Insnöad.



Ytterligare en dag som försvann lika fort som den blev till. Fredrik hade sin lediga dag så vi passade på att ta en sovmorgon som hette duga samtidigt som vi var uppe till sent inatt - tror inte vi somnade förrän vid två!

I lördagskväll när vi skulle hem från mamma och pappa vid två på natten kom vi kanske tio meter på deras grusväg! Den var helt igensnöad! Drivorna var säkert en halvmeter höga på vissa ställen så det blev att sova över hos dom :) Vi kom ju som sagt nästan inte en meter. Halva styrkan som hälsade på fick hjälpa till att putta på bilen så man kunde backa tillbaka och parkera den igen. Det var lite oväntat trots att mamma tidigare under dagen sagt att vi skulle ta med övernattningssaker ifall att :)



Idag har vi skrivit under faderskap för bebisen, så nu är Fredrik snart pappa även på papper. Och det känns ju inte så tokigt!



Sen handlade vi några julklappar när vi ändå var på stan. Och nu ikväll har vi köpt ett skötbord via Blocket som var riktigt fint, så nu jävlar är vi redo :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0