Depend



Jag är så trött på mina naglar, dom går av stup i kvarten! Försöker verkligen göra allt för att inte bryta dom, men lyckas inte alls. Fick tips om att använda gele och tänkte prova om det fungerar  :)  Håller tummarna!

Köpte Depends Gele Kit för att vara säker på att få med mig allt jag behöver ha. Dock hoppar jag över tipparna, det kanske blir en annan gång, nu ska jag bara stärka mina egna  :)  Önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hallå:)

Tänk på att tvätta händerna och skrubba naglarna ordentligt innan du aplicerar material på dom.

Sprita dom för att ta bort bakterier innan för att inte få en bakterihärd.

Sen ska du försiktigt rugga upp nagelns yta så du inte filar för hårt och tunnar ut nageln, lite tunnare kommer den bli och nagelplattan som du fäster materialet på kommer eventuellt vara skörare ett bra tag om du tar bort det längre fram.

Anledningen till att man ruggar upp nagelns yta är att avlägsna fett som annars får materialet att släppa.

Om du har problem med att naglarna skivar sig i kanterna beror det på att nagelroten är torr det ända som hjälper då är nagelolja nagelolja och nagelolja minst morgon och kväll! För att nagelns tre skikt som växer ut ska hålla ihop behövs nageloljans små små partiklar som tränger ner och får nagelns celler att hålla ihop under hela utväxten som för övrigt tar ca ett halvår innan dom når nageltippen och gör någon synlig skillnad. Hoppas det bir bra! Vi syns den 19 juni:) Kramar Josefine

2010-05-31 @ 09:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0