11 februari, Arrow

 
"Efter ett skeppsbrott och fem år på en öde ö kommer miljardärssonen Oliver tillbaka till sin hemstad och bestämmer sig för att använda sina överlevnadskunskaper till att bekämpa den grova brottsligheten."
 
Måste bara tipsa om en riktigt bra ny serie till er som vill ha något nytt roligt tidsfördriv :) Har redan sett tio avsnitt och vill bara se mer :) Första avsnittet hade premiär på tv i tisdags och kan ses på play. Grymt bra!
 
Såg på Smallville i våras så det är ett kärt återseende att se Oliver Queen igen, dock inte samma skådespelare, och det är inte heller så att serierna följer varandra. Men gillar man superhjälte-temat kommer man gilla den här, lovar :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej! Hoppas allt är bra med er! Tänkte bara be att SNÄLLA Jenny gör texten större, har jätte svårt att läsa sån här liten text. =) Kram

Svar: Hej! Allt är bara bra med oss :) Hoppas på detsamma hos er! Absolut kan jag fixa större text, det löser vi. Kramar

2013-02-11 @ 19:46:43
URL: http://muntriksbravader.blogspot.com
Postat av: Mia

Oo nu kan jag läsa din blogg igen! Här är allt bra förutom en del sjukdom, men vi är på bättringsvägen. Magen börjar bli STOR och vi längtar ihäl oss! Vill ni ta en fika någon dag?

Svar: Det kan jag tro att den börjar bli, det är inte långt kvar nu :) Absolut! En fika skulle vara trevligt :) Får höras om en tid som passar oss snart tycker jag.

2013-02-11 @ 22:23:28
Postat av: Fia

Riktigt bra serie! Vi blev helt fast efter första avsnittet =)

Svar: Håller verkligen med :)

2013-02-16 @ 13:43:50
URL: http://sofsan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0