säng och skötbord till lillen. Hittade inte direkt någonting utan tog en matbit istället, under 50 kronor för två! (tummen upp) Sen fick vi visst med oss ett par saker hem därifrån med, några julklappar till dom minsta i släkten :)  <3

Nu har vi tvättitd och ska precis gå ut till tvätten igen och sen vidare bort till syster och Tobbe på en fika. Som sagt: dagen är fullspäckad av saker att fixa med! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0