4 februari, helgen

 
Har haft en riktigt bra helg! I fredags hade jag och barnen fredagsmys i Tolefors då Fredrik var iväg på festligheter med jobbet i Stockholm. Såg på Gladiatorerna och sen en film efteråt. Det blev sent som tusan och klockan var närmare två när ögonen fick vila som först.
 
Lördagen kändes som en vardag, massa lek och bus med barnen och vid tre hämtade vi Fredrik vid jobbet, för att sen åka till mamma och pappa på middag :) Efter en fika på maten åkte vi hem kort därefter och myste i soffan framför tv:n.
 
I söndags var vi på dopfest i kyrkan för Alicia. En mysig tillställning, riktigt gott fika och en himla massa barn, såklart. Direkt efter festligheterna i Rappestad åkte vi till Nyköping, till Micke, Johanna, Casper och Elvira :) Tiden bara sprang iväg, barnen lekte för fullt och vi andra hade massor prat att ta igen. Först när klockan visade halv åtta var vi på väg hem. Lyckad dag! :)
 
En mindre lyckad dag är dagen idag :/ Fredrik är sjuk och Alicia är inte helt hundra hon heller, vet inte vad det kan vara men hon är lite gnällig och sover en del. Hoppas båda två kryar på sig snabbt igen! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0